Kijk Duitsland (NL!), zo simpel gaat dat: Denemarken neemt verblijfsvergunning af van Syrische vluchtelingen

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Denemarken schaalt Damascus en de omringende gebieden in als veilig. Kennelijk is de Deense regering in het bezit van heel andere informatie over de situatie en is ermee begonnen om van Syrische vluchtelingen de verblijfsvergunning af te nemen. Vluchtelingenorganisaties daarentegen beschouwen de veiligheidssituatie nog steeds als gespannen, een terugkeer naar Syrië zou effecten kunnen hebben op het psychische en fysieke welbevinden.

In Damascus wonen meer dan 1,5 miljoen mensen. Als er zo veel gevaren in de stad loeren, zouden die toch eigenlijk allemaal geëvacueerd moeten worden? Of tegelijk heel Syrië? Hoe is het überhaupt mogelijk dat Syrische “vluchtelingen” vanwege de gespannen veiligheidssituatie hun familieleden in het thuisland bezoeken, velen er zelfs op vakantie naartoe vliegen en anderen op hun beurt er hun grondbezit inspecteren? Blijkbaar dreigt daar geen vervolging?

RT Deutsch:

Volgens mediaberichten werd aan minstens 189 Syriërs sinds afgelopen zomer de verlenging van hun verblijfsvergunning geweigerd. De Deense autoriteiten noemden de stap gerechtvaardigd en beriepen zich op een bericht, waarin beweerd wordt dat de veiligheidssituatie in delen van Syrië “duidelijk verbeterd” zou zijn. Ongeveer 500 mensen uit Damascus en omgeving werden daarom onderworpen aan een nieuwe beoordeling van hun verblijfsstatus.

De Deense vluchtelingenraad is het niet eens met de beslissing om het gebied rondom Damascus of andere gebieden in Syrië als veilig voor de terugkeer van vluchtelingen te beschouwen – “de afwezigheid van kampen in enkele gebieden betekent niet dat de mensen veilig kunnen terugkeren. Noch de VN noch andere landen beschouwen Damascus als veilig”, aldus Slente.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kijk Duitsland (NL!), zo simpel gaat dat: Denemarken neemt verblijfsvergunning af van Syrische vluchtelingen

 1. Hovawart zegt:

  De losse observatie dat een terugkeer naar Syrië effecten zou kunnen hebben op het psychische en fysieke welbevinden staat los van de garantie dat Hassan wel een levenslange uitkering (en eventueel kinderbijslag) zal blijven ontvangen voor al het leed dat hem is aangedaan in Denemarken……….alvast bedankt.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Syrië zou effecten kunnen hebben op het psychische en fysieke welbevinden.

  Dat dank je de koekoek. Daar hebben ze geen uitkering, geen doorzon woning, geen miele en geen hoersoepsidie. Daar moeten ze mischien wel werken voor kost en inwoning.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De politiek maakt altijd dezelfde vergissing met de term ”tijdelijk”, asiel, maatregelen, kwartje van Kok……

  Geliked door 2 people

 4. Lost zegt:

  …en waar gaat alles heen…..niet terug naar Syrie. Naar Duitsland, Nederland, Belgistan, dat is wat er gebeurd als landen optreden tegen probleemmakers, dan verschuift het probleem zich naar een buurland. Niks oplossingen, meer ellende en snellere aftakeling in andere delen van Europa.

  Wie een huisdier aanschaft mag zelf ook de stront opruimen. Het dier over de schutting mikken en bij de buren laten schijten is A sociaal. Dat is wat er gebeurd. Dus niet juichen want als Scandinavie alles eruit gooit is dat voor ons het einde van Nederland.

  Als moslims massaal ineens verhuizen naar Nederland wat ze met hun EU verblijfsvergunning mogen dan loopt ons land vast, dan zijn we kaputt. En dat kan met een goede organisatie vanuit de moslim hoek in een week geregeld zijn. Letterlijk een vijandige overnamen via onze eigen regels en verdragen, zo wankel is Nederland.

  Maar ik kan roepen wat ik wil, de aftakeling van Nederland is al lopende en gaat steeds sneller.
  Economen berekenen dat meer mensen meer welvaart is, maar ze gaan uit van werkende mensen en niet van plunderaars en uitzuigers. Theorie tegenover praktijk. Dit soort stomme rekensommen is jezelf en alles voor de gek houden.

  Een of andere Kalgeri heeft het hersenspinsel de wereld in gestuurd dat als de hele wereld lichtbruin is er vrede is. Alsof oorlogen door rassen tegen elkaar worden gevoerd. In zijn fantasie wel, uiteindelijk is bijna altijd religieuze waanzin of politieke verstandsverbijstering de drijfveer.
  Ondertussen worden in naam van deze profeet binnen de EU gemeenschap prijzen uitgereikt….onder andere aan lieden die roepen dat Islam al 2000 jaar bestaat terwijl de Islam zelf in hun 1400 jaartelling zitten…en geen hond die in die EU dit durft te zeggen. Alles blaft op bevel.

  En ik als stomme boer/ burger met het verstand van een garnaal bega de stommiteit te denken dat ik het beter weet dan al die expert en wetenschappers en economen.

  Ik zal maar zwijgen nu, straks word ik nog voor de rechter gedaagd omdat ik in de illusie leef vrij te zijn.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat was ook het eerste dat ik me afvroeg, je kunt een verblijfsvergunning wel intrekken maar dat is geen garantie dat ze teruggaan.
   Zolang illegalen niet uitgezet (kunnen) worden is het een papieren “oplossing” met het onderhand bekende waterbedeffect.

   Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in Nederland

  Like

 6. Ben zegt:

  Wat moet je als geciviliseerd land met een stel van die religieuze fascisten.
  Die nepvluchtelingen hadden nooit toegelaten worden in Europa.
  Laat erdogan voor zijn geloofsgenoten zorgen, maar nee hoor hier lekker uitvreten en roven.

  Like

 7. Zijlstra zegt:

  Vorig jaar een reportage gezien, veel alleenstaande vrouwen in Syrie. Mannen afgereisd naar Europa, ze willen gewoon niet terugkeren! Viva Denemarken!

  Like

 8. Bas zegt:

  Wat wie hier binnenhalen….
  https://tpook.nl/2021/04/22/steek-asielzoeker-azc-echt-is-nigeriaan-kondigde-moordpartij-aan-had-nooit-teruggeplaatst-mogen-worden-was-aantoonbaar-heel-gevaarlijk/

  Steek-asielzoeker AZC Echt is Nigeriaan, kondigde moordpartij aan, ‘had nooit teruggeplaatst mogen worden, was aantoonbaar heel gevaarlijk’

  “De 24-jarige asielzoeker die woensdagavond in het Limburgse Echt zeven mensen neerstak, stond op het punt om overgeplaatst te worden naar een beveiligd azc. Hij is een week eerder al door de politie meegenomen wegens een geweldincident. Dat zegt burgemeester Hessels van Echt-Susteren.

  De Nigeriaan die nu zou zijn opgepakt, had volgens andere bewoners van het azc aangekondigd dat hij mensen zou gaan doden.

  ‘Hij had nooit teruggeplaatst moeten worden, terwijl hij al had aangetoond heel gevaarlijk te zijn. Maar vorige week kwam hij al na een dag terug van het politiebureau.’”

  Like

  • de politie mocht hem op bevel van justitie niet langer vast houden. De politie mag wel weerloze burgers in elkaar slaan en door honden laten bijten. Ook dat op bevel van justitie. Wie is dat, justitie? Dat zijn de grijze kantoormuizen van justitie die de orders uitvaardigen aan het voetvolk maar zelf altijd in de schaduw blijven. Die zien savonds op tv hoe hum lansknechten de orders letterlijk uitvoeren. De grijze justitiemuis neemt er nog een borreltje op. Zoveel macht geeft toch een kik, net zoiets als een orgasme maar het machtsorgasme duurt langer. wel lekker.

   Like

  • binnen asielcentrum heersen andere regels dan er buiten. Al die lui zijn geweldadig en gaan elkaar te lijf. Zo ruimen ze zichzelf op en krijgen de overlevenden een nog slechtere naam dan ze al hadden. Mooi , zo doorgaan.

   Like

 9. hebk zegt:

  Optieve met die gestoorde profiteurs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s