Wantrouwen in de EU zo groot als in tien jaar niet meer

(Vertaling: E.J. Bron)

De meerderheid van de Duitsers heeft weinig of geen vertrouwen in de Europese Unie. Meer dan tweederde deel (67%) geeft aan een “niet zo groot, nauwelijks of helemaal geen vertrouwen” in de EU te hebben. Dit bleek uit een peiling van het opinieonderzoeksinstituut Allensbach in opdracht van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Daarentegen zegt 26% groot vertrouwen of zeer groot vertrouwen in de statenbond te hebben.

Zodoende nam het wantrouwen duidelijk toe. In 2017 had met 48% minder dan de helft van de Duitsers sceptisch tegenover de EU gestaan. Alleen in 2011, op het hoogtepunt van de staatsschuldencrisis, lag het percentage 1% hoger dan nu.

Vooral het vertrouwen in de Europese Commissie daalde in vergelijking met 2018 significant. Op dit moment zei ongeveer een vijfde deel van de geënquêteerden “tamelijk veel” of “zeer veel” vertrouwen in de autoriteit te hebben. Volgens Allensbach zou de ontevredenheid met de vaccininkoop in de coronapandemie in de peiling tot uitdrukking komen. Zo antwoordde slecht 15% op de vraag “Hebt u van Ursula von der Leyen (foto) over het algemeen een positieve of negatieve mening?” geen positieve mening over de CDU-politica te hebben, 53% daarentegen had “een negatieve mening”.

Vertrouwen in de Duitse regering neemt toe

Desondanks ziet een derde deel van de geënquêteerden (34%) meer voordelen in het EU-lidmaatschap dan omgekeerd (24%). Bijna een derde deel vindt dat de voor- en nadelen ongeveer gelijk zouden zijn. In de coronapandemie heeft het EU-lidmaatschap van Duitsland volgens een meerderheid (46%) echter meer nadelen dan voordelen (8%) opgeleverd.

Daartegenover neemt het vertrouwen in de belangrijkste nationale instituties toe. Zo steeg het percentage in verband met de Duitse regering van 38% naar 50%. De geënquêteerden hebben het meeste vertrouwen in de grondwet en het federaal constitutioneel gerechtshof. Meer dan 80% zei daar “tamelijk veel” of “zeer veel” vertrouwen in te hebben.

Bron:
jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wantrouwen in de EU zo groot als in tien jaar niet meer

 1. demanpieter demanpieter zegt:

  Onnozel volk die Duitsers. Ze kiezen een psychotische massamoordenaar, of vrouw Holle.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  HET IS ALTIJD ERG LEUK DEZE PEILINGEN ..
  PUNT 1 MOET IEDEREEN DAN WEL LEZEN , HOE DE VRAAAG GESTELD IS
  HEEFT U LIEVER RUTTE ALS OPPERHOOFD OF WILT U DOODGESCHOTEN WORDEN

  DAT IS DUS DE KWESTIE ,DAN KRIJGT RUTTE DUS 92 % VAN DE STEMMEN
  EN DIE 8 HADDEN HET HELE LEVEN AL OPGEGEVEN .

  IK DOE HET EVEN HEEL STERK ,DIT VERSCHIL ANDERS KOMT MIJN EX VRIEND WEER MET VRAGEN
  WAT DE 2E VRAAG DAN WEL NIET WAS .

  KIJK DE EU , IK TART HIER IEDEREEN , OM MIJ 5 VOORBEELDEN TE GEVEN WAT U DE EUROPESE ZEG MAAR 500 MILJOEN MENSCHENNNNN
  ER BETER VAN ZIJN GEWORDEN MET VROEGUHHHHHH ??

  ROEPT U MAAR, ??

  GEEN GELD MEER WISSELEN VOOR DE VAKANTIE ??
  VRAAGT OME BOB WELKE VAKANTIE WHAHAHAHA

  GOED, TOEN DAT OPHIELD,DAT GEWISSEL VOND IK HET PERSOONLIJK HELEMAAL NIET GEWELDIG
  PROBEREN SPAANSE PESETAS TE VERKRIJGEN BIJ WAT SPAANSE REDERIJEN IN ROTTERDAM DAT SCHEELDE EEN HOOP MET OP DE BANK WISSELEN
  EN DAT VREEMDE RARE PESETA GELD, DAT LEKKERE BEETJE VOORPRET

  NOU NR 2 ?? VERTELT U HET MAAR DAN ???

  IK DENK NIKS ??

  DUS ROEPT U MAAR

  MAAR GOED, AAN UW STEMGEDRAG OOK DIT JAAR, VALT U ALLEN ONDER DE AFDELING IK BEN EEN STRUISVOGEL MET MIJN KOP IN HET ZAND
  EN ZE RIEPEN …… DAT ER GRAS ZOU GROEIEN OP DE KADES IN ROTTERDAM ??

  DUS LATEN WE MAAR IN DE EU BLIJVEN WHAHAHA EIKELS , MAFKEZEN

  HETZELFDE VOLK DAT ROEPT . ALS IK NIET ZO OUD WAS, GING IN NEDERLAND VERLATEN WHAHAHA

  NOU U HEEFT GEWOON ALTIJD EEN KUT EXCUUS .

  JA WIJ WACHTEN TOT DE KINDEREN DOOD ZIJN , WHAHAHAHAHAH

  MIJN GOD IK BEN ZO BLIJ OPGEPLEURD TE ZIJN , UIT UW GEKKENHUIS

  HUGGIE OOM STRANDSTOEL 24 GR

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ Meer dan tweederde deel (67%) geeft aan een “niet zo groot, nauwelijks of helemaal geen vertrouwen” in de EU te hebben.@

  Dat is een goed teken. Een Volksopstand zal niet lang meer op zich laten wachten.

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  De hele wereld neemt deel aan een occult corona-inwijdingsritueel, hoewel bijna niemand het zal beseffen. De maatregelen en het beleid dat regeringen wereldwijd hebben uitgerold sinds het begin van Operatie Coronavirus – zoals quarantaine, lockdown, handen wassen, maskers dragen, sociale afstand nemen en meer – zijn in feite aspecten van occult initiatieritueel. Deze aspecten zijn slim aangepast aan de huidige neppandemie en vermomd als echte volksgezondheidsstrategieën. Zoals ik in eerdere artikelen heb besproken, is deze pandemie een gebeurtenis van het type 9-11 die al decennia lang zorgvuldig is gepland.

  De mensen die de wereld besturen, die ik vaak de samenzweerders van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) noem, laten weinig aan het toeval over. Het zijn zwarte magiërs en ze voeren deze live-oefening op dezelfde manier uit als hoe ze hun geheime satanische rituelen uitvoeren. In beide gevallen is het doel hetzelfde: ingewijden uit hun normale manier van bestaan halen, ze afbreken, onderwerping teweegbrengen, ze opnieuw vormgeven naar de gelijkenis van hun leiders en ze uiteindelijk terugbrengen naar een nieuw normaal waar ze niet kunnen terugkeren naar hun oude manieren en levens.

  Corona-initiatie-ritueel: vergrendeling en quarantaine (isolatie)

  Elk goed ritueel vereist voorbereiding. Het eerste deel van een inwijdingsritueel is isolatie. Dit isolement dient om de ingewijde te scheiden van de alledaagse (“van de wereld”) aangelegenheden van zijn leven. Vaak wordt dit gedaan door alle banden met de buitenwereld te verbreken. Soms wordt de ingewijde naar een donkere kamer of grot gestuurd; dit suggereert ook een aanstaande wedergeboorte uit een donkere baarmoeder. Tegenwoordig vereist dit isolement ook scheiding van technologie en alles wat daarbij komt kijken (telefoons, computers, e-mails, sociale media, etc.). De zintuiglijke ontbering zorgt ervoor dat de ingewijde drijft, waar ze minder vastzit aan overtuigingen en gedragingen.

  In Operatie Coronavirus waren de lockdown en quarantaine het isolatie aspect van het ritueel. Degenen die zich bewust waren van de situatie merkten dat het in quarantaine plaatsen van een hele gemeenschap van gezonde mensen een tegenstrijdigheid was in termen, omdat het woord quarantaine betekent ‘een staat, periode of plaats van isolatie waarin mensen of dieren die van elders zijn aangekomen of zijn blootgesteld aan besmettelijke of besmettelijke ziekten worden geplaatst. ” Dus per definitie kan men niet-geïnfecteerde, gezonde mensen niet in quarantaine plaatsen; men kan alleen geïnfecteerde, zieke mensen in quarantaine plaatsen. De agenda was echter om mensen te isoleren met alle middelen die nodig zijn om de eerste stap van initiatie te bereiken.

  Corona-initiatie-ritueel: handen wassen (afwijzing)

  Een ander element van het ritueel was de obsessieve en dwangmatige focus op handen wassen. Hoewel handen wassen in het algemeen een goede hygiënische activiteit is die de verspreiding van ziekten kan helpen beperken, heeft Operatie Coronavirus het naar een geheel nieuw niveau van OCS-angst gebracht (uiteraard per definitie). Symbolisch gezien doet het wassen van de handen denken aan het verhaal van Pontius Pilatus uit de bijbel, die zijn handen waste over het lot van Jezus van Nazareth en weigerde hem te straffen of vrij te laten. Vanuit dit perspectief gaat handen wassen over afwijzing. Maar wie of wat wordt er afgewezen? Het ‘oude normaal’ van vrijheid?

  Corona-initiatie-ritueel: masker dragen (censuur, onderwerping, ontmenselijking, alternatieve persona)

  Ten vierde worden maskers vaak door de elite zelf gebruikt bij hun feesten en rituelen. Herinner je je de satanische seksuele orgie-scène uit Kubrick’s Eyes Wide Shut nog? Maskers verbergen identiteit. Ze bespoedigen de ‘dood’ van de oude identiteit. Maskers creëren een alternatieve persona. Dit sluit aan bij het ongelooflijk belangrijke thema van Satanic Ritual Abuse (SRA) en mind control. Bij mind control gebruikt een ‘handler’ marteling en misbruik om het slachtoffer te dwingen zich te distantiëren. Dit is waar hun geest zich afsplitste en zich losmaakt van de realiteit om de enorme pijn die hen wordt aangedaan te verwerken. Het is een ingebouwde mentale verdedigingsstrategie. Door dit te doen creëert het slachtoffer echter meerdere ‘alters’ of persoonlijkheden die los staan van hun basispersoonlijkheid. Deze alters weten niets van het bestaan van andere alters; zo kan het slachtoffer worden geprogrammeerd om dingen te doen (bijv. seksslaaf of huurmoordenaar worden) en zich niet herinneren dat hij ze heeft gedaan, omdat een alter kan worden getriggerd om naar voren te komen en vervolgens na de gebeurtenis terug te keren naar het onderbewustzijn. Als het op mind control aankomt, staan maskers symbool voor de verborgen aspecten of persona’s van onszelf waarop de NWO-controllers zich bewust mikken met hun subliminale propaganda.

  Het dragen van een masker is in veel opzichten een enorm onderwerp. In het artikel De waarheid ontmaskeren: onderzoeken tonen aan dat ontmenselijken de maskers je verzwakken en niet beschermen.Ik heb enkele van de medische redenen behandeld waarom het dragen van een masker niet alleen medisch nutteloos is als je jezelf tegen COVID wilt beschermen, maar ook mogelijk schadelijk voor je Gezondheid. Er zijn echter veel lagen dieper als het gaat om de rituele aspecten van maskers. Ten eerste duiden maskers op censuur, het bedekken van de mond, kokhalzen en het onderdrukken van een vrije stem. Bedenk hoeveel afbeeldingen met censuur een persoon laten zien met plakband over hun mond. Censuur was een enorm onderdeel van deze agenda, zelfs voordat het officieel gebeurde, waarbij alle Event 201-liefhebbers urenlang hun simulatie oefenden over hoe ze het officiële verhaal zouden beheersen en alternatieve gezichtspunten zouden censureren. Ten tweede, maskers symboliseren onderwerping, het opgeven van onbeperkte toegang tot zuurstof. Deze hele agenda gaat niet over het virus; het gaat over controle. Het gaat erom mensen te dwingen zich te onderwerpen aan de wil van de NWO-manipulatoren, ook als dat juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots.

  Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon. zelfs als het juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots. Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon. zelfs als het juridisch en medisch niet gerechtvaardigd is. Ten derde doen maskers denken aan robots. Ze zijn onmenselijk. Ze verwijderen iemands vermogen om volledig in het gezicht van een ander te zien. Ze creëren afstand en scheiding bij mensen, maken het voor ons moeilijker om via lichaamstaal te communiceren en maken het voor ons moeilijker om empathie voor anderen te hebben, aangezien die empathie vaak gebaseerd is op het echt zien van een andere persoon.

  Corona-initiatieritueel: sociale afstand nemen (het nieuwe normaal)

  Zodra het ritueel zijn voltooiing nadert, komt de ingewijde uit in een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van gedragen. Hij is opnieuw gemaakt naar het beeld van zijn handlers of manipulators die het ritueel hebben uitgevoerd. In het geval van COVID is het einddoel het nieuwe normaal waarbij iedereen permanent gescheiden en losgekoppeld is (evenals getest, gevolgd, contactopsporing, gecontroleerd, bewaakt, medicinaal en gevaccineerd). Sociale afstand nemen is in feite asociale afstand nemen; het draait allemaal om het verwijderen van de menselijke aanraking uit onze interacties. Die aanraking maakt ons menselijk.

  Het overkoepelende doel van het ritueel: het oude vernietigen en het nieuwe creëren

  Als ik het hele corona-inwijdingsritueel zou samenvatten met één concept, zou het dit oude, beproefde en ware concept zijn. Ordo ab chao. De hegeliaanse dialectiek. Probleem-reactie-oplossing. De feniks die uit de as herrijst. Al deze uitdrukkingen verwijzen naar dezelfde methode: het oude vernietigen om plaats te maken voor het nieuwe. Deze methode is op zichzelf niet slecht; het gaat erom hoe het wordt gebruikt. Het ware doel van ritueel is om iemands geest en karakter te veranderen, en het kan bewust of onbewust, bewust of onbewust worden gedaan. Ritueel kan net zo goed voor witte magie worden gebruikt als voor zwarte magie, je kunt deze techniek bijvoorbeeld gebruiken om destructieve gewoonten in jezelf te overwinnen en een beter mens te worden.
  Laatste gedachten

  Operatie Coronavirus is een wereldwijd ritueel en de vele elementen zijn zeer symbolisch. Mensen worden meegevoerd als onwetende deelnemers zonder enig idee hoe ze onbewust de diepere agenda ondersteunen (bijvoorbeeld door mee te werken aan hun eigen slavernij, toegeven aan belachelijke beperkingen en zelfs actief toezicht te houden op hun medeburgers). Dat deze nep-coronavirus-pandemie een ritueel is, is niet verwonderlijk, aangezien de kern van de NWO bestaat uit satanisten die zwarte magie beoefenen. Zoals de overlevende klokkenluiders bevestigen, omvatten sommige van hun satanische rituelen verkrachting, jagen op mensen zoals dieren, massa-orgieën, het drinken van mensenbloed, kannibalisme en het offeren van kinderen. We moeten waakzaam blijven voor de diepere symbolische aspecten van deze agenda als we echt onze rechten en vrijheid willen behouden in het licht van deze duisternis.

  Edwin Vissers

  Geliked door 1 persoon

 5. Johandederde zegt:

  Ja en maar huilen dat ze geen vertrouwen in de EU en dergelijke hebben, maar wel blijven ze stemmen op de partijen die daar wel voor gaan. Anders was de AFD wel de grootste partij geworden.

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Niet alleen de Duitsers, mijn NL ‘vertrouwen’ bij dit veel te duur betaalde, ondemocratische, geldverslindende en dat niet te controleren clubje, ligt al geruime tijd ver beneden het nulpunt.

  Zij hebben plannen die ik niet voor realistisch kan zien, een dure trein die in een volledig eigen bubbel voort dendert met geen enkel realistische kijk. Zij lopen niet op straat, zij maken de werkelijkheid niet mee, maar zijn wel van mening hun utopisch wereldbeeld aan ons te moeten opleggen.

  Dat heeft maar een beperkte houdbaarheid. De zij die het kunnen bekostigen, zullen vertrekken, alle anderen blijven met de door hun bubbels gecreëerde werkelijkheid over.

  Ik ben ook niet de enige die dit zegt, Q; Tucker Carlson is: Als ze blijven gebeuren, zullen fatsoenlijke, productieve mensen vertrekken. Het land zoals we het kenden zal voorbij zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Wantrouwen kun je niet verruilen voor vertrouwen, dat moet je verdienen,….en daar ligt nu de crux, want als men vertrouwen wil verdienen dan moet er gewerkt worden.. en dat is waar de Linksche Looney Brigade een grote hekel aan heeft’, er zó een afkeer van hebben dat men er alles aan gelegen is dat men zelfs de westerse maatschappij ervoor wil opofferen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s