Het proces tegen Salvini is een proces tegen het soevereine Europa

(Door: José Papparelli – Vertaling: E.J. Bron)

Het is duidelijk dat Matteo Salvini (foto) in het voetlicht blijft staan, temeer daar zijn politieke tegenstanders om wraak schreeuwen. De chef van de LEGA heeft met zijn politiek en de toepassing van wetten als minister van Binnenlandse Zaken het duistere zaakje van de illegale mensenhandel ontmaskerd door de lawine van landingen te stoppen waaronder Italië in het jaar 2019 te lijden had. In minder dan een jaar tijd heeft Salvini nu een half dozijn processen aan de hals, omdat hij de wet ter verdediging van de grenzen toepast en de opdracht vervult om de Italianen tegen de politieke en sociale gevolgen van de illegale immigratie te beschermen. Niet meer en niet minder.

Na de voorlopige hoorzitting in Palermo besloten de rechters om de verzoeken van het Openbaar Ministerie te accepteren en Matteo Salvini wegens de zaak “Open Arms” voor de rechter te brengen. De voormalige minister van Binnenlandse Zaken zal op 15 september voor de rechtbank moeten verschijnen; hij wordt aangeklaagd wegens misbruik en ontvoering, omdat hij 147 migranten aan boord van het schip van de Spaanse NGO vastgehouden zou hebben. Hem dreigt nu een straf van tot 15 jaar gevangenis.

Zijn vijanden zijn talrijk en ze willen dat zijn mogelijke veroordeling een einde maakt aan het politieke leven van de Europese leider van de soevereinisten. De secretaris van de Partito Democratico, Enrico Letta, heeft een ontmoeting gehad met Oscar Camps, een Catalaanse zakenman en oprichter van de NGO “Proactiva Open Arms”, in de partijcentrale van de linkse partij in het centrum van Rome, waarbij beiden hun sympathie en vreugde over het proces tegen Salvini niet verborgen. Letta postte op zijn Facebook-pagina een foto, waarop hij met de activist te zien is, die een sweatshirt met de naam van het schip “Open Arms” draagt.

Beide dromen van de vrije hand voor het uitschepen van illegale immigranten op de Italiaanse kusten dankzij de beslissing van rechter Lorenzo Jannelli, die zei: “Er zijn geen redenen die Matteo Salvini van strafvervolging zouden uitsluiten.”

In een interview met de “Corriere della Sera” zei de chef van de LEGA: “Dit jaar zijn de landingen verdrievoudigd. En terwijl er in de drie episodes, waarvoor ik beschuldigd wordt, nooit iemand is gestorven, zijn er onder haar (Luciana Lamorgese, zijn opvolgster als minister van Binnenlandse Zaken) al tientallen sterfgevallen, branden en scheepsongelukken. (…) Het is duidelijk dat links voor de rechtbank datgene wil terugwinnen wat het in de stembureaus verliest.”

Het is zorgwekkend en gevaarlijk dat in Europa, in de persoon van Matteo Salvini, diegenen gecriminaliseerd worden die zich aan de wet houden, de grenzen, de nationale soevereiniteit en de veiligheid van de burgers beschermen. Het proces tegen Salvini en zijn mogelijke veroordeling is niet alleen een Italiaanse aangelegenheid, maar betreft heel Europa. Het is niet alleen een juridische zaak om een ongemakkelijke politieke rivaal vanwege zijn frontale oppositie tegen de massa-immigratie kwijt te raken. Zijn veroordeling zou de overwinning van een zichzelf vernietigende politiek van de Europese Unie tegenover de migratie-tsunami zijn, die door maffiose organisaties aangestuurd en door de “goede bedoelingen” van NGO´s, maar ook door instrumenten zoals het Global Compact on Migration en de Sustainable Development Goals van Agenda 2030, wordt ondersteund.

De juridische strijd gaat verder, net zoals de stiekeme landingen, de duistere zaakjes en de sociale onlusten, die door het afdrijven van de politieke correctheid in Europa ontstaan. Salvini wacht rustig af en verklaarde alleen maar: “Word ik ervoor vervolgd, omdat ik mijn land verdedigd heb? Ik ga met opgeheven hoofd, ook in jullie naam. Italië eerst. Altijd.”

(Bron: elcorreodeespana.com)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: José Papparelli

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het proces tegen Salvini is een proces tegen het soevereine Europa

 1. bobzelf zegt:

  KNAP HOOR KANJERS DIE WILLEN STERVEN VOOR HUN LAND EN HUN VOLK

  ZO ZIET U DUS DAT IN ALLE…… OOK EU LANDEN

  DE KLAASJES DE JANNEN EN ONZE TIJLEN ,DE LETTERNEUKERS NIET VERGETEN

  U HET GRAF IN WILLEN BRENGEN , LIEFST VERMOORDDEN ?? WHAHA

  DAN WEL “‘ AUSRADIEREN ?/ DACHT IK ? OUWE SS er

  NOU JONGENS EFFE ZONDER GEIN , WANNEER ??

  WANNEER , WANNEER WORDEN DE LIJSTEN GEPLAATST E.J.BRON KANJERS

  OVER DE MOORDEN EN VERDWIJNINGEN

  EN DE GESTARTE OORLOGEN VAN OOM VLADIMIR ??

  LOSERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !

  OOM UKRAINE KATAPULT

  Like

 2. karton zegt:

  Ik vraag de laatste jaren steeds vaker af : wat schuilt er toch aan venijn , vals-aardigheid , gewelddadigheid en smeerlapperij in het totale links-extreme gepeupel ?! Ik herinner mij bijv. de heer Willem Drees (PvdA) die zich altijd, in ’t openbaar, als een heer gedroeg, en anderen met respect behandelde. Hoe anders is ’t tegenwoordig.
  Kijk naar schreeuwers als Timmermans , Yasser Feras , Quag , Pechtold , Jetten enz. enz.
  Wat zij doen is niks anders als andersdenkenden, rechts-denkenden hoofdzakelijk, als slechteriken , leugenaars en bedriegers weg te zetten.
  Zodra ze bang worden vanwege hun tanende “macht” beginnen zij “vieze spelletjes” te spelen.
  Hoeveel voorbeelden wilt u hebben van hun smerig gedrag ?
  Dit heeft m.i. niks meer met échte politiek te maken maar álles met hun zucht naar “macht” én pluche. Links zal nóóit toestaan dat andersdenkenden, dus rechts-denkenden, de leiding in dit landje zullen krijgen, zodra het daarop zou gaan lijken , halen zij álles uit de kast om dát te verhinderen : bijv. moord en/of fraude met verkiezingsuitslagen.
  Aan óns, bevolking, de taak om dat óóit te gaan voorkomen, goed- of kwaadschiks.

  Geliked door 1 persoon

 3. Andre zegt:

  De duistere Soros hand met zn louche list en bedrog psychopaat links spelletjes moet je van je af vegen en met opgeven hoofd inderdaad eigen volk eerst. Zo zie je maar weer dat nationalisme ver boven globalisme staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s