Ex-president Trump sluit kandidatuur in 2024 niet uit – Beslissing na tussentijdse verkiezingen in 2022

Ron DeSantis en Donald Trump.

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump duidt een mogelijke derde presidentschapkandidatuur aan. Hij verraadt ook met wie hij in de verkiezingen ten strijde zou kunnen trekken.

De voormalige president Trump zou de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, als mogelijke kandidaat voor de functie van vicepresident overwegen, mocht hij zichzelf in 2024 opnieuw kandidaat stellen.

In een gesprek met “Fox News” afgelopen donderdag prees Trump de gouverneur van Florida en bracht tot uitdrukking hoezeer hij van zijn kant het idee van een “Trump-DeSantis”-ticket waardeert.

Trump zei:

“Hij heeft fantastisch werk gedaan als gouverneur. Ik zeg wat ik lees en wat u leest, ze houden van dit ticket. Zeker zou Ron in overweging worden genomen. Hij is een geweldige kerel.” – de 45e Amerikaanse president, Donald Trump.

Als Trump zich niet kandidaat stelt, geldt DeSantis als potentiële topkandidaat van de Republikeinen voor 2024. Dat ligt vooral aan zijn omgang met de pandemie. Hij had pragmatisch met het virus samenhangende beperkingen opgeheven om zijn staat open te houden.

Woensdag verklaarde Trump voor het eerst dat, mits hij in 2024 kandideert, hij dit pas na de tussentijdse verkiezing van 2022 officieel bekend zal maken.

In een interview in de “The Dan Bongino Show” zei Trump:

“Ik denk dat het meest geschikte moment waarschijnlijk direct na de tussentijdse verkiezing 2022 zou zijn. Dat is mijn mening. Ik zou het eerder kunnen doen, maar ik denk dat direct na de tussentijdse verkiezing goed zou zijn, vooral als de verkiezing goed verlopen is.”

Hij is van mening dat de tussentijdse verkiezing 2022 geweldig zal zijn voor de Republikeinen.

De Republikeinen hopen in de tussentijdse verkiezing 2022 zowel het Congres als d eSenaat te winnen. En Trump heeft duidelijk gemaakt dat hij van plan is om in de verkiezingsstrijd een sleutelrol voor Republikeinse kandidaten te spelen.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ex-president Trump sluit kandidatuur in 2024 niet uit – Beslissing na tussentijdse verkiezingen in 2022

 1. guusvelraeds zegt:

  Als er tegen die tijd nog wat over is van de VS. De democratische sloopkogel begint net warm te draaien. Zodra Harris op de stoel van sleepy Joey zit is haar eerste vraag, waar zit de versnelling.
  Of de gevaccineerde covid 19 doden ook gaan stemmen moeten we afwachten.

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Donald Trump word nooit geen president meer, en dat geld ook voor iedere andere kandidaat uit de Republikeinse partij. De Democraten c.q. The Deepstate zullen er voor gaan zorgen dat er bij iedere verkiezing zware fraude toegepast gaat worden, gelijk als bij de afgelopen Amerikaanse verkiezingen het geval was. Zelfs de verkiezing voor de Senaat en het Congres zullen verneukt gaan worden. Het repaille zal Amerika naar de afgrond gaan brengen. Het kwaad heeft overwonnen, of het moet zijn dat er weer een burgeroorlog daar gaat komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Voight-Kampff zegt:

  Trump is met de staart tussen zijn benen vertrokken uit het Witte Huis. Hij heeft categorisch geweigerd om de zogenaamde ‘insurrection act’ in te stellen op basis waarvan hij forensic audits had kunnen uitvoeren m.b.t. de presidentsverkiezingen.

  Het momentum is voorbij !!

  Bovendien, de deep state is blij met een kandidaat zoals Trump die vrijwillig zijn companen Bannon en Flynn verwijderde en Wray (FBI) en Barr (DoJ) benoemde en liet zitten.

  Degenen die soevereine verlichting verwachten vanuit de politiek (links of rechts) hebben moeite met het verwerken van informatie.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Voor 2024 heeft die pedofiele corrupte deep state puppet biden samen met die kamala harris amerika allang gesloopt.

  Like

 5. Bas zegt:

  Slimme vrouw

  “Je hoeft geen blanke supremacist te zijn, je kunt beter zijn.”

  Krachtige boodschap voor links die racistime uitdagen en die zich bezighouden met de onverdraagzaamheid van lage verwachtingen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Qvic zegt:

  Trump heeft in 2020 de state of the unie weer laten herrijzen, waardoor de verenigde staten of Amerika soeverein is geworden en daarmee niet meer onder de croon staat. Hierdoor kon hij de inkomstenbelasting van de burgers opheffen. Want het district Colombia in Washington is nu weer een onderdeel van Amerika en geen aparte staat meer binnen Amerika. Dat houdt ook in dat Biden nooit de 46e president kan zijn van Amerika. Want dat was alleen op het district Colombia geschoeid en niet voor de soevereine State of the Unie Amerika. In wezen is Trump nog steeds President en is nu met een zuivering bezig om alle fraudeurs van de afgelopen verkiezingen te berechten. Zo is Hillary Clinton al veroordeeld en berecht door ophanging. Vele zullen nog volgen. Voor Biden en Harris zullen zijdetijd ook voor het tribunaal moeten verschijnen. Maar voor hier in Europa is er ook veel paniek, want Nederland, België, Luxemburg en Duitsland staan ingeschreven in Amerika als zijnde commerciële coöperaties, die nu onder de Amerikaanse wetgeving vallen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Onderzoek naar fraude van de presidentsverkiezingen aanhoudend gesaboteerd door Dems. die er met dubbele petten die weer naar Soros leiden of de Democratic Alliance.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/urgent-message-american-patriots-people-windham-forensic-audit-windham-secretly-sabotaged/

  Like

 9. Jan zegt:

  Het niveau van linkse hoernalisten

  Vernon Jones maakt gehakt van linkse AZ-reporter met belachelijke vraag: “VOLGENDE VRAAG” (VIDEO)

  Na het proces van de audit te hebben onderzocht, hielden de twee een persconferentie. De uiterst linkse verslaggever Jen Fifield uit Arizona huilde bijna toen ze zichzelf compleet voor schut zette omdat ze een bevooroordeelde en stupide vraag had gesteld.

  Jones: Waarom vroeg je me dan wie het financiert?

  Fifield: Ik was mijn vraag aan het opstellen.

  Jones: Dus, is het belastinggeld? Heb je je onderzoek gedaan?

  Fifield: Er komt $ 150.000 uit belastinggeld.

  Jones: Belastingbetalers. Dus privé geld is privé geld. Ze kunnen doen wat ze willen. Hebben ze de wet overtreden?

  Fifield: Geen idee

  Jones: Mevrouw ik vraag u alleen maar particuliere investeerders die hierin hebben geïnvesteerd, hebben ze de wet overtreden?

  Fifield: *Kijkt naar Christina Bobb*

  Jones: Nee, kijk niet naar haar, kijk hier. hebben ze de wet overtreden? alles wat ik vraag mevrouw, ik wil heel respectvol zijn, hier is mijn vraag, als je vermeldt wie deze audit financiert als het privé-dollars zijn, is dat dan illegaal?

  Fifield: Als privégeld uitgetrokken wordt voor een openbare controle, weet ik niet of dat wetten overtreedt of niet.

  Jones: Als privégeld betaalt uitgetrokken wordt voor een openbare controle? Volgende vraag.

  video
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/brutal-vernon-jones-roasts-leftist-arizona-reporter-outside-audit-center-republicans-democrats-make-sure-free-fair-elections-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  Het was een gigantische fraude: 2e Carter Jones-rapport beschrijft het volledige kapotte verkiezingssysteem in Georgia, overal stembiljetten, honderd duizenden stembiljetten van mensen die hun stem niet uitbrachten wegens afwezigheid zijn spoorloos, geen toezicht (op ruim een kwart van de stembiljetten), totale chaos en alles vastgelegd op video.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/voter-fraud-factory-2nd-carter-jones-report-describes-complete-breakdown-election-systems-ballots-everywhere-no-chain-custody-complete-disarray-video/

  Like

 11. Jan zegt:

  HANNITY: “Would you like to see [Trump] run again in 2024?” “Have you made up your mind?”
  TRUMP: “Yes”

  video

  Like

 12. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s