De “geschoolde arbeidskrachten” van 2015: Slechts 27% werkende vrouwelijke migranten – meerderheid zoekt sowieso geen werk

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat een catastrofe. Na vijf jaar verblijf heeft volgens een onderzoek slechts 27% van de vrouwelijke migranten een baan. Dat betekent echter ook dat 73% goed en graag leeft van het Duitse belastinggeld en zoals het er naar uitziet voorgoed. Bij 27% van de werkende vrouwelijke migranten is de vraag te stellen: wie werkt volledig en wie heeft een deeltijdbaan?

Wie kon in het jaar 2015 vermoeden dat het opleidingsniveau bij vooral islamitische vrouwelijke migranten eerder gering uitvalt en de integratie op de arbeidsmarkt negatief verloopt. Nou ja, de meerderheid – 56% – zoekt sowieso geen werk en houdt zich meer bezig met de kinderschaar en de huishouding. De kinderbijslag en de sociale uitkeringen als bronnen van inkomsten volstaan volledig, dus waarom gaan werken en voor het levensonderhoud van het gezin zorgen.

Dat zijn de gepropageerde “geschoolde arbeidskrachten” die Duitsland per se nodig heeft? Echt niet. Alleen al 73% van de geïmmigreerde vrouwelijke migranten leeft al vijf jaar op de zakken van de Duitse belastingbetaler. Dat is te danken aan de meest unieke uitnodiging in de wereld en mevrouw Merkel. Dan kun je alleen maar bidden dat de belasting- en sociale kassen goed gevuld blijven. Je moet er niet aan denken als die gratis zegeningen zouden wegvallen.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De “geschoolde arbeidskrachten” van 2015: Slechts 27% werkende vrouwelijke migranten – meerderheid zoekt sowieso geen werk

 1. Harry Willemse zegt:

  Broedmachine is toch ook een vak?

  Geliked door 6 people

 2. J. van Wijk. zegt:

  Zelfs 73 procent: Dat betekent echter ook dat 63% (moet zijn 73%) goed en graag leeft van het Duitse belastinggeld, maakt het nog een stuk erger!

  Like

 3. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Die 63% moet natuurlijk 73% zijn.

  Like

 4. Pingback: De “geschoolde arbeidskrachten” van 2015: Slechts 27% werkende vrouwelijke migranten – meerderheid zoekt sowieso geen werk! | eunmask

 5. Hovawart zegt:

  Arbeidsparticipatie is ook zo’n prachtig streven van de purperenpolitiekleugenaars, en participatie in de ruimste zin van het woord schijnt zelfs een overtreding binnen bepaalde geloofsstromingen te zijn..
  Men zou zelfs kunnen geloven dat bepaalde geloven het een zonde of zelfs een halsmisdaad vinden om te participeren aan een samenleving van ongelovigen en andersgelovigen….. Geloofsbelijdenis (zelfs binnenshuis) is derhalve in strijd met de paarse wens van culturele integratie, terwijl de paarse droom verplicht reclamemakers en media om duo-penotti-gezinnetjes te promoten, maar gelovigen blijven buiten beeld………nuff said
  Het mes klieft dus aan één kant, men snijd zich zelve in de vingers.. hakken straks de handen af, snijden de nekjes door.

  Like

 6. Peacepipe zegt:

  De “zwarte” slavernij, fysiek werken op plantages enz., mag dan in 1863-1873 afgeschaft zijn.
  Honderd jaar later, is hier de “blanke” slavernij, middels belastingheffingen en sociale premies begonnen en steeds erger geworden!

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een mens zou zich zo geleidelijk aan ook weleens af mogen vragen waarom (gehuwde) vrouwen zonodig zouden moeten werken, het is nog niet zo heel lang geleden dat de man ging werken om zijn gezin te onderhouden.
  Vreemde gedachte denkt u?
  Stel een gezin; vader, moeder en twee kinderen.
  Beiden werken en de kinderen moeten van jongs af aan naar de crèche, de voorschoolse opvang of de buitenschoolse opvang want vader en moeder moeten werken.
  Intussen hebben we een vaatwasser en een broodbakmachine want alles willen we zelf doen, vader heeft zoveel gereedschap dat hij met enig gemak op elk gewenst moment een aannemersbedrijf kan starten, maar een van de mooiste en belangrijkste dingen in het leven; het opvoeden van onze kinderen besteden we uit aan anderen….!
  Waarom is dat ?
  Omdat een inkomen waar een gezin mee rond kan komen nog slechts fictie is en dat noemen we dan welvaart.

  Geliked door 3 people

  • Bas zegt:

   Klopt helemaal!
   Ouders moeten beiden werken omdat het leven anders onbetaalbaar is en je wil de kinderen ook niet in armoede laten opgroeien.
   We krijgen via de msm ook altijd te horen dat er nergens zoveel vrouwen part-time werken als in Nederland, alsof de Nederlandse vrouwen lui zijn.
   Nee, ze zijn niet lui, maar ze willen ook nog wel eens thuis zijn voor de opvoeding van de kinderen en om de zaken te doen die óók nog moeten gebeuren in een druk huishouden.
   Dan hebben we het nog niet gehad over het mantelzorgen voor de ouderen etc etc.
   Veel gezinnen met twee voltijds werkende ouders moeten de kinderen uitbesteden, een schoonmaker/ster laten poetsen en de tuin laten doen door een tuinman, dat kost ook bakken vol geld, dus daar gaat dan één salaris praktisch weer aan op.
   Dat is de simpele reden waarom er gekozen wordt voor part-time werken.

   Like

 8. Julia zegt:

  Nee die zijn er om heel veel kindertjes te baren in hun cadeau gekregen woning onder het genot van een uitkering. Maar volgens Kaag heeft de invasie migranten een meerwaarde voor onze samenleving maar zij beseft blijkbaar niet dat het een flinke dreun voor onze belastingpot en de tweedeling binnen onze samenleving bevordert.

  Like

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Goh, hadden ze daar een heel onderzoek voor nodig? Ga gewoon op een doordeweekse dag de stad in of ga naar ieder willekeurig winkelcentrum/gebied en je ziet precies wat er toch blijkbaar echt niet werkt.

  Ook op markten zijn er velen aanwezig en toen er nog rommelmarkten waren, werd ik nog wel eens aan de kant geschoven. Ik leg nu eenmaal met mijn 50 kilo, geen enkel gewicht in de schaal. Hierover in gesprek gaan, heeft ook geen zin, want ze kijken je aan of ze het in Tokyo (i.p.v. Keulen) horen donderen, ze begrijpen er geen donder van.

  Dit is overigens geen nieuw nieuws, dit is al veel langer bekend, maar blijkbaar moeten wij al deze gasten erbij in de kost nemen. Dat heeft vanzelfsprekend een bijzonder grote aantrekkingskracht en zolang je niet wordt teruggestuurd, wat let je…? Die domme blanken werken en betalen wel…

  Like

 10. Eppo zegt:

  waarom zouden Ze werken , Dat doet die gekke Holanders wel voor Ze en graag tot zijn 70e .
  Want hij stemt nog steeds niks anders als op die Clubs die hem nog laters met pensioen stuurt en ook nog eens met half geld aangezien die geimporteerde opvreters ook op zijn zak lopen.

  Like

 11. Kees zegt:

  Laten we hopen dat ze niet de grens over komen, naar hier! Wat we in Nederland missen is een tv zender die dit soort berichtgeving een plaats geeft!

  Like

 12. Bas zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  En zo worden de enorme problemen met niet-westerse allochtonen mbt criminaliteit, uitkeringsafhankelijkheid en immigratie door politiek correcte lieden schaamteloos weggemoffeld. Waardoor de tegenmacht op het multiculturele beleid verdwijnt. Schandalig en onacceptabel!

  NRC
  @statistiekcbs wil niet langer onderscheid maken tussen ‘westerse’ en ‘niet-westerse’ achtergrond. Volgens een woordvoerder is het statistiekbureau zich bewust van de „discussie in de samenleving en onder wetenschappers”.

  Like

 13. Bas zegt:

  Jan van de Beek: ‘Verzorgingsstaat is op termijn onhoudbaar door migratie’

  “Immigranten moeten lijken op de mensen die er al zijn, niet zozeer qua cultuur maar qua opleidingsniveau en verdiencapaciteit.”

  Like

 14. Bas zegt:

  Immigratie is de hoofdoorzaak van bevolkingsgroei en bevolkingsgroei is de hoofdoorzaak van het woningtekort. Maar liever dan de immigratie te remmen, plempen we Nederland vol met prefab-hondenhokken.

  https://amp.nos.nl/artikel/2377418-huizen-bouwen-in-een-fabriek-als-oplossing-voor-de-woningnood-het-biedt-kansen.html?__twitter_impression=true

  Huizen bouwen in een fabriek als oplossing voor de woningnood? ‘Het biedt kansen’

  Worden er binnenkort hele wijken uit de grond gestampt met in elkaar geschroefde woningen uit de fabriek? Als het aan veel bouwers ligt wel, maar er zijn nog bezwaren.

  Prefab, woningen die gebouwd worden met kant-en-klare onderdelen uit de fabriek, is allesbehalve een nieuwe uitvinding. Maar door het grote tekort aan woningen lijkt deze methode weer interessant: het is immers snel en goedkoop.

  Like

 15. Bas zegt:

  Agenten beginnen zich internationaal ook uit te spreken tegen het gewelddadige optreden.
  Duitsland
  Carsten Höfler operationmanager politie eenheid Stuttgart;
  “Dus daar staan ouders met kinderen , 30 jarigen, 70 jarigen duizenden mensen vredig te demonstreren ,wij moeten ze dan disproportioneel wegslaan met knuppels,pepperspray en waterkanonnen….ik doe daar niet aan mee!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s