CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CARTOON . . .

 1. Hovawart zegt:

  Waarom accepteert men nog klakkeloos dat het demissionaire kabinet de wekelijkse Carolamaatregelen mag bepalen, de ongeschreven regel is dat de regering in deze demissionaire periode geen politiek omstreden maatregelen meer neemt……….en toch slikken we alles.
  Maatregelen opleggen, maar enkel met voldoende steun van andere partijen, en dus man en paard noemen, laat maar zien wie er voor of tegen de maatregelen stemmen,…….dat is pas eerlijkheid.

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @Hovawart op 19/4

   Ik heb mezelf ook afgevraagd waarom er nog steeds ‘geregeerd’ wordt door een kabinet dat gevallen is…..
   Verschuilen ze zich bij het bedenken van regels nog steeds achter de verzonnen ‘pandemie’ en gaan ze ook nog steeds uit van een crisis, een noodsituatie? Dus: als bij wijze van spreken de dijken doorbreken??
   Een demissionair kabinet mag geen nieuwe regels/wetten opleggen. Het stoort me ook dat Mark Rutte nog regelmatig met Minister President wordt aangesproken. Dat is hij (tijdelijk?) niet. Het woord ‘bescheidenheid’ kent Rutte niet, dus gedraagt hij zich nog steeds als het Opperhoofd.
   Het wordt tijd dat hij een toontje lager gaat zingen. Ik heb het idee dat hij vooral de touwtjes strak houdt als het gaat om het doorvoeren van versoepelingen. Mark kan erg driftig reageren als hij zijn zin niet krijgt, en wellicht gedraagt hij zich ook zo tijdens overleg met het OMT. HIJ wil voorlopig de boel dicht houden. Komt beter uit met zijn ‘andere agenda’….

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Zo is dat met de Tweede Kamer overeengekomen en de (demissionaire) coalitie vormt nog altijd een front en dus kan het demissionaire Kabinet vrijwel ongestoord hun gang gaan en let wel; ondanks alle kritiek steunen ze nog altijd op een meerderheid.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Hovawart Nederlanders pikken werkelijk alles. Het is inderdaad tegen de grondwet in dat een demissionair kabinet nieuwe maatregelen afkondigt of wetswijzigingen toepassen. Zij zijn er uitsluitend nog om lopende zaken af te wikkelen. Nu krijgen we weer de twee paniekvoetballers vanaf vanavond met zogenoemde nietszeggende versoepelingen terwijl zij toestemming hebben gegeven om een evenement in Breda 538 door te laten gaan. Maar door de onrust binnen de samenleving ik zou eerder zeggen onbegrip binnen de samenleving flikkeren de slapjanussen Rutte en De Jonge het over de schutting naar de burgemeester van Breda die de beslissing moest gaan nemen. Ondertussen hebben die ruggengraatloze onbenullen Rutte en De Jonge even bijna een miljard euro gestort ten behoeve van dit soort test evenementen. Dit demissionaire kabinet is de grootste mislukking gevuld met hersenloze onbenullen die geen raad met zichzelf meer weet vanwege de waanzinnige niet onderbouwde maatregelen. Tja waarom slikt de Nederlander dit nog ik vind het inderdaad onbegrijpelijk hoe dom mensen kunnen zijn en het blijkbaar prima vinden om continu in de maling te worden genomen. De zogenoemde versoepelingen zijn een zoethoudertje in de hoop dat de onrust binnen onze samenleving afneemt. Laten we hopen dat nu daadwerkelijk massa Nederlanders wakker worden en dit kabinet met haar desastreuze maatregelen niet meer tolereren. Tijd voor flink verzet.

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 19-4-2021 om 22.58 u.
   “………dat is pas eerlijkheid”, zegt u, klopt helemaal maar…………..heeft u de Haagse Bende al op “eerlijkheid” kunnen betrappen de laatste jaren ?

   Geliked door 2 people

 2. Astrid zegt:

  Mondkapjes zijn [nog] niet verplicht op straat en toch liggen de straten vol mondkapjes.

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Helemaal met je eens Hovawart ; Raadsel van de week van Lucia ( zelf bedacht); Mag deze geplaatst worden hr Bron??
  Wat is het verschil tussen een; Elastiekje en een Demissionair Kabinet .
  Een Elastiekje rekt tot ze barst en een Demissionair Kabinet barst voordat ze rekt en rekt…

  Like

 4. Bas zegt:

  Agenten beginnen zich internationaal ook uit te spreken tegen het gewelddadige optreden.
  Duitsland
  Carsten Höfler operationmanager politie eenheid Stuttgart;
  “Dus daar staan ouders met kinderen , 30 jarigen, 70 jarigen duizenden mensen vredig te demonstreren ,wij moeten ze dan disproportioneel wegslaan met knuppels,pepperspray en waterkanonnen….ik doe daar niet aan mee!”

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Hoogste tijd om de niet werkende mondmuilen eens af te schaffen die te onpas worden gebruikt met handen continu worden aangepakt en opgeborgen in jaszakken en broekzakken. Kortom gelijk aan vuile zakdoekjes en schadelijk voor de gezondhied. Overal op straat liggen die vieze dingen en zijn bovendien een grote milieuvervuiler en laten we over de afgeworpen smetlappen in de de bossen en parken nog maar niet spreken. Het is onbegrijpelijk dat alle makke schaapjes zich aan de regels houden maar velen blijken zaken niet op straat of in de natuur te werpen wel aan hun laars te lappen.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Julia, 20/4

   Inderdaad. Het is goor om te zien waar die smeerlappen allemaal liggen. Ik hoop maar dat ouders hun kinderen hebben gewaarschuwd dat ze er niet aan mogen komen.
   We moeten er van af. Ze werken niet, behalve dan dat ze schade toebrengen aan de longen omdat je niet vrij kunt ademen. Daar horen we Mark en Hugo nooit over!

   Heb je gelezen wat Big Pharma inmiddels heeft ‘verdiend’ aan de ‘vaccins’?
   Schandalig!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s