Arts, die beroemd werd door hydroxychloroquine, voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede (+ video!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Vladimir Zelneko (foto), die als een van de eerste artsen in de wereld corona met hydroxychloroquine behandelde, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon eerst niet geloven dat hij genomineerd was, zei hij tegen “One American News” (OAN). Hij zei dat zijn nominatie geloofwaardigheid aan zijn boodschap verleent.

Zelenko behandelde met succes patiënten met hydroxychloroquine, totdat de gezondheidsautoriteiten hem dit verboden. “Ik heb geprobeerd het leven van mijn patiënten te redden”, verklaarde hij.

Zijn resultaten, die later in een wetenschappelijk tijdschrift werden gepubliceerd, toonde aan dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de groep met een hoog risico na het gebruik van hydroxychloroquine met 84% afnamen. Het onderzoek werd tientallen malen herhaald met steeds dezelfde uitkomsten.

De voor de Nobelprijs voor de Vrede genomineerde groep bestaat uit 103 artsen, die op hun beurt weer deel uitmaken van een groep van 11.000 artsen. “De artsen kennen de waarheid”, zei Zelenko. “Het is gewoon een schande dat zo veel mensen onnodig sterven.”

De arts benadrukte dat er “krachten” actief zijn in de wereld die de mensheid getraumatiseerd hebben en angst inzetten als wapen. “Geeft u niet toe aan de angst. Er bestaan effectieve behandelingen. Enkele zijn zelfs zonder recept vrij verkrijgbaar.”

U hoeft niet aan corona te sterven. De ziekte is heel goed te behandelen. Gebruikt u uw gezonde mensenverstand, zei Zelenko. Hij probeert de mensen gerust te stellen: “U hoeft er niet bang voor te zijn wanneer u toegang krijgt tot goede zorg.”

Bron:
uncutnews.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Arts, die beroemd werd door hydroxychloroquine, voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede (+ video!)

 1. Mary zegt:

  En terecht dat hij voorgedragen wordt daar dit middel zoveel mensenlevens red, precies de reden dat de mnoordenaars Rutte en Co van het WEF/VN het verbieden en artsen dreigen met hoge boetes……..Neurenberg 2 voor dit gajes!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Het enige dat helpt (net als hydroxychloroquine):
  India beveelt weer officieel Ivermectine aan nadat dodentallen oplopen na vaccinatiecampagne
  https://dissident.one/2021/05/01/india-beveelt-weer-officieel-ivermectine-aan-nadat-dodentallen-oplopen-na-vaccinatiecampagne/

  Like

 3. Jan zegt:

  Huisarts weigert patiënten coronavaccin

  Huisarts Ramdas uit Lelystad weigert om zelf coronavaccins toe te dienen aan patiënten. Hij laat dat door zijn assistente doen, nadat de ontvanger een verklaring heeft getekend, weet De Telegraaf. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schrijft Ramdas in een brief aan patiënten die in aanmerking komen voor de prik.
  …..
  https://www.nederlandonsland.nl/actueel/huisarts-weigert-patienten-coronavaccin/

  Huisarts lucht hart: ‘Kom je op voor de artseneed,
  dan word je verketterd’
  Huisarts Els van Veen heeft een jaar na het begin van de coronacrisis besloten om haar hart te luchten. Op Twitter schrijft ze dat de huisartsenzorg al in zijn voegen kraakte voor het begon.
  De arts is kritisch op het coronabeleid. “Er werden anti-wetenschappelijke maatregelen ingevoerd zoals mondkapjes,” zegt ze. “Er werden experimentele vaccins ingevoerd. Daar mocht je als arts geen kritiek op hebben op straffe van censuur en zwartmakerij door alle media. Met voor mij het dieptepunt met het artikel over gevaarlijke huisartsen in het AD.”

  De krant publiceerde afgelopen maand een artikel waarin artsen die kritiek hebben geuit op het coronabeleid door de mangel worden gehaald. Onder meer Berber Pieksma, Marije Berkelaar, Bettina van Steenis, Elke de Klerk, Rob Elens en ook Els van Veen werden op de korrel genomen.
  Dit gebeurd ook bij de Volkskrant, daar duld men ook geen kritiek op het coronabeleid van het kabinet. De hoofdredacteur Pieter Klok heeft het zelf gezegd.
  …..
  https://www.nederlandonsland.nl/actueel/artsen-luchten-hun-hart/

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Het zou mij niet verwonderen dat straks stilletjes wordt overgegaan tot hydroxychloroquine met als argument dat de tabletten direct leverbaar zijn en door iedereen zelf zijn af te halen.
  Rutte zal zich dan weer voordoen als iemand met voortschrijdend inzicht en redder des vaderlands

  Like

 5. antiislamnu zegt:

  Deze nep epidemie is opgestart om andere doeleinden versneld te bereiken uitgedacht door stinkend rijke psychopaten Soros Bill Gates enz enz

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Waarom alleen voor de vrede. Geef hem ook de Nobel prijs voor geneeskunde.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Met hydroxychloroquine ggaat het onmense
  verdien model van de Bilderberg Groep& co
  verloren.
  Arme mensen zijn beter te bespelen.

  Like

 8. Pingback: 20210503 Over het goede nieuws – Home

 9. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/hier-de-1-minuut-uitleg-waarom-zoveel-artsen-zo-bezorgd-zijn-over-de-experimentele-covid-19-vaccins/

  Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’

  Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’. Wat hen de meeste zorgen baart is de zogenaamde antilichaam-gemedieerde versterking van de infectie. In het Engels, antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dat precies? Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in de video hieronder.

  Geliked door 2 people

 10. Johan zegt:

  Vanavond bij de NOS in het journaal :
  Een of ander zalvend onderwerp over het gebruik van geneesmiddelen bij een andere ziekte dan waar ze oorspronkelijk voor ontwikkeld werden. (Het off-label gebruik).
  De NOS klaagde erover dat die medicijnen soms dan plots zo ontzettend duur werden, als bleek dat ze ook voor een andere ziekte ingezet konden worden. Dat was oneerlijk en onrechtvaardig, bla bla bla.
  Als voorbeeld werd een patient geinterviewd , die het honderdvoudige voor iets moest betalen wat eerst heel goedkoop was. Als argument werd ook nog angehaald, dat het medicijn al vijftig jaar veilig gebruikt werd.

  Dat mag allemaal wel zo wezen, maar waarom is dan bijvoorbeeld hydroxychloroquine (HCQ) meteen in de ban gedaan door de Inspectie ?

  Wat is hier aan de hand ? Terwijl HCQ al sinds 1955 miljoenen malen voorgeschreven is en een zeer veilig geneesmiddel is.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Het lijkt mij nogal duidelijk.
   Rutte en consorten hebben, uit winstbejag en machtswellust, de Nederlandse bevolking vitale medicatie onthouden, wat een hoop Nederlanders het leven gekost heeft.
   Dat gaat eerstdaags algemeen bekend worden, en dus moet het grote (domme) publiek alvast voor het excuus opgewarmd worden.
   De NOS is geen nieuws organisatie, het is de spreekbuis van de gevestigde macht.

   Like

 11. Ravian zegt:

  Wat heeft dit met de vrede te maken?
  Ze gaan wel ver om vooral Trump die prijs maar niet te hoeven geven…

  Like

 12. Republikein zegt:

  Nou nog een geneesmiddel voor wereldvreemde mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s