Er is een oorlog tegen de mensheid gaande!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zoals velen gelukkig al hebben begrepen, gaat deze Covid-hoax niet over uw gezondheid. De test is waardeloos, dat het Covid-virus ontzettend gevaarlijk is, is een hypothese, de vaccinaties zijn mijns inziens een genocide project om Agenda 21 kracht bij te zetten en het WEF geeft ook duidelijk aan dat er geen gewoon normaal zal terugkeren. Persoonlijk denk ik daar anders over, aangezien de vrije wil van de mens niet getemperd kan worden en vrijheid niet iets is dat wij, de Nederlandse bevolking, gaat opgeven. Er is een oorlog tegen de mensheid gaande en dat is geen complot, maar de realiteit.
frontnieuws.com

Er zijn onderwerpen waar eigenlijk niet over gesproken mag worden van de politiek en de media, maar die ontzettend belangrijk zijn om te bespreken, aangezien het gaat om kinderen. In Europa worden jaarlijks duizenden kinderen vermist, 17 per dag verdwijnen er, in onderstaand artikel leest u er meer over. Herman Bolhaar, Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, zegt: “Kinderen verdwijnen onder onze neus, we weten niet wat ze overkomt en waar ze zijn. Er verdwijnt in Nederland elke dag een kind uit de asielopvang!”
vpro.nl

En dan vraagt u zich af, wat gebeurt er dan met deze kinderen? Waar zijn ze? Als u het werkelijk wilt weten, verdiep u dan eens in de verhalen van overlevenden van satanisch misbruik hier in ons eigen land. Diep respect voor Joost en Johan die ondanks alles wat ze hebben meegemaakt nog voldoende kracht en moed hebben om hun verhaal te openbaren. Het is gruwelijk wat er met deze mannen als kind is gebeurd en dat gebeurt ook met de zogenaamde “verdwenen” asielkinderen. Vele namen van betrokkenen worden genoemd waaronder de “adviseur” van Rutte; Jaap van Dissel!
YouTube

Helaas is het nog gruwelijker dan u denkt. Het is een mondiaal “gesloten” netwerk van hoog geplaatsten die dingen met kinderen doen die ik eigenlijk liever niet had geweten, maar de waarheid over deze gruwelijke daden door pedo-satanisten moet openbaar worden, aangezien we dan nog kinderlevens kunnen redden.

De wereldberoemde acteur Jim Caviezel, die bekend staat om zijn rol in de serie Person of Interest en de Passion of the Christ, was te gast op de Gezondheids- en Vrijheidsconferentie geleid door generaal Michael Flynn en advocaat Sidney Powell. De acteur ging vooral in op kinderhandel en dan met name het onttrekken van adrenochroom. Er worden nog steeds kinderen gered uit de diepste krochten van de hel, zo zei hij, uit DUMBs en allerlei andere plaatsen. Hij legde uit; als je bang bent, maak je adrenaline aan. Als een kind weet dat het gaat sterven, wordt er een soort adrenaline afgescheiden waar ze verschillende termen voor gebruiken. Het is het verschrikkelijkste wat ik ooit heb gezien, vertelde de acteur met trillende stem. Voor de mensen die dit doen, zal er geen genade zijn, daar kan ik het persoonlijk helemaal mee eens zijn. Er worden in de Verenigde Staten jaarlijks 460.000 kinderen vermist.
ninefornews.nl

Nog even over de boot, het “Ever Given” – Evergreen Container schip: de inhoud daarvan is schokkend. Iets dat het Nepnieuws Onder Staatstoezicht, de NOS, u niet zal laten zien, aangezien die in dienst schijnt te zijn van de politiek en zijn geloofwaardigheid allang heeft verloren, maar dat terzijde. Volgens onderstaand artikel was dat een actie van nationalistische leiders, Turkije, Israël, Egypte, Qatar en anderen, tegen de globalisten, de mensen voor Agenda 21 en zonder eer, geweten, empathie of ziel zoals er velen bij ons in de kartelpartijen rondlopen. Aan de inhoud van het schip was een voorbereiding en vele investeringen van 30 jaar aan voorafgegaan. Het droeg het tweede biochemische wapen tegen de mensheid. Luister en huiver!
mavigazetem

Er worden duizenden en duizenden bomen gekapt, en waarom? Omdat het goed is voor de natuur? Omdat ze oud en ziek zijn? Nee, het is weer om het globalistische plan van Agenda 21 bij te staan. Want ook 5G staat in dat plan en om de zeer gevaarlijke straling van 5G vrij baan te geven, moeten er bomen verdwijnen. Zoals bij alle plannen moet de natuur (en de mens) verdwijnen voor de onrealistische duurzame plannen die niet onderbouwd kunnen worden. Hebben we 5G eigenlijk wel nodig? Is het niet óók een middel tegen de vrijheid van de mens?
stralingsleed.nl

Beroemd advocaat Reiner Fuellmich zegt dat er licht aan het einde van de tunnel is! We hebben rechtszaken gewonnen en gaan er nog veel meer winnen, aangezien dit de ergste misdaden tegen de mensheid zijn die er ooit gepleegd zijn. Hij zegt: “De weinige mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken, zo’n 10- tot 20% van de bevolking, weten dat dit niet gaat over een virus of om de gezondheid, maar over het uitdunnen van de wereldbevolking en controle. De coronavaccins zijn onderdeel van genetische experimenten.”

Wie zijn de mensen die aan de touwtjes trekken? Feullmich zegt dat het gaat om zo’n 3000 superrijke mensen, waaronder de Davos-kliek van Klaus Schwab, die de volledige controle over de mensheid willen. Die artsen, ziekenhuismedewerkers en politici omkopen en mensen die niet meewerken, bedreigen en manipuleren. Volgens een andere klokkenluider is Europa het belangrijkste strijdtoneel van deze oorlog, omdat de EU volledig bankroet is en de pensioenfondsen helemaal leeggeroofd zijn. Daarom willen ze Europa onder controle brengen, voordat de mensen er achter komen wat er aan de hand is.
cosmicworld

Mijns inziens hebben de VVD en D66 niet zoveel zetels gehaald met de verkiezingen, maar is dat zo “geregeld” omdat “het rijk” natuurlijk wel mee moet blijven doen aan de globalistische VN-Agenda 21. De corruptie viert hoogtij in ons land en we zouden er samen voor moeten zorgen dat deze globalistische visie zonder moraal en familiaire waarden voorgoed uit ons land verdwijnt, we onze soevereiniteit weer voor 100% herstellen en we er samen voor gaan zorgen dat Nederland pedofiel-vrij wordt, zodat de volgende generatie Nederlanders ongestoord en veilig kan opgroeien. Deel zoveel u kunt, maak mensen wakker en stop met het meedoen aan dit medische experiment op de mensheid. Gooi uw muilkorf weg, zoek elkaar op en knuffel, lach en zing!

Door:
“Elise Nijmegen”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Er is een oorlog tegen de mensheid gaande!

 1. Bas zegt:

  Experimenteren …

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Wetenschap, techniek en politiek, hebben zich tegen de mensheid gekeerd. Dit proces is overigens al enige decennia actief, maar helaas velen ogen en oren bleven gesloten. Menigeen had totaal niets in de gaten…

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Juist Anneke en aangezien de meeste mannen en vrouwen, totaal geen interesse hebben in politiek en nog minder in zelf je nieuwsgaring doen, predik je steeds voor een lege parochie en vroeger werd je de nerd genoemd, nu ben je een wappie en straks ben je degene die alles voorspeld had, oftewel de heks wist het wel.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Dezelfde Captains of Industry die zich onmetelijk hebben verrijkt aan het creëren van een consumptiemaatschappij zadelen de westerse maatschappij nu op met hun schuldgevoelens……..

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Hovawart en anderen
   Juist Het zijn; Big ENERGY, Big AGRI, BIG PHARMA, Big INDUSTRY, die ons hier in BIG SHIT gezet hebben, verdomden het om verpakkingen van plastic afbreekbaar te maken,
   weet nog, zou 5 Cent kostenverhogend zijn, ging niet door en hoeveel kost het onsj de belastingbetalers, om al die shit van hen op te ruimen of opgewarmd op ons bord te krijgen, verpakt als de zoveelste nieuwe ziekte voor ons en de onzen…en wij moeten dit betalen soms in een heleboel geld wat aan goede zaken besteedt had kunnen worden en helaas steeds vaker betalen we met ons leven.

   Geliked door 1 persoon

 5. Anneke zegt:

  Wat is het moeilijk om mensen wakker te schudden. Jammer, eigenlijk triest dat er nog zoveel oren en ogen potdicht zitten. Ben zelf gestopt, met het trachten wakker te schudden van naasten en wat verdere kennissen.

  Geliked door 2 people

 6. Knalkopje1 zegt:

  Zie hier een filmpje met als onderwerp: wat gebeurt als afstand houden permanent en wettelijk verplicht wordt: fascisme in optima forma! Kijk en huiver!

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  effe voor de geinteresseerden onder u !!

  nu . 15.53 griekse tijd 14.53 voor U

  heeft oom vladimir , laten zien dat hij dus zelf wel uitmaakt ,
  wat er in RUSSIA gebeurd !!

  de EU IS DOODSTIL , !!! ZOALS ALTIJD, PANG PANG ROEPEN
  GAAT ECHT NIET HELPEN ..

  HET RUSSISCHE LEGER IS UITGBREID TOT NU 107.000 TROOPS

  130O TANKS

  3700 DRONES

  1300 ARTILLERIE EN MORTIEREN

  380 MULTIPLE ROCKET SYSTEMEN

  35000 EXTRA TROEPEN ZIJN ONDERWEG

  EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DE TANKS HEBBEN “” INVASIE STREPEN “” VOOR HET GEVAL DAT UKRAINE

  NU NOG 1X VERKEERD ADEM HAALT

  OOM VLADIMIR IS KLAAR…. MET DAT GELUL !!! , PUTIN DID IT !!

  DE OORLOGSSCHEPEN ZIJN EXTRA ONDERWEG
  OF VOOR DE TOTALE INVASIE VAN UKRAINE

  OOK VANAF DE KRIM KANT IN HET ZUIDEN !!

  EN HONDERDEN , MIGS NR ??? TE VEEL OM OP TE NOEMEN ZIN INGEVLOGEN

  DANK ZIJ DE EU / USA COUP IN KIEV

  GOED HE, UW BEVRIJDERS ZIJN ZULK GOOEI JONGENS

  DUS RUSSIA THUIS WEDSTRIJD !!!

  ROEPT U MAAR

  KIJK EVEN NAAR DE FILM VAN DE SCHEPEN DIE ER AAN KOMEN VAN DE

  KASPISCHE ZEE NAAR DE ZWARTE ZEE OM UKRAINE COMPLEET

  TE ISOLEREN

  DANK U USA COUPE

  KIJKT U EVEN MEE . , EN KRIJG GEEN KIPPENVEL

  KOMT TIE

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als Poetin Okraïne bnnenvalt zal hij door het gross van de bevolking ontvangen worden als een bevrijder. Waarvan akte. Maar die beelden krijgen we in de gelijkgeschakelde media niet te zien. Ik zie van Balen en Verhofstat nog staan toen de fascistische coup met hulp van de NAVO en de CIA tegen een democratisch gekozen president geslaagd was. De expansie van het Westen naar het oosten is een politieke en militaire misdaad van hetzelfde kaliber als de vernietiging van Libië omdat Kadhafi niet aan de leiband wilde lopen van de USA in haar streven naar wereld hegemonie.

   Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    guusvelraeds zegt:
    19 april 2021 om 17:44

    OM UIW LIEVE STUK PROZA EFFE AF TE MAKEN

    IK STOND OP DE MAIDAN, TOEN DE TANDENFEE EN HANSIE DE ROLMOPS MET DIE DIKKE GEBALDEVUISTEN HUN TONEEL STUK OPVOERDEN ..

    UKRAINE IS DUS GEEN STAAT , GEEN LAND . , DUS OP DE KAART GEZIEN IS LINKS VAN KIEV DUS GEWOON POLEN EN RECHTS IS RUSLAND
    NOU DIE KONDEN ELKAAR DUS NOOIT LUCHTEN OF ZIEN
    DAT IS NOG STEDS ECHTE OORL;OGS HAAT
    IQ, ? 17.5.
    MIJN GOD DAT KOMT ME BEKEND VOOR WHAHAHAHA ..

    IK HEB ENKELE KEERTJES DE TERUG RIT MET ONZE NIEUWE AUTO GEDAAN
    DUS
    KIEV NAAR DE POOLSE GRENS !!! 510 KM , IN 7 UUR !!!!!!!

    DE MEESTE WEGEN ALSOF JE DOOR STALINGRAD RIJDT IN 1942
    EN WAREN SOMS STUKKEN WAAR IK VOLGENS MIJN SECRETARESSE NAAST MIJ DUS IN MOEST
    IK HEB 2 X GEWEIGERD , SERIEUS .
    DAT WAS NET GEBOMBARDEERD , MAAR WAS ECHT DE WEG NAAR DE GRENS POST

    DUS JE DENKT DE EERSTE KEER !! NOU SLECHTS 300 METER AUTO’S DUS WE ZIJN ZO WEG ??
    DUS 3 UUR LATER BEN JE AL 4 METER 50 OPGESCHOVEN ONGELOFELIJK

    DAN EINDELIJ EINDELIJK DE UKRAINE DOUANE POST

    ALLES OPEN , ACHTERKLEP , ACHTER DEUREN UIT STAPPEN OVERAL KIJKEN ??
    ALSOF JE IETS VAN WAARDE UIT UKRAINE MEE WILT NEMEN ??
    ZAKJE HANDGRANATEN MISSCHIEN ????

    DUS HOPPA EN DAN WE MOGEN DOOR EN ??
    80 METER VERDER STA JE VOOR DE POOLSE GRENS .DIE GINGEN NET KOFFIE DRINKEN EN LATEN JE IN FILE VAN 800 METER 8 UUR STAAN
    ONS RECORD OP HET PASSEEN VAN DIE GRENSPOST WAS TOTAAL 22 UUR

    HEERLIJK MET DE AUTO

    NOU DE ANDERE KANT INCL DE DONBASS WONEN DUS MILJOENEN RUSSEN DIE DANK ZIJ OOM VLADIMIR DUS MET EEN GRENSVERLEGGING
    DUS INEENS IN UKRAINE WOONDEN HOPPA

    DUS ALLEEN KIEV IS UKRAINE , DUS MAAK ER GEWOON WEER POLEN EN RUSLAND VAN
    DE RUSSEN ZULLEN EEN SPETTEREND FEEST GEVEN

    UKRAINE IS EEN NON COUNTRY MET LIEVE STRAATARME MENSJES AAN DE RECHTER KANT

    LINKS IS AZOV . RIGHT SECTOR EN BANDERA, DUS GOOGLE MAAR EFFE BANDERA
    HET GAJUS VAN DE AARDE

    SSERS , EN OPTOCHTEN MET BRANDENDE HAKEN KRUIZEN
    IN KIEV IS NOG NIET ZO LANG GELEDEN
    EEN PLEIN VERNOEMD NAAR “” BANDERA “”

    DUS ZEG MAAR IN AMSTERDAM EEN PLEIN >> “” HET ADOLF HITLER PLEIN ”
    BENOEMEN

    WHAHAHA

    HUGGIE OOM BOBZELLUF

    Like

   • LUCIA zegt:

    @GuusV.: Die f…g globalistische idioten zitten in een soort vastgelopen stramien van either we find your weapons of mass destruction ( with a little help from the non-toothfairy Brits) or we’ll mass destruct you.. Vert… na stramien van …. of we vinden jullie massavernietigingswapens (met een beetje hulp van de schevetanden Britten) of we gaan jullie massaal vernietigen.

    Like

 8. bobzelf zegt:

  SORRY NEXT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 3 people

 9. bobzelf zegt:

  HIER HOORT U DUS , HET VERHAAL VAN DE ONSCHULDIGE UKRAINE ARMY

  DAT SLECHTS 15.000 MENSEN DOODSCHOOT , SINDS 2014

  EN WORDT GEWOON ALS ,OORLOGSVERHAAL VERTELD !!

  MAAR DE RUSSEN HEBBEN HET GEDAAN

  US KIEV COUP ??? NOOIT VAN GEHOORD ??
  MC CAIN?? HITLARY ?? BIDDEN ?? KERRY ??

  DIE WAREN IN KIEV OP VAKANTIE ??

  DUS . DE NAVO KOMT ERAAN ???

  SINDS WANNEER ? IS UKRAINE BIJ DE NAVO

  DUS UW BEVRIJDERS . STOREN ZICH AAN NIETS

  NERGENS . NIET IN SYRIE / NIET IN LYBIE NIET IN IRAK

  DUS , U BENT DE LUL !!!!

  NOU JA 1 VOORDEEL, !!! CORONA IS EFFE VERDWENEN WHAHAHAHAHA

  RUSLAND HEEFT GELIJK MAAR WAT NUCLAIRE WAPENS OPDE KRIM NEERGEZET

  U WILDE OOK STEMMEN VOOR HET UKRAINE REFERENDUM IEMAND RUTTE
  AL BIJ ZIJUN FLIKKER GEPAKT ??

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Beste Ome bob onderschat ons niet hier in Europa; Wij hebben een belgisch pinokkio kanon en een echte nucleaire leugenbom van Hollandsche bodem!!!!

   Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHA ,DANK JE WEL MEISSIE KUS EN VETTE HUG

    EN PANG [ANG ROEPEN ZIJN ZE OOK STERK IK

    HOE ZOU HET IN VOLKEL ZIJN ???

    ALVAST EEN BEETJE OP AAN HET RUIMEN WHAHAHAHAHA

    OOM KNUFFEL

    Like

 10. Jo zegt:

  Profetische bevestiging van bovenstaand artikel

  Geliked door 2 people

 11. Willie zegt:

  Bill Gates is in my blood stream”, genius Jagger!

  Like

 12. Sinyo zegt:

  Ik ben oud en mijn dagen zijn reeds geteld.
  Het einde wordt door de Vaksi-Nasi versneld.
  Ik heb om toegang te krijgen Petrus gebeld.
  Aan gene zijde werd in de Voicemail gemeld
  Jou is het sprookje vant bestaan van god verteld.
  Dat deze in den beginne de wereld schiep
  Bij jou is ingespoten de dood in het geniep.

  Geliked door 2 people

 13. Pingback: Er is een oorlog tegen de mensheid gaande! | eunmask

 14. Jan zegt:

  Canada, een tweede noord korea

  Trudeau has deleted our Charter of Rights and Freedoms from the government’s website.

  https://mobile.twitter.com/ezralevant/status/1383448950435237890

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Dit is het einde der tijden volgens de Bijbel. De mensen zullen gemerkt worden met het teken van het Beest. Zonder dit teken zullen zij niet meer kunnen kopen en verkopen. Hoe treffend ! Met de Covid-pas en een chip in je lijf willen ze ons knechten en voorgoed tot slaaf maken van het Great Reset systeem. Zonder de covidpas en de chip wordt uitgaan, vakantie vieren of naar de winkels gaan totaal onmogelijk gemaakt. Een word aldus een keuze gecreeerd waarvan de Engelsen zeggen; the choice between the devil and the deapsee. Ik ben benieuwd of Klaus Swab en de zijnen er in zullen slagen om de complete mensheid tot slaaf te maken van zijn Communistische ideeen. Hopelijk word er ergens een spaak in het wiel gestoken. De VS zijn al goed bezig wat dat betreft, ondanks de aanwezigheid van nep-president Joe Biden.

  Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  Zeer goed artikel en nog weinig aan toe te voegen. Uiteraard gaat het niet om de volksgezondheid dat hebben we al gemerkt dat Rutte de gezondheidszorg zo drastisch kapot bezuinigd met als resultaat dat duizenden mensen nu op een operatie wachten of zeer essentiële behandelingen wat uiteraard slachtoffers zal gaan eisen. Het gaat uitsluitend om de agenda NWO te realiseren vandaar ook de corruptie tijdens het stemmen de gesettelde partijen die hard meewerken aan deze agenda moeten koste wat het kost in de zetels blijven zitten om het NWO beleid in opdracht van de elitaire grootmacht mede realiseren.

  Geliked door 2 people

 17. bobzelf zegt:

  Russian Army – “NEW ORDER” || Putin Destroy The Plans Of USA and NATO

  Geliked door 1 persoon

 18. bobzelf zegt:

  ZOJUIST GEINSTALLEERD 1300 STUKS ( DIT IS DE OUDERE OPNAME )
  AAN DE RUSSISCHE GRENS

  MOCHT U SOMS DENKEN DAT MIJN OOM HET NIET ZAT IS ..

  OM NAAR EEN GESTOORDE USA PEDOFIEL TE LUISTEREN ???

  JIJ MOET ?? PUTIN MOET HELEMAAL NIKS , NOU JA SCHIJTEN OP ZIJN TIJD

  ZIJN MIJN 2 VRIENDEN NOG OP TIJD , WORDT DE QUIZ VRAAG ???

  IK GA EFFE SNEL EEN PAKKIE SHAG HALEN MET MASCOTTE

  BIDEN STEMMEN DAT WAS DE OPLOSSING !!!

  WELCOME TO HELL

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   IK GA EFFE SNEL EEN PAKKIE SHAG HALEN MET MASCOTTE Verkopen ze dat in Athene 😂😂😂

   Like

   • bobzelf zegt:

    Monalisa zegt:
    19 april 2021 om 21:24

    WHAHAHA JA ZEKER MIJN VRIEND
    ALLEEN IS HET EIGENLIJK ONBETAALBAAR

    EN OM HET BETAALBAAR TE HOUDEN ZIT ER NOG MAAR 25 GRAM IN

    WHAHAHAHA , ER WORDT HIER NOG HEEEEEL VEEEEEL GEROOKT

    KOMT ALTIJD SAMEN , DRANK ROKEN EN ARMOE

    MAAR IK HEB ZELF OOK VEEL GEROOKT, DUS GA JE GANG

    IK BEN GEEN ZEURPIET ,ALS HET DAAROM GAAT

    NIKS MAG JE MEER, , EERDAAG !!
    U WILDE EFFE WIPPEN ?

    U BENT VOLGENS ONZE GEGEVEN 14 DAGEN GELEDEN OOK AL
    “””VAN BIL “” GEWEEST ??

    DAAR GAAN WIJ TOCH ZEKER GEEN GEWOONTE VAN MAKEN ?/

    WHAHAHAHAHA

    HUGGIE MAFKEES

    Like

   • Republikein zegt:

    Zo’n 15,40

    Like

 19. bobzelf zegt:

  HET A.D. VAN HEDEN MORGEN 20 APRIL !!

  WHAHAHAHAHA, WHAHAHAHAHAHAH WHAHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHA

  DE USA MONGOLEN .. EISEN VAN RUSLAND , NOU JA LESS ZELF MAAR

  WHAHAHAHA . WHAHAHAHAHAH . WHAHAHAHAHA

  VS roepen Rusland op Zwarte Zee niet af te sluiten, ??????????????? WHAHAHAHAHHA

  spanningen lopen verder op

  De Verenigde Staten hebben hun ,,diepe zorgen” uitgesproken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WHAHAHAHAHAHA ….. GENIAAL OVER DOM GESPROKEN

  over het plan van Rusland om een deel van de Zwarte Zee af te sluiten voor buitenlandse oorlogsschepen die betrokken zijn bij militaire oefeningen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WHAHAHAHA WHAHAHAAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA

  Dat zei het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandag in een verklaring. Het land spreekt van ,,escalatie zonder aanleiding” door Rusland. ????????

  ESCALATIE ZONDER AANLEIDING ????????????????? WHAHAHAHAHAHAHAHAA

  Het gaat om een gebied in de buurt van de Straat van Kertsj, vlak bij het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WHAHAHAHAH WHAHAHAHAH WHAHAHAHAHAHAHA
  DUS ALS JE DE TOTALE HERSNDODE USA WILT ZIEN EN HOREN
  IS DIT DUS HET TOPPUNT

  Rusland is van plan een deel van de zee tot in oktober af te sluiten.
  Lees ook

  ‘Britten sturen twee oorlogsschepen naar de Zwarte Ze ?????????????????????

  ,,Dit is opnieuw een escalatie zonder aanleiding door Moskou ???????????????????

  whahahahaha whahahahahah whahahahahahahahha

  om Oekraïne te ondermijnen en destabiliseren’’, zegt een woordvoerder van het ministerie.

  Het Russische persbureau Interfax meldde zaterdag vijftien oorlogsschepen voor oefeningen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  kijk dat is humor van de russen voor oefeningen toch ??

  whahahahahhahaha
  naar de Zwarte Zee te hebben gestuurd. Op gezag van de marine zouden de schepen door de Straat van Kertsj zijn gevaren. Dat is de verbindingsroute tussen de Zwarte Zee en de Zee van Azov, waaraan Rusland en Oekraïne beide grenzen.

  De VS roepen Rusland in de verklaring ook op om de troepenopbouw aan de grens met Oekraïne terug te dringen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  whahahahaha WAT DOET DE USA EIGENLIJK IN UKRAINE EN SOLDATEN UIT GEORGIE ??
  HOE WEET JE DAT OME BOB
  NOU ER ZIJN ER GISTEREN 2 DOOD GESCHOTEN WHAHAHAHAHAHAHA

  De spanningen tussen Oekraïne en Rusland lopen op, mede door de opbouw van grote concentraties Russische troepen aan de Oekraïense grens en op de Krim. De Russische mobilisatie vindt plaats tegen de achtergrond van oplaaiend geweld tussen het Oekraïense regeringsleger en de door Rusland gesteunde separatisten in Oost-Oekraïne.

  NATUURLIJK PUIN DID IT, ,THE COUP , DE MAIDAN , DE MH 17

  DAT WAS AL LANGERHEEEL DUIDELIJK . !!

  U LEEST OOK HET A.D. DAGELIJKS . GOEIE NIEUWS GARING

  ALTIJD POSITIEF EN GOED ALLES EERST ONDERZOEKEN

  IREST MY CASE

  OME BOB

  Geliked door 1 persoon

 20. Hovawart zegt:

  Wanneer er op een zonnige doordeweekse dag door de politie al massaal gehandhaafd moet worden als mensen willen genieten van het zonnetje en het op straat wat drukker wordt, dan kan de politiek enkel beamen dat de grenzen dicht moeten voor immigranten, er heerst geen woningnood, dit land is te vol,…(en dat nog zonder de toeristen)…en nog steeds lult de EU over stedelijke verdichting, ammehoela!!!
  Waarom gaat toch iedereen ervanuit dat de politieke dwaallichten het steeds ” bij het rechte eind hebben”, dat hun visie en maatregelen onze toekomst mag bepalen, terwijl de parlementaire stoelendans van het demissionaire onvermogen bewijst dat er geen enkele sprake is van enig bestuurlijk niveau of visie……..er schijnt enkel maar één beleidsplan te heersen en dat geld steevast ” belastingen verhogen.”, de burgers en middenstand uitkleden en uitknijpen ter eer en glorie van Brussel…en de farmaceuten.
  De PVV aan het roer, en de grenzen dicht voor moslimimmigranten en islamistische intriganten, en een knetterharde NEXIT NU!!!

  Like

 21. Bas zegt:

  Mooi zo!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/farmers-defence-force-krijgt-schadevergoeding-van-de-staat-en-avrotros-door-winnen-van-rechtszaak/

  Farmers Defence Force krijgt schadevergoeding van de Staat en AVROTROS door winnen van rechtszaak

  Farmers Defence Force (FDF) is door de kantonrechter van de rechtbank in Den Haag in het gelijk gesteld in een zaak tegen de Nederlandse Staat en AVROTROS. In televisieprogramma Opsporing Verzocht werd gesteld dat een man die wegrende van brandstichting bij het RIVM in Bilthoven mogelijk gelieerd was aan FDF. Dat meldt Vee & Gewas.

  FDF kreeg de indruk dat zij door de opmerking verdacht werden gemaakt. Één dag na de brandstichting organiseerden zij namelijk een protest in De Bilt, in de buurt van het RIVM in Bilthoven vanwege de stikstofcrisis. Het programma Opsporing Verzocht, dat door AVROTROS samen met het OM en de politie wordt gemaakt, creëerde mede daardoor het beeld dat FDF’ers zo radicaal zouden zijn dat ze aan brandstichting zouden doen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s