De Nigeriaanse maffia infiltreert Duitsland

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals blijkt uit een vertrouwelijk rapport van de Duitse inlichtingendienst (BND), heeft door de vluchtelingenstroom de Nigeriaanse maffia zich in Duitsland genesteld. Ondertussen ageren meerdere verschillende rivaliserende maffiagroepen in Duitsland. De bekendste van deze bendes is de “Black Axe”, die door internationale veiligheidsdeskundigen een van de meest wrede maffia´s ter wereld wordt genoemd.

ZDF-info is een indrukwekkende reportage gelukt. De Nigeriaanse criminelen zijn vooral actief in de drugshandel, internetbedrog, mensenhandel en gedwongen prostitutie. De gedupeerde vrouwen schetsen hoe zij met slaag, geweld en folteringen tot prostitutie gedwongen worden. Anderen vertellen van brute groepsverkrachtingen, die zo net zo lang duren tot het laatste beetje verzet bij de vrouwen de kop ingedrukt is. Een voormalig lid van de maffia vertelt van een vrouw die weigerde om nog als prostitué te werken en aankondigde geen geld meer aan de groep te betalen. De reacties van de maffiosi: ze vermoordden de vrouw, hakten haar lichaam in stukken en begroeven de lichaamsdelen in het zand.

De brute daad leidde tot het vertrek van een maffialid, dat naar de politie ging, het verhaal vertelde en de namen van de daders noemde. Belangwekkend is waar de wrede mannen zich nu bevinden. Die zouden wegens de vervolging door de politie naar Duitsland zijn gevlucht. Deze schokkende uitspraak van de man worden bovendien bewezen door de uiteenzettingen van de schrijver in de “Spiegel”-bestsellerauteur “De destabilisering van Duitsland”, waarin meermaals indringend wordt gewaarschuwd dat niet alleen terroristen, maar ook moordenaars, verkrachters en beroepscriminelen de vluchtelingenstroom doelbewust gebruiken om naar Duitsland te immigreren. Op het moment van grensoverschrijding worden zo moordenaars en vluchtelingen zonder enige controle tot vluchteling verklaard en krijgen ze bovendien nog een all inclusive verzorging.

Je kunt de migratiepolitiek sinds 2015 alleen maar suïcidaal noemen.

Italië al in de wurggreep van de “Black Axe”

Een blik naar Italië zou volstaan hebben om op het dreigende gevaar voorbereid te zijn en desbetreffende afweermechanismen voor te bereiden. Want de Nigeriaanse maffia is daar al actief sinds de vluchtelingengolf in de jaren-80. Daar terroriseert zij complete landstreken en steden, zodat zelfs de grote Italiaanse maffiagroepen gedwongen zijn om met de Nigerianen samen te werken. Italië, van waaruit de Afrikaanse criminelen hun Europese expansie bedrijven, geld op dit moment als machtig bolwerk van de “Black Axe” en andere Nigeriaanse groepen. Duitsland is al jaren in het vizier van de bendes. Maar nu hebben hun doen en laten en het toenemend aantal gerechtelijke processen in Duitsland zo´n omvang bereikt, dat een verzwijgen van dit gevaar nauwelijks nog mogelijk is voor de politiek en de media. Waarschijnlijk is dit ook de belangrijkste drijfveer geweest voor het maken van de ZDF-documentaire om bij kritiek en beschuldigingen in de toekomst de handen in onschuld te kunnen wassen en naar de documentaire te kunnen verwijzen.

De weg naar Europa leidt rechtstreeks in de prostitutie

Een andere prostitué vertelt hoe ze door mensensmokkelaars met valse beloftes naar Europa werd gelokt. In plaats van een baan als kindermeisje of keukenhulp wacht er op de vrouwen in Duitsland een enorme geldvordering van de mensensmokkelaars van tot € 60.000,-, die direct terugbetaald moet worden. Mocht de immense schuldenlast als druk tot prostitutie niet meer volstaan, dan komt het, zoals hierboven vermeld, tot toepassing van geweld. Ook uit Duitsland´s bordelen schetsen gedwongen prostituees toestanden die herinneren aan de slavernij in de vorige eeuw.

Inmiddels is er in heel Europa een netwerk van deze bendes ontstaan, die met elkaar in contact staan en het werk verdelen. Mocht een prostitué vluchten en in een ander Europees land een schuilplaats zoeken, dan wordt haar foto voorzien van een opsporingsoproep en in heel Europa via de smartphone naar criminele leden van de maffia gestuurd.

Bijzonder deprimerend zijn de scènes met een voormalig maffialid, dat niet alleen vertelt over de wrede moor dop een prostitué, maar bijna terloops van meer moorden vertelt, waarbij de lichamen daarna allemaal in stukken gehakt en in het zand begraven werden. Veiligheidsdeskundigen gaan uit van circa vijftig verschillende Nigeriaanse maffiabendes. Alleen al in de mensenhandel zouden deze – per jaar – € 500 miljoen omzetten.

In het geheime rapport waarschuwt de BND indringend voor deze bendes en wijst nadrukkelijk op de massale toename van asielzoekers uit Nigeria, wat rechtstreeks leidt tot een uitbreiding van de criminele groepen. Een blik op de asielstatistiek van de Duitse regering op de site van de Bondscentrale voor politieke ontwikkeling verduidelijkt de dimensies van de Nigeriaanse immigratie naar Duitsland.  

Sinds 2016 hebben meer dan 46.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland ingediend. De Duitse regering blijft ondanks deze alarmerende achtergronden passief. Noch wordt een immigratie van criminele mannen uit Nigeria tegengegaan, noch worden deze onderworpen aan een grondige controle. Ook een automatische vergelijking met data van Nigeriaanse autoriteiten vindt niet plaats, aldus de informatie van de schrijver. Hoe actief en wreed deze bendes al in Duitsland ageren, bewijst een opeenhoping van gerechtsprocessen tegen deze groepen daders. Vooral in het Ruhrgebied hebben de bendes zich al enorm uitgebreid en georganiseerde structuren gecreëerd. De groepen zijn streng militair georganiseerd met een leider voor elke duidelijk gedefinieerde zone en een “bestuur”. Deze zijn verantwoordelijk voor de diverse arbeidsterreinen zoals veiligheid, logistiek, wapens enz.

Terwijl gevoelsmatig elke regeringskritische site op Facebook en YouTube door meerdere veiligheidsautoriteiten gecontroleerd en daarna gecensureerd wordt, konden de Nigeriaanse bendes bijna ongehinderd hun structuren opbouwen. De Nigeriaanse maffia dreigt Duitsland´s aangeslagen veiligheidssituatie nog verder enorm te verscherpen.

Bron:
kopp-report.de
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De Nigeriaanse maffia infiltreert Duitsland

 1. Hovawart zegt:

  De diaspora van talrijke illegale maffiagroeperingen die zich komen verrijken als verrijkingen van de multiculturele samenleving zijn slechts amateuristische organisaties vergeleken bij de georganiseerde maffia die in Brussel en Den Haag gezeteld zijn….die acteren zelfs buiten de illegaliteit.

  Like

 2. karton zegt:

  Nou nou, die Duitse inlichtingendienst (BND) is ook niet op haar achterhoofd gevallen zeg !!
  Zij zegt in een “vertrouwelijk rapport” wat bij de bevolking reeds vanaf het begin bekend is !!
  Met het binnenhalen van ál dat buitenlandse gajes haal je uiteraard de “beschaving” van die landen óók naar binnen , de bevolking ziet en hoort dat zelf ook wel, maakt het zelfs dagelijks mee in de praktijk.
  Het z.g. “vertrouwelijke rapport” van de BND komt rijkelijk laat, wát zeg ik ?!
  Véééééél te laat !
  Maar het maakt geen enkel verschil met de Nederlandse “vertrouwelijke rapporten”……………áltijd te laat en áchteraf vaststellen wat er niet klopt terwijl de bevolking het al lang ziet én meemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Kijk naar uw eigen land mensen smokkelaar leveren ze af bij ter appel, kosten voor 1 vluchteling kost 20.000 euro om over te brengen naar Europa, waar halen ze dat geld vandaan??? dan ben je in mijn ogen geen vluchteling.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Hebben deze EU landen geen militairen meer die dat zwarte vulles even kunnen ruimen al zijnde de Afrikaanse varkens pest.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Ze halen die ratten zelf binnen , dus wat willen ze nou ???

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Pest moet zijn griep.

  Like

  • karton zegt:

   @ vangie1206j op 3-5-2021 om 12.46 / 12.48 u.
   Als “griep” ernstiger is als “pest” dan krijgt u van mij een like bij de “griep” en gaat die bij de “pest” weg. Deal ?

   Like

 7. Cathja zegt:

  Ik ga er vanuit dat het slechts een kwestie van tijd is eer deze bendes zich ook in Nederland zullen nestelen. Staan wij op scherp, of ‘kijken we er nog eens goed naar’….., zoals mevrouw Broekers-Knol graag zegt.
  Met dank aan Frau Merkel, die al deze ellende uiteindelijk heeft gefaciliteerd. Er is genoeg gewaarschuwd voor het gevaar dat mét de boten vol ‘vluchtelingen’ ook misdadigers mee zouden liften, maar dat was zogenaamd niet het geval.
  “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel”….., is een gezegde die hier wel van toepassing is, denk ik.

  Like

 8. Ben zegt:

  Duitsers zijn gek op zwarte uniformen, blijkt maar weer.

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  stasi/nazi zwijn merkel heeft deze nigeriaanse monsters met nachtvluchten duitsland binnengehaald.stasi nazi zwijn merkel en andere duitse politici weten dondersgoed dat ze dieven moordenaars,verkrachters,terroristen en pedofielen binnenhalen.Ze sturen aan op een oorlog,merkel heeft niet voor niets 5 sterren bunkers onder alle belangrijke steden in duitsland laten bouwen.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Ik heb gehoord dat die bunkers ook zijn voor de moslims hun vriendjes, die gebruik maken van de wapendepots daar in de bunkers. En wat moeten zij daarmee, nou schieten op de duitsers in de burgeroorlog die ongewapend zijn. Omdat het allemaal mannen zijn gaan er ook linkse vrouwen mee de kerkers in. Die spelen dan de hoer met vele mannen. Dat hebben ze toch nodig.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Stasi/nazi/commi/grüni und EU Sau.

   Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Nou , daar ben je lekker mee !
  Nigerianen is het grootste tuig , dat er in Afrika rondloopt .
  Meedogenloze klootzakken en sadisten .
  Dieven en hoeren , anders heb je daar niet .
  Dat moet je niet binnen willen halen , zo ga je in rap tempo je eigen ondergang tegemoet .

  Wordt het niet hoog tijd , dat die Merkel opgenomen wordt in een instelling voor psychisch gehandicapten ?
  Zonder kans op vrijlating .
  Hoe is het toch mogelijk dat zo’n onfris wijf een heel land , met medeneming van half Europa straffeloos naar de bliksem kan helpen ?

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Harry op 3-5-2021 om 16.21 u.
   Heer Harry, ik weet het natuurlijk niet helemáál zeker, maar het feit dat een “onfris wijf als Merkel” een heel land én half Europa naar de bliksem kan helpen, zou wel eens veroorzaakt kunnen zijn door de vele psychisch gehandicapten in Brussel c.q. Straatsburg.
   De lieden die daar huizen zijn nu ook niet bepaald “grote lichten”.

   Like

  • Lot zegt:

   Beste Harry, die Bantu zijn al in Nederland, zo een 20.000 hoewel oude cijfers. Net als die akwasi meedogenloos empatieloos. Die komen via Engeland Nederland binnen. Als EU burger kunnen ze hier wonen. De Surinamers worden nog een minderheid aan zwarten alhier. Nu Engeland niet meer in EU is, moeten wij dan deze binnengebrachte Bantu goudkust trekkers en Pakistanen niet het land uitzetten en paspoort afpakken. Wij weten van het gemenebest (commonwealth, geen wealth voor ons) en al die landen wilden in engeland wonen, die maar wat graag dat volk weer wil afschuiven. Ach nee smeken de Englanders mogen wij ALSJEBLIEFT die alhier opgeleide Bantu en Pakistanen terug wij kunnen niet zonder hen.
   En zij Englanders zitten met onze Somaliers. Wat zouden zij daar mee gaan doen. In ieder geval is dat nog een redelijk passief volk gehuld in doeken en wat zittend.

   Like

  • Lot zegt:

   Die Merkel wordt makkelijk de schuld gegeven, maar het hele apparaat had haar allang kunnen doodwurgen, en doet dus mee met haar. Net als Hitler en gang.

   En btw, het kan hun niets schelen, als een Nederlander ergens gehandicapt raakt door zo een buitenlander.

   Like

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat zat er dik in dat dat gajes na Italie snel zijn weg zou vinden naar Duitsland en nou is de vraag hoe lang gaat het duren voordat ze ze in Nederland in het groot de kop op steken en overigens ook in de rest van Europa, want die laten zich niet makkelijk tegen houden

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Dit soort lui hebben de koppensnellersmentaliteit nog steeds in hun genen zitten. Een mensenleven telt niet voor hun, alleen materieel en geldelijk gewin. En zolang dit alles niet keihard aangepakt gaat worden zal het alleen maar steeds erger gaan worden. Het verhaal van de zachte heelmeesters die stinkende wonden maken.

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Voor dit soort benden is maar een oplossing. Buiten het rechtssysteem opsporen en liquideren met speciale moord commando’s. Je hoeft ze niet allemaal te liquideren. Als deze groepen eenmaal weten dat dit de strategie is zullen de overblijvers wijken naar veiligere oorden. Als wij ons aan de wet houden halen ze enkel de schouder op en vagen de weg naar de sociale dienst om een uitkering aan te vragen als ze die al niet al hebben.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Ook Nederland zit een grote gevarenzone met dank aan de grootste legale Maffia club in Den Haag. Handhaven binnen de probleemwijken is al jaren het grootste probleem waar justitie en de overheid totaal machteloos tegenover staan sterker nog de macht hebben verloren. Maar volgens maffia lid Kaag kunnen er nog heel veel meer bij omdat al deze zwarte uitbuiters en criminelen een aanwinst zijn voor de Nederlandse samenleving. Het is te ziek voor woorden om hier ongestoord mee door te gaan en zelfs deze binnenkomende criminelen te faciliteren. Wat mij betreft kijk ik er absoluut niet raar van op als dit enorme miljarden verslindende wanbeleid uitdraait op een burgeroorlog het is er niet om vragen maar om smeken.

  Like

 15. Wolf zegt:

  Düsseldorf heeft een zeer talrijke populatie van Japanners . Japanners hebben de YAKUZA . Als we er die nou eens op loslaten op die nikkers is Duitsland binnen de kortste keren opgeschoond. De motor clubs hadden die zwarten ook zo onder de knie gehad, maar die zijn ook al te vrij en zijn daar maar ook hier allemaal VERBODEN door linksdraaiende partijen met hun ROT rechters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s