Ontslagen kardinaal: “Islamitische immigranten zijn de nieuwe Barbaren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Paus Franciscus heeft de Afrikaanse kardinaal Robert Sarah uit zijn functie verwijderd, omdat niet zijn kan wat niet zijn mag: kardinaal Sarah had de immigratie als invasie en geplande misdaad tegen Europa en Afrika aan de kaak gesteld.

“Als bisschop is het mijn plicht om het Westen voor de gevaren te waarschuwen”, zei kardinaal Robert Sarah, tot nu toe Vaticaans prefect van de congregatie voor de godsdienst en de sacramentenorde, in een interview met de Franse journalist Nicolas Diat.

Bekend vanwege zijn conservatieve opvatting in sociale en morele kwesties, viel hij de zogenaamde progressieve katholieken aan en verklaarde dat “het een foute exegese [interpretatie van de Schrift] is om het woord van God te gebruiken om immigratie te bevorderen. God heeft deze moeilijkheden nooit gewild.”

De kardinaal argumenteerde dat de immigratiecrisis niet alleen Europa zou schaden, maar ook de migranten zelf: “Alle migranten die in Europa aankomen, hebben geen middelen, zijn werkloos, zonder waardigheid. De kerk kan niet met deze nieuwe vorm van de slavernij, wat de massa-immigratie geworden is, samenwerken.”

Kardinaal Sarah vergeleek de moderne toestroom van islamitische immigranten met de invasie van Barbaarse stammen, die uiteindelijk in het jaar 475 na Chr. het Romeinse rijk ten val brachten.

Wanneer de Europese politiek tegenover islamitische migranten niet zou veranderen, waarschuwde Sarah, zou Europa “door buitenlanders overvallen worden, net zoals Rome door Barbaren overvallen werd. En als Europa verdwijnt, en met haar de onschatbare waarde van het oude continent, zal de islam de wereld binnendringen en de cultuur, de antropologie en de morele visie volledig veranderen.”

Hij is zich er als Afrikaan van bewust dat Europa het architraaf is dat de wereld bijeenhoudt. Er bestaat geen christendom zonder Europa.

In het interview verduidelijkte de kardinaal zijn vergelijking: “Net als bij de ondergang van Rome gaat het er de huidige elites alleen nog maar om de luxe van hun dagelijks leven te vergroten, en het volk wordt door steeds vulgairder vermaak verdoofd. Maar de Barbaren”, zei hij, en verwees daarbij naar islamitische migranten, “zijn al in de stad.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Ontslagen kardinaal: “Islamitische immigranten zijn de nieuwe Barbaren”

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Heeft iemand genoeg kennis van de Heilige Schrift om te verwijzen naar wat teksten wat er op stapel staat voor het avondland? Ik bedoel dan niet Openbaring, maar denk meer aan Jeremia, Jesaja en Ezechiel bijvoorbeeld. Of is er niets bekend?

  Geliked door 1 persoon

  • Arjan zegt:

   @Nachtkaarsje
   https://youtu.be/Wx4UvOIuqFo van Perry Stone gaat over de komende oorlog van Gog & Magog. En zo’n beetje alles van Jonathan Cahn is het bekijken meer dan waard.

   Geliked door 1 persoon

  • Herman Boon zegt:

   De verwoesting van Babel die in Openbaring 18: 9-19 wordt beschreven, kan in verband gebracht worden met Ezechiël 35: 3-15, waarin Edom = West Arabië voor altijd ontoegankelijk zal worden. Babel zou dan vereenzelvigd worden met Mekka, dat door een atoombom vernietigd zou worden. Jesaja 21: 1 heeft het over de woestijn aan de zee en over het Zuiderland. Elam en Medië = Iran worden opgeroepen om op te trekken en in 21: 9 is Babel gevallen. Bekend is dat Iran aan een atoombom werkt. Zie ook hoofdstuk VIII in C.A. Langedijk en H.F. Boon: “De verkwanseling van Nederland”.
   Dit is een mogelijk scenario, maar niet het enig mogelijke.
   Het Beest in de Openbaring, de antichrist, kan vereenzelvigd worden met de koning van het Noorden bij de profeet Daniël, die het expliciet over de eindtijd heeft (8: 17 en 11:40). Deze zal de god van de vestingen vereren (Daniël 11: 38). Met vestingen zouden moskeeën bedoeld kunnen zijn, die er in zijn tijd nog niet waren, en de god zou dan Allah zijn. Hieruit zou men kunnen afleiden dat de antichrist uit de islam zou komen. En wat te denken van de 25 mannen die zich met hun rug naar de tempel van de Heer bogen naar het Oosten (Ezechiël 8: 16). Veel speelt zich dus in Jeruzalem en wijde omgeving af. Dat betekent niet dat Europa gespaard zal worden. Boodschappen van Maria (in Fatima, maar ook elders) liegen er niet om.

   Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Hans Christiaan Andersen, Gebroeders Grimm, Moeder de Gans, Duizend en één Nacht, de Bijbel.
    Kortom, allemaal sprookjes.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 5 people

   • Harry zegt:

    Stop nou toch eens met die godsdienstwaanzin !
    Er is geen God , wat heeft ie dan gedaan sinds 1940 ? Sinds 1800 ?
    Het is toch werkelijk ongelofelijk dat er nog onnozelaars zijn , die daarin geloven .
    Een ruim 2000 jaar oud lulverhaal .
    Na zóveel jaren zijn jullie die onzin nóg niet ontgroeid !
    Eigenlijk zijn jullie geen haar beter dan die lafaards van D 66 , alleen liegen jullie vanuit een andere invalshoek , maar het uiteindelijke resultaat is hetzelfde .
    Wachten op iets dat nooit komt !
    Ondertussen verstrijkt de tijd , maar jullie hulpje komt niet !
    Nooit !
    En daarmee behoor je tot de landverraders . Net als de D 66 – ers .
    En weet je waarom ?
    Omdat het een achterlijk infantiel verzinsel is , dáárom !
    En al die “ bewijzen “ met toegevoegde nummers , zijn slechts een onnozele manier om labielen over de streep te trekken .
    Vooropgesteld dat dat soort onnozelaars al eens aan de goede kant van de streep beland zijn .
    Dus stop nou godverdomme eens met proberen om je medemensen op het verkeerde been te zetten !
    Stabiele verstandige logische mensen trappen daar heus niet in .
    Alleen vertwijfelde labiele sufferds laten zich door dit soort gelul beïnvloeden .
    Opdonderen dus met dat soort waanzin !

    Geliked door 1 persoon

   • htskday zegt:

    Gaarne verder praten op ons geloofs forum.

    Xander

    Geliked door 1 persoon

  • AWM Derksen zegt:

   @nachtkaarsje,
   “Heb uw naaste lief gelijk uzelf” is een katholiek, wellicht christelijk standpunt, wat veelal wordt gebezigd om de immigratie te rechtvaardigen. Maar volgens de exegese van Thomas van Aquino is niet de gehele mensheid onze naaste. Mijn vervolgvraag op de uwe is dus: Heeft iemand kennis genoeg van de geschriften van Thomas van Aquino?

   Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    (Mattheüs 19:16-24) 16 En zie! er kwam iemand naar hem toe, die zei: „Leraar, wat voor goeds moet ik doen om eeuwig leven te verkrijgen?” 17 Hij zei tot hem: „Waarom vraagt gij mij naar wat goed is? Eén is er goed. Wilt gij echter het leven binnengaan, onderhoud dan steeds de geboden.” 18 Hij zei tot hem: „Welke?” Jezus zei: „Deze: Gij moogt niet moorden, Gij moogt geen overspel plegen, Gij moogt niet stelen, Gij moogt geen vals getuigenis afleggen, 19 Eer [uw] vader en [uw] moeder, en: Gij moet uw naaste liefhebben als uzelf.” 20 De jonge man zei tot hem: „Die heb ik allemaal in acht genomen; waarin schiet ik nog te kort?” 21 Jezus zei tot hem: „Indien gij volmaakt wilt zijn, ga, verkoop uw bezittingen en geef aan de armen en gij zult een schat in de hemel hebben, en kom, wees mijn volgeling.” 22 Toen de jonge man dit woord hoorde, ging hij bedroefd weg, want hij had vele bezittingen. 23 Jezus zei echter tot zijn discipelen: „Voorwaar, ik zeg U dat het voor een rijke moeilijk zal zijn het koninkrijk der hemelen binnen te gaan. 24 Wederom zeg ik U: Voor een kameel is het gemakkelijker door het oog van een naald te gaan dan voor een rijke het koninkrijk Gods binnen te gaan.”
    🙂

    Like

   • Nachtkaarsje, stop met evangeliseren en geloof in jezelf. Voorbeeld. Ik ben hongerig en in de bakkerswinkel zie ik kans om een brood te stelen. Diegene die het van mij af probeert te nemen sla ik ter plekke de hersens in. Gerechtvaardigde verdediging tegen een geweldadige aanslag op mijn overleven. Zo, dat is kort maar krachtig mijn filosofie. 1 advies aan jou, stop ,met bidden, het helpt geen moer. Weest flink en verdedig jezelf, dat is de moeite waard om te proberen. Lukt het niet dan ligt het niet aan jou. RIP

    Geliked door 3 people

  • Arnold zegt:

   Nachtkastje lees het boek Gods war on terror van W. Shoebat.

   Like

  • htskday zegt:

   @”beminde gelovigen”,

   Men wacht al zo’n 2000 jaar op “iets”, dus zal het binnenkort wel gebeuren, toch??
   10 min. wachten op de bus vind ik al teveel..
   Blijven bidden en bedelen, dan komt de “bus” misschien wat sneller..

   En dan.. krijgen we het eeuwige leven of zoiets, toch? In het “paradijs”??….
   “het eeuwige leven” ik moet er niet aan denken,.. ik verveel me nu al.

   Iedereen moet zelf weten in welke sprookjes hij wel of niet geloofd, maar val er anderen niet mee lastig.

   Er zijn al veel te veel sprookjes in de wereld, ik word daar nogal moe van.

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De paus en zijn vaticaan zitten mede in het complot om europa te islamiseren. duidelijker kan jhet niet.

  Geliked door 7 people

 3. Republikein zegt:

  Lintje verdiend!

  Geliked door 1 persoon

 4. Frits zegt:

  Hulde aan Robert Sarah. De Paus is een anti-christ in het Vaticaan nog wel. Volgens mij is zijn echte naam Judas

  Geliked door 5 people

 5. Bas zegt:

  Kijken voordat hij verwijdert wordt

  Nog een koptische martelaar van de koptische kerk
  Gedood door ISIS NA 3 maanden geleden ontvoerd te zijn.
  Nabil Habashi Salama
  Bid voor ons

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Bas.
   Wat een helden en dan is dit nog heilig.

   Maar ja, dat weten wij wel, maar dat linkse knuffeltuig in dit kut kikkerland niet en haalt ze met open armen binnen en denken dat ze gespaard zullen worden.
   Nou, dat kunnen ze wel vergeten.
   Ook al bekeren ze zich tot de islam, ze zullen nooit en te nimmer als volwaardig moslim gezien worden en blijven risico’s lopen.

   Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  6 dagen na de islamitische terreuraanslagen van 11 september stond George W. Bush naast de aan HAMAS gelinkte CAIR Exec Directeur NIHAD AWAD en riep hij uit: “Islam is een religie van vrede”

  VP Al Gore heeft Awad benoemd tot lid van een adviespanel voor burgerrechten voor de WH Commission on Aviation Safety & Security

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  George W. Bush steunde de bouw van een moskee op Ground Zero!

  Trump bood 6M aan om te voorkomen dat het werd gebouwd!

  Geliked door 4 people

 9. Bas zegt:

  Rusland eist dat 1 miljoen illegale migranten het land verlaten.

  Rusland heeft migranten uit post-Sovjetstaten die daar illegaal wonen, opgedragen het land tegen 15 juni 2021 te verlaten.

  Ondertussen, VS en E.U. landen blijven hun naties overspoelen met Illegalen!

  Russia demands 1 Million Illegal Migrants Leave the Country – RAIR
  Russia has told migrants from post-Soviet states living there illegally to leave the country by June 15, the state-run RIA Novosti news agency reported Friday. This announcement came at a meeting of…
  rairfoundation.com

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Ik had hier al eerder over gelezen, eerst hoe de paus het bracht ( hij zou z’n ambt niet meer aankunnen, overwerkt, vervroegd pensioen ) ik heb dit artikel niet terug kunnen vinden, maar het ging erom hoe deze paus het in ’t nieuws bracht.
  laten we zeggen “à-la-Rutten”, liegen alsof ’t gedru.. etc .
  De ware reden is natuurlijk dat de zienswijze van deze Kardinaal totaal ingaat tegen die van de huidige paus.
  / / / / /
  De Cardinal verwerpt de invasie van de Westerse wereld.
  Gaf een interview aan Charlotte d’Ornellas ( Fr. TV )

  We voelen aan dat U zich zorgen maakt om de Westerse wereld,waar maakt U zich dan zorgen om ?
  Weet U, de grootste ongerustheid betreft ’t feit dat Europa z’n gevoel voor haar oorsprong aan-‘t-verliezen is.
  ………..U wordt binnengedrongen door andere culturen, andere volkeren, andere mensen die successievelijk U gaan domineren door hun getal en Uw cultuur TOTAAL zullen veranderen, Uw waarden,…..Uw overtuigingen
  Zoals een boom die niet langer [genoeg’wortels heeft, zij STERFT…..
  En ik vrees dat Europa zal sterven, er zijn genoeg tekenen.
  Niet genoeg geboorten [ autochtonen ! ].
  en u wordt binnengevallen door andere culturen, andere volkeren en die zullen u successievelijk gaan overheersen door getal.
  En zullen uw cultuur, uw overtuigingen uw waarden gaan overvleugelen.

  Geliked door 3 people

 11. Pingback: Ontslagen kardinaal: Islamitische-immigranten zijn de nieuwe Barbaren! | eunmask

 12. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Het wordt tijd dat iemand deze Paus uit zijn functie verwijdert!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Barbara Marquart Scholtz; ….Het wordt tijd dat iemand deze Paus uit zijn functie verwijdert!….Dat zal geen jaren meer duren. Die barbaren (islamieten) die hij nu te vriend houdt zullen op een dag het Vaticaan binnenvallen c.q. verwoesten en de paus vermoorden. Het pausdom houdt dan op te bestaan.

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Gaat niet lukken de enige manier is dat de Heer vind dat zijn tijd is gekomen en daar ziet het voorlopig niet naar uit

   Like

   • Blaffertje zegt:

    @Yvonne.
    Denk dat je gelijk hebt, maar dat komt eerder omdat hij bij ze op schoot zit en ze pleased Zodra dat afgelopen is kan hij beter onderduiken want zij zien hem niet anders dan een nuttige idioot die ze kunnen gebruiken en zullen hem als gelovige van het boek doden als hij niets meer voor hen kan betekenen.
    Alles en dan ook echt alles wat niet de islam als het ware geloof aanhangt zal door ze gedood worden.

    Like

 13. Hovawart zegt:

  Geloven de politieke dwaallichtjes nu echt dat deze Noord-Afrikaanse huurlingen zullen vechten voor de verdediging van de Europese Unie?

  Geliked door 1 persoon

 14. Pleum zegt:

  Mijn moeder, helaas overleden riep 30 jaar gelden al dat we over 50 jaar door de islam overlopen zullen worden. Dus ik kan het alleen maar eens zijn met deze kardinaal. Ook ik ben bezorgd.

  Geliked door 2 people

 15. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw hier al zo lang voor,je gaat niet miljoenen mensen binnenhalen die worden geleerd om ons te haten en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Alleen worden die barbaren ook achternagezeten door het coronavirus omdat ze onderling totaal geen afstand houden! Met hun middeleeuwse opvattingen kunnen zij hier bovendien ook NOOIT een islamrijk opbouwen want een land veroveren is gemakkelijker dan het besturen daarvan!

   Like

 16. Arnold zegt:

  Nachtkastje lees de boeken van Walid Shoebat, Gods war on terror.

  Geliked door 1 persoon

 17. Arnold zegt:

  Nachtkastje lees het boek van W.Shoebat, Gods war on terror.

  Like

 18. Arnold zegt:

  Berichtje hierboven aan nachtkaarsje in plaats van nachtkastje. Foutje van mij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s