Arbeidsmigrant krijgt belastingkorting die Nederlander niet krijgt

Door een maas in de wet krijgen arbeidsmigranten uit de Europese Unie duizenden euro’s extra, die Nederlandse gezinnen in dezelfde situatie niet krijgen. Dat kan oplopen tot bijna drieduizend euro extra per jaar, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.

Een arbeidsmigrant die hier werkt, maar niet in Nederland staat ingeschreven, wordt door de Belastingdienst vrijwel in alle gevallen behandeld als alleenstaande, ook al is hij getrouwd en woont zijn partner in hun thuisland. Daardoor profiteren vele duizenden buitenlandse werknemers van regelingen die eigenlijk niet voor mensen in hun situatie bedoeld zijn. In dit geval krijgt men geld terug op basis van de inkomensafhankelijke combinatiekorting.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Arbeidsmigrant krijgt belastingkorting die Nederlander niet krijgt

 1. karton zegt:

  Één grote klère-bende , en dat betreft gehéél Nederland ! Dat zijn de gevolgen van járen “geregeerd” worden door de afd. Neder-cosia van de Maffia.

  Like

 2. Julia zegt:

  Voor migranten en bodemloze putten klotsen miljarden belastinggeld tegen de plinten door het enorme wanbeleid bij Belastingdienst en het Ministerie van Financiën. Ondertussen vliegen in Nederland de prijsverhogingen om de oren, worden pensioen nog steeds niet geïndexeerd en maakt het die politieke en ambtelijke mislukkelingen geen donder uit of Nederlandse gezinnen afhankelijk zijn of worden van de voedselbank. De belastingbetaler krijgt niets maar mag zwaar bloeden om al deze bodemloze putten en migratie te onderhouden. Het is een schande dat het ambtelijk mislukt apparaat binnen Nederland nog niet omver is geworpen hoelang tolereert de Nederlander de verspilling van ons belastinggeld nog. Of halen we wederom de schouders op en maken we de meest machteloze en domme opmerking met zijn allen weer WE KUNNEN ER TOCH NIETS AAN DOEN, Door deze massale onderdanigheid en tolerantie zal de overheid het onderste uit de kan trekken om u en de rest van de Nederlandse belastingbetalers leeg te plunderen omdat er vanuit de samenleving geen daadkracht en verzet wordt getoond. We hebben gezien dat het toegeven makkelijk werkt kijk naar de 12.000 mensen die tijdens het Ajax feest samen kwamen en waar men onderdoor is gegaan om escalatie te voorkomen kortom niet genoeg handhaving is. Dus met duizenden naar Den Haag zou een statement zijn dat hoeft niet met geweld maar wel duidelijk om onze stem te laten horen dat het wanbeleid op velerlei gebied niet meer kan worden getolereerd.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De verspilling draait dooorrrrr!, de spilzucht heeft haar zinnen gezet op gelijke armoede in alle EU-lidstaten, de Nederlanders betalen enkel méér belasting om Brussel te spekken…..en werken langer doorrrrrr!…

  Like

 4. Andre zegt:

  Het lijkt Duitsland wel. Mijn kinderen mogen niet meer naar school, mijn vrouw is Rus en mag niet werken. Onze winkel is al een jaar dicht maar ik moet wel aangifte doen van belastingen????? Met de groeten uit Dresden en Rutte heeft een probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s