Binnenkort leven we allemaal onder de barbaarse sharia in Nederland of we komen in een burgeroorlog terecht

(Door: “Balkanske priče”)

Dankzij linkse cultuurverrijking-diversiteit bedreigt het sluipend gif de sharia (waarop wetten en regels van de islam  gebaseerd worden) ons al jaren in Nederland. Eerst tolereerden we wat op het eerste gezicht aanvaardbare sharia-eisen leken, zoals halal-maaltijden en vrouwen die hun haar bedekken. Toen tolereerden we praktijken die tegen onze beleefdheidsnormen ingaan, zoals islamitische mannen die weigeren vrouwen een hand te geven. Al snel kwamen we terecht bij sharia-praktijken die regelrecht indruisen tegen de Nederlandse rechtsorde, zoals polygamie. Zo glijden we af naar volledige islamisering van onze samenleving. Stapje voor stapje wordt ons westerse rechtssysteem en samenleving vervangen door de sharia. Naast de honderden moskeeën, tientallen islamitische scholen, boerka’s, sharia-enclaves, islamitisch antisemitisme, geweld en bedreigingen tegen anders gelovigen, zien we sharia-infiltratie bij politie, justitie en Tweede Kamer. Het sharia-virus is nu wijdverspreid bij alle partijen (met uitzondering van de PVV)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Binnenkort leven we allemaal onder de barbaarse sharia in Nederland of we komen in een burgeroorlog terecht

 1. Voight-Kampff zegt:

  Wat betreft de titel; er is nog een derde scenario mogelijk. Namelijk tirannie door de overheid, welke gemanaged wordt de politieke partijen die op hun beurt de Trias Politica beheersen.

  Om de titel verder te ontleden; de overheid is direct verantwoordelijk voor invoering van de sharia en indirect verantwoordelijk voor een eventuele burgeroorlog. In dit verband dient de islam beschouwd te worden als (1) instrument voor verdeling en ontwrichting van de samenleving (2) proxy-forces en (3) middel om overheidsdominantie veeder op te voeren. M.a.w. Wilders hanteert een foute probleemstelling. De islam is hier niet zo maar binnen komen wandelen, de overheid heeft de islam naar binnen gefaciliteerd.

  Kortom, de politieke partijen zijn de spin in het web van overheersing van het soevereine Nederlandse volk.

  Het is jammer dat het Nederlandse volk niet begrijpt dat vertegenwoordigende democratie géén democratie is, maar slechts partijpolitiek.

  De partijpolitiek heeft in de loop van de tijd het gecorrumpeerd bestuursmodel verder naar hun hand gezet. Ziehier de twee centrale problemen in Nederland: het gecorrumpeerd bestuursmodel en het systeem van politieke partijen.

  Overigens dient het bestuursmodel eveneens hervormd te worden op de gebieden staatsvorm (federale republiek), bestuursvorm (volksgezag) en bestuursrol (technocratie). De uitvoerende macht dient vervolgens opgedeeld te worden in vijf separate machten met apart gekozen bestuurders. En een Grondwettelijk Hof is noodzakelijk, waarmee de rol van de Raad van State teruggedrongen kan worden in combinatie met het afnemen van de rol van bestuursrechter.

  Het is volkomen onjuist om te spreken van een bestuurscultuur, want dit is namelijk géén staatsrechtelijk begrip. Het is demagogie. Het is hemeltergend dat werkelijk niemand in Nederland in staat is om tot de conclusie te komen dat Nederland wordt bestuurd op basis van een totaal verrot bestuursmodel.

  Het volk staat buiten het speelveld van macht en kracht geparkeerd. Het volk staat een beetje toe te kijken aan de zijlijn. Het onwetende volk pakt een terrasje en zo af en toe een vaccinatie. Het volk is tevreden met de overheid als hun ouders.

  Like

 2. karton zegt:

  Ik verwacht een burgeroorlog, niet binnen een jaar maar op langere termijn.
  Ik zal daar, voor zover als in mijn mogelijkheden ligt, zéker aan deelnemen.
  Diverse van mijn voorvaderen hebben niet voor niks hun leven gegeven voor wat ééns hun “vaderland” was.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Dan maar liever een burgeroorlog dan de sharia .
  Dan hebben we tenminste nog een kans !

  En NEE , O.M. , ik ben geen oorlogshitser .
  Jullie overheden en machthebbers hebben die islam-ellende binnen gehaald .
  JULLIE zijn dus verantwoordelijk .
  Weet je wát , lossen jullie het zélf maar even op !

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Fuck off met je sharia als de halve wereld 2 x jaarlijks platgespoten wordt met een experimentele gen therapie.

  Geliked door 2 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Wat mij betreft begint hier dadelijk inderdaad een burgeroorlog maar dan wel tegen al dat linkse tuig en de radicale islam! Die twee passen net zo slecht bij elkaar als water en vuur en ze zijn beiden totaal NIET in staat om de gefrustreerde Nederlanders zodanig om te vormen zoals zij dat willen!
  Het is al veel te vaak voorgekomen, zowel in strips, boeken als in de werkelijkheid dat je liefde, vriendschap, huwelijken, roem, eer, banen, een luxe leven, lidmaatschappen, hobby’s, religies enz. NOOIT. aan anderen kunt opdringen daar dit alleen maar averechts werkt!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wolf zegt:

  Geweldig goede bijdrage wederom, Dank ! Balkanske Price.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s