Premier van Pakistan verlangt van het Westen “blasfemiewetten” ter bescherming van moslims

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een voorbeeld van onvriendelijke inmenging van een islamitische leider in de binnenlandse politiek van Europese landen: de Pakistaanse minister-president Imran Khan (foto) verlangt van de westelijke landen, vooral Frankrijk en Duitsland, om speciale blasfemiewetten ter bescherming van de religieuze gevoelens van moslims uit te vaardigen. Bovendien roept hij op tot de boycot van westerse producten. Voorwendsel zijn weer eens de Mohammed-karikaturen.

Dat deze nog steeds vrij vertoond zouden worden, is voor Khan, evenals voor bijna alle leiders van de wereldwijde politieke islam, een voortdurende provocatie, en ook de – in Pakistan door de meerderheid van de bevolking begroette – barbaarse onthoofding van de Parijse leraar Samuel Paty zou bij hem diplomatieke terughoudendheid bij dit gevoelige thema moeten afdwingen. In plaats daarvan verlangt hij brutaal om de schending van de religieuze gevoelens van 1,5 miljard moslims op hetzelfde niveau te plaatsen met de ontkenning van de Holocaust op de Joden – die in Frankrijk en Duitsland vervolgd wordt als delict.

Dat het betwijfelen van de nazi-Holocaust op de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog tot gevangenisstraf zou leiden, niet echter het publiceren van “obscene karikaturen” van religieuze geloofsleiders inclusief de profeet Mohammed, zou discriminatie zijn, aldus Khan, die meedeelde dat de Pakistaanse regering in deze kwestie al contact zou hebben opgenomen met andere islamitische landen.

Speciale rechten voor moslims in het Westen geëist

Een gepast antwoord op deze diplomatieke belediging, die ook inhoudelijk vreselijk en uitermate aanmatigend is (in het ene geval gaat het om een millenniummoord op miljoenen onschuldigen, in het andere geval om religieuze satire), zal waarschijnlijk helaas noch van de Europese Commissie noch van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, te verwachten zijn. De EU wil en kan het niet aanleggen met de islamitische vijfde colonne voor de eigen huisdeur.

Achtergrond voor de eis van Imran Khan naar blasfemiewetten zijn z´n inspanningen om zichzelf als een van de nieuwe politieke leiders van de moslims te profileren, zoals de Britse website “BCFocus” schrijft. Khan, aldus het medium, zou op dit moment voor de fundamentalisten in eigen land op de knieën gaan om zich te verzekeren van hun instemming. Onlangs nog opende hij in het zuidelijke Punjab een islamsecretariaat, waarvan het verklaarde doel is om de rechten van moslims in alle landen te versterken en vooral hun westelijke gastlanden te dwingen desnoods desbetreffende speciale wetten uit te vaardigen – bijvoorbeeld tegen blasfemie. Hiervoor wil Pakistan een georkestreerd optreden van de islamitische wereld organiseren. Zolang het Westen op dit punt niet tot handelen zou overgaan, zouden westelijke luxe goederen geboycot moeten worden, eiste Khan van zijn volk.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Premier van Pakistan verlangt van het Westen “blasfemiewetten” ter bescherming van moslims

 1. Rene zegt:

  Oprotten met die tering moslim..!! Islam verbieden in Europa, moskeeën tegen de vlakte. Niet mee eens, optiefen en terug naar die zandbak ..!! Waarom tolereren we die moslim gekkies eigenlijk. ??

  Geliked door 1 persoon

  • hans-e-pans zegt:

   Binnenkort zullen de westerse regeringen wel op de knieen gaan voor deze eisen.

   Dat zal het begin zijn van nog veel meer absurde eisen.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Zo hij durft, laat ze maar verhongeren ik ben klaar met zulke landen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Nee! Gewoon al dat islamtuig in Pakistan kapot laten gaan aan het coronavirus want zij zullen zich toch nooit aan die 1,5 meter afstand houden!

   Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Speciale rechten voor moslims in het Westen geëist.

  Een speciaal recht om zo snel mogelijk te worden teruggebracht naar hun land van afkomst. Ja ook de 2e, 3e 4e en 5e generatie.
  Allemaal blij in hun land waar alle moslims moslim kunnen zijn zonder getergd te worden door al die ongelovigen met hun gebrek aan ‘respect’.

  Like

 4. Bas zegt:

  Fijn hoor, die mensenrechten….
  https://iran-hrm.com/index.php/2021/04/24/two-iranians-sentenced-to-death-for-insulting-prophet/?amp=1

  Twee Iraniërs ter dood veroordeeld wegens “belediging van de profeet”

  Twee Iraniërs zijn ter dood veroordeeld door een Strafhof in centraal Iran wegens “belediging van de profeet Mohammed”.
  De twee mannen werden in mei 2020 gearresteerd en overgebracht naar de gevangenis in Arak, de hoofdstad van de provincie Markazi. Beiden werden op 22 april geïnformeerd over hun doodvonnis.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Compleet negeren deze dictator laat hij zijn vuiligheid maar binnen zijn grenzen houden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Hij mag alle moslims die in Europa wonen gratis hebben.

  Geliked door 1 persoon

 7. Qvic zegt:

  Er is iets heel vreemds aan de hand, want als elke (zogenaamde) afbeelding van de profeet is verboden bij de moslims. Hoe weten zij dan hoe die profeet er daadwerkelijk eruit heeft gezien. Of suggereren zij het enkel, maar iets suggereren wil niet zeggen dat het ook daadwerkelijk zo is. Misschien zag die profeet er heel anders uit. Zouden de huidige moslims daar bewijs voor hebben en zo niet, waar praten we dan over.

  Like

 8. Meine zegt:

  Voor de moslims is dit “Dar al Harb”, zolang er ongelovigen zijn, is er oorlog.
  Infidels mogen wel blijven leven, maar alleen als minderwaardig mens. Dit staat allemaal in hun boek van haat. Schopenhauer was heel duidelijk:

  Consider the Koran, for example; this wretched book was sufficient to start a world-religion, to satisfy the metaphysical need for countless millions for twelve hundred years, to become the basis of their morality and of a remarkable contempt for death, and also to inspire them to bloody wars and the most extensive conquests. In this book we find the saddest and poorest form of theism. Much may be lost in translation, but I have not been able to discover in it one single idea of value. Such things show that the capacity for metaphysics does not go hand in hand with the need for it . . . .

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Mijn mening is om alle moskeeën te sluiten en op te doeken alsmede al dat halal voedsel uit de winkels te verwijderen. Wat denken dit soort Islam idioten de Westerse wereld is onze wereld en geen Islam dicatuur. Gewoon al die fanatieke moslims verbannen. Het loopt nu alle spuigaten uit mogen wij onze eigen cultuur, geschiedenis en normen en waarden behouden. Als het moslims niet bevalt en niet willen integreren binnen de westerse samenleving dan gewoon oprotten naar hun soortgenoten. Ik heb absoluut niets tegen moslims ik ken genoeg normaal denkende die zijn geïntegreerd en werken voor hun geld daar heb ik geen enkele moeite mee maar deze dictatuur is onwenselijk en niet toelaatbaar binnen onze samenleving. Nog even dan dienen wij alle kerken te sluiten. Het spijt mij maar als aan dit fanatieke moslim soort wordt toegegeven dan is het tijd voor een complete burgeroorlog. Nog niets geleerd van o.a.de Balkan oorlog.

  Like

 10. Harry zegt:

  Denk dat we de bevolking gewoon weer moeten separeren .
  Moslims , met hun grote muil en eeuwige underdog doctrine , spelen altijd de zielige partij .
  Sinds moslims hier hun intrede in ons landje gedaan hebben , zijn we in een steeds grotere ellende verzeild geraakt . En in een enorme criminaliteit !
  Vroeger waren we een zeer vredig land .
  Dat wordt nu heel snel afgebroken .
  Daarom : WEG MET DAT GETEISEM !
  Waarom kan de “elite” en zelfs de rechterlijke macht en het O.M. onze onrust gevoelens de grond in trappen ?
  Zijn zij te stom om te snappen waar dit op uit draait ?
  Wie of wat stuurt deze corrupte clan aan ?
  Heeft de moslim broederschap al zóveel vingers tussen de deur ?
  Of zijn het de vreselijke lafaards van onze overheden die bij voorbaat al capituleren ?

  Like

 11. karton zegt:

  Hahahahahaha !!!! Hoe totaal geschift kan een Pakistaanse “leider” zijn ?! Dat soort idioten is toch eigenlijk wel een bron van hilariteit !

  Like

 12. Marc zegt:

  Ik ben het met hem eens: de ergste vorm van blasfemie is die waarin opgeroepen wordt tot het doden van mensen, vooral als dat in de vorm van een gebod gegoten is.

  Like

 13. verwardeman zegt:

  Smoel houwen en je met je eigen zaken bemoeien , vieze vuile kankermoSSel !
  Wat ik van een religie vind , bepaal ik zelf wel , bak stront .

  Like

 14. acarloadofdogs zegt:

  Hij had cricketer moeten blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s