VIDEO RT (live!): Protest tegen Merkel´s nieuwe “infectiebeschermingwet” in Berlijn

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO RT (live!): Protest tegen Merkel´s nieuwe “infectiebeschermingwet” in Berlijn

 1. Julia zegt:

  Ook hier in Nederland begint het werkelijk de spuitgaten uit te lopen https://www.ninefornews.nl/adviseur-hugo-de-jonge-niet-vaccineren-betekent-dan-geen-toegang-tot-leuke-dingen/ Dit wordt het zwarte scenario. Baas over eigen lichaam is er zelfs niet meer bij en worden mensen langzaam maar zeker om enigszins wat vrijheid terug te krijgen tot gedwongen vaccinatie waarbij zelfs geen eigen keuze kan worden gemaakt voor welk gif de voorkeur uit gaat. Wie wil en gaat hier nog langer aan mee werken om zich onder dwang te laten vaccineren alleen omdat de elitaire grootmacht de duivels van de mensheid dit ons opleggen om de NWO te bewerkstelligen niet vrijwillig dan onder dwang. Puur een oorlog tegen eigen volk. Daarbij is het een miljarden verdienmodel en bezuiniging op de ouderenzorg omdat zij als eerste vervroegd kunnen overlijden aan dit gif dat uiteraard de bedoeling is en zieke en zwakkeren de dupe worden van de afgeschaalde gezondheidszorg. Het is het meest smerige spel sinds WOII.

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Het is nu de 3de week op rij dat ik een sneltest heb gedaan per week. Je krijgt een QR code die ze aan je email en mobiele nummer koppelen met een ja/nee controle op legitimatie. Het is een soort vrijbriefje zeg maar, de opmaat naar het cojona paspoort de nieuw gele ster. Maar ik rij over grenzen heen ik stap in vligtuigen binnen de EU en heb nog geen 1x een vraag gehad om deze QR code te laten zien of iets van dien. Maar wel enorme politie machten om het klootjesvolk in elkaar te beuken. Merkel liegt en haar CDU is ruk.

  Nu ben ik eventjes in NL en tot mijn verbazing zijn ze de Sigrid Kaag van Duitsland ook enorm aan het pushen in NL. Sigrid Kaag en Annalena Baerbock de links meisjes van Klaus Schwab.

  https://duckduckgo.com/?t=lm&q=Annalena+Baerbock&atb=v262-1&ia=web

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Democratie in de EU, waar kritische burgers op zoek naar waarheid zich moeten verdedigen tegen de handhavingsmaatregelen van een houder van soevereine bevoegdheden………..bananas!

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Er waren vandaag verschillende demonstraties in Berlijn, die naar verluidt door de politie werden uiteengedreven. Er zijn 2500 politieagenten in het veld, dus er zullen tienduizenden demonstranten zijn. De verslaggeving van de roddelkrant BZ (Berliner Zeitung) is geenszins kwaadwillig, bijna sympathiek. Let op de foto waarop de politieagenten hun helmen hebben afgezet.
  https://www.bz-berlin.de/berlin/demos-gegen-corona-gesetz-erste-anzeigen-schon-vor-beginn

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s