Aanklacht tegen Nederlandse regering bij Internationaal Strafhof, samenwerking met Reiner Fuellmich

(Door: “9ForNews”)

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat laat de commissie weten via haar nieuwsbrief en op social media.

De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd. De aanklacht wordt ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het demissionaire kabinet. Als het nieuwe kabinet het huidige beleid voortzet, zal ook tegen iedere bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aanklacht tegen Nederlandse regering bij Internationaal Strafhof, samenwerking met Reiner Fuellmich

 1. Julia zegt:

  Hoogste tijd om de misdadigers tegen de menselijkheid voor het tribunaal te dagen en te veroordelen. Daarbij is het niet normaal dat een paar honderd demonstranten die vreedzaam tegen deze misdaad demonstreren uit elkaar worden gespoten met waterkanon en uit elkaar gemept, jongeren worden opgepakt die een buiten een feestje vieren maar wel 12.000 zogenoemde Ajax fans volop staan te feesten en geen enkele maatregel in acht hebben genomen. Van mij mogen ze dat moet ook kunnen alleen al om te laten zien dat wij allen vrijheid hoog in het vaandel hebben staan en niet langer onder deze ongekende tirannie door gaan maar het is natuurlijk wel een tweedeling in het strafrecht. Omdat madam Halsema zoals ook destijds op de Dam met haar BLM lieverds duizenden mensen niet kan handhaven laten we de boel de boel. Dus mijn mening is dat alle mensen die voor niets zijn gemept of een boete hebben gekregen vanwege het niet dragen van de besmettelijke mondmuilen en 1,5 mtr afstand in acht hebben genomen dit aanvechten bij de rechter en o.a. hun geld terug eisen. Kortom de politiek en justitie in Nederland deugen niet en het wordt tijd dat het hele zooitje politieke criminelen keihard worden afgerekend alsmede een hele grote bezem door justitie gaat. Het Neurenberg verdrag is door deze misdadigers tegen de menselijkheid Rutte, De Jonge, Kaag, en alle leden van het OMT geschonden en zwaar strafbaar. Tijd voor rechtvaardiging is aangebroken.

  Geliked door 7 people

 2. Jan zegt:

  COVID-verpleegkundige legt uit waarom ze klokkenluider werd: “Ik filmde dat ze patiënten vermoordden”

  ‘De allereerste dag bij Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht komen om voor hen te zorgen. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken, en wanbeleid’.

  Erin Maria Olzewski, de klokkenluidende verpleegster die vorig jaar de krantenkoppen haalde met het documenteren van “fraude, nalatigheid en hebzucht” die “leidden tot onnodige sterfgevallen” tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 pandemie, zat samen met LifeSiteNews tijdens de Health & Freedom Conferentie om haar ervaring en overwegingen te delen.
  ….
  “De allereerste dag in Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien,” zei ze. “Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht om voor hen te zorgen. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken en wanbeleid.”

  “Voor mij was dat echt moeilijk te verkroppen. Alles werd me op dat moment duidelijk waarom er zoveel sterfgevallen waren in New York,” zei ze.
  …..
  https://dissident.one/2021/05/01/covid-verpleegkundige-legt-uit-waarom-ze-klokkenluider-werd-ik-filmde-dat-ze-patienten-vermoordden/

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Wat Reiner Füllmich betreft, vraag ik mij intussen af wie ervoor zorgt dat deze man relatief ongestoord kan werken. Hij leeft nog, reist heen en weer tussen de VS en Duitsland, zijn Berlijnse advocatenkantoor is nog niet afgebrand, zijn werknemers daar voelen zich op hun gemak, zijn bankrekening is niet geblokkeerd en de belastingdienst eist niet plotseling gigantische bedragen. Wie kunnen we bedanken? Q, T of P?

  Like

  • alwine kerkhof zegt:

   Dat vraag ik mij zo vaak af, hoe kan deze man nog “gewoon ” rond lopen, ik hoop dat hij goede bewaking heeft. Voor mij is hij zo’n beetje de laatste strohalm.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Dat de Hollandse volksvertegenwoordiging gecorrumpeerd is word wel duidelijk, het kabinet verbuigt de Nederlandse grondwetten en zelfs het fatsoen in de Pays-Bah,…….staatsgevaarlijk.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nou maar hopen dat daar echte rechters zitten !!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Heb net geprobeerd een donatie te doen via de button onder aan de nieuwsbrief van de BPOC. Krijg dan bericht dat dit betaal verzoek reeds is afgehandeld door de INGbank. M.a.w. het doen van donaties aan BPOC is bij deze geblokeerd. Hetzelfde probleem hebben ook Weltschmerz en Flavio Pasqiuno BLCKBX gehad. Ga naar de nieuwsbrief en probeer het uit. Wil iemand mij nog vertellen dat we niet in een onderdrukkende dictatuur leven? We zitten er middenin en kunnen het eigenlijk nog niet geloven.

  Like

 7. verwardeman zegt:

  Is dat hetzelfde hof als welk Ratco Mladic heeft veroordeeld voor genocide ?
  Ratco Mladic , de generaal / HELD , die voor zijn volk opkwam TEGEN de islamitische
  moordenaars in voormalig Joegoslavie ?
  Zo ja , dan heb ik er niet veel vertrouwen in .

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Ik ben bang dat deze rechtszaak heel lang uitgesteld wordt totdat de NWO agenda voltooid is.

  Like

 9. Julia zegt:

  We zouden ook eens massaal flink tegengas moeten geven aan ziekelijke linkse doorgeslagen idioten, Nu is Sneeuwwitje blijkbaar weer seksueel misbruikt zeker https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/cancel-culture-slaat-weer-toe-sneeuwwitje-ongevraagd-kussen-is-verkeerde-les-voor-kinderen/ Wat heb ik medelijden met onze kinderen zelfs sprookjes worden nu teniet gedaan. Holle Bolle Gijs, Donald Duck kortom alles wat leuk voor kinderen was en in kindergedachte helemaal onschuldig is wordt door de linkse ziekelijke idioten en maf klappers teniet gedaan. Nee we hebben de internationale naakte tuinieren dag gehad nou mijns inziens lopen kinderen een trauma op als zij opa, oma of andere volwassenen in hun nakie zien tuinieren. Wat een ziekelijke samenleving het wordt de hoogste tijd om ook al die ziekelijke maf klappers op te gaan pakken en voor de rechter te dagen omdat zij de algehele samenleving ontwrichten. Tijd om al die ziekelijke waanzinnige idioten die in alles het kwaad zien massaal op te pakken en achter hele hoge hekken op te sluiten. Ziek wordt men van de tirannie door de politiek maar zwaar misselijk van de tirannie uit de linkse samenleving. Ik ben zo klaar met het doorgeslagen zooitje die wel onderduiken door angst geen mening meer hebben over essentiële zaken en blindelings achter de misdadigers tegen de menselijkheid o.a. Rutte, De Jonge, Grapperhaus en de rest van de politieke criminelen blijven staan.

  Like

 10. Wappie zegt:

  Van mij mogen ze het hele zooitje oppakken, maar dat zal wel weer niet gebeuren zoals altijd komen ze er mee weg. Het hele zooitje is zo intens verrot.
  De VN agenda volgen en knuffelen bij Schwab, zelf de koning doet er aan mee.
  Je praat dan over het niveau van de Franse revolutie waarbij de quillotine onophoudelijk op en neer blijft gaan en het bloed de poorten van het binnenhof de straat bevuild.
  Ik begrijp werkelijk niet waarom er zoveel mensen zitten te snurken en het allemaal geloven?
  Mag hopen dat er binnenkort eentje opstaat die een stok tussen de spaken gooit als pinokkio of clowntje clusterfuck voorbij fietst en het dan even persoonlijk kracht bij zet?

  Like

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou kan gerust gesteld worden dat het internationaal gerechtshof zeker niet onafhankelijk is.
  Ik kan me het schandaal van het Joegoslavie tribunaal namelijk nog maar al te goed herinneren.
  Ook daar moest Barbertje hangen ondanks alle bewijzen die er waren om een aantal mensen vrij te pleiten.
  Ik mag gerust zeggen dat Ik er totaal geen vertrouwen in heb en dat ligt niet aan mij, maar ze hebben daar maar al te duidelijk laten zien dat ze zwaar onder politiek correctisme gebukt gaan.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Er is EEN groot probleem. De rechters zijn ook niet meer zuiver op de graat, ook zij hebben in deze tijd lak aan de Wet. Verschillende keren werd er al geprobeerd om vanwege die Coronamaatregelen zijn voordeel te behalen bij de rechter. En iedere keer ving men bot. Die ene keer dat de rechter meegaand was paste het kabinet in slechts 2 dagen de Wet aan waardoor alles weer bij het oude bleef. Eerst zien en dan geloven zegt men wel eens. We leven immers in een tijd dat de leugen regeert en wij burgers het nakijken hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s