Tweet van Geert

4 mei. Vandaag herdenken we al onze helden! Met heel veel respect. En om 20.00 uur met twee minuten stilte. #4mei #dodenherdenking

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Geert

 1. casparfrans zegt:

  Vandaag zal het de eerste keer zijn, dat ik niet meedoe met de Dodenherdenking.
  Ik schaam mij te veel om tegenover hen te gaan staan in een wereld, die zij als eerste zouden haten en waar wij tot op heden niets tegen hebben gedaan. Laatst nog naar zo’n militaire begraafplaats geweest met al die duizenden doden. Pas dan realiseer je je, hoe kwaad zij op ons zijn, dat wij dit allemaal laten gebeuren. Nee, dit jaar ga ik mij in een hoekje zitten schamen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sinyo zegt:

  Als er maar geen marokkaanse vlaggen wapperen.
  Die paar zijn toen aangespoeld en in het recente verleden hebben nakomelingen met de kransen een potje voetbal gespeeld.
  Als de herdenking op de 15e juni bij het jarenlang uitgebleven Indisch Monument maar niet naar 4 mei wordt verschoven.

  Like

 3. verwardeman zegt:

  Precies Geert !
  En wanneer gaan jij en je vrijheidstrijders nu eens snoeihard en compromisloos die
  islamitische en Afrikaanse bezetters er uit stampen ?
  Snoeihard en compromisloos terugstampen naar die zandbak ?
  Of moet PUTIN straks landen bij Scheveningen ( D-Day 2.0 ) om ons snoeihard en
  compromisloos te bevrijden ?

  Like

 4. Renato zegt:

  Wel op zijn zachtst gezegd jammer dat ergens in dit land oorlogsgraven worden geruimd om er een islamitische begraafplaats van te maken.

  Like

  • Wolf zegt:

   @ Verwarde man, onze vingers jeuken al jarenlang.Zoals u weet worden we dwarsgezeten door de linkse politiek onder leiding van Rutte prutte, de msm, de EU, de npo,en die rooie nos, defensie,politie, gemeenten ,provincies, de exKoningin TRIX,de AIVD, de VN, de VS van Biden, Merkel, enz. Maar dat weet u toch zo langzamerhand toch ook wel ?

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Dan maar het laatste !

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Waarom spreekt Wilders zich niet uit over de vacinaties? Bij een IFR van 0,15% over alle leeftijd groepen is mondiale vaccinatie niet meer nodig. Denkt hij dat natuurlijke immuniteit afgeschaft is zoals de WHO aangeeft middels het stiekum ondoorzichtig wijzigen van de definitie van groepsimmuniteit in 2009. Inmiddels bewezen dat werkzame medicijnen via mond vaccinaties overbodig maken. Waarom komt hij niet op voor artsen die gedreigt worden met 150.000 Euro boete als ze vroeg willen behandelen met HCQ en Ivermectine. Hij roept wel steeds dat vaccinaties vrijwillig moeten zijn maar trekt zich niets aan van de officiële overheid-desinformatie die mensen krijgen over het “vaccin” en de corrupt misdadige voorlopige toestemming van een experimenteel gen-therapie vaccin. Ik neem dat Geert Wilders en de PVV zeer kwalijk.

  Like

 7. Rene zegt:

  Maar helaas zijn al deze doden voor niets geweest .Er is nog niets geleerd het moorden gaat gewoon door schaamte voor de geen die de leiding daar in hebben over genomen. Ieder weet het maar niemand praat er over de rede hebzucht diefstal verrijking en macht spel.

  Like

 8. Astrid zegt:

  Zijn eerste en laatste dag als soldaat in het Nederlandse leger.
  Op de ere-rij van de Grebbeberg rust David B.H.Kühl, de oom van mijn vader. Oom David was gevlucht uit Duitsland, om niet het Duitse leger in te hoeven. Zo ook zijn Duitse vader. Zijn moeder en de drie zussen, waaronder mijn oma, gingen ook mee. Zij hadden zich meteen in Rotterdam voor het Nederlanderschap aangemeld. De ironie is, dat toen David zijn papiertje ontvangen had, hij direct een oproep van het leger kreeg.
  Zijn vader werd al snel politieagent en had toegang tot geheime informatie en een telefoon, waarmee hij diverse mensen van tevoren gewaarschuwd heeft als er een razzia zou komen. Een van hen was de familie van Beuningen. Mijn opa heeft hun huis aan de Westersingel te R’dam de gehele oorlog warm gehouden en mijn vader kreeg hun hondje, Jonas, die nog van drie hoog uit het raam geflikkerd was, maar die het wonderbaarlijk genoeg, hetzij met drie poten, overleefd heeft. De van Beuningens hadden ook toestemming gegeven om gebruik te maken van hun voorraadkamer en de kolen in het kolenhok. Dat was erg fijn, want er werd daardoor ook gedeeld met andere mensen in de buurt die niks te eten hadden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s