De terroristische Moslimbroederschap wil Israël en Europa vernietigen, zodat de vlag van Allah hier zal wapperen

(Door: “Balkanske priče”)

De islamo-fascistische Moslimbroederschap wint versneld aan invloed in Europa. Deze broederschap doet zich voor als gematigd, maar is in de kern bikkelhard. Dat de broeders het bloedserieus menen, is te zien aan hun strategie genaamd “het project”. Middels “het project” wil de Moslimbroederschap het Westen onderwerpen door middel van propaganda, preken en, indien nodig, oorlog. Hiervoor wil men infiltreren, aparte sociale netwerken opbouwen, autonome veiligheidsdiensten oprichten, de jihadplicht bij moslims onder de aandacht brengen, invloed uitoefenen op de media, jihadistische bewegingen steunen en het Israëlisch-Palestijnse conflict aanwakkeren. Alle zichtbare samenwerking met terroristische organisaties wordt zorgvuldig vermeden, zodat de broederschap zich kan opwerpen als bruggenbouwer tussen de verschillende culturen en zich kan positioneren als islamitische gesprekspartner voor overheden en internationale organisaties. Deze organisatie heeft ook grote invloed binnen de Verenigde Naties, waar zij naar hartenlust haar project kan uitrollen, waarvan het Israëlisch-Palestijnse conflict een onderdeel is…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De terroristische Moslimbroederschap wil Israël en Europa vernietigen, zodat de vlag van Allah hier zal wapperen

 1. jack black zegt:

  Zo onstaat een burgeroorlog ! GARANDEERD !
  Vloerzuivering dankzij de Links-Groen-Rooie Veradersbenden !

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: De terroristische Moslimbroederschap wil Israël en Europa vernietigen, zodat de vlag van Allah hier zal wapperen! | eunmask

 3. ronjaspers zegt:

  Ik heb een goedbedoeld advies voor de mensen.Mocht u op het punt staan om onthoofd te worden,breng een desinfecterend middel aan op u nek en hals.Om eventuele ontstekingen en infecties te voorkomen tijdens en na de onthoofding.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Eigenlijk weten wij als slimme lezers van E.J.Bron dit al lang.
  Alleen voor de linkse gutmenschen is dit nog een openbaring, maar zal het helpen?
  Ik denk dat deze reddeloos verloren knuffelaars niet meer te helpen zijn en mogelijk uiteindelijk onze ondergang worden.

  Dat laatste weet ik eigenlijk wel zeker.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Dat zal koren op de molen zijn van die D66 rotte appels met aan de leiding Kaag en die doorgeslagen linkse landverraders van Groen Links. Een stelletje hypocrieten eerste klas eerst zoveel mogelijk zoals o.a. zich achter zogenoemd schone energie scharen zoals die zwiepende schadelijke windturbines maar nu huilen dat die volgens hen ideale schadelijke windmolens vlak bij hun te duur aangekochte nieuwbouw kotten komen https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ze-zijn-voorstanders-van-windmolens-maar-toch-niet-zo-dicht-bij-hun-amsterdamse-woonwijk-ijburg~bab29de3/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Kortom zij zijn voorstander van het linkse beleid om onze samenleving onleefbaar te maken maar ondertussen zijn zij dus tegenstander van het linkse onhaalbare klimaatbeleid. Dat is links de overlast naar anderen en zelf geen enkele last. Ergens worden zij nu afgestraft helaas sleuren zij wel de tegenstanders van o.a.het desastreuze klimaatbeleid en de invasie van de Islam mee in hun linkse ziekelijk gedachtegoed. Zo zien wij maar weer wat links brengt een onleefbaar land, het o.a. kappen van bomen voor die zogenoemde bio centrales, tweedeling door voorstander te zijn van een invasie van meer en meer Islam waardoor eigen burgers geen betaalbare woning meer krijgen en hele wijken al zijn overgeleverd aan dat import dat er toe zal leiden dat de Islam de overmacht krijgt. Helaas staat de klok nu dik over twaalven en is nu nog moeilijk terug te draaien en lijkt het mij verstandig dat jonge mensen met een dosis gezond verstand de toekomst elders zoeken en voormalig Nederland voor goed te verlaten. Dit land is een overvolle krioelende mierenhoop die bestaat uit te veel verschillende culturen dat nimmer goed samen kan gaan en eens zal eindigen in een burgeroorlog. Blijkbaar nog niets geleerd van de Balkan oorlog en hoe deze is ontstaan.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/01/kaag-omstreden-moslim-organisatie/

  Sigrid Kaag geeft toch geen 37 miljoen aan omstreden moslimorganisatie

  Het nieuws dat Sigrid Kaag 37 miljoen euro aan een organisatie wilde geven die banden had met de Moslimbroederschap viel in december al in het verkeerde keelgat bij velen. Vandaag heeft ze laten weten dat de subsidie niet doorgaat.

  Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) heeft besloten toch geen subsidie te geven aan de omstreden organisatie Islamic Relief Worldwide (IRW), die mogelijk banden heeft met de Moslimbroederschap. Vanaf januari dit jaar zou vanuit het ministerie ruim 37 miljoen euro worden verdeeld onder vier organisaties, waaronder IRW. In een brief aan de Tweede Kamer laat Kaag weten die subsidie toch niet te verlenen.

  De Moslimbroederschap is een groep die volgens Kaag „streeft naar islamisering van de samenleving door missie-activiteiten, religieuze opvoeding en welzijnswerk”.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-gaat-nu-ook-de-moslimbroeders-subsidieren/
  December 2020

  Sigrid Kaag gaat nu ook de Moslimbroeders subsidiëren

  Vanaf 1 januari 2021 begint minister Sigrid Kaag (D66) van ontwikkelingssamenwerking en handel met een nieuwe ronde van het grote uitdelen. Ook de fundamentalistische Moslimbroeders gaan deze keer mee profiteren, nu de met de fundamentalisten op tal van manieren verbonden organisatie Islamic Relief Worldwide een bedrag uit de Nederlandse subsidiepot krijgt. Dat islamitische fonds was recentelijk in Duitsland en Engeland betrokken bij schandalen. De Tweede Kamer steunt echter tot dusver met ruime meerderheid dit programma van minister Kaag.

  Sinterklaas is inmiddels voorbij. Minister Kaag blijft echter het hele jaar uitdelen. Probleemloos laveerde zij haar begroting op 2 december jl. door de Tweede Kamer. De discussie rond de enorme subsidies die zij jaarlijks verstrekt aan bevriende organisaties spitste zich toe op de vraag of deze organisaties het geld ook mochten gebruiken om zich op andere terreinen tegen het kabinetsbeleid te keren.

  Like

 8. M. zegt:

  Daar hebben ze alvast wat hulp bij van het gedeelte wat straks voorgoed opgeruimd gaat worden.

  https://www.ninefornews.nl/israelische-advocate-slaakt-noodkreet-we-leven-in-een-dictatuur/

  Like

 9. Bob zegt:

  De Belfour decleratie was in 1917.
  In San Remo 1920 werd een verdeelplan
  gemaakt die algemeen werd aangenomen.
  Het stuk land bevatte het huidige Jordanie en
  Judea en Samaria en het huidige Israel.
  Tijdens de40er jaren werden de Arabische
  lande van wapens voorzien, terwijl tegen de
  Joden een wapen embargo werd uitgevaardigd.
  Als je dat bekijkt was de vestiging van de staat
  Israel ontworpen om het resterende deel van de
  joden te elimineren.
  Omdat het toen niet was gelukt, probeert men
  het nu met het islamitische terrorisme.
  Zo kan je paralellen zien met de 30er jaren.
  Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

  Like

 10. Bas zegt:

  AIVD
  @AIVD

  Jihadistisch terrorisme blijft de grootste directe dreiging voor de Nederlandse samenleving.
  Een opleving van ISIS of een nieuw strijdgebied kan jihadisten in Nederland mobiliseren. http://aivd.nl/jaarverslag-terrorisme #AIVD #jaarverslag

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk zal het coronavirus een hoop slachtoffers maken onder dat islamtuig want ze staan vaak zo dicht op elkaar dat ze niet eens geloven dat het virus bestaat!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s