Strengere “blasfemie”-wetten in Europa?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

“De Pakistaanse minister-president Imran Khan ‘verlangt’ van de westelijke landen (vooral Frankrijk en Duitsland) om speciale ‘blasfemie’-wetten ter bescherming van de ‘religieuze’ gevoelens van moslims uit te vaardigen”, las ik van de week…

Pakistan werd in 1947 gesticht om Indiase moslims een eigen kalifaat te geven. Uiteraard is de islam daar de ‘staatsgodsdienst’, die volgens de grondwet van overheidswege bevorderd dient te worden en streven zij (96% is reeds moslim) naar een volledige islamisering van de grondwet. Pakistan is overigens voortdurend in grensoorlogen verwikkeld met landen waar een andere religie wordt aangehangen.

De blasfemiewetten in Pakistan zelf worden uiteraard gebruikt om andersdenkenden en minderheden die de islam niet aanhangen te discrimineren en uit te buiten. Zo worden er met regelmaat christenen ter dood veroordeeld, omdat zij zich volgens de blasfemiewetten islambeledigend of -‘belasterend’ zouden hebben uitgelaten. Onder andere de vrouwenrechten worden er niet of nauwelijks in acht genomen en voor kinderarbeid draait men er óók de hand niet om. Uit Pakistan komt met name veel op Ali-express verhandelde goedkope kleding en andere katoen en kasjmier gerelateerde producten en verder komen er vooral veel drugs en illegale (chemische ingrediënten) wapenhandel vandaan. Ruim meer dan 30% van de mensen leeft er in absolute armoede en veel mensen die deze betreffende (onder andere de vermeende blasfemie!) omstandigheden ontvluchten, vluchten voor hun leven naar Europa.

U weet inmiddels hoe het werkt met ‘een strengere blasfemiewet’ ten gunste van de islam: een moslim is namelijk in een fractie van een seconde wegens zijn ‘geloof’ beledigd en alles wat hem niet zint, is een belediging van Allah. Geen hoofddoekje of sluier? Belediging van Allah! Een huisdier in huis? (daarom heet het ook een huisdier) haram en daarmee belediging van de islam! Het drinken van alcohol? Haram en daarmee een belediging van de islam! ‘Heidense’ symbolen? Een belediging van de islam! Het kruis van Christus? Een belediging van de islam! Reclame uitingen van snoep, voedsel of anders tijdens de ramadan? Belediging van de islam! Ú krijgt het allemaal niet verzonnen, maar ZIJ zien overal een ‘belediging’ van de islam in, en zo niet, dan ZOEKEN zij haar wel. Gelijkwaardig Sylvana Simons die overal racisme in ziet (en het anders wel ZOEKT).

Khan roept nu de moslims wereldwijd op om geen westerse producten meer te kopen als er geen zeer strenge blasfemiewetten in Europa worden ingevoerd ten gunste van de islam… Ik zeg; MOOI! Inleveren die spliksplinter nieuwe iPhones dan! En inleveren die spiksplinter nieuwe Mercedessen, Audi’s en Golfjes! Inleveren die spiksplinter nieuwe keukens met overdadig luxe keukenapparatuur! Gaat u maar weer op een ezel rijden en in een potje op de vloer van de woestijntent of uw lemen hutje zitten roeren dan! Maar niet HIER! Sodemietert u dan vooral op naar waar het op ‘blasfemie’-gebied allemaal al naar wens is, en dat is klaarblijkelijk NIET Europa. Buiten de globalisten (GroenLinks en D66) zit hier namelijk NIEMAND op u te wachten en wij gaan ons NIET nóg meer aan u aanpassen! Klaar ermee! Opzouten!

Sterker nog: in Europa werden onze ‘heidense’ goden (ook door de goden onderling) altijd al met  humor bespot. Dat zit nu eenmaal in ons ‘heidense’ DNA, dus dat blijven we ook doen! Maar klaarblijkelijk kunnen Midden-Oosterse zieligerds als‘god’ en Allah daar niet tegen? Hoe ‘groot’ zijn zij dan werkelijk…? En dan nog; wat geeft u het recht MIJ wél als ‘heiden, ongelovige of kafir te mogen beledigen? Kweek maar eens wat eelt op die tere zieltjes of beter nog; sodemieter hier gewoon op! Mij heiden of ongelovige noemen, vind ik overigens inmiddels een GEUZENnaam! Ik word er met de dag zelfs trotser op!

Mijn oproep aan het Westen derhalve; koopt u vooral geen kleding, vloerkleden en andere textielproducten meer via onder andere Ali-express nu u weet uit welk land dit komt en onder welke arbeids- en ronduit discriminerende ‘blasfemie’-omstandigheden ze gemaakt worden. Blasfemie is geen bescherming, blasfemie is een vrijbrief ter bevordering van discriminatie, uitbuiting en uiteindelijk voor een ‘religieuze’ genocide!

Globalisering = islamisering

Het globalisme is het nieuwe kankergezwel dat u, vaak verweven met het eveneens al heel lang voortetterende klimaatgezwel, door linkse, totaal onrealistische, stekeblinde randdebielen wordt opgedrongen. Wie NIET zo naïef (iedereen-is-lief-volgens-de-roze-gebrilde-deugmens) denkt en NIET in hun leugens en indoctrinatie trapt, is abject, een klimaat’ontkenner’ of zelfs een nationalist – wat men direct doortrekt naar fascist of (neo)Nazi zijnde. Want ‘het nieuwe normaal’ is ‘een wereld zonder grenzen’ waar iedereen ‘gelijk is’ en ‘dezelfde rechten heeft’…. Vandaar dat men werkelijk kei- en keihard werkt aan een enorme toestroom van streng-met-islam-geïndoctrineerde, veelal ongeletterde, maar tóch allemaal ‘hoog opgeleide’, jonge mannen tussen de 20 en de 30…

Begrijp ík het nu niet of werken er bijvoorbeeld bij de IND – en stemmen er op D66 en GroenLinks – uitsluitend uitermate naïeve Gutmenschen zonder enig realiteitsbesef? Hoezo mogen deze naïevelingen vrijelijk spelen met uw en mijn leven? Met uw en mijn veiligheid en gezondheid? Wie heeft hen dat recht gegeven? Uiteraard weet ik best dat dit slechts een klein groepje mensen betreft die middels de VN en het World Economic Forum de wereld willen ‘verbeteren’/overheersen, maar ik vraag mij oprecht af: met welk WERKELIJKE doel!?
Globalisering staat namelijk voor demonisering, ophitsing, ontkenning, verdraaiing, bagatelliseren en weg liegen van feiten en logica, haat en tweespalt zaaien, discriminatie, censuur, uitsluiting en vervolging. Je reinste groen fascisme ter voorbereiding van een wereldwijde volledige islamisering derhalve!

Of moet ik het anders zien?

Waarom wordt de in ras tempo toenemende islamisering enerzijds ontkend, maar worden er uitsluitend jonge, met extreme islam ‘besmette’ mannen binnengevlogen? Waarom komen er steeds meer MEGA-moskeeën en komen zij (als ‘verstoorde mannen’) werkelijk overal mee weg, maar wordt er wél steevast (een kwartier voor afloop van een probleemloos verlopen demonstratie!) keihard tegen weerloze en vredelievende betogers opgetreden? Is het misschien de (geplande en gefinancierde) bedoeling (!) dat er inmiddels meer dan een miljoen (!) jonge islamitische strijders voor islam en Afrikaanse bendes door de EU (onder andere door de IND) zijn binnengebracht? Met welk doel? Chaos, tweespalt en haat veroorzaken? “E.J. Bron” waarschuwt er al jarenlang voor, ikzelf waarschuw en al ruim vijf jaar voor, een aantal Franse generaals waarschuwt er nu inmiddels ook voor… Wat is het WERKELIJKE globalistische doel? Een burgeroorlog laten uitbreken met daarna een nieuwe vorm van ‘build back better’? Build it back islamic…? Buiten een in verhouding uitermate klein groepje globalisten zit hier namelijk helemaal NIEMAND op hen te wachten! Helemaal NIEMAND!

De klimaat experts zeggen…

Volgens een of ander DOM wicht! (ik ga haar naam niet eens noemen), dat bij de NOS/NPO wordt gepresenteerd als (de zoveelste!) vermeende ‘expert’, zijn het DÉ kenmerken van het ‘populisme’ dat zij de waarheid verdraaien om er vervolgens mee in de belangstelling te komen. Hiermee refererend aan het overlijdenskruisje dat de FvD bij een boodschap aangaande onze vrijheid en de aanstaande viering daarvan hanteert. Nou, nou, nou, ‘vreselijk’ dat wat er door de wereldwijde klimaatgestoorden en globalistische regeringen onder de noemer ‘Corona-pandemie’ van u aan vrijheid wordt afgepakt door Baudet wordt vergeleken met wat de Joden is aangedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog… Ik zie echter uitsluitend gelijkenissen!

Hoe verklaart u anders het opjagen en demoniseren van andersdenkenden, het lekker ‘wappies klappen’ door de politie bij betogingen, de arrestaties vanwege uitingen die tegen het globalisme ingaan, de onvoorstelbare censuur die onder de noemer ‘fact’-‘checking’ helder redenerende en denkende mensen, die allang niet meer in de eenzijdig belichte NOS/NPO hersenspoeling en klimaat en ‘pandemie’-leugens trappen, demoniseren en uitsluiten. Dat ÌS 1-op-1 (!) vergelijkbaar met de ronduit walgelijke Jodenvervolging door de Nazi’s! Waarom mogen de vermeende ‘populisten’ wél met extreemrechts en Nazisme (nationalisme?) vergeleken worden, maar het ronduit communistische (!) globalisme niet…? Waarom mogen globalisten en etnische minderheden wél schermen met ‘fascist’ en ‘racist’, maar mag de door hen gehanteerde werkwijze NIET aan het Nazi bewind worden gespiegeld?

Typerend globalisme

Typerend voor het globalisme: de zoveelste ‘expert’ op tv, de klimaatleugens, de demonisering, de ophitsing, de karaktermoorden, het ontkennen, het verdraaien, bagatelliseren en weg liegen van feiten en logica, de discriminatie, de censuur en de uitsluiting en vervolging van andersdenkenden/niet meer in hun leugens gelovenden.

Je reinste groen fascisme ter voorbereiding van een wereldwijde volledige islamisering! En daarmee de aanstaande genocide op alles wat geen islam aanhangt…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Strengere “blasfemie”-wetten in Europa?

 1. Tony zegt:

  Dat zou inhouden dat deze blasfemie wet óók voor moslims geldt; ze snijden zich daarmee zelf gruwelijk in de vingers want als ze de koran citeren overtreden ze de regels van de blasfemie wet!!

  Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  De Islam moet je laten waar het thuishoort, in het Midden-Oosten!!

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En als Ik nou stel dat Imran Khan gewoon zijn zin gaat krijgen in deze word Ik waarschijnlijk in eerste instantie niet geloofd.
  Maar de gekken die op ministerposten zitten zullen er zeker in meegaan, want duidelijk is al jaren dat deze zogenaamde religie aan alle kanten geapeast dient te worden door het stel verdwaasden wat denkt de dienst uit te maken.
  Wat mij betreft kan het ook anders.
  Er kan naar mijn mening ook duidelijk gemaakt worden aan Dhr Imran Khan dat hij gewoon zijn geit kan gaan neuken en zich verder niet met andere landen moet bemoeien.
  Maar ja om de lul dat wijs te maken moeten politicie kloten hebben en daar is nou eenmaal een gebrek aan in de verschillende regeringen

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wie wil weten hoe het er in Pakistan, een land met strenge blasfemiewetten, aan toe gaat en wat ons dus te wachten staat, leze het boek Allah & Eva, door Betsy Udink. Uitgeverij Olympus,
  ISBN: 978 90 467 0476 9
  Het is absoluut huiveringwekkend te zien hoe gewetenloos en meedogenloos er wordt opgetreden tegen alles en iedereen die zich niet aan de onmenselijke, volslagen krankzinnige shariavoorschriften houdt. Vandaar nog een keer:
  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Hoe zit het met de “religieuze gevoelens” in Pakistan…..?

  https://www.stichtinghvc.nl/land/pakistan

  Pakistan

  Christenen in Pakistan hebben het vaak moeilijk. Naast aanslagen, bedreigingen, ontvoeringen en discriminatie, hebben christenen te vrezen voor de beruchte blasfemiewet van het land.

  Christenen in Pakistan worden gezien als tweederangs burgers. Discriminatie is aan de orde van de dag, met alle gevolgen van dien. Goede banen in het land zijn voor christenen nauwelijks weggelegd. Hoogopgeleide christenen hebben Pakistan de afgelopen jaren massaal verlaten om ergens anders een betere toekomst op te bouwen. Van de overgebleven christenen in Pakistan zijn velen laag- of niet opgeleid. Christenen behoren tot de armste inwoners van Pakistan, uitbuiting en slavernij valt hen vaak ten deel. Daarnaast hebben christenen in dit islamitische land te maken met geweld en intimidatie.

  In Pakistan komen extremistische islamitische groeperingen voor. Zij drukken een groot stempel op de Pakistaanse samenleving. Christenen worden aangevallen, bekeerlingen lopen groot gevaar en er zijn regelmatig aanslagen op kerken. Daarnaast worden in Pakistan jaarlijks vele jonge christelijke meisjes ontvoerd en uitgehuwelijkt aan een islamitische man.

  Pakistan kent een strenge blasfemiewet. Het is strafbaar om de islam, de koran of de profeet Mohammed te beledigen. Hoewel ook moslims worden veroordeeld voor het overtreden van deze wet, worden verhoudingsgewijs veel christenen beschuldigd van overtreding van deze wet. Een beschuldiging leidt in Pakistan tot grote woede, ook familieleden moeten vaak vluchten en onderduiken om het er levend vanaf te brengen. Veel beschuldigingen zijn vals. Toch zitten veel christenen jarenlang vast en volgen slepende juridische processen. De zaak van Asia Bibi is hier het bekendste voorbeeld van. Op dit moment zitten tientallen christenen in Pakistaanse gevangenissen omdat zij deze blasfemiewet overtreden zouden hebben. Meerdere christenen zijn ter dood veroordeeld en wachten hun hoger beroep af.

  Like

 6. Bas zegt:

  Pakistan staat op nr 5 van de top tien van de landen met de ergste Christenvervolging!!!

  https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/nieuws/ranglijst-christenvervolging-afrika-dodelijkste-continent

  Ranglijst christenvervolging

  Open Doors heeft zijn jaarlijkse Wereldranglijst voor de vervolging van christenen voorgesteld.
  Die maakt duidelijk dat de intensiteit van de christenvervolging fors is toegenomen.
  Wereldwijd gaan 340 miljoen christenen gebukt onder vervolging.
  Tussen 1 oktober 2019 en 30 september 2020 zijn er 4.761 christenen vanwege hun geloof gedood. Christenen worden vandaag in 74 landen geconfronteerd met extreme, erg hoge of een hoge mate van vervolging.

  https://www.kerknet.be/sites/default/files/styles/width_640/public/Top10-Opendoors.jpg?itok=hZItFPq8

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  De EU.bonzen zijn zo geschrokken van de pakistaanse woedeuitbarsting dat men in Brussel in allerijl bezig is om een noodwet in elkaar te draaien om welke vorm van blasfemie dan ook, met geweld de kop in te drukken. Ruitte kreeg zelfs al een blanco inlegvel per ijlbode toegestuurd van Van der Leijen met het verzoek om alvast bij het kruisje te tekenen en dan kwam de tekst later wel. Dat bewijs van Rutte was nodig om in de rest van de EU te roepen dat die wet hoognodig was want zelfs Rutte had al getekend. Dan moet het dus wel waar zijn want ja, Rutte liegt niet.

  Geliked door 2 people

 8. Wolf zegt:

  Drs. Schilder, dank voor uw zeer ware schrijven. Subliem!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Je moet tegenwoordig niet alleen oppassen de import van ’t geleuf van Vrede en wraak niet al-te-gauw te beledigen, want dan…………kan dit zelfs tot je dood leiden.
  Maar ook andere nieuwe Europeanen uit bijv Afrika, moet je voor op je tellen passen en de “nieuwe, door Brussel goedgekeurde taal” gebreuiken….
  * * *
  Waar deze zoetigheid al niet toe kan leiden tot narigheid en ontslag van een medewerker van Aldi in Berlijn….

  NEGERKUSSE …! !
  ( in NL “negerzoenen ? “……..)


  / / /
  Een oudere man vroeg aan z’n zoons in de winkel van Aldi of ze trek hadden in wat “negerkusse” ( negerzoenen zover in me herinner in NL.! )
  Hij herhaalde ’t nog een keer en een nieuwe Duitser van Afrikaanse afkomst hoorde dit en werd kwaad.
  Die worden tegen woordig “Schokoküssen” genoemd.
  Een hele discussie volgde waarin ook een medewerker van Aldi zich bemoeide…..
  ( ik heb ’t Duits niet helemaal begrepen, maar begrijp uit vertaling dat Aldi exsusses heeft aangeboden en de medewerker is ontslagen )


  BRON:

  Geliked door 3 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Eén ding moet je de Pakistani wel nageven, ze zijn erin geslaagd om het aantal inwoners tussen 1900 en heden te vertienvoudigen, dat is toch een prestatie van belang nietwaar? (van 20 miljoen naar 233 miljoen !)
  Zelfs de konijnen doen ze dat niet na.
  Met name na 1990 ging het crescendo; van 130.500.000 naar 233.500.000.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ben zegt:

  Douw die Khan een hockey stick in zijn halalanus en boycot alle pakenproducten.
  Wat een naar volk en dito godsdienst.

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Op wereldniveau gezien kijkt men in dat land het meest naar porno.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s