Merkel´s machtsgreep . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Merkel´s machtsgreep . . .

 1. Edwin Vissers zegt:

  Waarom is de stamboom van Grapperhaus toch zo geheim?
  wel niet zo moeilijk als je bedenkt uit welk nageslacht hij komt valt ook zijn gedrag en handelen goed te verklaren voor een vrijmetselaar en niet onbelangrijk verbonden met de 13 bloedlijnen

  De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan.

  Door de wereldwijde crisis is de werkloosheid wereldwijd gestegen en in veel landen leiden de mensen steeds vaker honger. Overheden praten over bezuinigingen en onze pensioenen lopen gevaar. De wetteloosheid neemt overal toe en de liefde onder de mensen verkoeld steeds meer. Angst en depressies zijn aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen.

  Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?’ We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting, zo schrijft Robin de Ruiter in zijn trilogie De 13 Satanische Bloedlijnen.

  Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa 300 mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolutie geheimhouding, aldus De Ruiter.

  Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek:

  Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.

  We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit gehoord hebben. In praktisch elke handeling in het dagelijks leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

  We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. Er zijn geen Russen. Er zijn geen Arabieren. Er is geen derde wereld. Er is geen Westen. Er zijn geen Verenigde Staten. Er is geen democratie. Er is uitsluitend DuPont, AT&T, Dow, Shell en Exxon. Dat zijn de wereld naties van tegenwoordig.

  De macht van dit soort concerns overschrijdt alle grenzen. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

  We hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supranationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over planeet aarde.

  Vrijmetselaar Moses Montefiore:

  Zolang we geen integrale controle over de wereldpers hebben, zal alles wat doen geen resultaat hebben. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat we de wereldpers kunnen beïnvloeden als we mensenmassa’s willen besturen en ketenen.

  John Swainton (1829-1901), ooit uitgever van The New York Times:

  Er bestaat geen vrije pers… Wij zijn instrumenten en horigen in dienst van financiële machthebbers… We zijn intellectuele prostituees.

  De 13 Satanische Bloedlijnen, uitgebracht in meer dan 100 landen, voert langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte.

  De 13 Satanische Bloedlijnen: “Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden”De opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. In het boek toonde de auteur aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennialang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddicator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).

  In Nederland was het niet mogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren. De gerenommeerde uitgevers gaven te kennen ‘dat Nederland nog niet klaar was voor dit boek’. Hetzelfde overkwam de auteur met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. De auteur zegt in het boek aan te tonen dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. Sinds 2002 oogstte dit boek op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek veel succes. Ondanks dit succes vonden Nederlandse uitgevers het boek ‘te explosief’ en ‘te gevaarlijk’. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

  Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen

  Geliked door 6 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  Zou dit stuk ondemocratisch stuk vreten dan toch een nazaat van Hitler zijn ,deze DDR vrouw moet zo snel mogelijk van haar COVID-19 podium af, ook deze overspelige hoer staat in dienst van zeer satanische gewelddadige machten ,die koste wat kost haar eigen volk vertrapt door heimelijk de Duitse grondrechten in te perken !! (Hoer = overspelige met ander cultuur)Gelukkig zijn er in Duitsland ook nog mensen die wel ruggengraat hebben om dit land uit de gewelddadige NWO klauwen te houden!!!

  Like

 4. leeuw7 zegt:

  Ook voor haar kan eventueel de galg of de guillotine worden klaargezet,zij mag zelf kiezen hoe zij wil sterven!!!Dit soort onderkruipsels mogen zeker niet vrijuit gaan ,zij moeten hier op aarde reeds hun straf ondergaan!!

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  Met het vertrek van Merkel in september zal het systeem dat zij heeft opgebouwd niet ten onder gaan. De opvolgster die momenteel de voorkeur geniet van de Duitse staatsmedia is de leidster van de Grünen Annalena Baerbock. Ze heeft eigenlijk zeer goede kansen om gekozen te worden door de naïeve Duitsers, zelfs zonder elektronische hulp. Hier is haar officiële website. Een interessante fysionomie, zij past bij von der Leyen en Kaag, vrouwen met wie men geen onenigheid moet hebben.

  https://annalena-baerbock.de/

  Geliked door 2 people

 6. Dick zegt:

  Is het tè communisties dat prive personen nooit mèèr dan 50 miljoen mogen bezitten?
  Dit met restricties.
  Dan houd de onzichtbare macht op te bestaan.

  Like

 7. Jan zegt:

  Merkels ‘Infektionschutzgesetz’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s