Politiekcorrecte partijen hebben West-Europa aan de rand van een burgeroorlog gebracht

(Door: “Balkanske priče”)

Het zijn de Visegrád-landen (Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije) die een cruciale rol spelen bij het tegengaan van de islamisering van Europa. Het afbreken van de eigen cultuur en de onderwerping aan de islam die de politici in West- Europa hebben gepraktiseerd, hoeft men in Oost-Europa niet te herhalen. “West-Europa dreigt aan culturele zelfmoord  ten onder te gaan. Integratie moslims is in geen enkel land gelukt. En de lijst van aanslagen in West-Europa is eindeloos”,zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán. “Hongarije zit er niet op te wachten om fouten van West-Europa met betrekking tot multiculturalisme te herhalen. We willen vermijden dat wij precies dezelfde fouten maken”, zegt Zoltán Kovács, woordvoerder van de Hongaarse premier Orbán. De Hongaren  hebben ook de Ottomaanse onderdrukking meegemaakt. Dat is niet uit hun geheugen gewist. Ik heb veel respect voor de Hongaarse premier Viktor Orbán, die, in tegenstelling tot Nederland, zijn grenzen sluit en ervoor zorgt dat zijn land niet zoals hier een halfislamitisch land wordt. Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Politiekcorrecte partijen hebben West-Europa aan de rand van een burgeroorlog gebracht

 1. Hovawart zegt:

  Elke stad en regio met een meerderheid aan musselbewoners krijgen/hebben een musselburgemeester, en daarmee draagt men de sleutel van de poort over aan de islamiërs, verdrijft men de ongelovigen, stad na stad, dorp na dorp, straat na straat…….huis na huis.

  Geliked door 3 people

 2. Tineke zegt:

  Dat past allemaal in het grote plan.
  Er zijn meer moskeeën dan kerken inmiddels en over een tijdje is de helft in de kamer niet meer van Nederlandse origine.
  1 Wereldregering
  1 Monetair stelsel
  1 Europees leger
  1 Wereldreligie

  En natuurlijk de mens als slaaf middels vaccinatie !

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  En wij de echte Europeanen nog verplicht dat schorem onderhouden ook door de enorme belastingdruk die wij ondergaan en steeds verder opgeschroefd wordt door die leugenaar en achterbakse griezel Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Een groot aantal landen hebben ook al speciale aandacht voor de beerput Nederland en de oorlog tegen het eigen volk.

  De goddeloze zwijnen die dachten weg te komen met het verraden van het volk hebben een probleem dat al hun andere problemen overbodig maak.
  Daar valt niet tegen op te spuiten voor het adderengebroed.

  Misdrijven waarvoor ze, nadat ze zijn opgehangen, het liefst nog 3 x ophangen worden voor de zekerheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wolf zegt:

  De visegrad landen zijn nog puur en rein. Die laten zich niet voor de 2e keer tot islamslaafje maken. Daar wonen nog mensen met nuchter verstand.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen:: the great replacement…..

  https://rairfoundation.com/the-great-replacement-eu-releases-image-of-the-next-generation-of-europeans/

  ‘The Great Replacement’: EU geeft beeld van de volgende generatie Europeanen vrij

  In de komende decennia zal Europa niet langer behoren tot Europeanen; het zal onherkenbaar zijn.

  Op 14 april 2021 bracht het officiële account van de Europese Commissie op Instagram een ​​foto uit met de titel “Denk aan de toekomst. Denk aan #NextGenerationEU. ” Op de foto stond een zwarte man die zijn bi-raciale kind vasthield

  De afbeelding geeft aan wat veel Europeanen al lang geloven, dat de elites van de Europese Unie massale migratie gebruiken om de Europese bevolking te vervangen. Migratie heeft schokkende demografische gevolgen voor de nationale en culturele identiteit van Europese landen. Migranten worden door links gebruikt om gastculturen te verdunnen, meer stemmen te krijgen en de macht te grijpen.

  In de komende decennia lijkt het erop dat Europa niet langer van Europeanen zal zijn; zoals gerapporteerd door Gatestone, zal Europa over één generatie onherkenbaar zijn:

  Europa, terwijl het ouder wordt, vernieuwt niet langer zijn generaties, en verwelkomt in plaats daarvan enorme aantallen migranten uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië, die de inheemse Europeanen gaan vervangen en die culturen met radicaal verschillende waarden over seks brengen, wetenschap, politieke macht, cultuur, economie en de relatie tussen God en mens.

  Jean Renaud Gabriel Camus, mede-oprichter en voorzitter van de Nationale Raad van Europees Verzet, is een Franse schrijver die bekend staat om de term “Grote vervanging” te hebben bedacht – verwijzend naar de gerapporteerde kolonisatie van West-Europa door immigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  De aartsbisschop van Straatsburg, Luc Ravel, die door paus Franciscus werd benoemd, verklaarde dat “moslimgelovigen heel goed weten dat hun vruchtbaarheid vandaag de dag zo groot is, dat ze het noemen… de Grote Vervanging. Ze vertellen je op een heel rustige, heel positieve manier: ‘Dit alles zal ooit van ons zijn …’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s