NVA- en Bundeswehr-veteranen sluiten zich aaneen voor de grondwet

(Door: “Der Analyst” – Vertaling: E.J. Bron)

Nog een zware klap voor de democratie in Duitsland: de “Querdenker”, dus diegenen die voor de inachtneming van de grondwet de straat opgaan, staan nu in het hele land onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst. Maar de “Querdenker” zouden niet de enigen zijn waarvoor de 28e april een heel slecht bericht had. Ook de tegenstrevers werden bediend. Op Telegram werd een groep met de naam “Veteranen-Pool” opgericht, met als letterlijke doel:

“Wij zijn veteranen van de Bundeswehr en de NVA. We hebben ons aaneengesloten om ons naar het voorbeeld van de kameraden in Nederland bij demonstraties vreedzaam vooraan op te stellen tussen demonstranten en de politie. Enerzijds dient dit de demonstranten een symbolische steun te geven, anderzijds dient dit de politie te laten zien wat het betekent om achter de ooit afgelegde eed op de liberaal-democratische grondwet te staan en dat veteranen bereid zijn zich beschermend voor de soeverein, het volk, op te stellen. Wij verheugen ons op alle veteranen die zich bij ons willen aansluiten. …Des te meer des te beter!”

Meer dan 6000 leden binnen 24 uur

Opgericht op 28 april werden binnen minder dan 24 uur meer dan 6000 veteranen van de Bundeswehr en de Nationale Volksarmee lid van deze groep. Dit zou wel eens het begin van een lawine kunnen zijn.

De veteranen gaan duidelijk aan de kant staan van diegenen die voor hun grondrechten de straat opgaan en door de politiek en de media generaliserend als “Querdenker, Covidioten, Rijksburgers en rechts-radicalen” zwartgemaakt en vervolgd worden, om van de observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst maar helemaal te zwijgen.

De aaneensluiting van de voormalige militairen en de kritische geest van dit land is een zware klap voor het politiekmediale establishment, het gaat bij de veteranen namelijk bijna zonder uitzondering om een clientèle die niets kan beginnen met het links-groene gedachtegoed.

Dat ze heel goed weten tegen wie ze het opnemen, laat onderstaand plaatje op hun Telegram-pagina zien:

We kunnen de regerenden alleen maar feliciteren. Nu hebben ze ook nog de voormalige soldaten tegen zich. Afwachten wat het wordt.

Informatie delen maakt sterk

Wie de veteranen wil ondersteunen en het land wil helpen, verbreid dan dit artikel, opdat zoveel mogelijk voormalige soldaten op de hoogte zijn van deze aaneensluiting. Hier de link om lifd te worden: https://t.me/Veteranen_Pool

Bron:
pi-news.net
Door: “Der Analyst”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op NVA- en Bundeswehr-veteranen sluiten zich aaneen voor de grondwet

 1. Blaffertje zegt:

  Prachtig.

  Zal het eindelijk gebeuren dat mensen wakker worden?

  Ik bespeur een omwenteling in het denken onder de mensen.
  Men gaat zich meer en meer verzetten tegen de waanzin die rondwaart zoals de opgelegde coronamaatregelen.
  Nu er steeds meer bewijzen komen van specialisten en deskundigen dat de coronamaatregelen onzinnig zijn, niet helpen en meer schade veroorzaken dan dat ze goed doen.
  De klimaatwappies met hun idiote ideeën meer schade aan klimaat aanbrengen dan goed is en ons ook nog eens bakken met geld kost wat over de balk word gegooid omdat de plannen niet werken.
  Of, de gutmenschen die de moordlustige islam welkom heten.

  Het is goed dat deze veteranen zich gaan organiseren en zich achter ons scharen.
  Ik verwacht dat dit met hen erbij meer gewicht in de schaal gaat leggen.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Prachtige theatrale coup: veteranen van de Volksarmee van de DDR, d.w.z. de soldaten die er ooit, lang geleden, voor hebben gezorgd dat de jonge Angela Merkel, beschermd tegen de klassenvijand, natuurkunde kon studeren in Greifswald.
  De oude mannen van vandaag waren ooit Pruisische soldaten, uiterst gedisciplineerd en zeer gemotiveerd. Ze waren toen angstaanjagend, misschien zijn ze dat nu nog.

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Even off topic.

  Ik mis ‘Tistochwat en oudmarinier al een tijdje.
  Ik hoop dat het ze goed gaat.

  Geliked door 3 people

 4. Blaffertje zegt:

  Wat mij trouwens opvalt is, dat de corona believers nu steeds geïrriteerder worden nu steeds vaker het gelijk van de corona “wappies” bevestigd word.
  Het lijkt dat ze zich in het nauw gedreven voelen nu blijkt dat niet zij maar wij gelijk krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. Andre zegt:

  Shanghai auto salon ruim 800.000 bezoekers. Wuhan de logistieke hup van China 76dagen lockdown en is weer open gegaan 8 april 2020. Duitsland alles dicht en geen vooruitzicht

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Het artikel over de Franse Generaals…………….
  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/23/franse-generaals-waarschuwen-voor-militaire-interventie/
  er zijn overeenkomsten.
  ( 18 generaals nog in aktieve dienst, worden nu aangeklaagd en moeten voorkomen bij ’t Gerecht…..
  https://francais.rt.com/france/86101-dix-huit-militaires-dactive-signataires-tribune-passer-conseil-militaire ))

  De brief aan de President en Regering;
  / / / /
  Meneer de President,
  Dames en heren van de regering,

  De toestand is ernstig, Frankrijk is in gevaar, verschillende gevaren bedreigen haar.
  Wij, die nu met pensioen zijn maar toch nog soldaat blijven voor FRANKRIJK, kunnen in deze situatie niet onverschillig blijven wat het lot van ons mooie land betret.

  Onze driekleur is niet simpelweg een stukje stof, het symboliseert een traditie door de tijden heen, van hen, wat hun geloof ook moge zijn of de kleur van hun huid, die Frankrijk hebben gediend en hun leven ervoor hebben gegeven.
  Op die vlaggen kun je de woorden in gouden letters vinden:”Eer en vaderland”.
  Onze
  Onze eer ligt vandaag echter ter discussie door de veroordeling van desintegratie die ons vaderland treft.

  Uiteenvallen dat door een bepaald soort antiracisme, wordt
  veroorzaakt met één doel: op onze bodem onrust creëren, zelfs haat tussen de gemeenschappen.

  Tegenwoordig hebben sommigen het over racisme, indigenisme en de theoriën van dedekolonisatie, maar deze termen bedoelen eigenlijk dat er een raciale oorlog aan de gang is, een die deze haatdragende fanatiekelingen willen.
  Ze verachten ons land, haar tradities, haar cultuur en willen die weg hebben en haar geschiedenis uitwissen.
  Door het omver halen van standbeelden willen ze oude militaire en burgerlijke glorie uitwissen.

  Een desintegratie die te samen met het islamisme en de hordes in de voorsteden, leidt tot het uiteenvallen van vele ,
  delen van onze natie om ze zo om te vormen tot territoria die onderworpen zijn aan dogma’s die in strijd zijn met onze grondwet.

  Elke Fransman, ongeacht zijn geloof of zijn overtuiging, moet zich overal in Frankrijk thuis voelen; er kan en mag geen stad of district zijn ​​waar de wetten van de Republiek niet van toepassing zijn.

  Het opdelen, omdat haat het overneemt van broederschap en tijdens demonstraties waarbij de autoriteiten de politie gebruikt als proxy-agenten en zondebokken tegenover de Fransen in gele hesjes die hun wanhoop uiten.
  en dat gebeurt allemaal terwijl individuen gehuld in capuchons het infiltreren en de winkels en magazijnen plunderen en bedreigen.
  Ze bedreigen zelfs de politie.
  En dan ?, deze laatsten kunnen slechts terugvallen op de
  de richtlijnen, die soms tegenstrijdig zijn en worden gegeven door u, de Regering.

  De gevaren verergeren, het geweld vermeerdert van dag tot dag.
  Wie had kunnen voorspellen dat op een dag een leraar onthoofd zou worden toen hij zijn school verliet.
  Wij, de dienaren der natie, die altijd bereid zijn geweest om
  ons leven in de waagschaal te stellen in dienst van de NATIE, zoals onze militaire staat eiste, willen geen passieve toeschouwers blijven en dergelijke akties passief aanschouwen.

  Maar ook degenen die ons land leiden moeten dwingend de noodzakelijke moed vinden die nodig is om deze gevaren uity te wissen.
  Om dit te bereiken moet zonder meer de Wetten die er al zijn zonder uitzonderingen worden toegepast
  En vergeet niet dat, net zoals wij, een groot deel van onze medeburgers overdonderd zijn door uw idiote en schuldige stilzwijgen………

  Zoals kardinaal Mersier van België ooit zei:”Als de behoedzaamheid overheerst, dan is de moed nergens te vinden “.
  Dus mijne dames en heren, genoeg getreuzeld, de tijd is ernstig, het te verzetten werk kolossaal; verlies geen tijd en we laten u weten dat we ter beschikking staan om die politiek te steunen, die ons land moet redden.

  Maar als daarentegen niets wordt gedaan, de laksheid door blijft gaan en zich verder uit gaat strekken onder de maatschappij, dan zal dit leiden tot een uiteindelijke explosie.
  Dit zal uiteindelijk leiden tot een interventie van onze actieve kameraden en uitmonden in een gevaarlijke missie om onze beschavingswaarden te behouden en onze landgenoten op het nationale grondgebied te beschermen.

  We zien het, er is geen tijd meer om te verliezen want anders zal morgen de burgeroorlog een einde maken aan deze groeiende chaos en zullen er duizenden doden vallen, waarvoor u dan de verantwoordelijkheid zult dragen.

  De generaals die ondertekenden;
  Général de Corps d’Armée (ER) Christian PIQUEMAL (Légion Étrangère), général de Corps d’Armée (2S) Gilles BARRIE (Infanterie), général de Division (2S) François GAUBERT ancien Gouverneur militaire de Lille, général de Division (2S) Emmanuel de RICHOUFFTZ (Infanterie), général de Division (2S) Michel JOSLIN DE NORAY (Troupes de Marine), général de Brigade (2S) André COUSTOU (Infanterie), général de Brigade (2S) Philippe DESROUSSEAUX de MEDRANO (Train), général de Brigade Aérienne (2S) Antoine MARTINEZ (Armée de l’air), général de Brigade Aérienne (2S) Daniel GROSMAIRE (Armée de l’air), général de Brigade (2S) Robert JEANNEROD (Cavalerie), général de Brigade (2S) Pierre Dominique AIGUEPERSE (Infanterie), général de Brigade (2S) Roland DUBOIS (Transmissions), général de Brigade (2S) Dominique DELAWARDE (Infanterie), général de Brigade (2S) Jean Claude GROLIER (Artillerie), général de Brigade (2S) Norbert de CACQUERAY (Direction Générale de l’Armement), général de Brigade (2S) Roger PRIGENT (ALAT), général de Brigade (2S) Alfred LEBRETON (CAT), médecin Général (2S) Guy DURAND (Service de Santé des Armées), contre-amiral (2S) Gérard BALASTRE (Marine Nationale).

  source: https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

  *******
  https://lesobservateurs.ch/2021/04/28/20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/
  https://francais.rt.com/france/86101-dix-huit-militaires-dactive-signataires-tribune-passer-conseil-militaire

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Te idioot voor woorden Een halve blinde kan zien dat Frankrijk en niet alleen Frankrijk aan het desintegreren is Het is in heel Europa te zien dat het fout aan het lopen is en de leeglopers in de politiek blijven het maar ontkennen.
   Het zal niet echt lang meer duren voordat de bom gaat barsten denk Ik zo maar want zoals het nu gaat kan het zeker niet door blijven gaan.
   Met name de rechtbanken zijn schuldig aan de teloorgang van Europa door misdadigers niet te willen bestraffen en zeker niet als deze misdadiger een kleurtje heeft of zichzelf tot de Islam benoemd.
   Nou zijn er dus mensen uit de legertop die het beestje bij naam noemen en die moeten dus bestraft worden.
   Hoeveel gekker wil je het hebben.

   Like

 7. Fran zegt:

  Inmiddels meer dan 11000 leden.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  delamontagne.Wist u dat macron jarenlang bankier van de rotschilds is geweest,en zijn vrouw een rotschild telg is.macron is een vrijmetselaar en lid van de NWO kliek,zijn opdracht frankrijk en de fransen slopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s