Kabinet hield informatie toeslagenaffaire doelbewust achter voor Tweede Kamer

Geheime notulen

Het inmiddels demissionaire kabinet-Rutte heeft in de toeslagenaffaire doelbewust informatie achtergehouden voor het parlement, onder meer om zo verantwoordelijke, hoge ambtenaren en politici uit de wind te houden. Dit blijkt uit een reconstructie van RTL Nieuws van besprekingen in de ministerraad over het toeslagenschandaal.

In kabinetsbesprekingen in 2019 werd keer op keer geklaagd over kritische Kamerleden, onder wie CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Ministers vonden dat zij het kabinet moesten steunen. Ook werden afspraken gemaakt om het parlement niet alle informatie te geven waar de Kamer om had gevraagd. Het ging hierbij vooral om de onrechtmatige stopzetting van toeslagen voor kinderopvang en wie hiervan op welk moment op de hoogte was.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kabinet hield informatie toeslagenaffaire doelbewust achter voor Tweede Kamer

 1. karton zegt:

  Dit noemt men ook wel “witte boorden criminaliteit”. De uitvoerders noemt men “witte boorden criminelen”, oftewel gajes , schorem of tuig van de richel.

  Geliked door 5 people

 2. Harry zegt:

  Wie kan snel een systeem optuigen om dit gajes af te zetten ?
  Het is toch te zot voor woorden dat zo’n leugenaar , als ie aan de lopende band ontmaskerd wordt ,
  gewoon stom gaat zitten kijken en doet of dat alles maar normaal is ?

  Kunnen we hem voor de rechter slepen ?
  Financiering via crowdfunding zal geen probleem zijn .

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Harry
   Goed idee en dat crowdfunding zal idd geen probleem zijn, is de meest gehate man van Nederland en als ie ook maar een beetje trots had was ie zelf al opgesodenieterd.

   Door deze affaire, is hij wel aangeschoten wild geworden dus een hoop mensen die vroeger ja en amen zeiden, durven hem nu aan te vallen… en reken maar ook binnen de Haagse kringen, zijn er zat die de pest aan hem hebben.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  Ja en Rutte en al die criminelen blijven maar zitten en halen de meeste zetels binnen.
  Voor wie gelooft dat de verkiezingen eerlijk verlopen zijn zou ik zeggen haal de prut eens uit uw ogen.
  Omtzigt moest wel degelijk gewipt worden en zijn eigen partij heeft ook karaktermoord op hem gepleegd.
  Als ie ballen heeft (en daar heb ik mijn twijfels over) laat ie het CDA naar de kloten lopen.
  Neem je zetel mee of sluit je aan bij een partij waar je volledig de ruimte krijgt om misstanden aan de kaak te stellen .
  Joris Demmink-MH17 om te beginnen.
  Maar je zult helaas tegengewerkt worden,ze zien je liever gaan dan komen.
  Ze willen meelopers en kandidaten die hun ziel aan de duivel verkopen.
  Ze zitten niet te wachten op integere mensen die begaan zijn met hun medemens.
  Ze zijn verrot tot op het bot!

  Geliked door 3 people

  • LUCIA. zegt:

   Helemaal met je eens op een punt na , ik denk wel dat ie ballen heeft, dat moet wel anders had ie dit niet allemaal gedaan maar hij is overdreven loyaal… dwz zelf tegen zijn eigen belangen in en dat nekt hem. Het is net als de vrouw die bij haar man blijft, ook al heeft hij haar 20 jaar lang honds behandelt, dat zijn van die stille masochisten

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Een politieke doodzonde, maar kennelijk is het kabinet onsterfelijk, VVD en D66 maken zich absoluut onsterfelijk met hun sinistere methodes en maatregelen…de zoveelste doodscultus.

  Like

  • LUCIA. zegt:

   Helemaal met je eens op een punt na , ik denk wel dat ie ballen heeft, dat moet wel anders had ie dit niet allemaal gedaan maar hij is overdreven loyaal… dwz zelf tegen zijn eigen belangen in en dat nekt hem. Het is net als de vrouw die bij haar man blijft, ook al heeft hij haar 20 jaar lang honds behandelt, dat zijn van die stille masochisten

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wat hebben we aan dit soort berichten? Levert het wat op? Bij dit soort berichten krijg ik het gevoel dat ik weer over mijn schoenen (niet die van Hugo) wordt gepist.

  Like

 6. Julia zegt:

  Rutte en die algehele zogenoemde Tweede Kamer moet een hele grote schoonmaak in plaatsvinden. De criminalteit van deze achterbakse huichelaars kent geen grenzen meer mede omdat het rechtssysteem in Nederland door en door corrupt is en deze criminelen niet te vervolgen maar in het gelijk te stellen. Ongehoord dat er in een ooit democratisch Nederland zo een groot politiek tuig zit en dan nog zoveel domme en blinde schapen telt die nog glashard stellen dat Rutte het zo goed doet en zelfs hun stem hieraan hebben gegeven. Wat ben je voor een mens om dit überhaupt nog in je hals te halen om dit zooitje gajes te stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter. zegt:

  De ene beerput is nog niet geheel open,en de volgende beerput over het coronabeleid moet nog komen ,de miljarden vliegen de verkeerde kant op ,hier zijn ze met de grootste beroving aller tijden bezig ,Holleeder is een koorknaap vergeleken bij dat crapuul in Den Haag .

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Peter; daar ben ik ook bang voor een kleine hint …pensioenpotten !!!!Daarom komt het tuig met een enkele reis spuit voor ouderen, overigens een wereldprobleem want al die Qut leiders op een enkeling na doen mee aan het graaispel.

   Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Like

 9. LUCIA zegt:

  @BAS
  Helemaal correct op een paar na hangt de hele 2e kamer aan de illuminati-globalisten-tiet oftewel geen moraal alleen maar geld telt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s