Hugo . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hugo . . .

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  En die gozer heeft zelf geen mondkapje op, zo te zien aan die foto !

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Deze gozer kunnen ze beter direct in een boekenkist terug opsluiten in Slot Loevestijn en nooit meer in zijn smoesjes trappen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Vrijheid zegt:

  Nou, meneer Boerhaave op het schilderij heeft ook zijn mondkapje niet op. Zo te zien hangt het daar nog onder zijn kin. Dus Hugo is niet de enige. Het schaap linksonder doet gelukkig wel mee.

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  Hugo De Jonge in English Gematria equals: 666:

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Deze waardeloze onbenul kan beter op zijn race fiets voor goed van Den Haag weg te fietsen. Wie kan en wil de clowns Rutte en De Jonge nog langer aanhoren of aanzien. https://www.frontnieuws.com/pcr-teststaafje-deeltjes-kunnen-als-asbest-in-het-lichaam-werken/ Dit is al wat het grote deel van het volk is aangedaan en nog eens 925 miljoen door De Jonge over de balk is gesmeten voor test evenementen en nu zelfs het grote verdienmodel zit in de uiteraard onbetrouwbare zelftests die nu volop in de foldertjes van de supers staan. Uiteraard zullen De Jonge en de rest van het corrupte OMT hier ook belangenverstrengelingen in hebben. https://www.frontnieuws.com/stanford-studie-mondkapjes-zijn-nutteloos-tegen-covid-19-en-kunnen-zelfs-leiden-tot-verslechtering-van-de-gezondheid-en-vroegtijdige-dood/ Dan dat smerige opdringen voor de gifvaccinaties waarvan de werking nimmer bewezen is en de cijfers van bijwerkingen en overlijden door vaccins grotendeels worden verzwegen. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die zich dergelijk gif niet laten opdringen en baas over eigen lichaam blijven. https://www.frontnieuws.com/vaccinatieflop-van-de-3000-kwamen-er-slechts-58-voor-vaccinatie-opdagen-vaccinatiecentrum-werd-weer-gesloten/ Kortom die clowns Rutte en De Jonge verdienen een plaats voor het tribunaal alsmede die artsen en virologen die hieraan gewetenloos meewerken. Ik ben helemaal klaar met hun nep versoepelingen en tirannie het zijn een stel ongeloofwaardige leugenaars en trekpoppen van het elitair tuig zoals Soros, Bilderberg, Gates en noem de rest van dit elitair tuig maar op. Weet u nog Rutte zei nog testen doe je alleen als je klachten hebt. Hij weet wel blijkbaar beter maar luist het volk er in. Kortom de hoogste tijd voor rechtvaardiging en een keiharde afrekening omdat zij wat zij miljoenen mensen hebben aangedaan onvergeeflijk is en bestraft moet worden. Het is de grootste misdaad tegen de menselijkheid na WOII.

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Deze (Corona) leugen kon nog wel eens heel lang gaan duren. Ze kunnen net zoveel virusvarianten gaan verzinnen als dat er sterren aan de hemel staan. Nu zijn de maatregelen weer versoepeld, de volgende keer weer strenger gemaakt, en tegen de winter zullen we het weer moeten gaan bezuren.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   BigLJohn zegt:
   21 april 2021 om 18:06

   ik denk dat ome bob wacht op de “”SURINAAMSE “” variant …

   DIE HEEFT NOG NOOIT GEWERKT .

   LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

   OOM NEGERTTTTTT

   Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  Het leugen- en bangmakerijmedium RTL-Nieuws vermeldt dat Baudet een boete van 95 euro heeft gekregen, omdat hij op Urk geen afstand (in de buitenlucht) hield tijdens de verkiezingscampagne. Het was waar, zie de bijbehorende foto. RTL, net zoals alle andere massamedia, is vurig voorstander van zo streng mogelijke lockdowns en het zo lang mogelijk handhaven van mondkapjes en de 1,5 m afstand.
  https://www. msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/baudet-hield-geen-afstand-op-urk-en-krijgt-coronaboete-van-95-euro/ar-BB1fVj7Q?ocid=msedgntp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s