“Bevrijding” . . .

Lieve opa,

in het land waar jij voor gevochten hebt, waar jij voor gestorven bent, staat driekwart eeuw na de bevrijding een mof met op de achtergrond een Duitse en EU-vlag ons belerend toe te spreken over wat diversiteit in behoort te houden. Het spijt me.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “widtvoet“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Bevrijding” . . .

 1. leeuw7 zegt:

  Deze vrouw hoort op één plaats thuis ,en dat is de gevangenis wegens misdaden tegen de menselijkheid!! Een schande dat dit Duitse stuk jokkebrok het over vrijheid wil hebben!!Soort zoekt soort Mark R.en Angela M.zijn de COVID-19 terroristen van deze eeuw!!Wir haben es nicht gewusst???De vrijheidsberoving in Duitsland neemt ongekende vormen aan!!!

  Geliked door 4 people

 2. Harrie Vaes zegt:

  En zo hebben de Duitsers alsnog de oorlog gewonnen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De Russen hebben trouwens de oorlog WEL gewonnen van de Duitsers maar NIET van die smerige blauwe jakhals van een Jozef Stalin! Die vent gaf, gelijk naar zijn leermeesters Vladimir Lenin en Leon Trotski, geen ene zier om de Russen en niet-Russen want hij was namelijk als de dood dat zij zich (overigens volkomen terecht!) na WO II alsnog tegen hem zouden gaan keren daar zij niet voor het communisme vochten maar voor Rusland en echte vrijheid!
   En toen bleven die oerdomme Russen hierna nog 45 jaar met het juk van het gehate communisme opgescheept terwijl velen juist in 1941 hoopten dat de Duitsers hen daarvan zouden bevrijden en die er alleen een nog grotere puinhoop van maakten!
   Veel mensen weten tegenwoordig niet eens meer wat ze exact willen ofschoon Europa zowel van het nationaal-socialisme, het communisme en het kolonialisme is bevrijd en zij die dat in de regeringen willen terughalen kunnen in werkelijkheid NOOIT een Verenigd Europa scheppen want de verdeeldheid en haat is daarvoor bij de Europeanen al veel te groot!

   Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Merkel is de verpersoonlijking van een nieuwe vorm van het Nazisme die de Europese landen in een steeds stringenter wurggreep neemt onder het mom van Europese eenheid.
  Deze dictator in spe is wel de laatste die het recht heeft Nederlanders toe te spreken over vrijheid op 5 mei.

  Geliked door 4 people

 4. absurdist01 zegt:

  Een grote schande!

  Geliked door 1 persoon

 5. loNe zegt:

  was grapje van dat tuig in Den Haag voor alle schapen

  om even hun vacci-nazi-paspoort te onderstrepen …

  Geliked door 3 people

 6. karton zegt:

  Schokkend, ronduit schokkend !!!!!!!!
  Wat is dit landje diep gezonken o.l.v. Rutte , wiens opa kennelijk al goed met Duitsers kon opschieten !
  Dat uitgerekend een wijf als Frau Färkel óns durft toe te spreken geeft wel aan welke mentaliteit zij en haar vriendje Pinokkio bezitten !
  Walgelijke gasten !!!!
  p.s. ik heb haar niet gehoord, maar las dat zij zou spreken. Om te voorkomen dat ik, zoals Nikita Chroesjtsjov ooit tijdens een VN-vergadering deed, n.l. met zijn schoen op tafel meppen , heb ik maar niet gekeken/geluisterd.

  Geliked door 3 people

 7. Voight-Kampff zegt:

  Het is een grove schande dat deze tante staat te goochelen met woorden. Het is eveneens een grove schande dat de gemiddelde kiezer dat niet door heeft.

  Bij het beoordelen van een samenleving dient men NIET de begrippen diversiteit of multi-culturaliteit te hanteren, daar ze niets duidelijk maken over ‘drive’ en ‘doel’ van een samenleving. De begrippen homogeniteit en heterogeniteit maken dat daarentegen wel duidelijk.

  In theoretische zin (zonder waardeoordeel):
  # Een samenleving met de drive van vrijheid en het doel van zelfontplooiing is een rechtstaat;
  # Een samenleving met de drive van religieus dogmatisme en het doel van religieuze onderwerping aan een opperwezen is een theocratische staat.

  Deze twee vormen van organisatie van een samenleving zijn los van elkaar homogeen en duurzaam (wegens broederliefde) van aard. Deze twee verschillende opvattingen in een enkele samenleving gecombineerd is heterogeen en niet-duurzaam (wegens broederstrijd) van aard. Dit laatste is een blauwdruk voor moeilijkheden.

  In praktische zin:
  # Christenen, boeddhisten, joden, hindoestanen, winti-aanhangers, spaghetti-monster-aanhangers, agnosten etc. samengebracht uit de hele wereld in een enkele samenleving kunnen in principe goed met elkaar overweg en vormen met elkaar een homogene multiculturele gemeenschap.
  # Islamisten samengebracht uit de hele wereld in een enkele samenleving kunnen in principe eveneens goed met elkaar overweg en vormen met elkaar eveneens een multiculturele homogene gemeenschap.

  Kortom, twee populaties met verschillende opvattingen over drive en doel van een samenleving bij elkaar onderbrengen in één enkele samenleving is vragen om moeilijkheden. Dit heeft niets te maken met diversiteit of multi-culturaliteit.

  Tenslotte, de heterogene diverse Nederlandse samenleving is gedoemd om aan broederstrijd ten onder te gaan. Het lot van de onwetende Nederlanders staat vast; strijdend tegen elkaar en onderworpen aan de allesoverheersende overheid.

  Sterkte gewenst.

  Like

 8. Marijke zegt:

  Het doet me sowieso pijn dat nu van alles moet worden herdacht op 4 mei. Het gaat om de gevallenen in WO2 . We moeten geen rancune hebben tegen de huidige Duitsers die daar ook niks aan kunnen doen, maar een podium geven gaat m.i. ook te ver. Mijn beide ouders hebben de oorlog meegemaakt als kind en het was een verschrikking. Hier mag best een dag bij stilgestaan worden, zonder dat er van allerlei andere oorlogen/volkeren bijgesleurd worden. Bah.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wappie zegt:

  Wat mij steeds blijft verbazen dat ze zogenaamde kampbewakers blijven achtervolgen die ten tijde van de oorlog 18 jaar oud waren en nu 95.
  Die knullen waren zwaar geïndoctrineerd met nazi ideeën en wisten niet beter.
  Helaas vervolgde ze niet Werner von Braun die van V1 en V2 raketten, die kregen een mooie job in Amerika samen met 1200 andere nazi’s want die konden ze goed gebruiken?
  Altijd die dubbele moraal en dat zie je nu ook met Merkel en Rutten, de mensen hebben maar weinig geleerd en begaan steeds weer dezelfde fouten, ook nu weer.

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Mijn ervaring als Duitser op 4 en 5 mei: Je moet je kop houden.
  Voor Merkel geldt dat het hele jaar door in beide landen. Ik kan niet meer naar haar leugenachtige gedoe luisteren.

  Like

 11. Ben zegt:

  Maffe Mof.

  Like

 12. Harrie Vaes zegt:

  De bezetter spreekt ons toe?………En wij….Nederlanders horen het slaafs aan. Uiteindelijk heeft Duitsland toch zijn doel bereikt. Heel Europa onder controle te hebben.
  Rutte….ach ja…..die herinnerd zich natuurlijk niets meer…….en dan kun je het hem ook niet kwalijk nemen. Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s