CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  Dementia Joe is zijn gezichtsmasker kwijt, verpleegster Jill komt op het podium, helpt bij hectische zoektocht en vindt het dan in zijn zak!

  video

  video

  Eerst de psychopaat Hussein Obama acht jaar lang, nu de dementerende, communistische gek Biden (+ de rest van de maffiabende)

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Onderwijs in Biden’s Amerika. Docent laat zien hoe de rassenhaat met het lesprogramma Brainpop wordt aangewakkerd; het is onderdeel van de zogenaamde Critical Race Theory*

  De eerste afgespeelde video van de app zei: “Racisme in onze samenleving: een ingebouwd systeem van vooringenomenheid dat het leven gemakkelijker maakt voor blanken en moeilijker voor zwarte mensen en andere mensen van kleur. Het brengt hen een groter risico op armoede, werkloosheid en ziekte. Structureel racisme is een factor in enkele verontrustende trends. Zwarte mensen hebben bijna zes keer meer kans dan blanken om te worden opgesloten, en het aantal zwarte mannen dat door de politie wordt vermoord (!!!!) is 2x groter dan dat van blanke mannen. ”

  Na het afspelen van de eerste video zei Koeppel dat de app kinderen, vooral zwarte kinderen, vertelt dat ze onderdrukt worden door blanken en dat er een systeem is dat hen ervan weerhoudt een kans te maken.
  ….

  video op: https://rumble.com/vg8i99-teacher-exposes-online-teaching-tool-brainpop-pushing-leftist-ideologies.html
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/teacher-exposes-online-teaching-tool-brainpop-pushing-leftist-ideologies-children/

  *Denk aan de kritische theorie, Dit is een door Hegel, Marx, Nietzsche, Weber en Freud geïnspireerde sociologisch-filosofische analyse van de burgerlijk-kapitalistische samenleving, die onder andere door vertegenwoordigers van de Frankfurter Schule werd gebezigd. De theorie legt de nadruk op de culturele factoren in de ideologie van het kapitalisme.

  Like

 3. loNe zegt:

  en dan nog is die bar gewoon gefphotshopped grijns

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s