Voormalig schout-bij-nacht tegen de NGO´s: “Het zijn piraten, die Italië bedreigen”

De Italiaanse voormalige schout-bij-nacht Nicola De Felice.

(Door: Nicola De Felice – Vertaling: E.J. Bron)

“Deze NGO´s, die aan minister-president Draghi schrijven en zich op het zeerecht beroepen, hebben geen idee waarover ze het hebben, en ze hebben in ieder geval geen recht om illegale immigranten in Italië aan land te brengen.”

Het zeerecht van de Verenigde Naties (UNCLOS), dat door meer dan 200 landen, waaronder ook Italië, werd geratificeerd, verlangt van NGO-schepen het recht van de kuststaat te respecteren om de bescherming van zijn grenzen tegen de mensenhandel met illegale immigranten te handhaven.

NGO-schepen hebben de plicht om tot overeenstemming te komen met de voor de redding op zee verantwoordelijke staat, wat – zoals het toeval wil – nooit Italië is, maar Libië, Tunesië of Malta. Alleen deze landen zijn voor de bekendmaking van de zogenaamde “Place of Safety” (veilige haven) verantwoordelijk. Bovendien verlangen internationale regels geenszins de onmiddellijke ontscheping van illegale immigranten, behalve in gevallen van uiterste noodzakelijkheid.

Ik wil u er graag aan herinneren dat illegale immigranten ervoor betalen om aan boord van NGO-schepen gebracht te worden, die constant voor de Libische kust gestationeerd zijn en die de bij de mensenhandelaars bekende vertrouwde situatie (pull factor) produceren: ze sturen de NGO-schepen gebrekkige rubberboten tegemoet en verhogen daarmee op schandelijke wijze het aantal sterfgevallen op zee.

Verder zijn de NGO-schepen verplicht om zich te houden aan de EU-Dublin-verordening, die de vlaggenstaat (Spanje in het geval van “Open Arms”, Duitsland in het geval van de “Sea WAtch 3” en de “Sea Watch 4”, Noorwegen in het geval van de “Ocean Viking”) ertoe verplicht om aan asielzoekers internationale bescherming toe te staan.

Dat betekent dat de desbetreffende vlaggenstaten zich om de asielzoekers moeten bekommeren en hen over zee of via de lucht moeten afhalen.

Tegen al deze wantoestanden zullen wij van de LEGA op 8 mei demonstreren voor de Spaanse ambassade in Rome, temeer daar Spanje door het gratis beschikbaar stellen van de haven van Burriana bij Valencia deze NGO-schepen bewust helpt: het is de haven van de moderne piraten van de 21e eeuw!

(Bron: VoxNews)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Nicola De Felice

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Voormalig schout-bij-nacht tegen de NGO´s: “Het zijn piraten, die Italië bedreigen”

 1. Ronald B zegt:

  Zeer sterk en indrukwekkend artikel! Nu Matteo Salvini vrijspreken, schadevergoeding geven en ALLE illegale migranten sturen naar Spanje, Duitsland en Noorwegen!!!

  Like

  • Oorlogsschepen binnen de territoriale wateren stationeren met het bevel de schepen van de NGO’s te doen zinken,liefst met man en muis. Man wat zou dat een hoop centjes schelen. Die mensenlevens? Geen interesse, heb ik niets mee. Helaas zijn dit maar wens dromen. Hopen dat dit nog eens echt gaat gebeuren.

   Like

 2. Bas zegt:

  https://www.bbc.com/news/world-europe-56895864

  Black Axe-maffia: Italiaanse politie arresteert 30 Nigeriaanse verdachte bendeleden

  De Italiaanse politie heeft door het hele land invallen gedaan en ongeveer 30 mensen gearresteerd die ervan verdacht werden te opereren voor het Nigeriaanse Black Axe-maffia-syndicaat.

  De politie zegt dat ze worden geconfronteerd met ongeveer 100 aanklachten, waaronder drugs- en mensenhandel, prostitutie en internetfraude.

  De bende zou de cryptocurrency van Bitcoin hebben gebruikt om clandestiene financiële transacties op het dark web uit te voeren.

  Black Axe kwam in de jaren zeventig uit Nigeria, waar ze verkrachtingen, verminking en rituele moorden pleegden.

  Ze bouwden een krachtig internationaal netwerk op.

  “Er zijn aanwijzingen dat de leden een directe band hadden met de Nigeriaanse bende, op basis van dezelfde woordenschat, symbolen en aansluitingsrituelen”, zei de Italiaanse politie.

  De gearresteerden worden ervan beschuldigd Bitcoins op het dark web te hebben gebruikt om de gegevens van gekloonde creditcards te kopen, die werden gebruikt om online te winkelen.

  De arrestaties vonden plaats in 14 provincies in het hele land en omvatten de vermeende leider van de Zwarte Bijl in Italië – een 35-jarige man die woonde in L’Aquila, in de centrale regio Abruzzo, meldde persbureau Reuters.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Vandaag aangekomen in Bulgarije.
  De dame van de makelaardij had alles perfect geregeld dus nergens geen koppijn over Zit Ik te praten met de eigenaresse van de woning waar Ik het beste internet kan bestellen Zegt ze dat Is niet nodig dat is er En wel voor de prijs van 7.50 Euro Dus hebben jullie weer direct last van me Hehehehehe.

  Geliked door 6 people

 4. Edwin Vissers zegt:

  Weesgegroet. Het gebed tot Maria dat begint met de woorden ‘Wees gegroet Maria’ is een van de bekendste gebeden van de katholieke Kerk; de huidige vorm van het gebed dateert uit de 16e eeuw. Gezegend is Jezus, de vrucht van Uw schoot. Nu en in het uur van onze dood, Amen. Dominus tecum.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Die NGO’s zijn gewoon door allerhande staten, deuginstellingen, en deugmensen, gefinancierde bendes die onder het motto “reddingsacties” levensgevaarlijke transportdiensten voor ongewenste illegale immigranten exploiteren.
  Gezien dit op zee gebeurt zijn het inderdaad piraten, en dienen ze dus ook als piraten behandelt te worden.
  En degenen die dit alles financieel en politiek ondersteunen zijn dus gewoon medeplichtig aan deze piraterij, tegen hen dient dus ook door justitie actie ondernomen te worden.
  Dat dit, tegen de regels en tegen de wil van de meerderheid in, niet gebeurt geeft vervolgens mooi aan hoe het met het recht en de “democratie” binnen de EU gesteld is.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Dan was ik er als regeringsleider wel klaar mee. Tot zinken brengen die schuiten op open zee. Met man en muis.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  BEN JE LEKKER MEE, HENK IS BACK

  WHAHAHAHAAH HALLO MAKKER EN HOE BEVALT HET ??

  BEETJE VROEG OM TE VRAGEN DENK IK

  IK NEEM EEN NEUT OP JE NIEUWE LEVEN MAKKER

  OME BOBBIE

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen verrijking in Lyon…

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. antiislamnu zegt:

  Oke en wat gaat er verder gebeuren dat dit stopt?? Dit is al jarenlang aan de gang altijd een hoop gelul er over maar het blijft gewoon door gaan .

  Like

 11. Eppo zegt:

  Ze denken hier goud te vinden , het is nog minders als stront .
  Daar komen ze van zelf wel achter als ze hier allemaal zitten .

  Like

  • Yvonne zegt:

   Eppo, als heel Europa overspoeld is met zulke lieden en wij Europeanen massaal weggaan wat ik niet zie gebeuren, en niemand meer werkt dan is de pot met goud gauw op
   Van een kale kip kan je niet plukken

   Like

 12. Republikein zegt:

  Het zijn toch vaak “voormalige” klokkenluiders, helaas is het mosterd na de maaltijd.

  Like

  • Lees het boek “De ontscheping” en zie wat een gruwelijk lot ons te wachten staat als wij ons niet
   met alle ter beschikking staande middelen daartegen verdedigen. Daar hoort ook niets ontziend oorlogsgeweld bij. Als dit losbarst zullen de aantallen slachtoffers van wo2 in het niet vallen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s