VIDEO Ongehoord Nederland: Alexander Kops (PVV) – “Nederlanders gediscrimineerd bij woningen”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Ongehoord Nederland: Alexander Kops (PVV) – “Nederlanders gediscrimineerd bij woningen”

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik heb de oplossing. De gemiddeld grote woningen bewoont door slechts 1 of 2 personen baby boomers van D66, VVD, CDA, Groenlinks, CU en P.v.d.A. stemvolk gesubsidieerd openstellen voor onder huur aan “vluchtelingen”. Snijdt het mes van 2 kanten. De goedmens kan betaald tonen dat hij begaan is met de vluchteling en de overheid is uit de brand die ze overigens zelf aangestoken heeft.

  Like

 2. Willem zegt:

  En die status houders zijn ook vrijwel allemaal moslim, daarom hebben ze voorrang. Nederland op weg naar de sharia, nog een jaar of 20-30 dan is het zover.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ze kunnen veel beter geen extra woningen in het noorden gaan bijbouwen want daar zitten ze al helemaal NIET te springen om nog meer asielzoekers, vluchtelingen en moslims!

   Like

 3. Sinyo zegt:

  Dit probleem speelt al meer dan 30 jaar. Ik weet dat de zoon van een werknemer bij aanvraag voor een woning voor hem en zijn ook nog jonge vrouw te horen kregen, dat hij op een lijst voor woningzoekenden werd geplaatst met een wachttijd van minstens twee jaren.
  Toen hij zich daarover opwond – waarom wij niet maar “die anderen wel”- kreeg hij de boodschap te horen, dat het haar (de vrouw aan de balie) van boven werd opgelegd. Tja de boodschapper is altijd de klos.
  Hot topic: de zoon was maar met z’n beidjes, “die anderen” met z’n tienen (minstens).
  Beetje afzwakken: er zijn mij bekende Turken, die heel ordelijk hun “flatje” bewonen.
  Daar pas ik me aan hun cultuur. Trek er ook mijn schoenen uit. Dat ben ik wel gewend bij bezoek aan verre familie (moslim) in Indonesia. Hoeft niet van hen, maar toch doe ik het. Is hormat naar hen toe. Eet er – net als zij – met sendok en garpoe (lepel en vork). Met de vingers eten beheers ik ook ;o), maar daar doe ik dat dan ook niet :o)

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Gebeurt idd al jaren, vroeger stiekem en sinds rottig Rutte openlijk Hoe slechter de leiders hoe meer openheid en goedkeuring aan corruptie en allerlei amorele zaken wordt gegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s