Tweet (LOL!) . . .

“Polen en Hongarije willen onderzoek naar de toestand van de rechtsstaat in Nederland.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “El Cid“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet (LOL!) . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  In het kader van : kijk eerst naar jezelf voordat je anderen loopt te verketteren !

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Ze kunnen beter niet in die strontpot gaan roeren want dan dagen ze Nederlandse staat direct voor de rechter wegens schending van mensen rechten.😂

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  De rechtstaat Nederland bestaat niet.
  De politiek bepaald wat recht is.
  We spreken nu al van D66 rechtspraak.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  Hèhè, eindelijk.
  En dat ze dan Duitsland ook meteen maar even meenemen…

  Geliked door 1 persoon

 6. Edwin Lauxen zegt:

  Laat die Landen maar onderzoek doen jegens de jeugdzorg in Nederland, ik weet de uitkomst dan wel 😁

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  De Nederlandse rechtstaat is grote deels ten ondergegaan aan corruptie, discriminatie en D66 rechters. Zelfs de minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus schijnt een flinke rat te zijn en onbetrouwbaar. Boetes en straffen voor burgers die voor democratie en vrijheid demonstreren en frauderende en politieke criminelen niet vervolgen. Daarbij geen straffen voor voor de geïmporteerde invasie criminelen de woestijnratten en zwarte afrikanen zelfs niet vervolgen al zet dat tuig een heel AZC op zijn kop of kunnen ongestraft doorgaan met het terroriseren van dorpen. Dus geef het maar op er valt nog weinig eer aan te behalen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Willie zegt:

  Dat die Polakken maar wijselijk hun bek houden, Die spelen t vuil westers spelletje gewoon mee, zoals ik hier al meermaals schreef, kijk nu hier maar
  https://niburu.co/buitenland/16234-poolse-navo-troepen-gaan-turkije-beschermen-tegen-syrie

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  De dictatuur Nederland functioneert momenteel bij gratie van een totaal onzinnige COVID – 19 wetgeving,waardoor onze grondrechten ten onrechte zijn ingeperkt!!! Overbodig gesloten bedrijven,ziekmakende ongezonde mondkapjes,overbodige bangmakende nietszeggende PCR testen en niet te vergeten de experimentele COVID-19 vaccinatie’s ,waardoor de Nederlanders onder een totale controle worden gebracht!!Het criminele RIVM =( Reinste Intimidatie Van Mensen )helpt mee om de privacy van ons burgers stelselmatig in te perken!!Bij het geïnstitutionaliseerde Reinste Intimidatie Van Mensen instituut zijn zelfs onze vaccinatie gegevens geregistreerd!!! Op mijn RIVM kun je inloggen(met digiD) of je voldoet aan de eisen van dit onzinnige Big Pharma instituut!! Ongevraagd worden mijn gegevens geregistreerd of ik niet een gevaar zou kunnen zijn i.v.m. mijn weigering dit waardeloze vaccin te nemen!!!
  Waarschijnlijk worden straks de niet-gevaccineerden uitgespeeld tegen de gevaccineerden ,door vrijheidsbeperkingen!Vergeleken bij de tweede Wereldoorlog staat Nederland er slechter voor als ooit tevoren,de eigenwijze vaccinazi’s vind ik persoonlijk nog erger als de toenmalige Nederlandse overheid die één bevolkingsgroep verplichte een davidster te dragen ,waardoor ook mijn familieleden werden vermoord!!De criminele demissionaire recidiverende psychopaat Mark R.helpt Nederland stelselmatig ten gronde,waardoor wij vogelvrij zijn verklaard!!Misschien moeten wij de zaak omdraaien en iedereen die meewerkt met deze recidiverende psychopaat Mark R.vogelvrij verklaren ,zodat zij nergens meer veilig zijn !Overheden liegen en bedriegen erop los terwijl de media vrijwel altijd mee heult met dit goddeloze tuig!De satanische bedrieger Mark R.wil de soevereiniteit van Nederland volledig aan Europa overdragen,inclusief een verplicht Europees vaccinatie paspoort,erger kan het niet !Al onze persoonlijke gegevens zullen in een grote database worden vastgelegd en opgeslagen !!Diegene die het beest en z’n trawanten niet eert kan niet meer kopen en verkopen!Een oorlog win je niet door op je lauweren te blijven zitten!!Wie zwijgt stemt toe!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Polen en Hongarije willen onderzoek naar de toestand van de rechtsstaat in Nederland.”

  Voor wie de ironie/sarcasme niet begrepen heeft: dat Polen en Hongarije onderzoek zouden willen doen naar de toestand van de rechtsstaat in Nederland, is net zo belachelijk als wanneer Nederland, al of niet in EU-verband, onderzoek wil doen naar de toestand van de rechtsstaat in Polen of Hongarije.

  Er is zelfs iets voor te zeggen dat de rechtsstaat in Nederland verder is afgegleden dan die in Polen en Hongarije.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. jantjeuitnl zegt:

  Ik geef ze groot gelijk.
  De kartelkliek heeft de hele politiek in een ijzeren greep. Niemand durft meer zelfstandig na te denken van deze ellendige kliek, want dan raakt men zijn/haar mooie matsbaantje kwijt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s