Door de staat opgelegde kinderexperimenten: BioNTech belooft Covid-vaccin voor kleine kinderen en zuigelingen

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer in het merkonderzoek succesvolle producten zijn ingevoerd, dan wordt vroeger of later het productiepalet uitgebreid – met nieuwe smaken, verpakkingen of andere modificaties, om zodoende nieuwe doelgroepen te bereiken. Dat geldt voor tandpasta, voor chocoladerepen, voor frisdranken, voor kant en klaar maaltijden – en natuurlijk, hoe kan het ook anders, ook voor coronavaccins. De Duitse pionier-ontwikkelaar van het mRNA-vaccin, BioNTech, kondigt nu aan om al vanaf juli voor oudere kinderen, vanaf september ook voor baby´s, een speciaal Covid-vaccin op de markt te brengen.

De journalistieke junkies van de vaccincampagne-pers reageerden helemaal verrukt op desbetreffende aankondigingen door de oprichter van BioNTech, Ugur Sahin. Die maakte in de “Spiegel” – tot duidelijk enthousiasme van het tijdschrift – bekend dat de rollout voor de kindervaccins nu “heel snel zou kunnen gaan”. De onderzoeken tot nu toe zouden een “hoge effectiviteit en verdraagzaamheid” hebben getoond. Over enkele maanden dus – en zodoende definitief lang voordat überhaupt de volwassen bevolking doorgekamd zal zijn – zullen dan ook de jongsten blij gemaakt worden met het experimentele vaccin.  

Überhaupt niemand meer schijnt zich in dit verband af te vragen: wanneer risicogroepen volledig gevaccineerd zijn en ook de weliswaar duidelijk minder vaak, maar wel degelijk met een verhoogde waarschijnlijkheid eveneens besmette mensen van middelbare leeftijd hun “shot” gekregen hebben – hoezo zouden dan eigenlijk ook nog de kleinsten gedwongen gevaccineerd moeten worden, voor wie zelfs Covid tot op dit moment geen enkel relevant risico vormt? Bij minder dan een handvol Covid-gevallen van kinderen onder de 8 jaar is zelfs een nog zo laag risico op bijwerkingen van een vaccinatie altijd nog beduidend hoger dan dat Covid in deze leeftijdsgroep schade aanricht.

Twijfelachtig epidemiologisch nut

Nu ook nog van de kinderen met speciaal aangepaste vaccins onderdeel maken van het nationale vaccinatieplan (en dat uitgerekend met een vaccin dat – anders dan polio- of tetanusvaccins – niet voor onbepaalde tijd immuun maakt, maar slechts voor een blijkbaar zeer korte periode, totdat herhalende vaccinaties nodig zijn) betekent niets anders dan ze deel te maken van een groot medisch experiment. Hier zou de ethiekraad snel moeten optreden.

Ondertussen mogen we er benieuwd naar zijn wat de farmaceutische industrie nog meer aan speciale aanpassingen van de Covid-vaccins tevoorschijn tovert: misschien weldra vaccins speciaal voor zwangere vrouwen, voor mensen ouder dan 100 jaar, voor bepaalde volksgroepen zoals Pygmeeën of andere natuurvolkeren? Vaccins voor melk- en slachtvee en huisdieren, wellicht ook voor vleermuizen en gordeldieren als potentiële overbrengers van de oorspronkelijke variant? Covid-vaccins tegen computervirussen? Er is een nieuw tijdperk aangebroken – en het lijkt gewoon niet meer te absurd om misschien morgen al realiteit te worden.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Door de staat opgelegde kinderexperimenten: BioNTech belooft Covid-vaccin voor kleine kinderen en zuigelingen

 1. Rini Stegeman zegt:

  Ooit deed Mengele ook zoiets, experimenteren op/met kinderen.

  Geliked door 2 people

 2. LUCIA zegt:

  Dit is een OORLOG TEGEN AL WAT LEEFT, alle systemen( zo zien zij dat) die ZUURSTOF en CO2 gebruiken, daar vallen wij onder maar ook dieren en planten.
  Wat ze aan het doen zijn is terra-forming d.w.z. de aarde hervormen voor een andere soort wellicht??of voor een ander doel, ze zetten zwaar in op Mars en er gaan te veel geruchten, dat er al lang bemande missies zijn geweest daar naar toe en ook kolonies van mensen daar zitten, willen ze de aarde houden als kale knikker voor grondstoffen???
  We zullen moeten ingrijpen en niet blijven wachten tot we gered zullen worden, het gaat uiteindelijk om een kleine groep mensen?? met een heleboel geld en macht, pak ze hun geld af en er blijft weinig over van hun macht..punt is hoe je dat gaat doen. In de tussentijd en omdat wij het grootste deel hier, te oud zijn voor een letterlijke strijd, we hebben wel wijsheid en levenservaring waar de jongeren uit kunnen putten en van kunnen leren, hier weer een voor mij, tot voor kort onbekende oudere vrouw, ik plaats hier een video van haar maar in de rechterkolom zijn er ook nog andere vids van haar, een strijdbare opmerkelijke vrouw, ze is heel down to earth;

  Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  “The walking dead”. They will really exist shortly

  Like

 4. Cathja zegt:

  Je moet toch wel een gigantische kortsluiting in je bovenkamer hebben als je je kinderen (baby’s, peuters, kleuters en oudere kinderen) met dit vergif laat inspuiten?!
  De fabrikanten zijn gewetenloze schurken/schoften, die heel goed weten wat voor rotzooi ze hebben gefabriceerd.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   We moeten dood, Cathja. Zo simpel is het. Bill heeft de aarde voor zichzelf nodig.

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Ik ben het volledig met je eens dat Bill Gates zeer duistere plannen uit zit te werken. Ik kan niet anders bedenken dan dat hij ernstig psychisch gestoord is. Jarenlang heeft hij min of meer ongestoord zijn gang kunnen gaan, omdat menigeen hem als een weldoener zag. Die mensen zijn er nog steeds.
    Toch gaan wereldwijd de ogen open. Steeds meer landen blijven met grote hoeveelheden vaccins zitten, omdat de mensen ze niet willen. Hij zal met grof geschut moeten komen om 7 miljard mensen gevaccineerd te krijgen…..
    Ik probeer me niet alleen maar angst aan te laten praten, hoewel ik echt wel inzie dat we in een duistere periode van de wereldgeschiedenis terecht zijn gekomen.
    Maar jij weet waar ik mijn hoop en verwachting op heb gesteld. Dat wens ik jou en vele anderen ook toe. Probeer niet in angst weg te kruipen, Tis, want daarmee heb je uiteindelijk jezelf.
    Dat Bill de aarde graag voor zichzelf zou willen hebben, dat klopt. Maar om van een ‘gezuiverde’ aarde te kunnen genieten, zou hij minstens 200 jaar oud moeten worden, en dat is onmogelijk.
    Als de aarde door zijn duivelse zaken alle glans verloren heeft, dan valt er voor hem niets meer te genieten. De aarde is niet maakbaar door mensen, al denkt BG wellicht dat hij tot alles in staat is….

    Tis, ik wens je van harte sterkte! Je staat echt niet alleen.
    Groetjes, Cathja.

    Like

 5. Leo 1 zegt:

  Leven op Mars ????
  Buz Aldrin verklaarde op zn sterfbed dat de maanlanding FAKE was . !

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze moeten mensen toch op de ‘ruimte’ blijven wijzen anders geloven de mensen niet in buitenaards leven en men heeft nog een Alie N aanval in petto.

   Buitenaards zijn ze zeker niet want er niets wat de dome in of uit kan gaan.
   De Nep Jezus is ook al gearriveerd die straks moet zeggen dat hij een leugenaar is en dat de Mahdi de man is, om zo de massa te misleiden.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Toen ze gevraagd werd op de bijbel te zweren dat ze op de maan waren geweest werden ze allemaal gek van woede en liepen allemaal weg van de bijbel.
    Als het ‘zomaar’ een boekje is had men daar wel gewoon op gezworen zeker als je de massa zo voor de gek houdt.
    Omdat de geest van de duivel kan huizen in mensen die God ongehoorzaam zijn had men het schuim weer op de waffel staan en ontstak men in grote woede en begon men zelfs te slaan.
    De waarheid brengt het schuim op hun waffel van woede.

    Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   HAHAHAHA HIJ LEEFT NOG. OF BEDOEL JE EEN ANDER.
   NEE OP DE MAAN ZIJN WIJ NOOIT GEWEEST ALS MENS. WANT ALLE CAPSULES MET BRANDSTOF ZIJN AFGEWORPEN OP DE AARDE EN ALLEEN HET MENSCAPSUULTJE GING NAAR DE MAAN, DAAR ZAT GEEN BRANDSTOF MEER IN. EN TOEN DE CAPSULES AFGEWORPEN WERDEN ACHTER ELKAAR, BEWOOG DE AARDE DAARONDER NIET WAS ZEKER EEN FOTO.
   Alle gekkies van die generatie geloven dat nog steeds hoor.

   Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    Allemaal eigenlijk… al zijn er twee die op hun sterfbed hebben toegegeven dat men de boel belazerd heeft.
    Misschien inmiddels meer want als de dood dichterbij komt dan komt God ook dichterbij en wil men vaak in het reine komen met zichzelf iets wat je vaak ziet bij stervende mensen.
    En zeker bij deze lui die God hebben lopen fucken door Hem te verbergen achter leugens.

    Als je die knullige maanreis pan koek goed bekijkt is het ronduit lachwekkend.
    Ze hebben ook de grootste studio ter wereld, hoe toevallig.

    Mensen geloven heilig in de grootst mogelijke bullshit.
    Men kan nog steeds geen draaiende bol tonen wat een makkie zou zijn met de huidige techniek maar dat lukt niet omdat ze een probleem hebben …er is geen bol die draait.

    Nasa= to decieve……..hoe toepasselijk.

    Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Leo
   Er zijn altijd 2 soorten van wetenschap, een voor het domme klootjesvolk en een voor de happy few , de ruimte in gaan met een raket is voor de 1e groep, we hebben al lang andere middelen.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Terug in de tijd.

  James Philips (op de afbeelding) stierf, evenals Jenners eigen zoon, aan de herhaalde inentingen die Jenner bij hen uitvoerde. Er bestaat niet zoiets als “koepokken” waarin Jenner zijn naalden doopte. Hij gebruikte open syfilitische zweren en verspreidde syfilis onder gezonde kinderen en volwassenen.
  .

  De wortels van Big Pharma’s cultus van megadeath (onbewust uitgedrukt door de afbeelding) gaan zo ver terug. De kunstenaar legde de onbewuste waarheid vast: vaccinatie is dood.

  http://drrimatruthreports.com/vaccination-18th-century-pseudo-science/

  Like

  • M. zegt:

   Ons immuunsysteem was sterker dan die smeerlappen hadden voorzien want we hadden al om moeten liggen vandaar dat men nu het immuunsysteem gaat ondermijnen zodat men alsnog omrolt of anderen ziek maakt die dan ook weer omrollen.
   Toen de kinderen die niet ziek geprikt waren niet meer welkom waren op de opvang liet de eigen opvang zien dat niemand meer met snotneuzen rondliep en de kinderen veel gezonder werden.
   Toen waren de kinderen ineens snel weer welkom want het verhaal spuit ze ziek werd te duidelijk.
   Door de corona werden er minder zuigelingen ingespoten met ziektes en was de zuigelingen sterfte ineens historisch laag.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Nou M ik zie het toch wat anders, kanker verschuift nu hier in Nederland van 1 op 3 naar 1 op 2, pakweg 20 jaar gelden was het 1 op 5. In mijn jeugd. liepen kinderen niet rond met eeuwige snottebellen maar waren kerngezond, veel minder vaccinaties ..geen add of adhd , geen rare
    metabole en spierziekten, geen kanker bij kinderen heel weinig bij volwassenen mensen aten meer vet dan nu waren superslank. Onderzoek bij kinderen van heden wijst uit, intelligentie is achteruit gegaan maar ook fysieke prestaties en spierontwikkeling zijn achteruit gegaan dus M , ze zijn aardig op weg nog effe en het is compleet. Er wordt shit in de lucht gedaan chemtrails, in het water… heb je laatst die aflevering gezien van de vuilnis man . Nou ik kende iemand die bij de waterleiding werkte en door alles wat ik van water weet en ook door wat ik van het water hier weet, heb ik overal filters op, ook voor de lucht die mijn huis binnen komt. Mijn huis is een halve jungle omdat planten zuurstof aanmaken, ook iets wat schaarser wordt. Ik overweeg een systeem aan te kopen dat ik zelf mijn groenten binnen kan opkweken, in bakken..hydroponics/aquaponics, zodat ik redelijk zelfvoorzienend ben. Uiteraard heeft ieder systeem zijn begrenzingen maar het wordt steeds moeilijker om je immuunsysteem overeind te houden.Dit soort zaken zeg ik niet zomaar, ik heb het tientallen jaren uitgebreid bestudeert, heb ook een aardige achtergrond in biologie en fysiologie en niet te vergeten gezond verstand. Ik kan het iedereen aanbevelen, ga in ieder geval je water zuiveren en zet een hoop planten in je huis, kleine investering maar betaald zich uit en aan een brita filter heb je trouwens niet erg veel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s