LONGREAD: “Nederlandse overheid modelleert de bevolking de vernieling in”

(Door: Vicky Van Lommel)

Met het coronamodel als heilige graal wordt alle deskundigheid van derden bij voorbaat weggewuifd, zonder enige fundamentele onderbouwing dat de aangereikte kennis niet correct zou zijn.

Op basis van de sterftecijfers van het CBS is naar verhouding (na correctie met betrekking tot bevolkingsaantal) sinds 2019 de sterfte voor mensen tot 65 jaar nog nooit zo laag geweest. In de eerste 15 weken van 2021 is voor deze groep geheel geen sprake van een pandemie. Voor hen zijn de overlevingskansen juist gunstiger dan ooit te voren. Enkele weken in 2020 behoorden voor deze groep de sterftecijfers verhoudingsgewijs tot de top-3, echter is het opmerkelijk dat dit alleen in weken plaatsvond van lockdown of schoolvakantieweken. Sinds wanneer houdt een virus rekening met vakanties? Er kan dus ook een andere doodsoorzaak aan ten grondslag liggen. Het toont in ieder geval voor deze groep aan dat een lockdown voor hen niet gunstig uitpakte. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op LONGREAD: “Nederlandse overheid modelleert de bevolking de vernieling in”

 1. Bas zegt:

  Elk jaar wordt een groot aantal mensen, groter dan een stad als Utrecht, hier binnengehaald.
  Dus zou er elk jaar een stad bijgebouwd moeten worden?

  Utrechthttps://twitter.com/i/status/1388223400171261958

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Like

  • Bob zegt:

   Bas zegt dat de immigratie een stad
   als Utrecht nodig heeft.
   Waar steen is is geen groen voorziening
   die de uitgestoten CO2 kan opnemen.
   De partijen die tegen klimaat verandering
   zeggen te strijden zijn als voorstanders
   van de immigratie tegenstanders van het
   klimaat akkoord.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    In het noorden van Nederland zit de bevolking zelfs al helemaal NIET te springen op meer huizenbouw en allerlei vreemde buitenstaanders! Want in het uiterste noordoosten hebben ze zelfs nauwelijks middelen van vermaak.

    Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen
  Opnieuw steekpartij in Syrische gemeenschap in Eindhoven.
  Al zeker 2 keer eerder is dit in een steekpartij uitgemond. Getuige en supermarkteigenaar Waiel Shaker declareerde ten onrechte miljoenen aan subsidies voor inburgeringsonderwijs en taalfraude

  https://www.ed.nl/eindhoven/opnieuw-steekpartij-in-syrische-gemeenschap-in-eindhoven-man-verwond-met-aardappelschilmesje~a9e9e97d5/

  Opnieuw steekpartij in Syrische gemeenschap in Eindhoven: man verwond met aardappelschilmesje

  Deze ondernemer is geen onbekende van de autoriteiten. Hij kwam in november 2020 in het nieuws, omdat de taalschool waarbij hij betrokken was, verdacht werd van grootschalige fraude.

  Via valse facturen werden mogelijk miljoenen euro’s gedeclareerd voor nooit gegeven taalcursussen, bleek uit onderzoek van De Volkskrant

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Avondklok was gedragsexperiment..

  https://pbs.twimg.com/media/E0N_842WYAArcrh?format=png&name=large

  Wat was het doel en nut van de avondklok….
  … dat is en blijft de vraag.
  Vooraf was er geen enkele motivering te vinden om besmettingen te reduceren. Dan weet je genoeg…..

  Hier de geheime brief van 15 januari:
  https://drive.google.com/file/d/1T0Y-Fe6JihIQDunfsumaINMceHLL-c90/view?usp=sharing

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Nederlandse overheid neemt een enorm risico door miljoenen mensen zelfs door middel van reclamespotjes aan een experiment bloot te stellen wat uiteraard een schande is. De bangmakerij elke dag in de linkse media en vooral Telegraaf en AD moeten wij lezen wie van de BNN-ers een griepje sorry corona heeft nu weer de Bauertjes https://www.telegraaf.nl/entertainment/941308386/frans-en-mariska-bauer-geveld-door-corona, dat een persoon aan corona is overleden https://www.ad.nl/alphen/cor-75-overleed-aan-corona-op-de-dag-van-de-crematie-van-zijn-vrouw~a8a385ce/ Kortom dit soort publicaties acht is absoluut niet noodzakelijk we lezen toch ook niet dat Jan, Kees of wie dan ook plots een hartstilstand heeft gekregen of is overleden aan andere ernstige ziekten. Mijn bezwaar is dat een ieder die overlijdt recht heeft op een afscheid en het verdriet van nabestaanden net zo erg is. Het lijkt wel of andere ernstige aandoeningen niet meer de moeite waard zijn om deze dan ook maar te gaan publiceren. De angst inboezemen door dit soort publicaties vindt ik walgelijk. Triest dat mensen overlijden maar dat hoort nu eenmaal bij het leven en wie zegt dat deze mensen daadwerkelijk zijn overleden aan corona? Dan nog het enorme wanbeleid vanuit de overheid de volgende blunder die miljarden aan belastinggeld kost Tegen het advies van professionele inkopers in kocht het ministerie van Volksgezondheid vorig jaar voor ruim twee miljard euro aan mondkapjes en andere medische hulpmiddelen. Die liggen nu ongebruikt in elf magazijnen te wachten tot de houdbaarheidsdatum verstreken is. Kortom de samenleving laat zich teveel meeslepen door het linkse terreur maar beseffen niet dat zij eerder de dupe kunnen worden vanwege bijwerkingen of schade door vaccinatie dan te overlijden aan corona. Daarbij komt nog dat een groot aantal mensen zelfs vervroegd kunnen overlijden door uitstel van operaties is dit wat de samenleving die zo vreselijk zijn bevangen door angst willen? Groot respect voor de huisarts uit Lelystad een arts naar mijn hart die de Eed van Hippocrates niet schendt door aan het experiment vaccinatie mee te werken. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1573209115/huisarts-in-lelystad-weigert-coronavaccin-toe-te-dienen

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Inderdaad,die jankende bn-ers wordt je ook beroerd van.
   Vorige week las ik ”Maik de Boer(stylist” zeer emotioneel na vaccinatie.
   Dus je gaat als grote vent janken omdat je,je spuitje hebt gehad.
   Wat een propaganda!
   Het eerste wat in me opkwam was,wat zou dat nou schuiven?
   Kotsmisselijk wordt je ervan!!

   Like

  • Voight-Kampff zegt:

   Probeert u de zaak eens te bekijken vanuit het perspectief van macht en dominantie. Dan zijn de incidenten die u aangeeft eenvoudig te verklaren.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Allemaal gegoochel met cijfers, speculatie dus.
  Van één ding is de mens bij geboorte zeker, eens ga je weer weg, naar een ander universum, of je reïncarneert, en kom hier weer terug om je fouten te herstellen, als je daar in gelooft tenminste, en dat doe ik…..
  heb visite dus wordt vervolgd.

  Like

 6. M. zegt:

  https://www.ninefornews.nl/bezorgde-politieagent-roept-collegas-op-het-wordt-tijd-dat-we-opstaan-en-een-vuist-maken/

  Als je leest hoe zo’n leidinggevende smeerlap over het eerlijke volk denkt en over de agenten die geen crimineel gedrag willen vertonen tegen eerlijke burgers dan weet je toch genoeg.
  Als men zich niet kapot laat spuiten moeten ze maar oprotten anders schiet het om volken niet op.

  Vandaar dat die huichelaars zich ook krom bukken voor de nepvrede daar bij die nepwet terwijl men het eigen volk staat te verneuken of de hersens in slaat of de boel op laat naaien door snuivende idioten die ze op het eerlijke volk loslaten.

  Als het volk opstaat zijn het weer die bange mietjes die het altijd al waren …die zogenaamde helden.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Oeps!

  video
  [video src="https://i.imgur.com/fS2XstA.mp4" /]

  Like

 8. Realist zegt:

  Vandaag (1 mei 2021) 2 pagina grote advertenties van de overheid in de alle dagbladen:
  – Ruimte voor nieuwe energie; niet makkelijk wel nodig.
  – Thuiswerken we worden er steeds beter in.
  Pure propaganda op kosten van de belastingbetaler

  Like

 9. Bas zegt:

  Burger tergen….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/geen-versoepelingen-fase-2-teruggeven-van-grondrechten-gaat-voorlopig-toch-niet-door/

  Geen versoepelingen! Pretparken, dierentuinen en scholen blijven voorlopig tóch gedwongen dichtl

  Het OMT en het kabinet duwen de coronamaatregelen verder en verder richting. Want het adviesorgaan en het kabinet hebben besloten om fase twee van de “versoepelingen” voorlopig uit te stellen. Het plan was om die vanaf 11 mei te laten ingaan. Dat wordt nu op zijn vroegst 18 mei. En ook dat is niet in beton gegoten.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Men spreekt wel over ‘spaghettificatie” wanneer de politiek haar normen en waarden, haar tolerantie en bevoegdheden uitstrekken en verbuigen om enigszins een vorm te vinden waarin de waarheid een rekbaar begrip wordt, als een ”zwart gat” dat alles opzuigt en laat verdichten tot een futiliteit, gemakkelijk te ontkennen.
  Niet te verwarren met een ”spaghettiwestern” zoals de Europese Unie ook wel betiteld wordt….

  Like

 11. Voight-Kampff zegt:

  Ter aanvulling om het overzicht te bewaren.

  De overheid modelleert de bevolking op basis van het gecorrumpeerde bestuursmodel en met medewerking van het incompetente volk.

  Socrates beweerde heel lang geleden dat geboorterecht een te magere basis is voor het volk om effectief te opereren in een democratie dat zich in principe moet verweren tegen ambitieuze psychopaten in het bestuur die het spel van macht en kracht uitstekend beheersen en misbruiken.

  Zonder baisopleiding in democratie is het volk gedoemd om onderworpen te worden door de overheid. Dit noemen we demagogie (i.p.v. democratie). Hierin is de overheid uitstekend geslaagd sinds het merendeel van de slaven de overheid beschouwt als hun ouders. Arm en onwetend volk.

  Ik knal er gelijk even een boekaanbeveling tegenaan: ‘Society 4.0’ van prof. Dr. Bob de Wit. Een accuraat en samenhangend betoog van de tijdgeest en de toekomst. Geschreven door één van de weinigen in Nederland die het niveau van halfbakken analyses ontstijgt en een aanzet geeft tot een oplossing. Alstublieft.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Het ultieme doel van politiek Den Haag was de bevolking een rad voor de ogen te draaien om zo na verloop van tijd de totale dictatuur ingevoerd te kunnen krijgen volgens de ideeen van Klaus Swab. Dat rad wat voor onze ogen gedraaid werd heet Corona. Het zou volgens Rutte zeer besmettelijk en dodelijk zijn. Vele malloten trapten daar in en accepteerden de bijbehorende maatregelen. En zolang die vele achterlijke Nederlanders maar mee blijven doen komen we nooit meer uit deze negatieve spiraal die ons linea recta zal leiden naar de totale dictatuur !

  Like

 13. Republikein zegt:

  Het is methaan zegt Blacky 33 zelf, we schijten teveel in de stal, en dan ook nog zeiken, allemaal op dezelfde plek, geef ons de ruimte.

  Like

 14. Lost zegt:

  Een brandende lucifer kun je uit pissen, maar de regering zal er een brandweer wagen voor sturen, om te laten zien wie er over uw veiligheid waakt.

  Ondertussen importeren ze Pyromanen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s