Democratie . . .

(Door: “bozeoudeman”)

Democratie was en is zich aan het ontwikkelen als een onbestuurbare bestuursvorm door een wildgroei binnen diezelfde democratie. Daarom dient de vorm van bestuur te worden veranderd, maar niet zoals types als Gates dit voorstaan. Om de bestuurlijke crises die al bestaan en die zich nog zullen aankondigen te vermijden, plegen types als Gates via Schwab en een brede coalitie van politieke, academische en verdere elitaire aanhang met paniek en angst zaaien rondom dat corona een machtsgreep tegen democratie, aangezien naar hun idee dictatuur de beste vorm is om de maatschappij te besturen. 

Maar voorlopig nog wel een dictatuur met een soort menselijk gezicht, waarmee men wil voorkomen dat er brede tegenstand en oppositie tegen hun plannen ontstaat, die zich kunnen ontwikkelen tot een gewapende tegenstand waarmee die gewenste bestuurbaarheid weer teniet wordt gedaan. Dus zoeken zij naar een vorm van dictatuur met een menselijke gezicht van empathie, waardoor deze acceptabel is en humaan lijkt voor de grote meute en zo beheersbaar is en blijft voor hen als leiders. 

Omdat keiharde onmenselijke dictatuur, vanuit welke richting dan ook, altijd op termijn zal worden ondergraven, aangevallen en uiteindelijk verjaagd om plaats te maken voor, ironisch genoeg, vaak een andere vorm van dictatuur, ook al noemt men dit soms democratie. Om dus tegenstand ten aanzien van hun plannen bij voorbaat te voorkomen, wenst men via een menselijk gezicht naar een vorm van dictatuur te gaan waar het volk schijnbaar uit eigen vrije wil om verzoekt. Wat is beter dan dat? 

Dus geef het volk het idee van een akelige moordende ziekte waar men het vervolgens als een ware Messias hen met een vaccin tegen behoedt. Zo kan, en waarschijnlijk zal, het volk Gates als wonderdoener op het schild hijsen en eenieder die hem maar ergens van beticht via een spontane lynchmassa om zeep helpen zonder dat de Messias hen dit hoeft te vragen. Zoals een groot deel van de wereldbevolking al in ademloze adoratie stond en staat, luisterend naar de preken van Obama, zo zal Gates met zijn vaccin een nog veel grotere aanhang weten te bereiken. En dat is precies wat iedere getikte machtswellusteling voor zichzelf wenst.

Echte, honderd procent democratie heeft nog nooit ergens plaatsgevonden, enkel een democratische vorm van dictatuur die democratie wordt genoemd. Deze vorm van democratische dictatuur vernietigt vrijwel altijd zichzelf via corruptie, veroorzaakt door de vele lobbygroepen die de politiek aantasten. Politici worden door lobbygroepen benaderd om oren te hebben naar wat die groepen wensen dat in de maatschappij gebeurt en om hierin succesvol te zijn. Kijk naar een type als Bill Gates. Dit soort mensen en lobbygroepen schenken vaak veel geld en cadeaus aan organisaties waar deze politici indirect bij betrokken zijn, zodat zij, niet direct, maar wel indirect kunnen worden getrakteerd. 

Organisaties als bijvoorbeeld de WHO, het IMF, de EU, de VN, en ook veel landelijke parlementen en de vele non-gouvernementele goede doelen organisaties, die in sommige gevallen zelfs zijn gesticht door veelal die lobbyende multimiljardairs om zo een organisatie te hebben waarmee zij ook direct binnen het bestuur macht kunnen uitoefenen. De vervolgstap hierop is dat sommige van deze multimiljardairs het nu wel eens tijd vinden om de macht echt naar zich toe te trekken, of wellicht beter gezegd dat het tijd is om de wereldbevolking duidelijk te maken wie er altijd al ‘the power behind each and every throne’ zijn geweest. Die ene rijke tot superrijke procent van de mensheid die de helft van alle rijkdom bezit.

De technologie is inmiddels zover en helpt hen om mensen te ‘ontmenselijken’ door hen te robotiseren via het veranderen van hun DNA om hen zo tot gewillige machines te kunnen maken, om hen in te zetten als werkmieren op een manier waarop zij zelf niet eens inzien te worden gecontroleerd en bestuurd, en zelfs nog meer en beter dan dat, ze allemaal denken gelukkig te zijn. Dit is de ultieme wijze om een maatschappij te sturen en te besturen zonder enig commentaar van wie of wat uit de grote massa dan ook. 

Er zit enkel een kleine denkfout aan dit alles. Ze zullen altijd met een bepaalde groep architecten zijn om dat ideaal van hen te kunnen verwezenlijken en daar zal dan vast en zeker weer onderling strijd uit voortkomen. Of denkt bijvoorbeeld een Gates nu echt dat al die andere multimiljardairs zich zullen neerleggen bij alles wat Gates wil en wenst? Hetzelfde gaat op voor Soros, voor Zuckerberg en noem ze allemaal maar op die bij dit waanzinproject betrokken zijn. 

Maar helaas als niemand hen stopt, en ik zie nergens ook maar wat, iets of iemand aan de horizon verschijnen met de macht en kracht om hen te stoppen, zal de toekomst van de mensheid er verschrikkelijk gaan uitzien, ook al is dan iedereen gelukkig, zoals Gates stelt. Men waant zich dan gelukkig, gecontroleerd en beheerst via een chip en dus functionerend als een soort robot levend in ultieme slavernij. Als er niet snel ergens iets of iemand opstaat om deze gestoorde schurkenbende de weg af te snijden, heeft de mensheid hierin straks geen keuze meer. 

Liever een moeilijk of zelfs niet erg goed functionerende soort democratie dan een dictatuur van dit soort krankzinnige roofridders als Gates en Soros en meer van dat soort die naar hun believen met ons zullen en kunnen doen wat zij willen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Democratie . . .

 1. bobzelf zegt:

  BEZEOUDEMAN

  U HEEFT HELEMAAL GELIJK , 1000 % ZEKER ..
  HELAAS
  ZIJN DOOR HERSENSPOELINGEN , EN ZUIPEN, EN COKE SNUIVEN
  EN NPO , AD. TELEGRAAF ELSEVIER. NRC ,HET PAROOL LEZERS
  DE SCHOOLMEESTERS ALS LINKSE KLOOTVIOLEN

  DUS HELE GROEPEN VOLLEDIG DE WEG KWIJT , EN DOORGEDRAAID !!!!!

  DUS WIE GAAT DIT OPLOSSEN ???

  HOE DACHT U DAT DEZE MENSEN AAN DE MACHT KUNNEN KOMEN

  DUS NIET !!

  DUS START JE EEN BURGEROORLOG. 200.000 HOOIVORKEN EN MORGEN

  KUNNEN WE DAN NEDERLAND WEER OP 1 ZETTEN ..

  ALS IK VRAAG OM MIJN FILM MET VELEN NAAR DE PVV TE STUREN , HIER BIJ DE PVV FANS ??

  DOODSE STILTE WHAHAHAHAHAHAH

  HELAAS IS GEERT WILDERS ZIJN INTERNET KAPOT ANDERS HAD HIJ DE

  LEIDING AL KUNNEN NEMEN , ( SARCASME KNOP UIT !! ) …

  DUS IK DENK DAT HET BASTION , E.J. BRON , DAT KLEIEN FRANSE DORPJE
  VOOR MOET STELLEN

  DAT HEEL EUROAP EN DE WERELD ZIJN DE DRAAD KWIJT !!

  BEHALVE EEN KLEIN CAFEETJE MET WAT SNUIF SPUL ERGENS IN HET NOORDEN VAN HET LAND

  IK BEN NU 22 JAAR BEZIG, U ZIET HET RESULTAAT EEN PAAR WEKEN GELEDEN

  STRATEGISCH STEMMEN ?? OOK HIER. NEE. HOOR !!
  IK HET DIE NIEUWE GOSER BIJ DE FVD GEZIEN DUS IK GA DAAR OPSTEMMEN !!!!

  DIE TOTALE HERSNLOOSHEID .

  OOOH. ANNABEL . EN DE ROTTERDAMSE RUGSTEKERS. OOK GOEIE GOSERT.

  HEEF HET PAS BIJ 10 VERSCHILLENDE GEPROBEERD

  HEEFT HELE MESSEN WINKELS LEEGGEKOCHT ZOVEEL MENSEN AL IN DE RUG GESTOKEN

  DUS TEL NOU GEWOON DIE ZETELS BIJ DE PVV. EN HET WAS DUS ZO GOED ALS DE GROOTSTE

  ZELFS MET ALLE STEMFRAUDE /

  DUS . GEEN GRENZEN DICHT. NIET UIT DE EU, , DOOR WORSTELEN MET DIE
  FENOMENALE GEWELDIGE PEPERDURE EURO

  NEE HOOR HET IS ECHT NIET DUURDER GEWORDEN ??
  DE SIMPELE GROTE BRAM OP DE MARKT MET DUBBEL MAYONAISE
  DFL 9.20 . HALLO DFL 9.20 VOOR 2 GROTE FRIETAARDAPPELEN
  DUSNEEM DE SIMPELE DINGEN IN HET LEVEN

  BAKKIE PLEUR OP TERRAS , ALS HET OPEN IS,, WHAHAHAH DFL 6.60

  DUS U HEEFT EEN GEWELDIG IDEE. MAAR HOOP MAAR OP LANDEN IN HET OOSTEN DIE BOOS ZIJN EN HOPENLIJK BLIJVEN

  NEDERLAND ZAL TOTDAT HET WATER NET BOVEN DE LIPPEN STAAT VAN NARIGHEID
  ALS LAATSTE ……..HET EU LICHT UITDOEN

  MAAR DAN IS OOK ALLES TOTAAL VERNIETIGD ..

  BANANEN REPUBLIEK , 24 MILJOEN MENSEN
  ZORG NIET MEER MOGELIJK
  GEWOON NIET MEER TE BETALEN
  WERK ?/ WAAR GAAN WE WEER IETS MAKEN DAN ..

  DUS WIE GAAT DIE MILJOENEN ISLAM FAMILIES BETALEN DAN , ALS JE GEEN MENSEN MEER HEBT DIE GAAN WERKEN EN ALLES BETALEN
  DUS AOW ?? IK HEB ER EEN HARD HOOFD IN
  DE ?? 1500 MILJARD EURO AAN PENSIOENEN
  DOOR UW GELIEFDE SUPER MONGOOL IN PV.D.A ROLSTOEL
  STIEKEM WEGGESLUISD ..
  IEMAND HOREN PROTESTEREN ?? DACHT HET NIET HE !!

  WELKOM WELKOM ISLAM .

  EN U HEEFT DE LOBOTOMY PATIENTEN ( VALT DIT ONDER BLOGREGEL 4 , IK HOOP HET WHAHAHAHA ) ZIEN STEMMEN ????

  VVD KRUIPT WEER OMHOOG

  IK BEN EFFE TANKEN EN EEN UURTJE NAAR HET STRAND

  LOVE YOU, MEDE OUWE LUL ( BLOGREGEL 4 ? BOB JE BENT DE LUL WHAHAH )

  OOM EEG

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen kaalgeplukt

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  Ons zuurverdiende geld gaat via de EU dus naar de Italiaanse maffia. Toen ik dat in de Tweede Kamer zei werd ik weggehoond. Maar het klopt dus. Rutte moet zich kapotschamen. En wij moeten snel uit de EU! #Nexit

  EW
  @ewmagazinenl
  Van de 70 miljard euro die Italië tussen 2015 en 2020 uit de EU-begroting ontving, is de helft in de zakken van de maffia beland. Experts waarschuwen dat de geldstromen uit het coronaherstelfonds een extra financiële injectie betekenen voor de maffia.

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen lekker links graaien….
  ex-Burgemeester Gerritsen vd PvdA die opstapte door monstertruckdrama ontvangt 800.000 euro wachtgeld. Werken ho maar! Typisch links

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/368474668/burgemeester-die-opstapte-door-monstertruckdrama-ontvangt-800-000-euro-wachtgeld

  Burgemeester die opstapte door monstertruckdrama ontvangt 800.000 euro wachtgeld

  HAAKSBERGEN – Oud-burgemeester van Haaksbergen, Hans Gerritsen, blijkt nog jarenlang wachtgeld te ontvangen. Gerritsen moest in 2015 opstappen in de nasleep van het monstertruckdrama dat aan drie mensen het leven kostte, waaronder een vijfjarig jongetje. Over een periode van tien jaar kan Gerritsen aanspraak maken op ongeveer 800.000 euro.

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen, schunnig wegsmijten van belastinggeld…

  Waanzinsubsidie voor bijenprojecten in Marokko. Enz enz. Ook in Vlaanderen is de overheid stapelgek. En kijk eens naar dat neerbuigende nee schudden als Sam van Rooy dit concreet met cijfers op de Vlaamse tv aankaart.

  Like

 5. renato zegt:

  Vier nieuwe banden gekregen en slinks weggeduwd naar het Drentse provinciehuis voor de bewezen diensten. Het boeit blijkbaar niemand wegens het eroderen van het collectieve denken. De staatsmedia heeft het stuiterende deksel van de snelkookpan weer vast kunnen klemmen. Pas wanneer alles op zwart gaat, komt het volk wegens bewustzijns vernauwende bagger uit de luie sofa en vraagt zich vertwijfeld af hoe nu te recreëren . De geestelijke luiheid betaalt zich uit en blijkt de wortel te zijn van de degeneratie binnen onze beschaving. Dan zal blijken dat de beschaving zo breekbaar is als een eierschaal. Tel daar het verval van ons sociale vangnet bij op en de clash of civilisations gaat een gezicht krijgen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Democratie is een staatsvorm die niet in beton gegoten is, daar kan aan gestuurd worden.
  Manieren waarop gestuurd kan worden zijn bijvoorbeeld de kiesdrempel waaraan partijen moeten voldoen om in aanmerking te komen voor een Kamerzetel.
  Die lijkt gezien het veel te grote aantal partijen veel te laag te zijn.
  Er zou ook gestuurd kunnen worden met een drempel voor kiesgerechtigden, hoe bijzonder is het dat “nieuwe Nederlanders” stemrecht hebben, velen spreken niet eens Nederlands maar mogen wel stemmen?!?
  Een groot percentage van de stemmers was tot vlak voor de verkiezing nog bestempeld als “zwevende kiezer”, dat betekent dat ze totaal niet politiek geïnteresseerd zijn, waarom dan wel stemmen?
  Het vooraf gewoon snoeihard een partij uitsluiten is werkelijk te zot voor woorden maar wordt op grote schaal gedaan en ze komen er verdorie nog recht voor uit ook!
  Dan heb je de democratie niet écht begrepen, zo’n partij vertegenwoordigt een (groot) aantal stemmers en dient gehoord te worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Mag ik u voorstellen aan dee nieuwe Duitse bondskanselier Annalena Baerbock van de Groenen. Het is de bedoeling dat ze in september gekozen wordt, dus ze zal “gekozen” worden.
  De Duitse staatsmedia juichen, een vrouwelijke kanselier van de Harten.
  Ze is net zo dom als brood en heeft geen ervaring. Doet niets. Dat kan je van mevrouw Kaag niet zeggen, maar dat doet ook niets.
  Onze echte nieuwe Duitse kanselier en Nederlandse premier heet Klaus Schwab.
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/annalena-baerbock-die-gruene-kanzlerkandidatin-kommentar-a-9f6e189d-e18a-40cc-ab5b-94cea44216eb

  Geliked door 1 persoon

  • Jo zegt:

   @ droevige mof

   Mag ik je dan de toekomstige keizer over Duitsland voorstellen.. een bijbels figuur..de ware eindtijd Cyrus ..en ook nog een Nederlander..de Vreugdebode uit Jesaja 52:7–>12 🤔 ..💆‍♂️
   De continenten zullen weer bij elkaar komen en opgedeeld worden in 12 koninkrijken ->Jesaja 32:1

   https://youtu.be/V9vb_SUunZ8 de eindtijd Cyrus is éérst de Maleachi 3:1 bode en de Vreugdebode in Jes.52:7

   https://youtu.be/7tTpXWjEuaU de 3e wereldoorlog 😱

   https://youtu.be/7tTpXWjEuaU de valse profeet is als het ware een “andere” antichrist …daarom moet hij eerst komen, Openb.13-11+
   Daniël 7:9-10 betreft niet het laatste oordeel maar het 6e zegel reinigingsoordeel in Openb.6:12-17 en is dus het voorlaatste oordeel.
   Het laatste oordeel zien we in Openb.20:11-15.
   In 2Thess.2:3-4 zien we niet de antichrist zoals de bijbelgeleerden veronderstellen maar zien we de valse profeet…De persoon in vers 8 is [wel] de antichrist en die pas later komt vlak voor het laatste oordeel.. in die tijd zullen ook Henoch en Elia terug uit het paradijs komen als de 2 getuigen.. zij kunnen niet in de hemel zijn omdat die pas openging bij het kruisoffer.

   https://youtu.be/S3hzvClKJPo de naam –maitreya– is te googlen ..ook –Shamballa– ..wat zijn achtergrond betreft. {Druk op abonneren voor meer en verdere informatie} ‼️

   Wat de bijbelgeleerden dan ook niet weten is dat de valse profeet [vóór] het 6e zegel komt en in het 6e zegel zijn dood vindt zoals als Daniël 7:11 aangeeft ..die zijn dood wordt ook aangekondigd in Jesaja 66:17 want daar betreft het ook het 6e zegel reinigingsoordeel ..wat het begin is van het tijdperk van Vrede OP de gereinigde aarde, de Nieuwe Hemel en Nieuwe Aarde.. het koninkrijk in het -onze Vader-

   Wat de bijbelgeleerden ook nog niet begrepen hebben is, dat in Dan.7:12 niet alle kwaad te niet is gedaan maar dat de daar aangekondigden later de komst van de antichrist zullen voorbereiden.
   Als je vers 13 vergelijkt met Openb.5:7..ziet men een onderscheid en dat vers 13 iemand anders dan Jezus Christus zelf..maar dat onderscheid op te merken is 💆‍♂️ werk.
   ▪︎▪︎

   Like

  • https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling Users/gebruiker/Desktop/Alternatiefstaatsbestel !.jpeg

   Like

 8. LUCIA zegt:

  Los van het bestaan van een schepper waar ik wel in geloof heb ik wel mijn bedenkingen bij het draaiboek, ik denk dat daar verschillende handen en banden aan hebben meegewerkt (scheppen goddelijke zaak schrijven menselijke zaak) en m.n. bij openbaringen heb ik dat idee, in feite wordt je klaargestoomd om niets te doen en op een messias te wachten…kijk zou dat de tegenpartij niet vreselijk goed uitkomen???

  Wat was Jezus eigenlijk, het verhaal daaromheen is niet logisch en is vol van godsdienstig gedraai, had zo van het CDA kunnen komen, was Jezus een soort moderne opfris update en what about Boeddha, Quetzalcoatl, het pantheon van Indiase, Griekse , Romeinse en allerlei andere goden overal ter wereld …cultuurvertaalde /gebonden updates??? Is dit een soort Windows van het geloof iedere keer andere computers en andere updates, eindeloze herhaling van zelfde achterliggend leed. Wie zijn de programmeurs en waarom….. zijn wij ook programma’s en is dit een matrix ..

  Kijk dat zijn nou vragen waarop je nooit antwoord krijgt, in mijn buurt zijn er best wel bramenbosjes te vinden. Ik denk dat god daar wel regelmatig is aangeroepen, want er liggen vaak condooms daar maar er komt geen vuur uit, althans niet letterlijk, en geen donderende stem van een god, Misschien werkt de brandweer tegenwoordig beter en is ook sneller ter plekke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s