BEVRIJDING…

(Door: “Peter Selie”)

Wederom wordt met veel tamtam aangekondigd dat we vandaag dodenherdenking en morgen de Bevrijding vieren. Een Scherz, want we zitten dankzij de overheid al bijna anderhalf jaar gevangen in huis. Die heeft ons allang uitgeleverd aan de NWO. Dat heeft de politiek van de laatste 50 jaar allemaal op haar geweten.

We moeten het vooral diegenen die overal tegen zijn, zoals tegen het christendom, tegen Kerstmis en Pasen, tegen Zwarte Piet en tegen onze levenswijze, naar de zin maken. Overal zijn ze tegen, zodat blank Nederland in een keurslijf geperst dient te worden. Frans Timmermans  heeft zijn zin; de uitroeiing van de blanken is in gang gezet. Vandaag lees ik dan ook nog  dat we er 50.000 vijanden in spe hebben bij gekregen.

Twee in Groningen geboren kinderen moeten na elf jaar het land verlaten. Volgens de IND kan dat best, want ze zijn hier niet geworteld, aldus de IND. Niet geworteld, maar wel in het land van hun ouders dat ze nooit hebben gezien! Misschien verklaart het dat ze waarschijnlijk christenen zijn, de enige groep die in zijn eigen landen in gevaar is. Maar desondanks hier categorische wordt geweigerd!

Prettig vooruitzicht! En toch hebben we het schuim, dat ons dat alles aandoet, zelf gekozen. Wat domheid al niet teweeg kan brengen. Ondanks onze situatie, waarin we door politieke domheid zijn terechtgekomen, mijn hulde aan de moedigen die bij hun actie het leven hebben gelaten! Ga eens kijken op het oorlogskerkhof in Margraten. Voor mij morgen geen feest, integendeel!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op BEVRIJDING…

 1. pepo Copyright zegt:

  Vrijheid is een illusie.
  Alles is schijn en je aangeleerd vanaf je geboorte.

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  ACH BESTE PETER
  EN ALS IK ROEP , DAT IK OMRINGD BEN .DOOR 16 MILJOEN LOBOTOMY PATIENTEN

  ZIJN ER MENSEN BOOS , WHAHAHAHAHAHA

  JE REDT HET NIET MET 16 MILJOEN DENK IK ZELF

  HUGGIE OUWE STRAATVECHTER

  DIKKE HUG

  OOM BOBZLF

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Goede avond Peter waarom denk je dat wij uit jouw ouwe stad vertrokken zijn, naar een ander land.
  Dit doe je niet zo maar, je weet wie mijn buurman was, na zijn uitspraken over de politiek ga je denken, zijn woorden waren buurman als je in de politiek zit dan heb je geen geweten. Dus Marcus’ Bakker rust in vrede.

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Prettig vooruitzicht! En toch hebben we het schuim, dat ons dat alles aandoet, zelf gekozen. Wat domheid al niet teweeg kan brengen . . . . WE???????.
  Maar Peter Selie weet heus wel wie hij bedoelt . . . hè Peter :o).
  Opgegroeid in mijn jeugd in het voormalige Nederlandsch Indië werden WE (de jeugd) geïndoctrineerd met VVV. Volk – Vaderland – Vorstenhuis. In omgekeerde volgorde heb ik dat in de loop der jaren afgebouwd.
  Ik behoor niet tot dat Volk, dat de rode puntjes daar heeft geplaatst waar mijn rode keuze-puntje nooit en te nimmer zal worden afgezet.
  Het is best mogelijk, dat mijn ingekleurd puntje op het stembiljet, dat ik per post heb opgestuurd, zijn eindbestemming (ongewenst) heeft moeten eindigen in de versnipperaar. Mijn bijgevoegd ondertekend papiertje werd wel bij de legale stemmers geplaatst, maar het legaal bijbehorende stembiljet . . . . . in de lengte ingevoerd . . . ppprrrrrrrrrrt in 20 repen naar beneden gedwarreld.

  Geliked door 3 people

 5. Republikein zegt:

  Vrome honden in een paardenstal, peterselie, u snapt niks van het universum.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Voor mij is de bevrijding gekomen met mijn verhuizing.
  Laat Ik even wat voorbeelden geven.
  Hier ga je een cafe of restaurant binnen en het personeel draagt een mondkapje maar wel pertinent op hun kin omdat de overheid vind dat het personeel mondkapjes dienen te dragen.
  Verder, als je op de markt komt die is hier dagelijks open staat er bij de ingangen een politieagent die zegt dat je een mondkapje op moet doen en de mensen doen dat dan en lopen door maar zetten enkele passen verder hun mondkapje weer af, Wat voor mij duidt op val dood met je flauwe kul.
  In de winkels hetzelfde mondkapjes op de kin ingeval er iemand komt controleren is het namelijk even schuiven met dat ding en iedereen is in regel.
  Er word hier eigenlijk niet echt gecontroleerd omdat volgens mij de overheid goed genoeg weet dat men zich hier niet op houdt met die flauwe kul.
  Ook anders Terrassen, er zijn veel overdekte terrassen waarvan de ramen open kunnen die dan volgens de wetgeving geen afgesloten ruimte meer is volgens mij en met de temperaturen hier staan alle ramen van de terrassen dus open en zie je er niemand met een bakkespamper op.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Vrijheid in de huidige omstandigheden vieren is hypocriet. Al die soldaten en verzetshelden die voor onze vrijheid stierven, stierven in feite voor niets. Na de verkiezing van Hitler tot Rijkskanselier staan we alweer toe dat de dictatuur in Europa een hernieuwde kans krijgt. Duitsers die Merkel hun gang laten gaan, en Nederlanders die Rutte zijn gang laten gaan. Zelfs als ons land ondergedompeld zal zijn in een complete dictatuur zal de overheid zo brutaal zijn om op 4 mei te herdenken en op 5 mei de vrijheid te vieren. Europa is met tussenpozen altijd al het toneel geweest van oorlogen en onderdrukking. Die echte vrijheid waarnaar iedereen snakt zal waarschijnlijk wel nooit echt komen.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Merkel geeft de 5 mei lezing
  “omdat zij zich, doordrongen van de geschiedenis, al jarenlang inzet voor vrede, vrijheid en stabiliteit in Europa”.
  Het zal toch niet waar zijn! Dit kan alleen maar een surrealistische remake van 1984 zijn.

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Sorry dan behoort Rutte toch echt niet het bevrijdingsvuur aan te steken wat een hypocrasie. Natuurlijk zijn ontnomen vrijheden niet geheel te vergelijk met WOII maar vergeet niet dat deze man heel veel ouderen tijden lang heeft opgesloten waardoor zelfs ouderen door eenzaamheid zijn overleden en heel veel jongeren tot wanhoop heeft gedreven die in depressies zijn geraakt en waar de zelfmoorden onder de jongeren zijn toegenomen. Waardoor door het ontnemen van vrijheid en het sociaal leven. Nu zelfs het lef heeft Merkel uit te nodigen. Dus zelfs op Bevrijdingsdag wordt het volk geconfronteerd met deze twee gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid. Merkel die Europa deels ten onder heeft gebracht door massa invasie van ongecontroleerde profiteurs en nu snel een covid ausweis verplicht stelt om iets meer vrijheid terug te krijgen waardoor er een enorme ongelijkheid en tweedeling in de samenleving ontstaat ook Rutte en De Jonge drammen dit ausweis door. Maar ja het is en blijft Duitsland dat wederom Europa in de ban heeft met medewerking van o.a. Rutte die als een trekpop alle beleid zonder meer overneemt. Vrijheid wij moeten niet vergeten dat de politici en de elitaire machtswellustelingen miljoenen mensen de psychologische oorlog hebben verklaard die nog jaren zal voortduren totdat de agenda NWO geheel is gerealiseerd. Het waren toch de zogenoemde complotdenkers die voorspelde dat o.a. het niet in bezit hebben van een covid paspoort wordt afgestraft met uitsluiting van de samenleving. Vrijheid? Pure discriminatie ten top. Volgens mij is discriminatie bij wet verboden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Like

 11. karton zegt:

  Tijdens het ontsteken van het zg. “Bevrijdingsvuur” door Rutte hoop ik van harte dat z’n pantalon vlam vat, vervolgens overslaat naar z’n colbertje en dat er tenslotte een klein hoopje as van de “mens” Rutte resteert.

  Like

 12. Willem zegt:

  Gisteren werden er 3 gedichten voor gelezen bij de herdenking op tv, op zich mooie gedichten, maar is iemand iets opgevallen?

  Like

 13. M. zegt:

  Voor zij die zwijgen en dus toestemmen in alle ellende komt er geen bevrijding meer.
  Weet wat er met je gebeurd als laffe angsthaas.

  https://www.bitchute.com/video/oko24VT2La1a/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s