Denemarken verbiedt na AstraZeneca ook het vaccin van Johnson & Johnson

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat zijn er al twee! Na het verbod van het vaccin van AstraZeneca in april heeft Denemarken gisteren, 3 mei, besloten ook een anti-Covid-serum van Johnson & Johnson wegens mogelijke zware bijwerkingen te verbieden, hoewel het Europees Geneesmiddelenbureau en de WHO groen licht voor diens gebruikgegeven hebben.

“De Deense gezondheidsautoriteit is tot de conclusie gekomen dat het gebruik van het Covid-19-vaccin van Johnson & Johnson niet opweegt tegen het risico op een mogelijk zwaarwegende bijwerking, VITT (een zeer zeldzame vorm van trombose in verband met de injectie van het serum), bij personen die het vaccin krijgen. Daarom wordt het Deense Covid-19 vaccinatieprogramma zonder het vaccin van Johnson & Johnson voortgezet”, zei men in een verklaring.“ Ook zouden we niet moeten vergeten dat we in de toekomst vooral jongere en gezonde mensen willen vaccineren” zei de plaatsvervangende algemeen directrice van de Deense gezondheidsautoriteit, Helene Probst .

De Verenigde Staten hadden het vaccin al in april opgeschort. Denemarken had het vaccin, dat in Europa door Janssen, een dochteronderneming van Johnson & Johnson, wordt verkocht, nooit toegelaten. Zijn gebruik of niet gebruik werd sinds midden april onderzocht.

Op dit moment zijn er in de Europese Unie vier vaccins toegelaten: Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca en Johnson & Johnson – de beide laatste in de meeste Europese landen onder bepaalde leeftijdsvoorwaarden. Het Europees Geneesmiddelenbureau was van mening dat Johnson & Johnson ondanks een “zeer zeldzaam” risico op bloedstolsels een gunstige nut-risico-verhouding laat zien.

Denemarken daarentegen, dat 8,2 miljoen doses van het vaccin had besteld, waarvan de eersten midden april aankwamen, vond deze beroemde nut-risico-verhouding eerder ongunstig.

(Bron: medias-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Denemarken verbiedt na AstraZeneca ook het vaccin van Johnson & Johnson

 1. koddebeier zegt:

  Vaccinatie WAANZIN !!! Massaal wordt ons DNA verziekt !!
  En vergeet niet…………Er is geen weg terug !

  Like

 2. Bas zegt:

  Bye bye Bill….

  JUST IN – Bill and Melinda Gates announce divorce after 27 years.

  UPDATE – Melinda Gate (56) FILED for divorce from Bill Gates (65), claiming marriage is “irretrievably broken” and there is no prenup (Daily Mail)

  JUST IN – Bill en Melinda Gates kondigen scheiding aan na 27 jaar.

  UPDATE – Melinda Gate (56) heeft scheiding van Bill Gates aangevraagd (65), beweren dat het huwelijk “onherstelbaar verbroken” is en dat er geen huwelijkscontract is (Daily Mail)

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja, Bas reken maar dat het te maken heeft met al die claims die tegen ze lopen en die ze geld gaan kosten, door de scheiding kunnen ze een deel van hun vermogen mogelijk juridisch veilig stellen, dat is mijn verklaring erover/ ervan.
   Deze mensen hebben zulke mensen hebben zulke zwarte, duistere dingen samen gedaan en echtgenoten mogen niet tegen mekaar getuigen, dus alle reden om niet te gaan scheiden, dat ze het toch doen laat hen beiden in een zwakke positie… tenzij het om geld gaat, veel geld.

   Like

   • Bas zegt:

    Bill & Melinda Gates gaan scheiden, maar het grotere nieuws is waar hun “stichting” over de hele wereld van wordt beschuldigd. De Amerikaanse media doen er niets over, maar het Italiaanse parlement heeft er onlangs aandacht aan besteed. Laten we kijken:

    Like

  • Bas zegt:

   “Dear Bill Gates,
   The Whole world wants a divorce from you as well.”

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  Geen enkel vaccin deugt, ook dat van Pfizer en Moderna niet, maar ze hebben waarschijnlijk heel veel van die troep ingekocht en moet dat ten koste van alles aan de man gebracht worden.

  Ik heb het al eens eerder gezegd, wij zijn de proefkonijnen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Door meerdere vaccins op de markt te brengen…. spin je de discussie, de kant op van welke doet wat, ipv slechts een die uitgebreid belicht wordt met als conclusie, het is slecht voor je . Je hoort nu al mensen zeggen als ik X kan krijgen ipv Y dan neem ik de spuit, dat is gewoon een slimme market-strategie, net als dat de meeste onderdelen van de meeste auto’s uit een fabriek komen maar auto X ziet er anders uit dan Y, met hier en daar andere snufjes …
   Quote van de dag van LUCIA;
   VRIJHEID VAN KEUZE, IN MATERIËLE ZIN, NET ALS VRIJHEID, IN IMMATERIËLE ZIN ….EEN HELEBOEL ILLUSIE, OP HET MOMENT DAT JE DE ILLUSIE LAAT VERDAMPEN , HOU JE IN HET ENE GEVAL SLECHTS PUUR BEDROG EN IN HET ANDERE GEVAL, PUUR FASCISME OVER.

   Geliked door 1 persoon

 4. Svalbard zegt:

  Hydroxychloroquine en Ivermectine mogen niet worden voorgeschreven voor de behandeling van Covid-19! Huisartsen kunnen er een boete voor krijgen die tot zelfs € 150.000 kan oplopen. Oftewel, je schrijft je patiënt dit middel voor, dan maakt de overheid je kapot!
  Een verbod op hydroxychloroquine is er vanwege de mogelijk ernstige bijwerkingen, zo beweert de overheid. Maar je mag wel worden ingespoten met een zeer twijfelachtig vaccin!!!
  Ik heb gebruikservaring met hydroxychloroquine, omdat ik eind jaren 80 en begin jaren 90 regelmatig voor twee maanden naar Indonesië ging. Dan moest ik het drie maanden innemen tegen de malaria: te beginnen de dag voor vertrek tot een maand na terugkeer. Misschien zijn er wel bijwerkingen, maar dan hebben we het over zeer hoge doseringen, en daar was in mijn geval nooit sprake van. Rob Elens behandelde Covid-19 patiënten gedurende 5 dagen, en dan waren ze beter!
  Qua bijwerkingen vormen de vaccins een veel groter risico dan hydroxychloroquine, en zo zien we dat vaccinaties het werkelijke doel zijn, en niet onze gezondheid!

  Like

  • J. Onno Dekker zegt:

   Zonder dat neonazi”s rondom en in de bilderberg-schwab-bende het vaccin hebben gehad zijn ze al doof en blind, maar op de tast vullen ze nog hun zakken; ook voor kill Bill!
   Als er gedeeld moet worden bij de scheiding van Gates, dan lijkt mij vierendelen een goed idee.

   Like

 5. Bas zegt:

  Horror!!!
  Shocking numbers of the AstraZeneca Vaccine in the UK

  4325 – Heart disease
  472 – Deceased
  87 – Heart attacks
  15 – Miscarriages
  73 – Permanently blind
  94 – Permanently deaf
  95234 – Nervous system disorders

  (official Numbers)

  Klik om toegang te krijgen tot COVID-19_AstraZenenca_Vaccine_Analysis_Print.pdf

  Like

 6. hebk zegt:

  gezond verstand land dat denemarken

  Like

 7. pepo Copyright zegt:

  “anti Covit serum”

  Er word 1 miljoen euro uitgeloofd voor de persoon die kan aantonen dat het Covit-19 virus bestaat ( geïsoleerd)
  Verschillende wetenschappers in Amerika en Europa betalen dit uit.
  Het kunnen aantonen van het virus.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Pepo; Wie is er nu de Wappie… Zij die in een onzichtbaar niet aangetoond virus en daaraan hangende “vaccinatie” geloven of Zij die zeggen weg met die nooit uitgeteste spuit voor een niet bestaand virus????

   Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  19.919 gevallen van oogziekte en blindheid na C19 vaccinatie

  https://pbs.twimg.com/media/E0e1rtUWUAUmie3?format=jpg&name=large

  Like

 9. acarloadofdogs zegt:

  zeer zeldzaam risico op bloedstolsels…..Het is een dagelijks voorkomende bijwerking, waarbij in de ergste gevallen, bij stolsels in de hersenen, doden vielen te betreuren.
  https://t.me/AmericasFrontlineDoctors

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ A car load of dogs; Ze kunnen het beter een bloedstollende ervaring noemen, als van een brug af springen, voor de thrill-seekers, het net niet meer voor je doet !!!

   Like

 10. Marijke zegt:

  In Nederland wordt gewoon doorgeprikt met Astra Zeneca. 60+ ers krijgen het.

  Like

 11. J. Onno Dekker zegt:

  Mw Lagarde aast op de pensioenpotten en de liegende oplichter bilderbergcrimineel Mark Rutte helpt haar graag en het scheelt ook weer in de zorg. Bovendien zijn die 65+ers vervelende critici die ook nog eens doorhebben hoe de verkiezingfraude in elkaar steekt, hoe verrot justitie is, teveel weten van naziprinsen. Te goed onderwijs en te scherp waargenomen hoe het land werd leeggeplunderd door de minervaleden en de salonsocialisten in dienst van big capital.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s