Mainstream media: Vasten is gezond!

(Door: “Boiling Points”)

Niets blijft ons bespaard, landgenoten. We kampen nog steeds met schreeuwerige politici en virologen die ons dolgraag naar een vaccinatielocatie willen slepen, maar dat is nog niet alles. Want wellicht is het U opgevallen; we zitten ook middenin de ramadan! Ook rondom dit hongerfeest is propaganda een gedegen middel om de islamitische cultuur op te leuken. De mainstream media kwamen zelfs met het bericht dat vasten goed is voor de gezondheid.

Iets met bacteriën in de darmen en ook de lever zou een flinke boost krijgen. De hele dag niets nuttigen, zelfs geen water en na zonsondergang jezelf volproppen met voor ons vreemde gerechten lijkt mij niet gezond voor het lichaam. Want al jaren wordt ons verteld dat we zes kleine porties over de hele dag moeten eten en veel water drinken! Maar tijdens het hongerfeest geldt dat allemaal niet. Dan is vasten ineens gezond.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mainstream media: Vasten is gezond!

 1. Monalisa zegt:

  Een mooi varkentje

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Doorgeslagen ons korps wordt binnenkort in tweeën gedeeld het korps Islam en de agentjes die straks ook rekening moeten gaan houden met uitsluitend nog halal te consumeren. Nederland is zo een vergane glorie waar zelfs de honden geen brood meer van lusten. Korpsleiding vet betaalde onderkruipsels en nietszeggend voor de Nederlandse samenleving https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/korpschef-henk-van-essen-over-mogelijk-toestaan-dragen-hoofddoek-politie-is-intern-in-debat/ Ik neem aan dat een katholieke agent zichtbaar ketting met een kruis daaraan kan dragen als deze kolder van hoofddoeken wordt goedgekeurd. Uiteindelijk is discriminatie en zeer zeker binnen een korps niet toegestaan. Wie wil überhaupt nog te worden opgeleid voor agent die straks meer en meer de sportprent gaat worden van onze samenleving. Een inspiratie voor de cartoon tekenaars.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik sta er achter….

  Like

 4. Willem zegt:

  Waar komt toch die voorliefde voor de islam vandaan?

  Like

 5. Republikein zegt:

  de la van der Berg,lol.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Er wordt wat [af]gespot met ’t geloof van de vrede door de ongelovigen.
  Een geloof vol rituelen en gebeden en tegenstrijdigheden.
  De moslims in Fr hebben via de Grand Imam van de moskeet in Parijs de autoriteiten gevraagd om de avondklok in de nacht van Za 8 – Zo 9 Mei te verlaten om de islamaanhang de gelegenehdi te geven hun “Nuit-du-destin” te kunnen vieren met veel gebeden tot allah.
  Ze hebben geleerd dat in die nacht de gebeden meer waarde hebben omdat zoals de proleet verkondigde:”deze nacht heeft meer waarde dan die in 1000 andere maanden”.
  Dat komt omdat in die nacht de aartsengel Gabriel uit den hemel kwam neergedaald om dat vrede-brengende boek, //de Koran // aan de analphabeet Mohammed te geven.
  ( je moet ’t maar geloven al die %^^$#.bullshit…… )
  Ook worden tijdens die nacht al je zonden vergeven als je [ ook alweer ] een bepaald gebed doet.
  Gebed heet “Tarawih”………….

  Hier de nacht van de destin in Marokko vorig jaar ………..

  https://i0.wp.com/www.lesiteinfo.com/wp-content/uploads/2019/05/ramadan.jpg?w=660&ssl=1
  BRON:
  https://www.lesiteinfo.com/maroc/voici-quand-aura-lieu-la-nuit-du-destin-au-maroc/

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne op 3-5-2021 om 00.12 u.
   Potverdorie delamontagne.
   Das wel ff fijn natuurlijk : een bepaald gebed doen in en bepaalde nacht en……ál je zonden zijn je vergeven. Nú begrijp waarom er bijna 100% zondaars onder moslims leven.
   Maar ja, als die bepaalde nacht alleen maar in meer dan 1000 maanden voorkomt , dan heb je er nog niet veel aan ! Dus dan zijn ál die moslim-zondaars………normale criminelen, mét of zónder gebed !!!

   Like

 7. Julia zegt:

  De krankzinnigheid viert hoogtij. Geen vlees, geen koeien, niet meer drinken, geen kaas, boter en eieren. Velen vasten nu toch al door alles wat gezond is te laten staan. Wanneer kappen we eens met al die onzin en pakken we massaal ons leven niet meer op zoals dat al jaren normaal was en luisteren we überhaupt nog langer naar de onzin van vegan, etc. Elk normaal denkend mens bepaalt zelf wel wat goed of slecht voor hem of haar is daar hebben we al die linkse deugmensen niet voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 3-5-2021 om 09.32 u.
   Inderdaad , er gaat niks boven een heerlijk speklapje , biefstukje, stukje draadjesvlees enz. enz. Door o.a. dát voedsel, aangevuld met kaas , boter, eieren en af en toe een neutje , zijn de mensen steeds ouder gaan worden, gemiddeld.
   Iemand die die heerlijke vleeswaren en anderszins niet wenst te eten……….hij/zij leve lekker, lang én gezond. Dat soort mensen doet niks anders als de “normaal” etende mensen hún levenswijze opdringen, dus………..zij willen iedereen vegan en/of veganistisch , zoals linksdenkenden de andersdenkenden willen dwingen hún linkse gedachtegang te volgen.
   Ik denk wel eens : dat vegan/veganistisch volkje zal toch niet óók linksdenkend zijn ???

   Like

 8. Bob zegt:

  De onkunde en onwetend en de onwil
  om zich te invormeren zit diep bij de media.
  Er zijn godsdiensten ouder dan de Islam
  die echt vasten.
  Vasten bij de Islam is een verkapt vreet
  feest.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  De voorliefde voor pislam komt m.i. Voort uit het volgende: zowel linksistisch als pislam zijn totalitairere ideologieën,linksisten hopen de muzels als werktuig te gebruiken om hun gedroomde totalitaire bewind te vestigen: nadien denken zij de muzels na bewezen diensten opzij te kunnen schuiven, zodat ze eindelijk hun zo begeerde plek aan de top van de totalitaire totempaal kunnen innemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s