VOX heeft een taboe gebroken: De ware kosten voor buitenlandse “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”

(Door: Franck Deletraz – Vertaling: E.J. Bron)

Wij weten dat al lang: als er één ding is dat de globalistische elites, die in de landen van West-Europa de macht gegrepen en deze in onvervalste Orwelliaanse regimes veranderd hebben, boven alles verafschuwen, dan is het dat enkele mensen het wagen om zich tegenover de officiële ideologie op te stellen en de politiek correcten te ergeren, vooral op het gebied van de immigratie-invasie. Het nieuwste voorbeeld is kenmerkend voor de ongelooflijke uitbarsting van haat, waaraan de jonge Spaanse nationalistische partij VOX sinds enkele weken staat blootgesteld, omdat zij het heeft gewaagd haar landgenoten de exorbitante kosten voor de zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” te tonen die zich op Iberisch grondgebied bevinden.

€ 4.700,- in de maand voor een “onbegeleide minderjarige vluchteling”

In deze “affaire” gaat het om een verkiezingsposter die enkele dagen geleden door partijaanhangers van VOX op de muren van een station in een voorstad van Madrid werd aangebracht als onderdeel van de campagne voor de regionale verkiezingen op 4 mei. De poster is noch racistisch noch ophitsend, maar heeft in de ogen van de socialistische minister-president Sánchez en de immigratielobby het nadeel dat ze de reële kosten laat zien die voor de Spaanse samenleving ontstaan door de zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”, die elk jaar met tienduizenden naar het oude continent stromen. Op de poster kijkt aan de ene kant een oudere vrouw met grijze haren met een droevige en bezorgde blik naar beneden, en aan de andere kant kijkt een vermomde “onbegeleide minderjarige vluchteling” met een sjaal over de mond de oude vrouw met een sarcastische en provocatieve blik aan. Dit alles wordt begeleid door de tekst: “Een ´onbegeleide minderjarige vluchteling´: € 4.700,- in de maand, je oma: € 426,- pensioen in de maand”.

Voortrekken van buitenlanders

Dat zijn de cijfers en een vergelijking, die niet alleen de schrikbarende kosten van de immigratie-invasie voor de samenleving openbaart, maar ook getuigt van het reële en onverdraaglijke voortrekken van buitenlanders, dat tegenwoordig in Spanje en elders de facto wordt toegepast. Het is daarom niet verwonderlijk dat deze poster direct een ongelooflijke uitbraak van haat van de kant van linkse partijen, NGO´s en andere voorstanders van ongecontroleerde immigratie provoceerde. Zelfs de regering van de socialist Pedro Sánchez, die op 21 april officieel bekendmaakte dat hij bij het openbaar ministerie in Madrid aangifte tegen VOX heeft gedaan wegens “aanzetten tot haat”, heeft sindsdien niet geaarzeld om via haar minister voor sociale rechten, Ione Belarra, te verklaren dat “de criminalisering van kinderen, die alleen migreren, een directe aanval op de democratie is, die we niet zullen tolereren”; de minister voegde er – serieus – aan toe dat “het fascisme opnieuw onze samenleving bedreigt”!

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Franck Deletraz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VOX heeft een taboe gebroken: De ware kosten voor buitenlandse “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”

 1. Kees zegt:

  Goed dat er partijen zijn die dit openbaar durven te maken!

  Like

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ons belastinggeld aan de EU en de corona-gelden aan de zuidelijke landen gaat rechtstreeks naar de veelal ongeletterde maar toch ‘HOOG opgeleide’, vaak criminele en gewelddadige islamitische gelukszoeker. Zowel de woningnood als corona (influenza) worden er niet mee opgelost maar het failliet van Europa staat voor de deur en de werkelijke daders blijven er maar mee wegkomen.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Niemand, maar dan ook niemand maakt mij wijs dat de toestroom van jonge onbegeleide “vluchtelingen” niet gestopt kan worden.
  Men durft gewoon niet het eerste land in de EU te zijn die dat doet , uit angst door de rest als racist of erger bestempeld te worden.
  Heel Nederland mag mij een racist of wat dan ook noemen als ik hiermee de toestroom zou kunnen stoppen ( al was het er maar eentje).

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Jaren geleden hadden ze in Barcelona trouwens eerst dolgraag immigranten en vreemdelingen toegelaten en verwelkomd en kort daarna konden ze opeens die lui niet meer luchten of zien omdat ze de hele stad aan het verpesten waren! Al te goed is buurmans gek!

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Het is allemaal het gevolg van resolutie 1743 waarin is afgesproken dat de Islam zich vrij mag uitbreiden in Europa!
   De eerste afspraken daar over zijn al in juni1975 gemaakt met de Arabische landen
   Raad van Europa versterkt islam en islamisering in Europa doelbewust!

   Onderstaande afspraken zijn gemaakt in 1975!
   In ruil hiervoor hebben de Arabische olie-landen belooft dat er nooit meer een oliecrisis zou komen.
   Hoewel het allemaal op internet te vinden is weten heel veel mensen hier niets van.

   Deze afspraken zijn ook door de Raad van Europe bekrachtigd!

   WE ZIJN GEWOON DOOR ONZE POLITICI VERRADEN!!!

   Lees onderstaande artikelen goed en je zal herkennen wat er nu allemaal om ons heen in Nederland EN West-Europa gebeurd

   https://www.alertgroepen.nl/2016/08/21/raad-van-europa-versterkt-islam-en-islamisering-in-europa-doelbewust/

   21 augustus 2016
   Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities Europa diepgaand om te vormen. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op.
   Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

   Hier in het kort zwart op wit:

   1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
   1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
   1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
   1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
   1743-11: De islam is een religie van vrede.
   1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
   1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
   1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
   1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
   1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
   1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
   1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Gelukkig zijn al deze idiote plannen gewoon onuitvoerbaar omdat dit juist de felle haat tegen links en de islam alleen maar zal aanwakkeren! Hopelijk maken links en de islam elkaar maar af zodat we definitief van allebei zijn verlost!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s