Corruptieschandaal in Brussel: Hebben vaccinfabrikanten de eurocommissaris omgekocht?

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment is er sprake van een van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis van de Europese Unie. Omdat het verhaal zo onaangenaam is, ziet een groot deel van de Europese media, de pers, die zichzelf onafhankelijk noemt, zoals gebruikelijk niets, hoort niets, zegt niets.

Stella Kyriakides, de Eurocommissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid, die de verprutste, verlate vaccincontracten van de EU heeft ondertekend, schijnt in een corruptieschandaal van gigantische omvang verwikkeld te zijn. Menig waarnemer is er al zeker van dat zij door vaccinfabrikanten werd omgekocht.

Op de gezamenlijke bankrekening van de Eurocommissaris en haar man doken namelijk onverwacht € 4 miljoen op. De Cypriotische pers spreekt al van – letterlijk citaat – passieve omkoping.

Het geld kwam via staatsbank Cyprus Cooperative Bank op de rekening van het gezin van de Eurocommissaris; om een schandaal te vermijden, probeerde men de overboeking als lening te camoufleren.

Dat is vergezocht, want de Eurocommissaris voor Gezondheid kan geen waarborgen voor zo´n krediet tonen. Zoals een rapport van de Griekse Rekenkamer al heeft vastgesteld, zal Stella Kyriakides niet in staat zijn de enorme som terug te betalen, noch uit haar slaris noch uit andere bronnen, en daarmee lijkt tamelijk duidelijk te zijn:  

Het gaat om een vervalst krediet, ergo een façade voor corruptie?

Stella Kyriakides probeert zich, nadat ze werd ontmaskerd, op elke denkmare manier te verontschuldigen. Ze probeert het er zo te laten uitzien alsof het geld niets met de vaccincontracten van de EU te maken heeft. Ze probeert er van af te leiden dat het wel eens om smeergeld zou kunnen gaan, dat door de vaccinfabrikanten voor contracten met voor hen gunstige condities betaald werd om vertraagde respectievelijk beperkte leveringen mogelijk te maken. Intussen schrijven de wat voorzichtigere Cypriotische kranten nog steeds van passieve omkoping.

Het is niet de eerste keer dat de Eurocommissaris van Gezondheid en haar familie verwikkeld zijn in een corruptieschandaal. Zij waren het die jaren geleden, verborgen achter een bank, de hele oncologische behandeling op het eiland Cyprus geprivatiseerd en daarna, zoals gebruikelijk, de prijzen voor de behandeling opgeblazen hebben.

De naam van de familie, die een vermogen heeft gemaakt met kankerpatiënten, werd een begrip in het hele land. Toen de situatie ondraaglijk werd, kwam de zaak in het Cypriotische parlement. Op één na alle parlementariërs stemden er voor om de kankerbehandeling te nationaliseren en de prijzen voor de behandeling te verlagen. Stella Kyriakides is nu commissaris van Gezondheid van de Europese Unie, de ondertekenaarster van de ondertussen alom bekritiseerde vaccincontracten…

Nu moet ze er verantwoording voor afleggen hoe er € 4 miljoen op haar bankrekening terecht zijn gekomen.

In Brussel is het stil op dit moment. Zou dat de stilte voor de zware storm kunnen zijn?

(Bronnen: borsonline.hu en magyarnemzet.hu)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Corruptieschandaal in Brussel: Hebben vaccinfabrikanten de eurocommissaris omgekocht?

 1. het verbaast me niks; iedereen liet zich omlopen en/of beinvloeden door B. Gates, het WEF en de WHO ; de corona-maatregelen zijn niet gebaseerd op de volksgezondheid; sterfte is slechts 0,15%

  Geliked door 7 people

 2. Julia zegt:

  Wat blijft het toch tuig in de politiek zowel in ons land als binnen de EU. Het is één omvangrijke corrupte bende waar zelfs de maffia nog jaloers op kan zijn. Onbegrijpelijk om die algehele corrupte bende voor een tribunaal te dagen en voor jarenlang achter de tralies te doen verdwijnen. En er zit nog heel wat meer onder de deksel van de stinkende beerput.

  Geliked door 10 people

 3. karton zegt:

  Ik acht het zéér waarschijnlijk dat dit corruptieschandaal inderdaad speelt binnen de EUSSR.
  Wij worden geregeerd door maffiosi en witte-boorden criminelen van de ergste soort, zowel landelijk als Europees.
  Als je zo’n Fransje Timmermans , Gerrit Verhofstadt, Marie in ’t Veld, van Baalen , Rutte , Quag en meer van die diep-gezonken mensjes hoort én ziet spreken,dan is er maar één conclusie mogelijk : ZIJ DEUGEN NIET !!
  Zij proberen met hun grote bekken de rest te overschreeuwen om aldus de “macht” te kunnen behouden.
  Het gehele politieke systeem binnen Nederland dient te worden vervangen door een politiek met een menselijk gezicht; de “politiek” binnen de EUSSR dient sowieso geheel te verdwijnen en zoniet, dan lijkt mij een NEXIT op z’n plaats.
  Na het bekend worden van de “notulen” in Den Haag is wel duidelijk gebleken welk soort verachtelijk volk zich “regering”durft te noemen. Druk, druk, druk met het “de mond snoeren” van bijv. dhr. Omtzigt en mevr. Leijten, i.p.v. enige moeite te doen om de 10-duizenden slachtoffers van de (door hen zelf gecreëerde) zg toeslagen-affaire te gaan helpen !
  In de dierenwereld waren dat soort “regeerders” reeds lang gedood door hun “lager in rang geplaatste roedel-genoten”.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan de volgende vraag.
  Word er ook onderzoek gedaan naar geldstromen richting Rutte de Jong en nog een aantal bobo’s van het RIVM en het OMT want geloof me maar dat daar ook een smak geld naartoe gevloeid is.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Natuurlijk wordt er geen onderzoek gedaan dan zouden die corrupte bende zichzelf benadelen. Uiteraard profiteren ook Rutte, De Jonge, Van Dissel, Ab Osterhaus, Kuipers, Gommers en Koopmans flink mee en krijgen bovenop het mee profiteren van het verdienmodel die zij ontvangen van de pharma industrie nog eens fikse vergoedingen voor hun dagelijks optreden bij NPO om de angst in te blijven zaaien en de leugens rondom de pandemie verder te op te voeren en vooral dagelijks propaganda maken om mensen te dwingen om zich te laten vaccineren en blijvend te testen een puur miljardenverdienmodel dat niets met volksgezondheid heeft te maken. Vandaar dat er nu een vaccinatiepaspoort dient te komen of verplicht testen als men een vakantie naar het buitenland wil ondernemen. Het is een puur dwangmiddel en een onderliggende boodschap c.q. het opvoeren van meer en meer dictatuur namelijk indien niet gevaccineerd dan zoveel mogelijk uitsluiting van de samenleving. Dit zal veel mensen doen overhalen om zich te laten vaccineren zonder enig verzet of het zetten tot nadenken waar zij aan mee werken namelijk ik blijvende vaccinatie- en test samenleving.

   Like

 5. Sinyo zegt:

  Maarten Toonder wat had hij een vooruitziende blik. Maar Wat Toonde hij ons.
  OLLIE B. BOMMEL. Zijn vader zei altijd GELD SPEELT GEEN ROL.
  Zo Ros en Bil Gat . . . . . citeren dat bij omkoperij.

  @ Julia . . . de rechtspraak is ook al in handen van Ros , Gat & Co.
  Doe je aangifte tegen hen dan ga je zelf voor gaas, of achter versterkt gaas alias tralies.
  Identiek: als je een inbreker “molt” ben je zelf de klos.

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Nou, is dat zo moeilijk dan, iemand heeft opdracht daarvoor gegeven, dat is simpel te achterhalen.

  Geliked door 1 persoon

 7. freda110 zegt:

  Wat mij nog het meeste verbaasd is dat je overal kunt lezen wat de plannen zijn, je bezit niets en je zult gelukkig zijn.
  Denken die kneuzen in het Europese en andere parlementen dat dit niet voor hen geldt?
  Dan word het tijd om wakker te worden en te begrijpen dat zij slechts welkome pionnen in het schaakspel zijn en na afloop als nutteloze pionnen aan de kant geschoven worden en degene die teveel weten daar werken ze op de gebruikelijke manier mee af.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Brussel is een vergaarbak van corrupte gelegenheidsgraaiers, het zijn de multinationals en energiebedrijven die er kwistig strooien met douceurtjes, dat er rond de EU een stank van corruptie hangt is al sedert de oprichting en hierbij lijkt niets meer ongeoorloofd en van enig schaamtegevoel is al helemaal geen sprake meer. ,……….Het ”.linksch lullen en rechts zakken vullen”, is een PvdA-gewoonte van de socialistische Homo-Economicus, de Brusselse Linksche Looney Brigade graait dooorrrrrrrrrrr!

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  Je staat er van te kijken hoe stom dergelijke lui als die Stella K. eigenlijk zijn !
  Ze zitten in een positie waar ze naar hartenlust kunnen graaien en stelen .
  Maar bij dergelijke bedragen loop je grote risico’s .
  Kennelijk wanen ze zich onaantastbaar of zo , anders doe je dat toch niet zo ?
  Het lijkt me tamelijk onnozel .

  Ben er van overtuigd dat ze ook niet op basis van de kwaliteit van het medicijn heeft gekozen , maar op de hoogte van de provisie .
  Het Europese volk zal ze worst wezen !
  Kortom , u kunt de pleuris krijgen , als ik mijn geld maar krijg !

  DAAROM MOETEN WE VAN DIE VERDORVEN ROT-EU BENDE AF !

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter zegt:

  Jens Spahn de gezondheidsminister In Duitsland heft ook miloenen aankopen gedaan ,en geeft geen antwoorden op vragen hoe hij eraan komt,,maar met een minister salaris kan hij dit nooit verdiend hebben ,ze willen ons die rotzooi niet voor niks met geweld opdringen ,en liefst elk half jaar een spuit,mensen wordt toch wakker,er gaan miljarden in om ,en dan maakt het voor die lui niet uit om te strooien met wat kleingeld .

  Geliked door 1 persoon

 11. Nachtkaarsje zegt:

  Ehm, is dit nieuws? Alles met een stropdas is een dief, leugenaar en een moordenaar. Ja, ik jaag alles over 1 kam.

  Geliked door 1 persoon

 12. koosv8 zegt:

  EN MAAR NETJES BLIJVEN TEGEN DIT SOORT KLOOTZAKKEN!!! NIKS ANDERS DAN RECLAME SPOTJES MET GEZEIK OVER DE ARME MENSEN IN DE 3E WERELD, COJONA LEUGEN CRISIS, KLIMAAT CRISIS, ZG. RASCISME, EN NOEM MAAR OP. DEZE HELE CORRUPTE BENDE ZOU ALLEMAAL DIT JAAR NOG OP DE GUILLOTINE GEPLAATST MOETEN WORDEN. TUIG IN OPTIMA FORMA.

  Geliked door 2 people

 13. Kees zegt:

  “In Brussel is het stil op dit moment. Zou dat de stilte voor de zware storm kunnen zijn?”
  Nee, ik hoop een windhoos die het hele EU-ambtenarencircus wegvaagt! En dat in Den Haag erbij.
  Toch wel vreemd dat we dit niet tegenkomen in de “onafhankelijke” media…

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob zegt:

  Iedereen die iets goeds wil doen
  voor de bevolking wordt weggewerkt,
  Trump, Omzigt,Pim Fortuin.
  Iedereen die met deze fraude meewerkt
  wordt beloond.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   Stella Kyriakides , de EUSSR-commissaris voor Gezondheid, zeg maar de Josefina Mengele van de EUSSR, zag al enige tijd dat ze zou worden ontmaskerd en is als de sodemieter haar geld gaan steken in een fabriek voor E-bikes !
   Vandaar de “Stella E-bikes”.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik weet niet of dat klopt @ Karton want deze Stella E bikes worden gemaakt in China, Dat is een ding dat Ik zeker weet Afmontage gebeurd wel in Europa.

    Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder op 29-4-2021 om 20.10 u. Of m’n verhaaltje klopt weet ik ook niet zeker Henk , maar ‘t lijkt me alleszins aannemelijk. Of die fietsenfabriek in China is gevestigd weet ik niet , ik heb wel eens gelezen dat die fietsen in Nunspeet werden gefabriceerd.

    Like

 15. Ravian zegt:

  Zo hé, eerst jezelf illegaal verrijken over de ruggen van kanker patiënten, en dan toch nog “Eurocommissaris voor gezondheid” kunnen worden.
  Wie is de Eurocommissaris voor jeugdzorg eigenlijk? Marc Dutroux of zo?

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Als slechts EEN persoon liegt valt hij al rap door de mand. Als enkele duizenden rotzakken tegelijkertijd alles aan het belazeren zijn, zoals nu, komt dat nooit uit. In die zin dat er nooit maatregelen tegen hen genomen zullen gaan worden. Altijd zullen zij vrijuit gaan. Typisch het werk van een superintelligentie; de spirit van de Duivel !

  Like

 17. Freek Wisse zegt:

  Wij euro-burgers moeten voor de belastingdienst bloot met alle bankrekeningen en bezittingen ,die wij hebben .Wat is er normaler dan dat onze vertegenwoordigers in ons parlement dit ook moeten ten opzichte van het volk , dat hen verkozen heeft ? Alleen het feit , dat dit niet gebeurt zegt al genoeg . Wat hebben Rutte , Kaag , Ollongren , de Jonge , Grapperhaus en hun topambtenaren alles te verhullen ? Meer dan wij durven denken . In plaats zich uit te putten in nodeloze discussies over niet gegeven zorgtoeslagen zou ons parlement van onze regering openheid over de financiele zaken moeten eisen , net zoals wij als burger gedwongen worden hetzelfde te doen . Anders is nederland een twee-klassen samenleving met het gewone klootjesvolk en een kleine elite ,van minder dan 0,01 procent , die zich aan niets en niemand iets gelegen laat liggen .De noodwet is hier het beste bewijs van . Wanneer gaat de nederlandse burger zich bewapenen tegen dit gespuis?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s