Sta op en vecht voor uw rechten en vrijheden!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Bent u zich bewust van het feit dat het Nederlandse politieke kartel de doelstellingen van de Verenigde Naties volgt? Rypke Zeilmaker, SDG-kenner bij uitstek, wil graag iedereen waarschuwen voor het gevaar van het doorzetten van de “Green Deal”, waarbij men alleen kijkt naar geld en niet kijkt vanuit de biologie.

De doelstellingen van de Verenigde Naties zijn extreem. Van doelstelling 7 moet Nederland bijvoorbeeld van het gas af en steeds meer zonnepanelen zullen ons land bevuilen. En wanneer men de biomassa grootschalig gaat inzetten, zal dat enorme velden met kaalslag, gekapte bomen, veroorzaken. € 50 miljard wordt uitgetrokken voor het opstoken van bossen voor de biomassacentrales, de grootse ecologische vernietiging in de Nederlandse geschiedenis. Het is buitengewoon schokkend weer wat de globalisten op deze aarde doen met de natuur en de mensheid uit winstbelang.
(nooit.nl)

In Australië, waar ook een antinationalistische regering zit net zoals in ons Nederland, hebben de vrijheidsstrijders een document gevonden uit de “Public Health act” uit 2016, waarin staat beschreven dat er door een gezondheidsmedewerker vergif gegeven mag worden aan de Australische bevolking.
(silview.media)

Deze zogenaamde uitgeroepen pandemie voor de nieuwe naam van de griep is een hoax. U wordt belogen, bedrogen en genaaid door de overheid, terwijl uw vrijheden en rechten worden weggenomen. Er is een beloning uitgeroepen van 1,2 miljoen Amerikaanse dollar voor diegene die een geïsoleerd monster van het Covid-19 virus aanlevert. Niemand ter wereld heeft een geïsoleerd monster aangeleverd, aangezien het niet bestaat.
(m.thebl.com)

Ook kinderen ontlopen de vaccinatiedans, de Russische roulette, niet. Een twee jaar oude baby is overleden  binnen 6 dagen nadat die was ingespoten met het Pfizer-vaccin. Kinderen, zo’n 10.000, doen nu mee aan het mondiale medische experiment van Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en Astra Zeneca onder leiding van crimineel Gates en zijn globalistische vrienden. De wereldbevolking wordt gebruikt als PROEFKONIJN!!!
(greatgameindia.com)

Een actiegroep, “Wake Up Belgium”, in Brussel heeft een boodschap voor de politici geprojecteerd op het Brusselse justitiepaleis. Er staat: U zult hier  berecht worden voor misdaden tegen uw burgers. En dat is mijns inziens hoognodig. Verzet vanuit de bevolking naar het politieke kartel dat 99 van de 100 keer liegt of de halve waarheid verteld.
(hln.be)

Nog even over de PCR-test. Onderstaand artikel laat ons weten dat door een ziekenhuis in Slowakije is vastgesteld dat de PCR–test een hulpmiddel is voor genocide.
(eindtijdnieuws.com)

Of u het doorheeft of niet. Er is een oorlog gaande; een oorlog tegen u en mij en onze rechten en vrijheden. Extreem dictatoriaal links-radicaal globalistisch gedachtegoed wordt aan ons gepresenteerd als iets “normaals”, terwijl het indruist tegen onze normen, waarden, normaliteit en identiteit.

Wees trots op uw land, vecht voor ons land en onze vrijheden en laten we er samen voor zorgen. Iedereen op zijn eigen identieke manier, zodat ons land weer vrij wordt en de schuldigen berecht worden. Gelukkig komen de Neurenberg-processen er aan en zal dat voor veel vacatures gaan zorgen in Den Haag! Als een regering orders opvolgt van buitenlandse dictaturen, dan mag ze van mij heel snel in de rechtbank verschijnen. Genoeg is genoeg, en het is meer dan genoeg! Respect voor iedereen die meedoet aan vrijheidsprotesten met gevaar voor eigen leven. Ga zo door, want uiteindelijk gaan we dit gevecht winnen! Daar ben ik van overtuigd!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Sta op en vecht voor uw rechten en vrijheden!

 1. Monalisa zegt:

  Vecht maar voor je vrijheid is heel moeilijk in Nederland, wanneer komt de censuur, nog even wachten.

  Like

 2. Voight-Kampff zegt:

  U geeft het advies om als een sitting duck deel te nemen aan protesten zonder doelstelling, strategie, actieplan, organisatie en commandostructuur.

  Ik vraag me af:
  1. Of u zelf aan dergelijke protesten deelneemt?
  2. Wat u doel is?

  Like

 3. Maria zegt:

  Ik heb deze zogenaamde epidemie nooit geloofd maar wordt nog regelmatig voor gek verklaard en zolang mensen geloven dat de regering/overheid het beste met hun voor heeft zie ik persoonlijk niet veel veranderen. Hoe triest is dit toch voor mijn mooie Nederland

  Geliked door 2 people

  • A. de Koning zegt:

   Nou. gelooft u het toch echt maar . er word ook wel gezegd het is een gewone griep, nou ik heb nog nooit meegemaakt, en heb al heel watte griepen gehad, da.t er iemand aan de beademing moest worden gelegd waarmee ik echt niet geloof dat de regering het beste met ons voorheeft.

   Like

  • karton zegt:

   @ Maria op 2-5-2021 om 18.36 u.
   Uw “mooie Nederland” bestaat al jááááren niet meer, Maria ; is vernietigd door Rutte c.s.

   Like

 4. Bas zegt:

  2030 rap

  Geliked door 1 persoon

 5. A. de Koning zegt:

  Ja, daar bent u weer met uw verhaal “Gelukkig komen de Neurenberg-processen er aan” wat bedoelt u hier nou mee? Respect voor iedereen die meedoet aan vrijheidsprotesten. Ga zo door.
  En wat doet u eigenlijk behalve een ander aanmoedigen de kastanjes uit het vuur laten halen?

  Like

 6. Bas zegt:

  Waar zijn de romeo’s….waar is de politie met hun knuppels en vuisten?

  Like

  • Bas zegt:

   Like

  • Bas zegt:

   Schandalig!
   Dus alleen als de politie géén geweldadige reactie verwacht, zoals bij de vreedzame protesten, worden coronamaatregelen met grof geweld gehandhaafd?
   Stof tot nadenken?

   12.000 Ajax-fans bij Arena, politie greep niet in om escalatie te voorkomen
   De gemeente Amsterdam zegt dat het veel te druk was bij het stadion toen Ajax daar vanmiddag kampioen werd. Toch was ingrijpen volgens de gemeente geen optie.
   nos.nl

   Like

 7. Bas zegt:

  Bizar!
  IJsstadion Thialf heeft afgelopen weekend alle zonnepanelen op het dak uitgezet.
  De directie heeft daartoe besloten omdat het pand anders na 31 mei niet meer verzekerd kon worden tegen brand.
  De kans bestaat dat ze voor 1 oktober verwijderd moeten worden.

  Thialf moet zonnepanelen uitzetten om verzekerd te blijven
  Verzekeraars hebben de brandverzekering stopgezet onder meer vanwege slechte dakisolatie. De kans bestaat dat het stadion voor 1 oktober alle panelen moet verwijderen.
  nos.nl

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/column-sid-lukkassen-een-maatschappelijk-onbehagen-de-brede-middenklasse-samenleving-staat-onder-druk/

  Column Sid Lukkassen: ‘Een maatschappelijk onbehagen – de brede middenklasse samenleving staat onder druk

  Als we het hebben over extremisme, en dit is zowel religieus als niet-religieus extremisme, dan zien we dat de cultuur in Europa stapsgewijs verandert onder de dreiging van geweld. In het debat hierover wordt er met verschillende maten gemeten. Velen die vooraan staan om hun verontwaardiging uit te spreken over geweld, verzwijgen dat er onder dreiging van geweld wel degelijk een stelselmatige cultuurverandering gaande is. Tegelijker wordt de frustratie daarover uit het debat geweerd en ondergronds gedreven – dit is het recept voor een chaotische natuurtoestand zoals omschreven in de werken van de Engelse filosoof Thomas Hobbes.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/E0dR5QiXIAM6sil?format=jpg&name=900×900

  Baudet wekt massale verontwaardiging met ‘bevrijdingsposter’

  https://www.ad.nl/politiek/cidi-onthutst-nationaal-comite-moet-aangifte-tegen-fvd-doen-voor-misbruik-logo-br~ad8c0d33/?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20210503&ctm_ctid=3f8f0cc56f400c2466c3c78b2418d0cd&utm_term=3f8f0cc56f400c2466c3c78b2418d0cd

  Cidi onthutst: ‘Nationaal Comité moet aangifte tegen FvD doen voor misbruik logo’

  BEVRIJDINGSDAGPOSTERIn politiek Den Haag is verontwaardigd gereageerd op een poster over Bevrijdingsdag die Forum voor Democratie verspreidt op sociale media. Op die poster staat: ‘Op 5 mei herdenken we 75 jaar vrijheid‘ en de jaartallen 1945-2020. Bij het laatste jaartal staat een overlijdenskruisje. Verder staan er als ondertekenaars op de poster onder meer Forum voor Democratie en organisaties als Viruswaarheid en Nederland in Verzet. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei wil er weinig woorden aan vuilmaken. ,,Dit is echt zeer ongepast.”

  Joost Niemoller:
  Alleen de zittende politiek mag vergelijkingen maken met Joden, Anne Frank, enz. Als
  @thierrybaudet het doet dan is het #walgelijk
  Hoe moet dat toch voelen als je zelf zo hoog op je eigen moraalstoel zit dat je de wereld niet meer ziet? #vrijheid

  Kijk deze poster maar eens:
  https://pbs.twimg.com/media/E0c73doX0AAMfUd?format=jpg&name=small

  https://image.gscdn.nl/image/8cc91312f2_DbnmWGnX4AE163h.jpg?h=True&w=400&s=f5f3b4acb4a3933f343623a4ea84fd2a

  Reaacties:
  Hier heeft men nooit een probleem mee gehad… wat heeft dit dan met de oorlog te maken? Ze zijn zoooo hypocriet.

  Of Grunberg die de Joden vergassing vergelijkt met hoe we met Marokkanen omgaan.

  Kaag die refereert meteen naar Arnon Grunberg….. oh, de ironie.

  5 mei, mogen de normalen onder ons niet gebruiken….speciaal voor de “linkse kalender”…

  A:Half Nederland failliet, verplichte muilkorf op, bijna alles verboden en grondrechten afgeschaft.
  B:Een poster van @thierrybaudet
  3x raden waar meer verontwaardiging/ophef over is.
  En dat is exact wat er faliekant mis is in dit land.

  Like

 10. Bas zegt:

  Opvallend….Geert wordt giga vaak bedreigd en daarbij hoor je nóóit dat er iemand voor vastzit!

  https://tpo.nl/2021/05/03/twee-vrouwen-aangehouden-voor-bedreiging-van-en-opruiing-tegen-rivm-chef-jaap-van-dissel/

  Twee vrouwen opgepakt voor bedreiging van en opruiing tegen RIVM-chef Jaap van Dissel
  Voorarrest verlengd – Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten

  Twee vrouwen zijn afgelopen vrijdag aangehouden voor bedreiging van en opruiing tegen RIVM-directeur Jaap van Dissel. Ze zijn maandag voorgeleid en blijven 14 dagen langer in voorarrest. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

  In een groepsapp van berichtendienst Telegram werd opgeroepen tot het plegen van geweldsmisdrijven tegen het leven van de RIVM-directeur of zijn woning. Daarbij werd ook zijn adres gedeeld. De verdachten plaatsten de opruiende berichten.

  Like

 11. Bas zegt:

  Onrecht en discriminatie…

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5227520/belastingkorting-arbeidsmigranten-polen

  Arbeidsmigrant krijgt belastingkorting die Nederlander niet krijgt

  Door een maas in de wet krijgen arbeidsmigranten uit de Europese Unie duizenden euro’s extra, die Nederlandse gezinnen in dezelfde situatie niet krijgen. Dat kan oplopen tot bijna drieduizend euro extra per jaar, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.

  Het ministerie van Financiën is in 2015 en later in 2018 door de Belastingdienst gewaarschuwd voor de maas in de wet, maar beide keren is geen actie ondernomen. De Tweede Kamer is toen ook niet geïnformeerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s