Slechts één optie: WEG ERMEE!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Slechts één optie: WEG ERMEE!!!

 1. Corrie Bruin zegt:

  Geloof mij het vuilnis laat zich niet zomaar verwijderen.

  Geliked door 5 people

 2. Wolf zegt:

  1 voor 1 door een Hakselaar .

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Kunnen we de discussies en de formatie niet rekken tot voorbij het zomerreces, dat geeft het kabinet de tijd om hun leugens en bedrog onder het tapijt te vegen en kritische kamerleden een functie elders te geven…..of Carola.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Hebben samen miljardensteun ,Nederlands geld,voor Brussel verdonkeremaand ,dit stel hoort in de bajes.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Weg ermee is inderdaad waar maar zulke zijn net onkruid of ongedierte.
  Dus likt het niet zo makkelijk om ervan af te komen, daarbij komt dat bij kamer vragen de leugen truckendoos wel weer flink opengetrokken gaat worden en dus het hele spel weer op oude voet verder gaat

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry Willemse zegt:

  Ja, maar op wie moet ik dan nu stemmen?

  Like

 7. M. zegt:

  Land verraders die heulen met de vijand, aftreden met die viespeuken.
  Het zijn GEEN volksvertegenwoordigers. geen van allen.

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Als democratie in Nederland nog bestaat (inmiddels grotendeels vermoord door o.a. D66) behoort dat hele criminele zooitje er morgen nog worden uitgetrapt en dienen er nieuwe verkiezingen te komen. Hoe moet men verder met een stel achterbakse huichelaars, leugenaars en politieke criminele. Daar kun je geen formatie mee vormen. Niet alleen Rutte maar ook Hoekstra en Kaag gaan liegen niet uit de weg. Het is een zooitje dat absoluut niet meer is te vertrouwen en absoluut niet meer zijn geschikt om een land te besturen. Hoogste tijd voor de finale namelijk de keiharde afrekening.

  Geliked door 3 people

 9. Edwin Lauxen zegt:

  Het VVD schorem heeft de Gristenunie heel erg blij gemaakt via Paul Blokhuis(CU), demissionair staatssecretaris van Volksgezondheid, namelijk 600 miljoen euro is er weggegeven voor hun Gristelijke hobby, de Jeukzorg.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/355704217/kabinet-geeft-dit-jaar-600-miljoen-extra-aan-jeugdzorg

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Gaat niet gebeuren KLAAR.

  Geliked door 1 persoon

 11. Andre zegt:

  Een optie is een keuze ,dit is geen keuze meer dus gewoon oprotten en nieuwe verkiezingen onder burger toezicht.

  Like

 12. Julia zegt:

  Het politieke schaakspel zit zo intens smerig in elkaar iedereen blij dat zij naar een terrasje mogen wat een zieligheid weer geloven wij in de leugenaars nou maak u niet blij met een dooie mus die door leugenaars wordt voorgehouden het gaat alleen om de agenda NWO en wij blijven jarenlang leven onder tirannie om dit te verwezenlijken. Let op versoepelingen worden zonder meer teruggedraaid kijk naar de linkse media staat bol van publicaties over wederom overvolle IC’s. Waarom 1,5 meter afstand, waarom mondmuilen en wat was de toegevoegde waarde van al de lock downs die alleen maar onze economie ten grond heeft gericht en een gigantische impact heeft op ons maatschappelijk en sociaal leven. Allemaal zinloos onder het mom van het virus. Nogmaals het gaat niet om de volksgezondheid het is een misleiding die vele mensen onnodig laat lijden en vervroegd zal leiden tot sterven door de kapot bezuinigde gezondheidszorg. Hier wordt nauwelijks aandacht aan besteed zowel door de linkse media en de linkse propagandazenders daar is het onderwerp uitsluitend testen en prikken. Maar de verdere onderdrukking komt er weer aan waarom omdat Rutte de grote schuldige is aan het enorme tekort van zorgpersoneel en ziekenhuisbedden. https://www.telegraaf.nl/nieuws/738642401/martini-ziekenhuis-sluit-acht-operatiekamers-en-moet-nieuwe-coronapatienten-overplaatsen Die idioten geven 925 miljoen uit voor test evenementen en test vakanties maar de 500 euro bonus voor zorgmedewerkers blijven zij over bekvechten. Kortom schaamteloos en gewetenloos smerig spel. Rutte en allen die hieraan meewerken en hebben mee gewerkt verdienen de hoogste straf.

  Geliked door 1 persoon

 13. gerrit zegt:

  Dit zootje verraad ons aan de moslims en palasteinen ze zijn gewoon de veraders van onze cultuur

  Geliked door 2 people

 14. BigLJohn zegt:

  Ze moeten verdwijnen, maar hoe dan ? Dit schorem stapt nooit op. Nieuwe verkiezingen komen er niet, en komen ze er wel dan krijgen we te maken met verkiezingsfraude c.q. gestolen verkiezingen. We varen in precies dezelfde boot als in Amerika en zullen moeten varen, leuk of niet. Ze hebben ervoor gezorgd dat ook hier geen terugkeer meer is naar het enige echte oude normaal.

  Geliked door 2 people

 15. Hovawart zegt:

  De Staat van Onvermogen, het toont het voortschrijdende onvermogen van de bestuurlijke elite om verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties en uitspraken. Een brevet van onvermogen, geen enkele bestuurlijke integriteit, politieke daadkracht of visie, dat enkel maar het gevoel versterkt dat politici en de politiek onbetrouwbaar zijn en het populisme de schijn van ‘het gelijk’ geven….
  Bestuurders moeten varen op de adviezen van deskundigen en vragen zo nodig een second opinion, hanteren feiten en gedegen onderbouwingen en overtuigen sceptici met heldere analyses of resultaten en niet zoals inmiddels gebruikelijk met het excuus komen ‘met de kennis van nu’ en vervolgens de harp aan de wilgen hangen, want een groter brevet van bestuurlijk onvermogen bestaat niet, ook het veelgehoorde ‘sorry’ is een regelrechte dooddoener, uit de mond van politici dient het alleen maar om verantwoording te relativeren. Ze bedoelen er namelijk niet mee de kennis van nu, maar de gevolgen van nu en in de toekomst, ‘als ik geweten had dat dit de gevolgen zijn, dan had ik een andere beslissing genomen’’ Het toont dus enkel maar het onvermogen van de bestuurlijke elite om verantwoordelijkheid te durven nemen voor eigen beslissingen, en de onwil om desastreuze gevolgen van bestuurlijke dwalingen uit het verleden te achterhalen en te herstellen….

  Geliked door 1 persoon

 16. leeuw7 zegt:

  Deze recidiverende psychopatische boeven moeten persoonlijk aansprakelijk worden gesteld vanwege de miljarden schade die zij Nederland met voorbedachte rade hebben aangedaan!!!
  Dit asociale tuig mag absoluut niet vrijuit gaan!!!Je zou bijna een militaire staatsgreep willen laten uitvoeren om Nederland weer enigszins te normaliseren!! Laten wij ook niet vergeten die megalomane profiteur ,en huichelachtige NWO landverrader ,een zekere Willem Alexander !!!Vergeet ook niet de geïnstitutionaliseerde boevenbende van het ziekmakende RIVM=Reinste Intimidatie Van Mensen(met hun mensonterende COVID-19 stappenplannen),alles wat er toe doet wil deze elitaire kliek kapotmaken!!!Herinvoering van de doodstraf zou een goede zaak zijn voor deze geïnstitutionaliseerde recidiverende misdadigers!!
  4 mei staat dit asociale tuig waarschijnlijk wederom voor de zoveelste keer krokodillentranen te huilen,terwijl zij nog nooit oprecht echt daadwerkelijk spijt hebben betuigd vanwege het geruisloos laten uitroeien van van zeker 104.000 Nederlandse mensen van één bepaalde bevolkingsgroep!! (Praatjes vullen geen gaatjes)De terroristenvereerster en bedriegster Sigrid K. steekt de kroon wat betreft het bedrog!!(Deze vrouw speelt haar rol voortreffelijk,misschien nog wel beter als de psychopaat Mark R.)

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Ongelooflijk…klimaatwet

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Mark de Hollander
  Kaag doneerde vele miljoenen NL belastinggeld naar Afrika. Tussen 2005-2015 265 miljoen naar Mali en is 13 miljoen zoek. Ze boekte 100 miljoen over naar #Niger. Emeritus hoogleraar Paul Hoebink noemde het ‘absurd en stupide’ om geld aan #Niger te geven.

  ‘Effect van miljoenen aan ontwikkelingshulp moet beter worden onderzocht’
  Wat minister Kaag ook probeert om ontwikkelingshulp aan landen in de Sahel te verdedigen, steeds krijgt ze een lading kritiek. Niet zo gek, vindt emeritus hoogleraar Paul Hoebink. Volgens hem moet…
  eenvandaag.avrotros.nl

  Like

 19. Bas zegt:

  Iets anders, slechts een taakstrafje…

  Een medewerkster van de FIOD is tot een taakstraf veroordeeld, omdat ze op haar werk tienduizenden euro’s achterover drukte. Het gestolen geld gaf ze onder meer uit aan dure reizen naar Mexico en Egypte en haar appartementen in Marokko. https://telegraaf.nl/t/61618168/ via
  @telegraaf

  Taakstraf voor FIOD-ambtenaar die in beslag genomen geld wegsluisde naar Marokko
  Een medewerkster van de fiscale opsporingsdienst FIOD is deze week tot een taakstraf van 240 uur veroordeeld. Zij had op haar werk tienduizenden bij een FIOD-inval in beslag genomen euro’s…
  telegraaf.nl

  Like

 20. Bas zegt:

  WTF!!!
  Betreffende de steekpartij AZC in Echt.
  Dit soort figuren haalt men naar Nederland!

  https://www.indymedia.nl/node/49525

  Dutch state terrorism in AZC Echt; 2 immigrants were killed and around 15 injured
  Nieuws, gepost door: Abtin Parsa op 22/04/2021 04:12:38
  Wanneer: 21/04/2021 – 23:17

  We call for a demonstration in front of the AZC Echt, on Saturday 24 April at 3pm.
  The address: Pepinusbrug 2, Echt.
  Against dutch state terrorism. Bring your anger.

  Tonight, April 21, 2021, in the AZC Echt, an immigrant who has been in the Dutch asylum for a very long time could no longer stand this waiting situation. He killed two other immigrants in an attack and injured about 15 others. The Dutch state is fully responsible for this incident, since the Dutch state by keeping immigrants in its modern AZC prisons for a very long time, make some immigrants to take such a action.

  We have not forget yet the death of political refugee Marlen who was also from the AZC, these deaths should make us to recognise the root of problems, which is the murderer dutch asylum process. If this immigrant who carried out tonight’s attack, would had received his asylum months and maybe years ago, would he still have done so? If Marlene, a political refugee, had her asylum process ended a few years ago, would she still done the suicide? The answers for both questions are “no”. The real and systematic killer is the asylum process in the Netherlands, not a few individuals.

  1_The asylum process must be done as soon as possible for all immigrants. (All immigrants must get legal documents.)

  2_ All AZCs must be closed and all immigrants must be given houses.

  “This part written by immigrants in the AZC Echt:

  We the immigrants in the AZC Echt call to people to protests. We want you to occupy the streets.

  We call for a demonstration in front of the AZC Echt, on Saturday 24 April at 3pm.
  The address: Pepinusbrug 2, Echt.

  We want a common struggle between locals and immigrants. Come for solidarity.”

  Against dutch state terrorism. Bring your anger.

  Abtin Parsa
  21 April 2021.

  Vertaling:
  We roepen op voor een demonstratie voor het AZC Echt, op zaterdag 24 april om 15.00 uur.
  Het adres: Pepinusbrug 2, Echt.
  Tegen het Nederlandse staatsterrorisme. Breng je woede.

  Vanavond, 21 april 2021, kon in het AZC Echt een immigrant die al heel lang in het Nederlandse asiel verblijft deze wachtsituatie niet meer verdragen. Hij doodde twee andere immigranten bij een aanval en verwondde ongeveer vijftien anderen. De Nederlandse staat is volledig verantwoordelijk voor dit incident, aangezien de Nederlandse staat door immigranten heel lang in zijn moderne AZC-gevangenissen vast te houden, sommige immigranten ertoe dwingt een dergelijke actie te ondernemen.

  We zijn de dood van politiek vluchteling Marlen nog niet vergeten, die ook van het AZC was, deze sterfgevallen zouden ons de oorzaak van de problemen moeten doen erkennen, namelijk de moordenaar nederlandse asielprocedure. Als deze immigrant die de aanslag van vanavond heeft gepleegd, maanden en misschien jaren geleden asiel had gekregen, zou hij dat dan nog hebben gedaan? Als Marlene, een politiek vluchtelinge, haar asielprocedure een paar jaar geleden had beëindigd, zou ze dan nog steeds zelfmoord plegen? De antwoorden op beide vragen zijn “nee”. De echte en systematische moordenaar is de asielprocedure in Nederland, niet een paar individuen.

  1_De asielprocedure moet voor alle immigranten zo snel mogelijk worden afgerond. (Alle immigranten moeten juridische documenten krijgen.)

  2_ Alle AZC’s moeten worden gesloten en alle immigranten moeten huizen krijgen.

  “Dit deel geschreven door immigranten in het AZC Echt:

  Wij, de immigranten in het AZC Echt, roepen mensen op tot protest. We willen dat je de straten bezet.

  We roepen op voor een demonstratie voor het AZC Echt, op zaterdag 24 april om 15.00 uur.
  Het adres: Pepinusbrug 2, Echt.

  We willen een gemeenschappelijke strijd tussen de lokale bevolking en immigranten. Kom voor solidariteit. ”

  Tegen het Nederlandse staatsterrorisme. Breng je woede.

  Abtin Parsa
  21 april 2021.

  Op twitter:
  فدراسيون عصر آنارشيسم Federation of Anarchism Era
  @asranarshism
  ·
  20 u
  Dutch state terrorism in AZC Echt; 2 immigrants were killed and around 15 injured
  We call for a demonstration in front of the AZC Echt, on Saturday 24 April at 3pm.
  The address: Pepinusbrug 2, Echt.
  Against dutch state terrorism.
  Read more in the link:
  https://indymedia.nl/node/49525

  https://pbs.twimg.com/media/EziKaoJWEAM8kCQ?format=jpg&name=large
  https://mobile.twitter.com/asranarshism/status/1385009085939130368/photo/2

  Like

 21. Bas zegt:

  Gerard de Boer

  SigridKaag
  President Mahamadou Issoufou van #Niger had alvast een voorschot genomen op onze 100 miljoen euro belastinggeld die Sigrid Kaag daar destijds ging weggeven en voor 40 miljoen dollar een privé-Boeing 737-700 gekocht

  https://pbs.twimg.com/media/EzlXCUDXoAEjaIQ?format=jpg&name=small

  Like

 22. ben zegt:

  Criminele organisatie

  Like

 23. tijger58 zegt:

  Weg er mee d66 cda vdd christen unie nooit meer trug komen pvv president gaat het beter minder immigranten asielzoekers criminelen asielzoekers eruit nederland

  Like

 24. Karin zegt:

  Rutte vind je zelf niet dat je moet opstappen? Hou de eer aan je zelf. Laat zien dat je daar in ook een leider kan zijn. Ga nou maar de bevolking vertrouw je toch niet meer. Ze willen jullie niet meer. Heb een beetje respect voor de bevolking.

  Like

 25. Jetty van Klaveren zegt:

  Inderdaad, zo snel mogelijk weg met dit tuig.
  Ongelooflijk, hoe de Nederlandse bevolking keer op keer in het ootje wordt genomen door deze leugenaars.
  Hoelang pikken we dit nog met z’n allen????

  Like

 26. Ves zegt:

  Absoluut en het gevang in deze criminelen!

  Like

 27. Janny zegt:

  Weg met dit leugenaars kabinet zij zitten er van ons geld worden betaald om voor ons op te komen .maar nee ze liegen en bedriegen

  Like

 28. Woets zegt:

  Die zelfgewin club had allang voor de goede rechter gebracht worden.
  Zij dienen onder geen enkel beding het Nederlandse volk.
  Zij verrijken alleen zichzelf.
  Dit moet echt stoppen!
  Zij zijn compleet incompetent.

  Like

 29. Dragana Tenfelde zegt:

  Hou mij op de hoogte met een nieuwsbrief.

  Like

 30. Tony zegt:

  Wegwezen en opsluiten en boetes opleggen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s