WAT EEN SCHANDE…!!!

(Door: “Driek”)

Vandaag las ik in één onzer Socialistische Couranten over de schrijnende situatie van de Haagse Sabri, die dagelijks zonder benen en met één arm vier verdiepingen omhoog moet klimmen omdat hij geen woning op de begane grond krijgt. Dit zorgde dit weekend landelijk voor grote ophef. Politici eisen dat er snel een oplossing komt voor de gehandicapte man. Advocaten dreigen met een rechtszaak.

Wijl zwarte gelukszoekers een compleet ingerichte woning toegewezen krijgen, plus tienduizend euro, moet deze stumper zich maar zien te redden. Ik vind het een grof schandaal. Het schaamrood stijgt me bijkans naar de wangen. Wat een leed moet die man verdragen. Maar, beste lezer, wij weten zo langzamerhand wel hoe het in dit erbarmelijk asociale land onder die dubieuze ministers toe gaat. Die lieden in Den Haag verdienen een donkere kerker met schaars voedsel.

De verontwaardiging op sociale media, nadat gisteren bekend werd dat de gemeente Den Haag weigert Sabri Sertkaya een urgentieverklaring te geven en een scootmobiel, is groot. De 42-jarige man woont nu al jaren noodgedwongen in bij zijn broer op de vierde verdieping van een portiekwoning in Den Haag Zuidwest. Een lift is er niet in het oude complex, dus moet hij hangend aan een arm 55 stenen treden beklimmen. Omdat hij geen zelfstandige geschikte woning heeft, komt hij ook niet in aanmerking voor een scootmobiel. Hij moet dan ook kruipend over straat. Je moet je toch voorstellen dat je maar één arm hebt en kruipend de trap moet beklimmem! En kruipend over straat moet!

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op WAT EEN SCHANDE…!!!

 1. kruisridder zegt:

  Eigen volk mag in de stront omkomen. Als de zwartjes en islamieten maar vorstelijk geholpen worden.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Jezus Christus….!!!!
   Waar wachten we nog steeds op om de beuk er in te gooien en het hele zogenaamde zooitje “machtshebbers”, vanaf politici tot en met burgemeesters en wethouders, publiekelijk te vonnissen…!!!

   Like

 2. Republikein zegt:

  Softenon is errug.

  Like

 3. Rene zegt:

  Schande, en die import uitvreters krijgen alles voor niks van onze centen. Gvd.

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  WAT EEN SCHANDE ? ?
  en dat in een land waar de “boven-de-mens” gestelden de mond vol hebben over
  HOE GOED ALLES IS GEREGELD IN NEDERLAND.
  Voor ik dit artikel las, las ik op een Fr site over dat het [ voornamelijk ] Syrische vluchtelingen zijn die de boel belazeren.
  Dat soort mensen die in NL voorrang krijgen in allerlei.
  Het was toch een paar jaar geleden dat een Minister voor de TV kwam vertellen dat de vluchtelingen uit Syrië allemaal hoopgopgeleide ingenieurs, advocaten en apothekers waren………
  De leugen regeert.
  / / / /
  Z WEDEN – de laatste jaren neemt het aantal gevallen van frauduleuze diploma’s van o.a. apothekers, verpleegsters, engineers etc schrikbarend toe.
  Het betreft dan voornamelijk “vluchtelingen” die uit Syrië komen
  Doordat veel vervalsingen knap zijn gemaakt, kunnen ze heel moeilijk worden onderscheiden van echte papieren.

  Het is voor ons belangrijk om te weten waar we moeten zoeken, verklaarde afgelopen Dinsdag Cecilia Ulfsdotter voor de Zweedse TV, SVT.
  Dezelfde week was er een Syrische vrouw aangehouden die met valse papieren op een basisschool in Södertalle werkte en de diploma’s had gekocht.
  ( uit de Zweedse media
  (…) SVT.se
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/sa-upptacks-falska-examensbevis-vanligast-fran-syrien
  [was vertaald naar het Frans, Zweeds ken ik niet !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zie nog die gemene pokdalige kop van Rutte raaskallen over “Nederland dat zo’n ongelofelijk prachtig land zou zijn met de beste geneeskundige zorg ter wereld…”
   De vuile smerige leugenaar….!!!

   Like

 5. A. de Koning zegt:

  Een grof schandaal, hoe is het mogelijk dat zoiets vandaag de dag in Nederland mogelijk is. En voor asielzoekers is alles mogelijk en naar kosten hoeft niet gekeken te worden. En ze hoeven ook niet op een wachtlijst voor een woning en alles word voor ze geregeld.

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  En Rutte maar lachen dat stuk ongedierte.
  Heeft letterlijk schijt aan de Nederlandse autochtone bevolking.

  Geliked door 4 people

 7. Inderdaad wat een schrijnend verhaal!

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  Het woord ‘schande’ is nog redelijk zacht uitgedrukt. Ik vind het onmenselijk dat deze zwaar gehandicapte man geen passende woning plus voorzieningen krijgt aangeboden!
  Ik ben het met de schrijver van dit stuk volledig eens; vreemdelingen die hier geen recht op asiel hebben, krijgen alles in de schoot geworpen, maar deze man wordt aan zijn lot overgelaten.
  Wij zijn geen beschaafd land meer, of, zoals Rutte blijft volhouden: ‘een gaaf land’. Onze regering, zelfs als is deze demissionair, behoort deze man per direct te helpen. De miljoenen vliegen de staatskas uit, naar allerlei landen en projecten waar de Nederlander niets aan heeft, maar in eigen land kunnen ‘we’ creperen.

  Eigenlijk zijn er geen woorden voor! Diep triest, dit.

  Geliked door 5 people

 9. Blaffertje zegt:

  Schandalig.
  Nederland op zijn smalst.

  Geliked door 3 people

 10. dutchess43 zegt:

  Niet dat het veel zal helpen, maar dit artikel heb ik per email doorgestuurd aan Rutte.
  met een advertentie van Hans Anders en Specsavers erbij.

  Geliked door 2 people

 11. karton zegt:

  Dit behoort , volgens Rutte én z’n bendeleden, allemaal bij een “beschaafd én rijk” landje !
  Deze gewetenloze lapzwans weet niet eens wat er in de maatschappij gebeurt , loopt als een aap met 7 lullen over diverse uitgerolde lopers, op een holletje naar de tv-camera’s , want das waar die gek voor leeft : aandacht én macht.
  Waarom struikelt de gek niet een keer over zo’n kleedje , maakt een fraaie klapper op z’n hoofd en breekt z’n nek ?!
  (Ons Lieve Heer is vaker met de slechten als met degenen die zijn aandacht/hulp verdienen !!)

  Geliked door 2 people

 12. Julia zegt:

  Dit is het absolute dieptepunt van een eens welvarend land voormalig Nederland. Al die profiteurs voorrang op woningen en eigen volk gewoon laten creperen. Degenen die binnen de gemeente dit op haar geweten hebben dienen met sneltreinvaart op straat te worden geflikkerd en uiteraard geen wachtgeld op te strijken. Hoe een gewetenloze hond moet men zijn om deze man zo te laten creperen het is onvergeeflijk. Nee bij WNL hadden we het weer druk over een filmpje van een man uit Syrië die succesvol solliciteerde en u raad het al van diverse kanten een baan krijgt aangeboden. Ik heb zwaar medelijden met deze man en gun hem vandaag nog van harte een aangepaste vrij toegankelijke woning. Helaas heb ik de middelen niet anders had ik per direct deze man een woning cadeau gedaan omdat ik nimmer van miljoenen zou kunnen genieten als ik dit soort zeer schrijnende gevallen zie dat zelfs in ons land normaal blijkt te zijn. Waar blijven nu al die BNN-ers de strooplikkers voor de migranten (o.a. de Gordon die continu zijn zakken vult om programma’s te presenteren over het leed van andere mensen) . Ik zie onderweg zelfs van die uitvreters op de fiets die zij van de gemeente cadeau hebben gekregen maar een scootmobiel is teveel gevraagd voor een eigen ingezetene. Voor deze man stel ik een inzameling voor om deze man voorlopig in een riante vakantie bungalow te huisvesten en hiervoor een langer verblijfsduur af te dwingen totdat de gemeente hem een passende woning aanbiedt.

  Geliked door 6 people

 13. Harrie Vaes zegt:

  Ik wilde ook wat schrijven maar heb geen herinnering meer waar het over gaat…..Wat nu?

  Geliked door 2 people

 14. Bas zegt:

  Zeer triest.
  Er zijn helaas veel te veel vergelijkbare gevallen, mensen die tevergeefs om hulp vragen en tegen een muur van onwil lopen.
  Hij zou kunnen proberen om een 2e hands scootmobiel te kopen, die zijn vaak voor een enigszins betaalbaar bedrag te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Harry zegt:

  De echte Nederlander staat altijd achteraan in de rij .
  En dan moet je nog heel dankbaar zijn , áls je wat krijgt !
  Of je huis nu aan flarden scheurt , ofdat je met uiteindelijk dodelijke stoffen in aanraking bent gekomen , of je familie afgeknald wordt door een gestoorde gek , dankzij nalatigheid van de overheid , een invalide ex-militair bent , eigenlijk krijg je praktisch nooit genoegdoening .
  Zelfs die enkele held , die we nog hebben , wordt publiekelijk kortgehakt .
  Zelfs als je vele mensenlevens hebt gered dan ziet zo’n stel onbenullen nog kans om je voor de rechter te slepen , omdat je buiten staat te plassen .

  Maar in het geval van deze arme man , zou je de betreffende ambtenaar over zijn bureau moeten trekken en een tijdje ondersteboven aan een balkon laten bungelen .
  Dan komt er meer bloed in zijn kop en dus ook meer zuurstof , zodat zijn “hersenen” wat beter gaan werken .

  Jezus christus , wat zijn we toch een bananenmonarchie geworden !
  Incompetentie , gebrek aan gezond verstand , geen benul van wat belangrijk is , geen visie , geen empathie , etc , etc .
  En ALLEMAAL staan ze op TV te vertellen dat ze gelijk hebben ,
  en dat het gewoon niet anders kan .
  Uitmesten die hele bende !
  Politici zijn meestal klunzen , die zelf niks kunnen , behalve zó goed lullen dat je er als normale burger geen touw aan vast kunt knopen . Méér is het niet !

  Geliked door 2 people

 16. antiislamnu zegt:

  Dit is inderdaad erg onhandig gewoon je poot stijf houden en dan komt het wel goed

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Hij had zich aan de grens moeten melden en zeggen dat hij “vluchteling” was.

  Like

 18. Yvonne zegt:

  met verbazing heb ik de reacties gelezen, of ik begrijp het verkeerd
  deze meneer heet Sabri, klinkt niet echt oer Hollands, sommigen schrijven schande dat buitenlanders alles krijgen en hij niet
  Pardon deze meneer is ook niet van geboorte Nederlands
  ik vind het wel erg dat hij 4 trappen op moet zonder benen, ik baal ervan dat wij jaren lang op de wachtlijst staan maar in dit geval gun ik deze meneer een beneden woning, je zal zelf geen benen hebben
  mensen die hier niets te zoeken hebben en onze woningen krijgen daar ben ik dus 100 % tegen laat dat duidelijk zijn

  Geliked door 1 persoon

 19. Julia zegt:

  Dit is wat o.a. die linkse volgzame schaapjes hebben bereikt. Geen cent of hulp meer voor eigen volk maar massa geld naar al de profiteurs, gelukzoekers en de rest van de tuig wat mee vaart een waar ons land mee wordt overstroomd. Fijn toch geen woningen voor deze mensen die hulp hard nodig hebben en zeer zeker een woning en scootmobiel maar wel volop volledig ingerichte woningen voor al die zwarten en woestijnratten die ons land overspoelen maar deze zelfde linkse idioten hebben wel bereikt dat er voor eigen kinderen geen betaalbare woning meer te krijgen is nu niet en nog heel veel jaren onderaan de wachtlijst mogen staan. Het is maar te hopen dat al die voorstanders van meer en meer binnenhalen zelf niet afhankelijk worden van een scootmobiel of aangepaste woning maar dan niet huilen als die mogelijkheid er niet meer is.

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Wat hier nodig is is ’n nationale inzamelingsactie.
  Ik ben er zeker van dat deze situatie daarmee opgelost zou worden…

  Like

 21. Republikein zegt:

  Zijn familie heeft genoeg ruimte, lekker opzouten.

  Like

 22. Joannes den Hollander zegt:

  Weliswaar vervelend voor die buitenlandse man zonder benen. Wellicht kunnen ze in zijn thuisland Turkije beter voor hem zorgen. Ik ben toch meer voor eigen volk eerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s