VIDEO: Dit is hoe de NOS u misleidt over de over politiegeweld in de VS

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Dit is hoe de NOS u misleidt over de over politiegeweld in de VS

 1. Bas zegt:

  Het geweld gaat gewoon doorrrr…

  https://pbs.twimg.com/media/Ezc1Lb1WQAUoGIv?format=jpg&name=large

  MrAndyNgo
  #Antifa in Seattle have released a flyer calling for violence tonight. They’re meeting at Cal Anderson Park at 7 p.m. PT, the site of where their deadly CHAZ area was last year. #AntifaRiots #ChauvinTrial

  #Antifa in Seattle heeft vanavond een flyer uitgebracht waarin wordt opgeroepen tot geweld. Ze ontmoeten elkaar om 19.00 uur in Cal Anderson Park. PT, de plek waar vorig jaar hun dodelijke CHAZ-gebied was. #AntifaRiots #ChauvinTrial

  Like

 2. Bas zegt:

  Ben Shapiro
  Regardless of the verdict, the fact that the entire country knows that cities will burn if Chauvin isn’t convicted is a deep indictment of the state of the country

  Ongeacht het vonnis is het feit dat het hele land weet dat steden in brand zullen staan ​​als Chauvin niet wordt veroordeeld, een diepe aanklacht tegen de staat van het land.

  Geliked door 2 people

 3. Willem zegt:

  Goed verhaal, jammer van de vervelende vertel stijl, kan er niet lang naar luisteren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Astrid zegt:

  Ik heb diverse familieleden woonachtig in de VS en zij kijken vanuit de diverse staten ook nog steeds mee naar wat er in NL aan onzin in de media neergepend en op tv uitgekraamd wordt. De vraag is, wat kunnen wij Nederlanders er precies tegen doen, want men heeft zich in al die corrupte kringen omringd met chantabele handlangers en onze zogenaamde regering is al net zo corrupt. Hoe dit te stoppen? We zouden misschien kunnen stoppen met kijken naar die nep-tv en al die krantenabonnementen eens opzeggen. Het maakt overigens ook niet meer uit waar je naar kijkt en wat je leest, want het is allemaal hetzelfde propagandalied dat er gekwaakt wordt. Ik heb geen tv of krant nodig om me te heropvoeden en te hersenspoelen, ik heb geleerd voor mezelf te denken en ik betaal alleen voor onpartijdige informatie. Maar mijn vader van 90 leest nog stug zijn dagbladen en kijkt iedere dag weer braaf naar al die linkse journaals en nieuwsuitzendingen, ondanks zijn hoge opleidingen en titels met handtekening van de koningin. Vroeger was de VPRO nog echt vrijzinning, maar tegenwoordig is het een lachertje om te janken. Ik heb 20 jaar geleden mijn vpro-gids al opgezegd. Bijna de helft van zo’n gids staat tegenwoordig vol linkse artikelen en dan zitten er nog maar een paar pagina’s ergens achterin met gecomprimeerde programmaoverzichten, die niet bepaald overzichtelijk zijn voor een 90-jarige met slechte ogen. Het is geen tv-gids meer, het is het zoveelste linkse propagandablad geworden. Als ik die gids bij mijn vader zie liggen, dan kots ik al bij het zien van de omslag, waar toch minstens een lesbische transgender op afgebeeld moet staan, of een succesvolle neger, omdat het moet. Iedereen zou per direct zijn tv- en krantabonnementen op moeten zeggen, dan hebben ze een acuut groot probleem. De censuur op internet en al die hinderlijke popupvensters om cookies en advertenties te kunnen weigeren, komen me ook vierkant de strot uit. Ik begrijp dat Apple bezig is een eigen zoekmachine te ontwikkelen. Apple was vroeger ook vrijzinnig, maar ook daar is ernstige rot gaande, sinds Steve Jobbs het pand en het leven verlaten heeft. De leugen, corruptie en censuur regeren, dat zij duidelijk. En die gentech-vaccinaties, die steken ze ook maar in hun eigen reet, ik ben gezond. Wat we nodig hebben is bewustwording van de massa, want de massa zou de macht kunnen terugnemen, als zij zich maar massaal zou verzetten. Nu, ik verwacht dat het allemaal eerst nog een tandje erger moet worden, voordat ook de meest ingedutte mensen uit hun slaap gaan ontwaken. Dank overigens aan eenieder die wel wakker is en zich actief inzet om de bewustwording te verspreiden, zolang het nog kan…
  Van mij mag er ook een dikke meteoriet op de Aarde neerdonderen, die de mensheid een eerlijker ‘great reset’ gaat opleveren dan die een Gates, Soros en consorten voor de mensheid in gedachten hebben.

  Geliked door 5 people

  • Meine zegt:

   Ook op het werk worden “BLM” erdoor gedrukt. Een paar socialisten gaan drammen en drammen, en er wordt een “zielige vluchtelingen” video getoond aan alle collega’s. Op de juiste momenten met triomfantelijke muziek, komen de BLM-spandoeken in beeld.

   Inderdaad, wat wordt er meer gewassen, hersenen of handen ?

   Like

 5. johannes zegt:

  ach we weten toch allemaal dat op bepaalde plaatsen bij voorkeur links, soms zelfs activistische types, worden aangenomen om zo dat valse gedachtegoed op het podium te houden met als doel onrust en paniek te zaaien want dat is goed voor de kijkcijfers en uiteraard het gedachtengoed.
  Net als de dokter er niet aan moet denken om de laatste patient de deur uit te zien gaan geldt het voor de journalist dat alles pais en vree is, en dat geldt natuurlijk niet enkel voor de journalist.Maar als die figuren dan ook nog eens free-lance aan het werk zijn vraag je er natuurlijk om dat men berichten gaat maken ipv de werkelijkheid weer te geven, en wat heeft dat al tot veel onnodige ellende geleid in de wereld.
  Ook met de coronahype zie je toch duidelijk de onderbuik van de journalist inspeelt op het gevoel van de bevolking terug, want als je even naar de cijfers kijkt dan wordt al snel de waarheid duidelijk(tenzij daar ook weer mee gerommeld wordt natuurlijk).En natuurlijk zijn er altijd weer bedrijvigheden die het valse sentiment toejuichen.

  Maar ga vooral door met exposen, de waarheid zal het machtigste wapen blijken vroeg of laat en inderdaad , de smerigheid zit hem meestal in de “niet-info” zoals ik het noem , hetgeen er verzwegen wordt, en een halve waarheid is nog altijd een hele leugen.Ook het NIET kritische vragen stellen zodra er iets beweerd wordt getuigt van kleur bekenning ipv objectief nieuws brengen.Ook tijdens de corona zag je cont dezelfde mensen van een bepaalde politieke kleur en belangen die van alles liepen te beweren waardoor het land op de achterste benen stond, maar t gros was allemaal gebaseerd op wenselijke aannames van bepaald gedachtegoed, eerlijke en oprechte bewijzen waren er niet maar men ging cont uit van doemscenarios die al snel ongegrond bleken, en toch ging men door…….. en dan ben je niet langer onpartijdig en/of objectief te noemen en wordt het tijd om ter verantwoording geroepen te worden en vervolgens op te stappen of een cel van binnen te bekijken gezien de impact die het alles heeft gehad.

  Like

 6. Julia zegt:

  NOS de linkse aanhang van de criminelen in Den Haag en linkse leugenaars die de feiten en waarheid keihard verdoezelen en meehelpt de bevolking uitsluitend te bestormen met dagelijkse linkse bull shit. Wie kijkt überhaupt nog naar dit linkse nep nieuws niet zo vreemd dat de Nederlandse Stupido Bankzitters zo dom en blind blijven .

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:


  Klaar om de stad af te branden etc etc….

  Like

 8. Bas zegt:

  De werkelijkheid!
  Een grafiek van Statista toont de dodelijke schietpartijen door de politie per raciale demografie gedurende de afgelopen vijf jaar tot de huidige datum:

  Like

 9. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHA
  DOOR DIT STUKKIE HIERBOVEN
  KOMT OME BOBZELLUF DE WAANZINNIGE HUMORIST HIER !!!!!!!!!!!
  ER NET ACHTER ..
  DAT HIJ AL MEER DAN 12 JAAR GEEN NEDERLANDSE ZENDERS MEER HEEFT BEKEKEN.
  EN DE NEDERLANDSE HARING INPAK KRANTEN , GELIJK MET MIJN EX DE DEUR UIT HEEFT GEPLEURD EN DAT IS 26 JAAR GELEDEN !!!!

  MIJN GOD WAT EEN FENOMENAAL GOEDE BESLISSING !! 12 POINTS GEEF IK NU NOG

  EN IK MOET ZEGGEN DAT IK DUS HIER MET PLEZIER, DIE STUKJES VAN ONZE o.a. A.D. HOERNALISTEN DOOR KIJK ……..

  JE KOMT GEWOON NERGENS DE WAARHEID MEER TEGEN !!!!!

  en als ome bob het doet staan alle vrouwelijke peentjes en droge dozen omhoog ?
  en moet ik effe aan de leugendecoder
  en dan 2 artikels later liken de dames , MIJN ONDER HET PAARD HANGENDE DING

  EN DAT SCHRIJFT EEN ONDER EEN PAARD HANGEND GEZWEL HIER

  ALS MENSEN DIE 7 JAAR BESCHOTEN ZIJN EN OOK NU NOG WORDEN

  DAT NIEUWS , GEEN NIEUWS IS ALS ER GEEN 2E BRON IS ???

  WHAHAHAHAHAHAHAH

  IK BEN NA DIE OPMERKING, EN IK 3 UUR LATER UITGELACHEN WAS

  EEN RIEM EN EEN DEGELIJK SETJE BRETELS GAAN KOPEN

  DE BROEK PLEURDE SPONTAAN VAN MIJN REET

  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  OOM SUPER LOSER

  Like

 10. Bas zegt:

  Ben Shapiro
  If a 13-year-old black girl is stabbed to death in Ohio by another 13-year-old girl, that’s not a national news story and nobody knows her name. If a cop stops a black girl from being stabbed by a 16-year-old black girl, that’s systemic racism.

  Als een 13-jarig zwart meisje in Ohio wordt doodgestoken door een ander 13-jarig meisje, is dat geen nationaal nieuwsbericht en weet niemand haar naam. Als een agent voorkomt dat een zwart meisje wordt neergestoken door een 16-jarig zwart meisje, is dat systemisch racisme.

  https://pbs.twimg.com/media/EzknwnJXIAI19Jd?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Laat ze mekaar maar afmaken dan….

  https://thepostmillennial.com/blm-activist-says-police-shouldnt-use-a-weapon-to-stop-someone-from-getting-stabbed

  BLM-activist zegt dat de politie geen wapen mag gebruiken om te voorkomen dat iemand wordt neergestoken

  Black Lives Matter-activist Bree Newsome had dinsdag een nieuwe kijk op de schietpartij door de politie van Makhia Bryant in Columbus, Ohio. Bryant, die in het bezit was van een mes, en volgens camerabeelden van het politiebureau met dat mes een andere vrouw aanviel, werd dodelijk door de politie neergeschoten nadat ze ter plaatse waren geroepen.

  Journalisten en activisten haastten zich tot een oordeel en gingen ervan uit dat Bryant ongewapend en onschuldig was, maar voor Newsome was het incident een moment om te zeggen dat losse mesgevechten gewoon de norm zijn en helemaal geen reden voor politie-inmenging.
  Newsome zei dat “tieners al eeuwenlang gevechten hebben gehad, inclusief gevechten met messen. We hebben geen politie nodig om deze situaties aan te pakken.”
  Haar mening was dat iedereen die de politie belt naar de plaats van een mesgevecht degene is die hulp nodig heeft, en dat bedoelt ze “oprecht”. Voor Newsome is het oproepen van de politie voor een mesgevecht niets anders dan blanke suprematie.

  Like

 12. M. zegt:

  Men is opzettelijk een rassen oorlog aan het uitlokken vandaar dat die losers van de wet de andere kant op kijken als er wat blankenhaat geventileerd word in ons land door dezelfde betaalde relgroepen en ze de hersens in slaan van het eigen volk dat protesteert tegen de oorlog en het openlijke racisme wat er tegen ze gevoerd word.
  We zien allemaal wat voor kleur het werkelijke racisme heeft en dat is niet wit.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s