5 mei 2021 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op 5 mei 2021 . . .

 1. Inderdaad. We krijgen die vrijheid niet terug door hier ons toetsenbord te blijven bedienen. Er moet zwaarder geschut gebruikt worden. Wie zijn onze vijanden? De regering in den haag die er alles aan doet om nederland ten gronde te richten. Ze schieten al aardig op. Schaf de herdenking van de bevrijding van nederland op 5 mei maar af. Waar in 1940-1945 voor gevochten is, is nu zonder slag of stoot weg gegeven aan de dictatuur in Brussel. De huidige machthebbers hebben nog nooit oorlog meegemaakt. Zij denken de oorlog te kunnen afwenden met slimme en duistere plannen maar de echte oorlog laat zich alleen met wapengeweld stoppen. Helaas zijn onze politici, maar ook die achterlijken in brussel geestelijk onvoldoende toegerust om het volk te leiden. Daar moet verandering in komen. Laten we eens beginnen met nieuwe EERLIJKE verkiezingen. Dat zal onmogelijk zijn met zulke door de wolf geverfde leugenaars als rutte. Na het politieke uitbezemen van de augiasstal dient de bezem gehaald te worden de hele ambtenarij, de fhantomgeesten van de politiek. Rot als een mispel, stinkend als een beerput. Als je de deur van het ministerie van financiën open doet komt de stank je al tegemoet. Dat geldt voor de hele vergiftigde ambtenarij

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Vergeet de werkelijke vijanden en opdrachtgevers van deze ellende niet.Het is een schaduwregering die opereert achter de schermen de (nazi) bilderberg groep.

   Like

 2. LUCIA zegt:

  Ja , er is geen vrijheid meer hier en ik ben bang dat het voorlopig niet terug komt en als het dat zou doen, wat is er dan nog van Nederland over. Ik weet niet van jullie maar ik ben f…g zwaar teleurgesteld in de gemiddelde Nederlander en ik denk dan tijd om te verkassen.
  Want een land dat aan gruzelementen ligt kun je weer opbouwen maar vertrouwen wat zwaar tot in de kiem geschonden is niet ….

  Geliked door 2 people

 3. Elisabeth zegt:

  Vier mei doe ik altijd mee ter ere voor alle gesneuvelde helden. Op vijf mei gaat de vlag halfstok onderste boven, net als vorig jaar.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Wat we ook terug moeten hebben is de ECHTE Nedelandse vlag, Het Oranje Blanje Bleu, ipv dat nieuwe ding. In de 2e kamer hangt ook zo’nverkreukeld vod aan de muur zonder vlaggestok n.b . Om je kapot te schamen!!!

  Like

  • de nederlandse vlag kan zo in de lorrenzak. Heeft geen enkele waarde meer. Weg er mee. Zielige mensen die nog vlaggen op koningsdag of op de verjaardagen van de hordes prinsen en prinsessen die er inmiddels zijn. Vroeger vlagde ik als er 1 van mijn kinderen jarig was of een diploma behaalde. Tegenwoordig zou ik me kapot schamen om de nationale vette lap aan mijn woning te hangen. De stok plus vlag en wimpel heb ik gedoneerd aan de kringloopwinkel. Er is altijd wel 1 of andere idioot die hem mee neemt.

   Geliked door 1 persoon

 5. Wappie zegt:

  We zouden met zijn alle de koning uit kunnen honen of allemaal een middelvinger opsteken, spontaan op de dam allemaal het mondkapje afdoen.
  Zomaar wat ideeën waarmee je zo,’n ceremonie kunt gebruiken?

  Geliked door 1 persoon

  • Op de dam heel hard boe roepen en zie het verbluffende effect. In 1940 verliet het staatshoofd met aanhang spoorslags het land, met mede neming van de goudvoorraad, want ja je moet toch ergens van leven in dat verre buitenland. Tegenwoordig gaat na het “boe” de hele meute gezagsdragers, met de kroonjuwelen voorop, er als een haas van door, met hun gewapende lijfwachten in de achterhjoede, want je weet maar nooit.

   Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Aan wie hebben wij onze vrijheid te danken dat zouden heel veel mensen zich toch eens echt moeten afvragen namelijk aan miljoenen helden die voor onze vrijheid hebben gevochten en hiervoor hun leven hebben gegeven. Dan zou men zich kapot moeten schamen om zonder meer de vrijheid hebben afgegeven en dat zelfs nog zonder enig verzet en vooral net te doen of men gek is. Zij zullen daadwerkelijk binnen niet al te lange tijd beseffen waar zij aan hebben meegewerkt namelijk Allen, die hier tesamen zijn,
  de levenden, de doden,
  de handbreed, die ons scheidt, is klein,
  wij zijn tesamen ontboden voor het gericht …
  Gedenk de liefste, die hier ligt,
  de broeder, vrind of vader,
  maar gun Uw ogen wijder zicht,
  aanzie het land en alle mens tegader,
  hoor dit bericht:
  Wij staan tesaam voor het gericht
  voor goed of kwaad te kiezen,
  een volk dat voor tirannen zwicht,
  zal meer dan lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.
  Ik hoop dat velen hier eens leergeld uithalen en wat het betekent om vrijheden te hebben verkocht en hun ogen eens openen en niet meer door angst wegkijken.

  Geliked door 2 people

  • Julia, Deze “helden”, waren dienstplichtigen die niet vrijwillig hun leven gaven voor de vrijheid maar het werd hen afgenomen door de hen uitzendende staat. Neemt niet weg dat het ons geen vrijheid bracht maar alleen het einde van de duitse bezetting. Vrijheid is wat anders. Vrijheid kenden we toen niet en nu nog steeds niet. We voelen elke dag nog de laars van rutte in onze nek, dat kan je dus geen vrijheid noemen.

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    scherpschutter1943 Dit betekent dus dat een laf volk haar vrijheid al jaren volledig zelf hebben verkocht om achter dit soort politieke criminelen te blijven staan en vooral schouders te blijven ophalen en zichzelf hebben gepromoveerd tot Nederlandse Stupido Bankzitter (NSB). Kijk in veel landen om u heen waar duizenden mensen wel de straten op gaan om zich te verzetten tegen de politiek afgenomen vrijheden waarvan beelden uiteraard niet worden getoond in de linkse media want dat mag vooral niet teveel in het daglicht worden gesteld. De Nederlander zwijgt uit angst alles te verliezen. De realiteit is dat je alles verliest als je blijft zwijgen. Kortom dus verlies men ook met name alle vrijheid.

    Like

 7. htskday zegt:

  Als we hard ons best doen, zal 5 mei 2027 best wel haalbaar moeten zijn..

  Like

  • Julia zegt:

   htskday Onzin statement maken en dus massaal naar De Dam op 4 mei eervol herdenken en op 5 mei allen uitbundig onze vrijheid vieren uiteraard zonder beperkende maatregelen maar feest in alle vrijheid voor ons meest kostbare goed. Dus geen 2027 maar 4 en 5 mei 2021!

   Like

 8. Scheitleister zegt:

  De vlag gaat bij mij op 6 mei uit…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s