Groep van “Black Lives Matter” (BLM) hield bijeenkomsten in luxe hotel aan het strand van Malibu

(Vertaling: E.J. Bron)

De kosten bedroegen ongeveer $ 26.500,-

Vooraanstaande leden van de beweging “Black Lives Matter” (BLM) schijnen een hang te hebben naar luxe. Nadat onlangs bekend werd dat de medeoprichtster van BLM, Patrisse Cullors, een bekende Marxiste, in een voorname wijk in Los Angeles voor zichzelf een dure villa van $ 3,2 miljoen had gekocht, meldt de “Daily Caller” nu dat een BLM-groep onder leiding van Cullors in 2019 in een luxe hotel in Malibu, Californië, bijeenkomsten heeft gehouden, waarvan de kosten ongeveer $ 26.500,- bedroegen.

Het luxe hotel beschikt o.a. over een exclusieve toegang tot het strand van Malibu, en de goedkoopste kamer kost $ 600,- per nacht. De “Daily Caller” schrijft dat het onduidelijk is waarom de BLM-groep, die zich bezighoudt met gevangenishervormingen, zijn bijeenkomsten uitgerekend in het luxe ressort in Malibu heeft gehouden. Want de “California Fair Political Practices Commission”, die politieke groepen zoals “Reform LA Jails” van BLM reguleert, verklaart dat campagnemiddelen “voor politieke, legislatieve of staatsdoelen gebruikt moeten worden.”

Het vermoedelijk misbruik van donatiegeld door een BLM-groep zorgt in het conservatieve kamp voor kritiek, maar ook voor hatelijkheid. De tv-presentatrice Megan Kelly zei dat de afkorting BLM waarschijnlijk iets anders betekent voor Cullors, bijvoorbeeld “Big Loads of Money”. Lisa Boothe van de zender “Fox News” beschuldigde Cullors ervan “van rassensplijtingen in Amerika te profiteren”.

Bron:
zurzeit.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Groep van “Black Lives Matter” (BLM) hield bijeenkomsten in luxe hotel aan het strand van Malibu

 1. Bas zegt:

  1619 project…

  Begrens Europa:
  Het idee achter het 1619 Project is om de aankomst van de eerste slaven te verbinden met het ontstaan van de VS. Onzin natuurlijk, de Britten, Fransen en Nederlanders waren toen al bijna een eeuw actief en de VS ontstonden formeel pas in 1776 (4 juli).

  Chinese State Media Promotes the Far Left ‘1619 Project’
  Chinese state-run media outlet China Global Television Network is promoting the far-left, revisionist history initiative known as the “1619 Project,” affirming the group’s narratives such as how 1619…
  thenationalpulse.com

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Voor alle mensen die wel eens in California zijn geweest, de MSM roept dat het de 5e economie in de wereld is nou als er iets bagger is dan is het heel Califfornia gewoon alles is er kut. Niets lijkt erop wat je op tv ziet. Via San Diego kan je dan terug vliegen op Amsterdam met ook zo een bagger luchtvaart maatschappij Delta Airlines. Echt alles is oh oh oh zo mooi links. Maar waar het dan echt bruist, ga dan effies de grens over naar Mexico. Tijuana dan wil je niet meer naar huis. Zo gaaf daar en pleur op met dat hele California. Het is niets en gaat nooit wat worden ook. Als je toch de US doet ga naar Florida!

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Bizarre biden

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Donald Trump is geen racist, zoals eerdere daden en presidentiële staat van dienst bewijzen

   Donald Trump is geen racist. Ik ken hem sinds 1973 en heb nog nooit enige aanwijzing of enige vorm van racisme gezien. In feite integendeel.

   Toen ik president van Manhattan Borough en president van de gemeenteraad van New York was, heb ik hem verschillende keren gevraagd om zwarte of Spaanse groepen te helpen, en hij kwam altijd door, vaak zonder publiciteit. Toen een orkaan halverwege de jaren tachtig Puerto Rico teisterde, vroeg ik veel grote bedrijven om verschillende vormen van hulp te bieden – maar het probleem was hoe ik al deze hulp naar Puerto Rico kon krijgen. Ik belde Donald Trump, en hij voorzag ons van een 727-jet om al het gedoneerde materiaal naar het eiland te brengen, en hij vroeg niet om publiciteit voor die genereuze daad.

   Mijn vriend, dominee Floyd Flake , de predikant van de grootste zwarte kerk in Queens, vroeg om wat hulp voor zijn seniorencentrum. Nogmaals, ik belde Donald Trump en hij schreef een grote cheque.

   Op een dag ontmoette ik op straat een Afro-Amerikaanse vrouw met haar twee schattige jonge kinderen. Ze was dakloos, en ik gaf haar wat geld – en toen vroeg ik Donald om haar in Queens een lage-inkomenswoning te krijgen. Hij kwam erdoorheen, en deed dat zonder enige fanfare.

   Wanneer President Trumpviel onlangs Congreslid aan Elijah Cummings(D-Md.), Hij deed dit niet omdat Rep. Cummings zwart is, maar omdat de president een tegenspeler is. En hij heeft gelijk dat Cummings al 22 jaar congreslid is en dat Baltimore, waarvan een deel in zijn congresdistrict ligt, een puinhoop is . De stad is tijdens zijn ambtsperiode erger geworden: meer armoede, meer drugs en meer criminaliteit.

   De president is eerlijk en ontleedt zijn woorden niet, zoals de meeste politici, en dat maakt de media gek. Maar zijn eerlijkheid is verfrissend, en hij heeft meestal gelijk, zo niet altijd diplomatiek.

   De werkloosheid onder zijn presidentschap in Afro-Amerika en Latijns-Amerika is de laagste in 60 jaar. De president zette de hervorming van het strafrecht door en heeft empowermentzones gecreëerd die economisch noodlijdende gemeenschappen – en hun armere inwoners – helpen door middel van fiscale prikkels en subsidies. Kortom, hij heeft in drie jaar tijd meer voor minderheden gedaan dan president Obama in acht, en hij verdient krediet in plaats van bestraffing.

   Ik geloof dat echt niet Barack Obama is een racist – maar sommige van zijn acties tijdens zijn presidentschap zouden mensen kunnen verbazen.

   Obama luisterde jarenlang elke zondag naar de gemene preken van dominee Jeremiah Wright ; Rev. Wright viel vaak en venijnig blanken, Joden en Amerika zelf aan .

   Barack Obama had veel ontmoetingen in Chicago met Rev. Louis Farrakhanen zei veel aardige dingen over de leider van de Nation of Islam. Hij woonde veel van Farrakhan’s bijeenkomsten bij, waar Farrakhan een nieuw dieptepunt zette voor antisemitische aanvallen, door Joden een ” gootreligie ” en blanken ” duivels ” te noemen .

   Bovendien had president Obama Rev. Al Sharpton, een van de meest vooraanstaande race-baiters van het land, tientallen keren als gast in het Witte Huis .

   Om president Obama te beschermen, negeerden de media deze en vele andere twijfelachtige dingen grotendeels – maar deze dingen zijn gebeurd en ze zijn veel erger dan alles wat president Trump heeft gedaan.

   Het punt is dat president Obama geen racist was, maar hij deed dingen die als racistische verdeeldheid konden worden beschouwd – en toch werd hij er nooit breed voor bekritiseerd, noch werd hij publiekelijk veroordeeld als racist. President Trump is ook geen racist – en toch wordt hij als een racist veroordeeld door zijn critici aan de linkerkant en door veel van de reguliere media.

   Ras mag geen rol spelen in onze politiek. Het is te lang een litteken geweest op ons land. We moeten ons in plaats daarvan concentreren op de problemen, en op wat zal helpen om Amerika sterk te maken voor iedereen.

   Andrew J. Stein is een voormalig president van de New York City Council en een voormalig president van Manhattan Borough.
   (computervertaling)
   https://thehill.com/opinion/white-house/456523-donald-trumps-no-racist-as-past-acts-and-presidential-record-prove

   Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Zij trapt er NIET in!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Waar komt t geld vandaan?

  Geliked door 1 persoon

 6. Andre zegt:

  Deze moet er ook nog even bij want BLM kan niet uit hun woorden komen en hier ook nog eentje. Opa demente Biden wordt even aangeveegd door Trump over de bosbranden in oh oh dat fantastische California tijdens de presidents verkiezingen en Biden met zn good payed jobs en ik moet het ook maar voorlezen want het is niet mijn plan.

  Net als in Australie het is iedere keer links in welke vorm dan ook die alleen maar lekker onderuit willen liggen aan het strand bij Malibu maar een ander kan hun zooi opruimen.

  Trump weet hier nog niet dat de echte nazi s in Den Haag zitten met hun staats bosbeheer.

  Like

 7. Jan zegt:

  BLM, communistische varkens, regelrecht uit Animal Farm

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Gouverneur Newsom van Californië laat 63.000 zware criminelen vrij, waaronder 20.000 levenslang veroordeelden, ‘zodat de gevangenissen veiliger worden’
  https://www.nbcnews.com/news/us-news/76-000-california-inmates-be-eligible-earlier-release-n1266044

  Ziedaar, de logica van Trumphater en communist Newsom die niets met regels en wetgeving te maken heeft

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Daar doet de Amerikaanse politie nou z’n best voor !
   Ben nooit in Amerika geweest , maar op tv zie je sterke staaltjes van wat ze meemaken .
   Met gevaar voor eigen leven boeven arresteren , veroordelen en dan laten ze ze gewoon weer los !
   Ik doe wel zaken met Amerikanen , noodgedwongen , maar ze hanteren rare regels .
   Als iets niet goed is , laten ze je fijn barsten , zelfs als het om machines van 65.000 euro gaat .
   Dan mag je het zélf oplossen .
   Weet dat mijn ouwe heer in ’45 blij met ze was ,
   dat is mij dan ook met de paplepel ingegeven .
   Maar bij mij is dat gevoel wel weg-geëbd inmiddels .

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het zijn er ook zo weinig nietwaar.
   Misschien worden de gevangenissen dan een klein beetje veiliger maar Ik heb zo maar een gevoel dat het er op straat niet veel veiliger op wordt.
   Laten we er het maar op houden dat deze Newsom niet meer verstand bezit dan een pinda, maar dat schijnt genoeg te zijn om gouverneur te worden van de meest linkse staat van de USA.

   Like

 9. karton zegt:

  Ja kijk , nú begrijp ik hun plunderingen enz. ook véél beter !
  Dát was natuurlijk om deze bijeenkomsten , in zeer luxe resorts te bekostigen.
  Zoals ik elders las : “Een béétje plunderen ? Dat mag !!” ( en zeker wel voor het “goede doel”).
  (cynisch)

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Hadden die zielige zwarten haar geld dan niet beter kunnen storten naar al die zogenoemde nazaten van de slaven. Laat me niet lachten het is een grote hypocriete bendel ik wil er dan ook niets meer over horen. De meeste zwarten onder BLM zijn profiteurs, uitkeringstrekkers en overgoten van zelf medelijden en weten vooral niet eens hoe een katoenplantage er uit ziet laat staan dat ze weten wat werken is.

  Geliked door 3 people

 11. Bas zegt:

  Zwarte podcast-host zegt “FUCK de politie, je bent niets voor ons”, en uren later vermoordt ze een politieagent door hem te overrijden met haar auto.

  Geliked door 2 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Krijgt de dode politie agent nu ook straten die naar hem genoemd worden?

  Like

 13. Bob zegt:

  Er zijn steeds meer overeenkomsten te
  zien tussen Duitsland uit 30er jaren en
  BLM.
  De politiek was toen ook onwillig en onmachtig
  er iets tegen te doen.
  Oorlog maakt de rijke rijker.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Die smerige racisten club BLM wordt georganiseerd en gefinancierd door de extreem linkse miljardair george soros.

  Like

 15. karton zegt:

  “Vooraanstaande leden van de beweging Black Lives Matter” lees ik. Heeft zo’n beweging dan “vooraanstaande” leden ?
  Ik dacht dat het allemaal negers zouden zijn waarvan 99,9% met een overvol strafblad.

  Like

 16. Bas zegt:

  What if I told you:
  • Democrats are anti-democratic
  • Planned Parenthood is anti-parenthood
  • ‘Scientific consensus’ is anti-science
  • Antifa are actually fascists
  • Anti-racists are actually racists
  • Progressives are anti-progress

  Wat als ik je vertel:
  • Democraten zijn antidemocratisch
  • Gepland ouderschap is anti-ouderschap
  • ‘Wetenschappelijke consensus’ is anti-wetenschap
  • Antifa zijn eigenlijk fascisten
  • Antiracisten zijn eigenlijk racisten
  • Progressieven zijn anti-vooruitgang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s