Môgge

(Door: Ton Theunis)

Het is verontrustend. Er waart een virus door Nederland dat dankbaar gebruik maakt van de afleiding die door COVID-19 wordt veroorzaakt.

Maar dit virus is er al veel langer, zo is me gebleken.Ik werd er opmerkzaam op gemaakt door Ferd G., onze boevenbaas. Ferd liet zich in de Telegraaf ontvallen dat hij bepaald niet gelukkig was met de uitspraken van dokter Ernst Kuipers, die door de media als ‘beddenbaas’ werd betiteld. Hij had het over een afgestudeerd epidemioloog en hoofd van de intensive Care-unit van het Radboud MC, over een man bij wiens bezorgde uitspraken over de druk op de zorg en de noodzaak van maatregelen Ferd tot eergisteren nog zwoer.

Maar plotsklaps niet meer. Per direct vonden Ferd en de media dus dat Kuipers niet meer dan de ‘beddenbaas’ was -een schoolvoorbeeld van framing- en bovenal dat de dokter vooral niet moest zeggen dat het effect van de avondklok als nutteloos moest worden betiteld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Môgge

 1. Voight-Kampff zegt:

  De reacties gaan over het algemeen over de medische kant van de zaak. Het machtsperspectief is m.i. onderbelicht. En dit is volgens mij nu juist de cruciale factor.

  Want, beheersing van de gezondheidszorg middels de overheid is een nummer één Alinsky tactiek. Een belangrijk instrument in het machtsdenken; men beschikt zodoende over data en staatskapatilisme kan aanzienlijk worden vergroot (en dus invloed gekocht).

  Just sayin’.

  O ja, overheidszorg stond bovenaan op de actielijst van Obama.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het IQ of de titel van een ‘useful idiot’ is niet bepalend voor staatspropaganda, het gaat puur om hun geloofwaardigheid om de politieke leugens te kunnen onderbouwen om het politieke doel te bereiken…..
  Dat deze bruikbare idioten bij het uitblijven van nieuwe bevindingen er zelf achter komen dat ze enkel sympathisanten zijn voor het verkopen van een grote politieke leugen, word duidelijk.
  De talloze ‘onschuldige’ medici en wetenschappers die, hoewel met goede bedoelingen, hun sentimentele boodschappen mochten brengen, maar hun idealistisme lieten misbruiken voor het Neo-communisme………de plandemie van het globalisme.

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  80 jaar na aanvang van de tweede Wereldoorlog wordt Nederland wederom door landverraders geregeerd!!! De recidiverende psychopatische Mark R. ,De megalomane profiteur Willem Alexander en afgevaardigden van het nep 4-5 mei comité staan op 4 mei weer hun huichelarij te tonen ,door voor zoveelste keer krokodillentranen te staan janken!!!Deze geïnstitutionaliseerde boeven zijn de allerergste notoire landverraders van Nederland ,inclusief de asociale Ferdinand G.van justitie ,die nog steeds niet de ware COVID-19 terroristen heeft opgepakt!! Honderdduizenden hardwerkende Nederlanders zijn door dit nietszeggende geïnstitutionaliseerde tuig in de problemen gebracht!!Deze vaccinazi’s proberen de Nederlanders met de waardeloze nepmedia op het verkeerde been te zetten!! Voor dit waardeloze schorriemorrie moet snel wederom de doodstraf worden heringevoerd!!

  Like

  • Julia zegt:

   leeuw7 Ik hoop dat heel veel Nederlanders zich ook achter de vrijheidsmars 8 mei a.s. scharen https://www.ninefornews.nl/bezorgde-politieagent-roept-collegas-op-het-wordt-tijd-dat-we-opstaan-en-een-vuist-maken/ Grapperhaus een slapjanus die met alle winden mee draait en graag mede het volk onderdrukt maar zelf nu niet bepaald het goede voorbeeld is. https://www.ninefornews.nl/bezorgde-politieagent-roept-collegas-op-het-wordt-tijd-dat-we-opstaan-en-een-vuist-maken/ Tijd om massaal onze vrijheid terug te pakken er zijn uiteindelijk niet voor niets miljoenen helden gestorven die voor onze vrijheid hebben gevochten. Het is überhaupt een schande dat De Dam 4 mei voor publiek is afgesloten en uitsluitend wordt bijgewoond en dat een hooggeplaatste en een aantal genodigden zoals de vertegenwoordiging van o.a. WA met zijn vrouw leden van de Bilderberg clan en een linkse burgemeester Halsema die wel toestond dat duizenden op De Dam zich verzamelde om te protesteren namelijk BLM hier nu fysiek aanwezig zijn om onze helden en verzetsstrijders te herdenken. Te krankzinnig voor woorden en een belediging voor het volk dat graag uiting aan deze herdenking willen geven maar niet welkom zijn op De Dam. 5 mei bevrijding vieren daar heb ik persoonlijk geen oren na een vrijheid vieren die nu een massa Nederlanders vrijwillig en zonder verzet hebben opgegeven is wel het toppunt van hypocrisie.

   Like

 4. Pingback: Môgge (Gastblog Ton Theunis), 01-05-202 | eunmask

 5. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht, het ‘vaccin’ (dat geen vaccin is) werkt niet; je laat je inenten maar staat de volgende dag toch dood op.

  At Least 9,245 Americans Tested Positive for COVID-19 After Vaccination; 132 Dead
  https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/at-least-9245-americans-tested-positive-for-covid-19-after-vaccination-132-dead_3798410.html

  Like

 6. Julia zegt:

  Ongelooflijk wat er voor een ratten binnen dat OMT huizen. https://www.ninefornews.nl/de-belangenverstrengelingen-van-ab-osterhaus-zijn-gigantisch/ Zij pikken allemaal zowel Kuipers, Gommers, Van Dissel, Koopmans en vooral De Jonge niet te vergeten een flinke duit mee. Dat bepaalt dus hoe het volk verder onderdrukt dienen te worden en vooral heel veel dienen te testen dan nog flink de propaganda over de vaccinatie flink opvoeren wat ze vooral niet deert dat zij miljoenen mensen aan een experiment bloot stellen. Een ongelooflijke corrupte bende die angst blijven inboezemen om flink blijvend het banksaldo aan te vullen. Het gaat absoluut niet om de volksgezondheid maar om geld en macht. Ik kan nu ook niet bepaald een hoge pet op hebben van artsen die binnen het OMT zitten en hieraan meewerken maar vooral dat zij de Eed van Hippocrates ook nog schaamteloos schenden.

  Like

 7. droevige mof zegt:

  De Duitse coronapaus is Karl Lauterbach, ook epidemioloog. Drie dagen geleden verraste hij de vaccinverkopers en hun politieke propagandisten door te zeggen dat het geen zin heeft om kinderen nu te vaccineren. Misschien later.
  Meteen werd het stil om hem heen. Hij zou buiten zijn boekje zijn gegaan.
  Ik vermoed dat voor beide artsen Neurenberg het sleutelwoord is.

  Like

 8. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/internist-marcel-levi-dat-malle-geklets-over-code-zwart-moet-eens-afgelopen-zijn/
  https://www.ninefornews.nl/oud-huisarts-confronteert-medisch-tijdschrift-met-ongemakkelijke-vraag-waar-is-het-virus/
  https://www.ninefornews.nl/huisarts-haalt-fel-uit-de-wappies-hebben-jullie-gewaarschuwd-maar-jullie-wilden-niet-luisteren/
  Voordat laatste geldt een gewaarschuwd mens telt voor twee. De leugen regeert daar weten Kuipers en Gommers alles van. Maar ja dit zal nimmer ter sprake worden gebracht bij o.a. Op1 waar deze angstzaaiers en paniekzaaiers ongehoord verder gaan door mee te werken aan onze economische, sociale en maatschappelijke ondergang. Het enige dat telt is de aanvulling op hun banksaldo meer niet. Voor de zogenoemde schaarste van zorgpersoneel en ziekenhuiscapaciteit kunnen ze verantwoording halen bij Rutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s