Een grote groep Franse militairen waarschuwt voor een burgeroorlog

(Door: “Balkanske priče”)

West-Europa is stevig aan het degenereren met de linkse zombies aan de knoppen. De explosieve groei van de verschrikkelijke islam, de linkse communistische fascistische ideologie en massa-immigratie in het algemeen zorgen al jaren voor een hoop onrust in de samenlevingen. Achttien militairen die een open brief ondertekenden, waarin ze waarschuwden voor het risico op een „burgeroorlog” in Frankrijk, moeten zich voor een militaire raad verantwoorden. Ze worden vervolgd, omdat ze de waarheid spreken en in de EU- dictatuur bestaat geen “vrijheid van meningsuiting”. ,,Frankrijk is in gevaar, het land wordt dodelijk bedreigd”, schrijven ze. De oud-generaals noemen als eerste onderwerpen die uitgeroeid moet worden het “islamisme” en de “bendes uit de voorsteden”. Ze stellen dat “er gebieden zijn waar een parallelle samenleving ontstaat, die zich onttrekt aan de grondwet. Bendes uit de banlieue en moslimextremisten zouden de regels bepalen in sommige stadswijken, maar overal moeten de wetten van onze republiek gelden”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Een grote groep Franse militairen waarschuwt voor een burgeroorlog

 1. jack black zegt:

  “Let the games begin”
  Kan het niet afwachten !
  Anders zal de moslim ons afschlachten !°
  GARANDEERD !

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  In geheel de EU kan het niet uitblijven dat het enorme wandbeleid en de dictatuur eindigt in een burger oorlog. Schrikbarend wat er dagelijks aan invasie van gelukzoekers, profiteurs en islamieten binnen wandelt en wordt gedoogd sterker nog door de politiek wordt gefaciliteerd. Eens is de maat vol maar dan moeten al die linkse voorstanders niet jammeren https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/filmpje-de-immigratie-is-totaal-uit-de-hand-gelopen-jaarlijks-netto-100-000-immigranten-erbij/ Eigen burgers zijn tweederangs burgers geworden waarvoor de samenleving niet meer leefbaar is, geen woningen meer zijn en een zware druk op het sociaal stelsel en de gezondheidszorg is. Ondertussen mag het klootjesvolk zich wel blauw betalen om al die woestijnratten en zwarten te onderhouden het liefst levenslang omdat ze te lui zijn om te werken maar uitsluitend profiteren. Dan nog het feit dat zij zich als konijnen vermenigvuldigen. Dit wanbeleid kan niet meer langer worden getolereerd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Zo kun je weer zien dat ook de Fransen niet geleerd hebben van hun geschiedenis.
  In dit geval moet de boodschapper dus bestraft worden omdat de waarheid niet onder ogen gezien mag worden.
  Delamontagne schreef hier van de week al over.
  Een en ander toont maar weer voor de zoveelste keer aan dat de omvolking moet en zal doorgaan en het gajes dat politiek de dienst uit maakt zich door niets of niemand laat stoppen.
  Toch zo het in dit geval mogelijk kunnen zijn dat de hogere echelons van het leger zich meer en meer gaan roeren, want het is wel duidelijk dat de Franse bevolking alleen maar als slachtoffer over kan blijven.
  Ik denk niet dat de Franse legertop dat zonder meer gaat nemen.
  Als de gele hesjes in elkaar gebeukt dienen te worden en tegelijk de hele import zijn gang maar laat gaan en zelfs door de justitie niet vervolgd worden en in geval van toch vervolging met zulke absurde bestraffingen voor de dag komen zal het op een moment barsten daar denk Ik.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   ik zie alleen een Franse burgeroorlog, ten tijde van de Franse Revolutie, niet bepaald zitten en ik wil ook liever geen guillotines aanschouwen!

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat ben Ik geheel met je eens Jules.
    Alleen is het wel de elite in Frankrijk die daar op aan stuurt evenals in Nederland Italie en Spanje.
    Je kunt gerust stellen dat het in een heel graat deel van Europa broeit, want als een ding op dit moment duidelijk is is het wel dat onder het oppervlak de ontevredenheid steeds grotere vormen aan neemt.

    Like

 4. ronjaspers zegt:

  The Balkan Chronicles.Goed artikel,behalve dat nederlanders stemmen op partijen de islam faciliteren.We hebben al decennialang te maken met stemfraude.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  ok in Reactnieuws word er aandacht aan besteed.

  BIJNA 60% FRANSEN STEUNT GENERAALS DIE MACRON EN KLIEK TERECHTWIJZEN

  Volgens een opiniepeiling van Harris Interactive, in opdracht van de nieuwszender LCI, heeft 64% van de ondervraagden van de brief van de Franse generaals gehoord en weet 38% precies waarover het gaat. In totaal steunt 58% van de ondervraagden de militairen die de brief hebben ondertekend, zo blijkt uit deze peiling, die is uitgevoerd onder een steekproef van 1613 personen. In totaal is 84% van de ondervraagden van mening dat het geweld met de dag toeneemt en 73% is van mening dat het land uiteenvalt. En dan iets wat ze zeker niet graag zullen horen: bijna 1 op de 2 Fransen gelooft dat Frankrijk ‘binnenkort een burgeroorlog zal meemaken’ en dat ‘het leger moet ingrijpen zonder daartoe opdracht te hebben gekregen’.

  https://reactnieuws.net/2021/05/01/bijna-60-fransen-steunt-generaals-die-macron-en-kliek-terechtwijzen/

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk zegt:

  Hebben we als generaties lange ingezetene nog wel toekomst in deze door en door verrotte EU geleid door corrupte volksverlakkers ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen
  Antifa gaat tekeer in Parijs

  Like

 8. Gerrit zegt:

  De waarheid mag ook niet door Generaals verteld worden. Ze zullen werkelijk alles aangrijpen om deze Generaals te vernederen en uit te schakelen. Niets nieuws onder de zon. Pim was een bedreiging voor de heersende macht en had een helder inzicht over wat er speelde. Zijn mening uitten kostte hem zelfs zijn leven.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Duitsland

  Antifa in Duitsland wappert vandaag met gele YPG-vlaggen, een militie in het noordoosten van Syrië die Antifa in hun gelederen heeft opgenomen. De Amerikaanse regering heeft YPG omschreven als de Syrische vleugel van de terreurgroep PKK.
  Citeer Tweet

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2021/05/01/almost-half-of-french-would-support-military-intervention-to-restore-order/amp/?__twitter_impression=true

  Bijna de helft van de Fransen steunt militaire interventie om de orde te herstellen

  Volgens een opiniepeiling van Harris Interactive zou 49 procent van het Franse publiek de militaire interventie steunen om de orde en veiligheid in Frankrijk te herstellen, zelfs zonder bevel van de regering om dit te doen.

  De opiniepeiling werd donderdag vrijgegeven als reactie op een brief ondertekend door 20 voormalige Franse generaals en naar schatting 1.000 voormalige en actieve militaire leden die de groeiende onveiligheid en het islamisme in Frankrijk aan de kaak stelden en waarschuwden voor mogelijke burgeroorlog en militaire interventie.

  Harris Interactive, uitgevoerd op 28 april, stelde 1.613 mensen een verscheidenheid aan vragen met betrekking tot de brief en ontdekte dat 86 procent van de respondenten het met de ondertekenaars eens was dat de wetten van de Franse republiek niet langer overal op haar grondgebied van toepassing zijn.

  Het ontdekte ook dat 74 procent het ermee eens was dat “antiracisme” -activisme het tegenovergestelde effect had veroorzaakt van wat werd verwacht. Negenenveertig procent zei voorstander te zijn van een militaire interventie om de orde en veiligheid in Frankrijk te garanderen zonder dat de regering dit beveelt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ronald B zegt:

  Voordat de burgeroorlog uitbreekt EERST de verantwoordelijken (die het geen moer heeft kunnen schelen om miljoenen moslims binnen te laten!) straffen en wat mij betreft ter dood veroordelen.

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  van de ondertekenaars onder de generaals is ook Generaal Martinez, die zich over 2 jaar als onafhankelijke candidaat stelt voor de Presidents-verkiezingen.
  Zoals hij zelf zegt:”Ik durf dingen te zeggen die een ander niet durft en doe dat ook”..


  “STOP MET DE VERACHTING VAN “FRANKRIJK”

  Geboren in Oran, Algerije uit Franse [koloniale] ouders “Pieds Noirs” !, laat hij keer op keer blijken dat de islam niet in Fr / EU thuishoort.
  Hij zei oa.:”we moeten trots mogen zijn ANDERS te zijn dan Afrikanen/ Noord-Afrikanen.
  Zij kunnen zich gedragen in hun landen zoals zij willen, wij mogen FRANSEN zijn in ons eigen land, met onze eigen gewoonten en tradities” ………
  Wat hij allemaal zegt komt gewoon zo’n beetje overeen wat de Heer Wilders in NL zegt en de andere waarschuwers in andere EU landen, DE ISLAM HOORT NIET THUIS IN EUROPA…………] is een groot gevaar……………

  Geliked door 1 persoon

 13. Sinyo zegt:

  Zijn die te vertrouwen “als het zover” komt?????
  Die militairen, die besneden zijn en het geloof van de vrede belijden.
  Omdat zij gevangen zitten in hun geloof vrees ik, dat zij zich niet zullen/willen/kunnen keren tegen hun “geloofsgenoten”.
  Tja . . . . . er zijn Wahabieten, Soennieten (80%) en Sji’ieten (12%).
  Ze “spannen” samen. En als puntje bij paaltje komt m.a.w. als de klus is geklaard zullen zij elkaar “het leven wel zuur” maken. Maar dan zijn alle Kafirs onderworpen (buiten gevecht gesteld).
  Maar daarna komt Ming terug na 4 eeuwen met zijn dynastie.
  Keert terug de grote periode van ordelijke regering en sociale stabiliteit.
  Krijgt men het hier wel aan de stok door geen mes, vork en lepel meer te gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s