Er is geen virus ingedamd, maar wel vrijheid

(Door: Annelies)

Het borrelt. De zon breekt langzaam door en veel mensen hebben behoefte aan samenkomst en gezelligheid. Dat de overheid ons al een meer dan een jaar gijzelt, maar dat een groot deel van de Nederlanders dit schijnbaar prima vindt, is voor mij onbegrijpelijk. De beelden van Koningsdag laten mij echter iets geheel anders zien. Steeds meer mensen kunnen zich niet vinden in het corona beleid. Bijeenkomsten werden echter keihard uit elkaar geslagen.

De tweedeling in de maatschappij is zorgelijk, als ook de verharding in het debat. Een debat is zelfs bijna niet meer mogelijk, met dank aan meerdere polariserende uitingen aangejaagd door het demissionair kabinet en de mainstream media.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Er is geen virus ingedamd, maar wel vrijheid

 1. Hovawart zegt:

  Het niveau van mensen met een publieke taak lijd al decennia aan een ernstige erosie van het verstandelijke vermogen, anders gezegd worden we alsmaar dommer, dom gehouden door geestdodende en stompzinnige praatjesprogramma’s, bijzonder slaapverwekkend, en trutterig gesouffleerde actualiteitenshows die de publieke opinie voorzien van achterlijke en eenzijdige informatie, de politieke inbreng hierin getuigt zelden van enig intellect, het geluid klinkt als een linksche monotoon, een schrijnend gebrek aan feitenkennis en charisma,..en dat informeert het volk? bepaalt de toekomst van de Pays-Bah?…..het zal wel aanspreken bij een bepaalde groep mensen, maar het merendeel zal toch dagelijks met dedain kijken naar die achterlijke bn’ers…..Het zal hoogstwaarschijnlijk wel veroorzaakt worden door de kelderende kijkcijfers, of door HR-managers die met pinda’s betalen, ja dan krijg je enkel apen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Wat heeft Annelies het ontzettend goed verwoord.
  We worden door onze overheid belazerd als nooit tevoren

  Like

 3. Ook Stanford University bewees dat alle maatregelen geen enkel effect hebben op de volksgezondheid

  Like

 4. Julia zegt:

  Zeer goed verwoord en volkomen de keiharde realiteit. De samenleving is beland in een langdurige horror film waar voorlopig geen einde aan komt en het absoluut niet gaat om de volksgezondheid. Corruptie, belangenverstrengelingen in het miljarden verdienmodel spelen een grote rol en onze vrijheid wordt absoluut niet teruggegeven maar moet worden gekocht door middel van jaarlijkse prikken. Vaccinatie is niet vrijwillig vaccinatie wordt afgedwongen omdat mensen die tegen vaccinatie zijn uit de samenleving worden verbannen en eeuwig van hun vrijheid blijven beroofd. Het einde van het vaccinatieterreur is nog lang niet in zicht alsmede het verplicht testen voor een uitje is blijvend. Allen die voorstander zijn om zich te laten testen voor een uitje dienen wel zelf voor de kosten van het testen op te draaien en is gratis verstrekken of kleine bijdrage wederom een grote graai in de belastingpot terwijl de zorg er geen cent extra bij krijgt om de capaciteit te optimaliseren. Uiteindelijk behoeft de belastingbetaler die tegen dit weerzinwekkende beleid is niet mee te betalen aan de uitjes van de voorstanders.

  Like

 5. Julia zegt:

  We zijn er nog niet de tweedeling binnen de samenleving wordt in de hand gewerkt door politici en elitaire machtswellustelingen. Ook dit staat in ons land te wachten https://www.ninefornews.nl/ondertussen-in-new-york-stoelen-voor-gevaccineerden-en-ongevaccineerden-in-stadions/ Wie nu nog niet klaar is met vaccineren snapt blijkbaar niet waar onze samenleving eindigt. Onbegrijpelijk dat mensen zich überhaupt nog onderwerpen aan het desastreuze experiment dat een onderdeel wordt van het nieuwe normaal. Het wordt een hele nare samenleving waar gevaccineerden bewust opgezet worden tegen niet gevaccineerden die als een soort zeer besmettelijk gevaar zullen worden gezien. Maar het smerige politieke spel van o.a. zaaien van tweedeling is in volle gang. Wat zullen velen van ons spijt krijgen als zij beseffen waar zij door onderdanigheid en domheid aan mee hebben gewerkt maar helaas is de klok dan niet meer terug te draaien. Het zwarte scenario van het nieuwe normaal zal blijvend zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s