VIDEO: “Waar is de griep gebleven?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: “Waar is de griep gebleven?”

 1. Monalisa zegt:

  Dat vraag ik mij ook af. Waar is de griep gebleven

  Like

 2. Julia zegt:

  Duidelijk is het toch iedereen die sterft had corona, griep is uitgebannen door corona kortom het is een miljarden verdienmodel en misbruik van miljoenen mensen die bloot worden gesteld aan een vaccin dat duidelijk niet werkt maar mensen ziek maakt en het nog afwachten is wat de desastreuze gevolgen zullen zijn. https://www.frontnieuws.com/minstens-9-245-amerikanen-zijn-positief-getest-op-covid-19-na-volledige-vaccinatie-132-doden/ Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die uit hun dak gaan als zij dit gif vaccin hebben gekregen. Hoe dom en kortzichtig en erger nog dat dit soort mensen puur spelen met hun gezondheid. Niemand zou meer gehoor moeten geven aan oproepen voor het vaccineren zodat de gehele in sneltreinvaart ontwikkelde rotzooi de kan worden vernietigd en al die geldgeile virologen, artsen en sommige politici die meer dan overvloedige propaganda voeren voor dit gif er geen cent meer aan (bij) verdienen.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Julia.De big pharma mafia verdient al decennialang miljarden met hun vergif wat ze medicatie noemen.Ze willen geen gezonde mensen,daar kunnen ze niet aan verdienen,wat veel ernstiger is dat ze bewust meewerken aan een wereldwijde genocide met hun dodelijke corona vaccinazi,s.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Pipo, koejuh.🔊

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  World Economic Forum
  De volgende crisis in de maak?
  De impact van de volgende crisis zal veel groter en sneller zijn en de economische en sociale gevolgen veel erger…..

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Om deze hele toestand als een pandemie te kunnen verkopen zei Rutte in zijn eerste TV optreden dat we met een nieuw virus van doen hadden, te weten; Corona. Deze Corona zou zeer besmettelijk zijn en zeer dodelijk. Veel Nederlanders zouden aan de Corona gaan sterven. Alles zou nooit meer normaal worden. Na het zien van deze uitzending schoot iedereen meteen in de kramp; zeer dodelijk voor velen….Maar de werkelijkheid is een geheel andere. Er werd ons wijs gemaakt dat de griep niet meer zou bestaan, alleen maar Corona. Die Corona zou nooit meer verdwijnen en de maatregelen die ze bedachten zouden blijvend worden (het nieuwe normaal van Rutte). De griep echter bestaat nog steeds en kreeg alleen een nieuwe naam; Corona. Ook het sterftecijfer van Corona staat gelijk met de griep; 0,15 %, en niet de 3,5% waar ze in het begin mee kwamen aanzeilen. Ook waren ze zo obligaat om de Corona in het rijtje te plaatsen van de grootste epidemieën die ooit plaatsvonden; de pokken, de zwarte dood en de Spaanse griep. En hieruit blijkt dus temeer dat Corona politiek is en de media het virus zijn. De leugen regeert alom. Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel zou je gaan denken….

  Geliked door 4 people

 6. Bas zegt:

  Amie Whatserface:

  This is your daily reminder that when AIDS came to the United States of America there were no precautionary mandates even though it had a 100% death rate, and we didn’t know what caused it.

  Dit is uw dagelijkse herinnering dat toen aids naar de Verenigde Staten van Amerika kwam, er geen voorzorgsmaatregelen waren, ook al had het een sterftecijfer van 100%, en we wisten niet wat het veroorzaakte

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Weigeren je lek te laten steken, dan ontslag

  Houston-area nurse says she was terminated for declining the COVID-19 vaccine
  video
  https://www.fox13news.com/news/houston-area-nurse-says-he-was-terminated-for-declining-the-covid-19-vaccine?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Nadat kwakzalver Fauci Amerika heeft gesloopt met zijn adviezen, richt hij zich nu op India, ‘heel India moet op slot’ en iedereen dient gemuilkorfd te worden.

  US epidemiologist Fauci suggests a few weeks’ lockdown in India to break chain of coronavirus transmission
  https://www.tribuneindia.com/news/nation/us-epidemiologist-fauci-suggests-a-few-weeks-lockdown-in-india-to-break-chain-of-coronavirus-transmission-246776

  Like

 9. Jan zegt:

  Mooi raak van Gerald Groß
  “Es entwickelt sich eine Apartheid Politik zwischen Geimpften und Nichtgeimpften”

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Krijg de griep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s