“Black Lives Matter”. En daar moeten wij voor knielen?… NEVER!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Rolf van de Tegenpartij“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Black Lives Matter”. En daar moeten wij voor knielen?… NEVER!

 1. dutchess43 zegt:

  En de zwarte voorzitster ( met wit gebleekt haar van BLM heeft pas in Los Angeles een miljoenen villa gekocht en cash betaald.
  Tja, “goed werk” moet lonen toch…….?

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Ach, je moet het zo zien: als zij al de blanken vermoorden wie moet dan hun uitkering verdienen.

  Geliked door 2 people

 3. Lost Johnny zegt:

  Grappig…..zonder blanken geen zonnebril voor de negert, geen auto om in te rijden, boombox om naar te luisteren….pistool om mee te roven en te moorden…..

  Vraag me af of onder negert beheer Nederland binnen 5 of 10 jaar onder water loopt….

  Het BLM gebeuren is net als het transgender en ander huishoudelijk materiaal een gedoog waanzin. In naam van vrijheid word ruimte gegeven voor alles en nog wat, en natuurlijk moet dat worden misbruikt voor winst en aandacht. Ongeveer alles wat de mens aanraakt is gemaakt naar een idee van de blanken dan wel de gele mens, welke deels blank is….( white mummies of china, leerzaam)

  Zoals het ligt zijn de blanke en gele mens ver boven de bruine en zwarte figuren geëvolueerd, en in plaats dat voorbeeld te volgen moet alles kapot. Hoe primitief kun je het krijgen? O, gRoen links vergeten, de terreur van de snowflake generatie…..als je het hebt over overbodig leven….

  Het BLM gebeuren is een acuut gevaar omdat het de waanzin laat bepalen, omdat door de hele hype het lijkt of het legitiem is blanken te vermoorden. Alleen al het aanhangen van deze waanzin is een signaal dat mensen ons naar het leven staan, openlijk, op straat en op tv, in de media…. wie BLM zegt bedoeld eigenlijk dat blanken dood moeten.
  Dat kan enkel met gepast geweld worden gestopt, het recht op leven is universeel en dus ook het beschermen ervan.

  Een BLM manifestatie is daarom een manifestatie van haat en zou nergens getolereerd meoten worden. Het krijgt godverdomme zelfs subsidie. Hoe ziek is de wereld?

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Kijk alleen maar naar Zimbabwe, onder blank bestuur heette het Rhodesie en was rijk, ook de negers. Nu heet het zimbawbe, zijn leeg gestolen door hun regering hebben niet te vreten en ze kunnen het zelf niet maken want daar zijn ze te stom voor. Typisch BLM.bestuur.

   Geliked door 4 people

 4. karton zegt:

  Ik zie ’t nog niet gebeuren dat ik zal gaan knielen voor dat BLM-gespuis ; ik vraag of eis ook niet dat zij dat voor mij gaan doen.
  Ze kunnen , wat mij betreft , de pleuris krijgen of de zwarte pest.

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Beste Karton, ongewapend bent u Sitting Duck, voor de gewapende moordenaars.

  Like

  • karton zegt:

   @ scherschutter1943 op 4-5-2021 om 23.19 u.
   Ik weet het “Schutter”, om die reden ga ik , bijna, nóóit zónder “iets” de straat op , met de hoop dat…….mócht er iemand de euvele moed hebben om mij of één van m’n gezinsleden iets aan te willen doen, ik nét iets sneller zal zijn , zoals ik ooit geleerd heb.
   De eventuele gevolgen van mijn daad accepteer ik glimlachend , als de Staat mij niet beschermt doe ik ’t zelf.

   Geliked door 2 people

 6. Sobieski zegt:

  Die nieuwe nazis gaan prat op hun donkere huidskleur, en de domme linksen, liberalen en (westerse) christenen zien het niet, want ze blijven zich blind staren op het verleden en zich op de borst kloppen jmet hun linkse “deugmoraal” in de trant van “wat zijn wij witten toch slecht” (waarbij ze zichzelf als typische moraal-narcisten als de “goede” uitzonderingen hierop zien), Dat, terwijl de eerste “blanke” variant van het nazisme, die in 1945 overwonnen is, ondanks de reeds onbeschrijfelijke gruwelijkheden van toen, slechts de prelude was van wat er nu op ons afkomt, in een veel grootschaligere, fanatiekere, primitievere en nog veel wredere zwarte variant.. Dit gevaar kan alleen gestuit worden als alle “blanke” en “gele” mensen, ongeacht of ze Judeo-Christeliike, Hindu-Buddhistiscche, Confucio-Taoistische, “heidense” en/of humanistische achtergrond hebben, zich aaneensluiten om gezamenlijk dit duistere gevaar aan te pakken van de orks die nu onze landen binnevallen, door ze desnoods met hard geweld tegen te houden en terug te jagen naar de woestijn of het oerwod waar ze vandaan komen en thuis horen. Alleen dan kunnen we de zonnige toekomst behouden die we ooit dachtren te hebbenm en die God ook voor ons en voor onze kinderen en kleinkinderen gereserveerd heeft.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wolf zegt:

  Als we goed nagaan dan komt het erop neer dat er maar een kleine minderheid een harde kern vormt die de gansche wereld in de houdgreep heeft met dit gedrocht van blm, islam,opwarming LEUGENS etc . Als die paar misbaksels uitgeschakeld worden zijn we in 1 klap verlost van deze linkse demonen .

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ben ik niet met u eens Wolf. Kijk hoe hitler met een kleine groep aanhangers op termijn een heel volk op de knieën (en in het graf) kreeg.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s