Nooit meer 5 Mei!

(Door: Z.M.)

Mijn woede ten aanzien van één 5 mei met DDR-wijkcommissaris Merkel, ik spuug erop! Wanneer is genoeg echt eens genoeg. Wanneer is het echt al vijf over veel te laat. Wanneer komen wij eens achter onze toetsenborden vandaan, pakken we sop en dweil en ruimen dit land en Europa op van de kots en stront die dat neplinkse zooitje gestoorde of corrupte narren ons decennia lang hebben gelaten.

Wanneer laten wij een vaccin op die neplinkse kanker los en genezen dit land en Europa, voordat het te laat is. Wanneer doen we dit ook wereldwijd. Of blijven we wachten dat een ander het doet. Maar wie dan, vergeet die Trump, die heeft zijn kans gehad en ‘he blew it’. Wij zullen het zelf moeten doen.

Wij moeten die hebzuchtige elite van corrupte vriendjespolitiek ratten, dynastieke inteelt muggen, dat neplinkse zooitje overal uit de maatschappij verwijderen, overal: uit de media, uit de politiek, uit het onderwijs, uit de ambtenarij, uit de gerechtelijke macht, uit de politie, uit het leger, kortom overal!

Al hun bruggenhoofden, die zij hebben geslagen terwijl de maatschappij vredig sliep, overal moet dat Hitleriaans, Maoïstisch, Stalinistisch geestelijk gestoord Pol Pot DDR tuig worden opgerold en verwijderd. Doen we dit niet, dan is het binnen tien jaar het einde van die begrippen waarover zij liegen voorstander van te zijn: vrijheid, gelijkheid en broederschap.

Dit leugenachtige zooitje zal nooit ophouden met liegen, nooit wensen te luisteren, alles moet kapot, want destructie is wat hen drijft. Waarom? Simpel, omdat zij ‘weten’ dat als alles in puin ligt zij vanuit anarchie zullen zegevieren als alle mensen zich tot hen zullen wenden en zich vrijwillig melden voor hun mierenhoopmaatschappij die dan over de wereld zal heersen.

De gruwel bij uitstek voor alle normale mensen, met dank aan de vele corrupte, hebzuchtige of totaal gestoorde mensen die dan als vorsten willen heersen over dat domme volk dat hen nu nog hun zege moet brengen. Dat domme volk dat slaafs Merkel, Macron en de superhypocriet Obama als heiligen vereren, dat domme volk dat dan ook in het echt slaven zullen zijn.

Maar waarom laten wij ons eveneens tot slaven maken? Wanneer is genoeg echt eens genoeg. Wanneer is het echt al vijf over veel te laat. Wanneer komen wij eens achter onze toetsenborden vandaan, pakken we sop en dweil en ruimen dit land en Europa op van de kots en stront die dat neplinkse zooitje gestoorde of corrupte narren ons decennia lang hebben gelaten. Power to the people!

Door:
Z.M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nooit meer 5 Mei!

 1. Yvonne zegt:

  Idd te zot voor woorden dat Merkel op deze dag hier komt spreken
  Dat is zoiets dat familie van een moordenaar bij de begrafenis van het slachtoffer een toespraak houdt

  Geliked door 6 people

  • vangie1206j zegt:

   Yvonne nu kan u zien wat voor een stuk schoft Rutte is dat hij dat DDR monster uitnodigt om hier te spreken.
   Dat verschrikkelijke mens dat als een tiran over Duitsland heerst die nul respect heeft voor haar eigen landgenoten die zelfs hun vrijheid wil afnemen. Die Duitsland overspoeld met islam.
   Dat monster wordt door dat Nederlandse monster Rutte uitgenodigd
   Ik heb hier geen juiste woorden voor alleen walgelijk
   5 mei is voor de Nederlanders en niet voor dat moffen wijf.

   Geliked door 5 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  ZM, u heeft helemaal gelijk. Wat ontbreekt is een echte leider die zijn volgelingen weet te inspireren en te enthousiasmeren. Misschien bent u wel de leider naar het nieuwe nederland. Ik ben benieuwd van u te horen. Hoor ik niets meer van u dan bent 1 van ons, de ridders van het toetsenbord. Ik bedoel dit niet lullig of iets dergelijks maar u roert iets aan wat bij ons allen een gevoelige snaar raakt. Wij weten het allemaal wat er moet gebeuren om nederland weer van ons te maken, het PVV adagium. Maar helaas heeft ook Geert maar 1 leven. Een leven dat hij niet in de gevangenis wil door brengen want daar zitten zijn politieke tegenstanders en het daaraan verbonden justitiële machtsapparaat op te wachten op de uitglijder van Geert als hij oproept tot openlijk verzet tegen de regering en diens machtsapparaat., om hem volgens juridische procedures achter de tralies te krijgen. Dus is de PVV democratisch en gedraagt zich naar de parlementaire mores. Mijn vraag u, denk eens na en vertel ons hoe het verder moet.

  Geliked door 2 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…Trump, die heeft zijn kans gehad en ‘he blew it’. ”

  Toen ik dit zag, ben ik gestopt met lezen. Wat een lulkoek! Doe ons (mij in elk geval) een genoegen en ga je rotzooi elders aan de man brengen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Juust meneer J.C.Th. DAT had “Zijne Majesteit” niet moeten neerpennen.
   Die kans is DDT simpelweg door die “rotzooiwensende sadisten” ontnomen.
   DDT. (DE Donald Trump).
   Die sadisten verdelgen met de flitspuit het voor hen ongedierte met een soort ddt.
   [DichloorDifenylTrichloorethaan. Kort na de Tweede Wereldoorlog werd dit kankerverwekkende ddt op grote schaal gebruikt tegen muggen- en luizenplagen].

   Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Ik weet het, misschien heel wat beter dan u denkt, maar ik ben realist en zie de waarheid zoals die helaas is. Niemand koopt iets voor sprookjes!
   Lobbygroepen: Donald Trump, die campagne voerde met de belofte om “het moeras leeg te laten lopen” In Washington, heeft Trump een grote schare lobbyisten ingeschakeld om te helpen bij zijn overgang, velen hebben geholpen bij het samenstellen van regeringsdepartementen die van direct belang zijn voor de klanten die zij vertegenwoordigen.
   Antifa Juni 2020 De Amerikaanse president Donald Trump beloofde het leger in zetten om een einde te maken aan het linkse geweld en de ravages in het land. And did he? De VS stond bijna 4 jaar in de fik!
   Deep state: Hij beloofde de Obama kliek aan te pakken, and did he? Hij liet zijn speech demonstratief door die linkse heks Pelosi verscheuren voor het oog van de wereld camera’s en deed niets.
   Islamisering: Hij beloofde islamisering van de wereld aan te pakken maar sloot meteen een gigantische wapendeal met nota bene de hoofdman van alle islam haatbrigades in Mekka.
   Rusland: Trump zou de door Obama verpeste verhouding met Rusland herstellen. Hoe? Door nog meer sancties af te kondigen?
   Clinton: “Ik sluit haar op”. Hij noemde Clinton “door en door corrupt” en zou de hele deep state platleggen. Nu kan het zijn dat ik mij vergis maar ik geloof dat het hele politieke Bonny en Clyde circus nog steeds zit waar het altijd al zat.
   Dit bovenstaande was 10 minuten werk.

   Like

 4. Wappie zegt:

  Maar ik snap de woede wel.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik ben 70. Maar als ik op internet de zoekvraag intoets Kalashnikov te koop gevraagd staat vannacht om 4 uur een arrestatie team bij mij aan bed. Als ik mijn iphone bij me steek en ga toeren met mijn brommertje krijg ik elke maand van Google een update waarin me verteld wordt waar ik overal geweest ben. Ik loop al een tijdje te piekeren om maar geen iphone meer te gebruiken maar dan moet ik weer op de ouderwetse manier gaan bankieren. Ik zal het maar eerlijk vertellen. Ze hebben ons bij de kloten en het is vrij lastig dan nog vrij te komen. Vroeg of laat zal het moeten. Ik neem een VPN abonnement en ga toch maar vast kijken wat op de zwarte markt te koop is. Zal een 9 mm voor het begin voldoende zijn?

  Nu snap ik waarom overheden de burgers ontwapend hebben. Amerikanen geef jullie second amandment nooit op.

  https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwww.thenewdealer.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F03%2FgnnAztP.png&f=1&nofb=1

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Zal een 9 mm voor het begin voldoende zijn?”

   Een UZI pistoolmitrailleur is erg handig. Eenvoudig in het gebruik en eenvoudig schoon te maken. Munitie (9mm.) is volop te koop. Probeer wel een fabrieksnieuwe loop erbij te krijgen, dan ben je ook niet zo makkelijk te achterhalen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds op 5-5-2021 om 21.17 u. Als u niet wilt dat wie dan ook kan zien waar u bent geweest op uw brommert, aan de hand van uw iPhone , dan kunt u de simkaart uit uw toestel halen en als u wilt bellen ff weer plaatsen in ‘t apparaat. Wel ff wat werk maar ook de moeite waard. (U kunt niet gebeld worden zonder simkaart in de iPhone)

   Like

  • ronjaspers zegt:

   guusvelraeds.Ik weet niet of het een oplossing voor u is,ik laat mijn smartphone heel vaak thuis als ik wegga.

   Like

 6. Baksteen zegt:

  Uit het hart gegrepen. Gisteren de vlag halfstok, savonds eigenlijk al weer spijt, wat een corrupte klucht incl koning en André…
  Vandaag dat Stasi zwijn, hoe fout kun je zijn. Gelukkig kijk ik al een aantal jaren niet naar alles dat met onze staatszender te maken heeft.
  Mijn grootvader gaf leiding aan het verzet in Boskoop, mijn vader zat twee jaar ondergedoken in Friesland om te ontkomen aan de arbeitseinsatz. Ik hoef niet uit te leggen dat ik een nazi op grote afstand heb leren ruiken. Toch halfstok dus als eerbetoon.
  Vandaag was het kiezen tussen tussen de omgekeerde vlag of niet vlaggen, omdat de gemiddelde Nederlander niet weet waar het over gaat niet vlaggen dus. Hoe leger de straat des te beter.
  Morgen om kwart over 6 herdenken wij, zoals elk jaar tijdens het eten van asperges de moord op Fortuyn, daar zaten we toen aan tafel in 2002, het moment dat we hoorden dat de kok-ratten hem hadden laten plat leggen.
  Morgen, 6 mei, herdenken we de moord op Pim en onze democratie met de vlag ondersteboven,
  Nieuwe tijden, nieuwe tradities!

  Geliked door 8 people

  • guusvelraeds zegt:

   Een nazi heeft veel gezichten. Je vindt ze overal. Bij de nazi’s van vroeger had je veel echte nazi’s, meelopers en volk dat dacht ik kan niet meer terug. Zodra iemand de gevestigde orde belangrijker vindt dan individuele vrijheid, vrijheid van gedachte, vrijheid van uitspraak, begint te zeuren over de toon en we moeten de boel bij elkaar houden en begint te wauwelen over niet polariseren dan heb je het te doen met een kern nazi.

   Even een gedachte oefening:

   Ga in de kamer staan. Strek je rechterarm omhoog met de handpalm omlaag.

   Scandeer dan “WE DOEN HET VOOR ELKAAR, WE DOEN HET VOOR ELKAAR!!”

   Zeg nu zelf, is dit geen nazi.

   De interneringskampen voor niet gevaccineerden en test weigeraars staan al op de kaart.

   Like

 7. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Zelf heb ik uitsluitend 4 mei de daadwerkelijke slachtoffers tijdens WOII herdacht maar de poppenkast op De Dam niet bekeken. Hoe durven sommige politici zich nog tijdens de herdenking te vertonen. Schaamteloos die verrader Rutte die graag Merkel zelfs nog in het zonnetje zet en zo een verrader had ook nog de eer het vrijheidsvuur aan te steken. Wat een walgelijke vertoning de man die al onze vrijheid heeft ontnomen, ouderen eenzaam heeft opgeborgen, jongeren tot wanhoop drijft, veel slachtoffers veroorzaakt door achterstallige en afgeschaalde zorg omdat hij o.a. al jaren de zorg heeft kapot bezuinigd, en ons sociaal en maatschappelijk leven totaal heeft gesloopt dan zullen we het maar niet over de vele faillissementen hebben die hij op zijn naam heeft staan.. Dan moeten we ook niet vergeten dat WA en de Oranjes fysiek aanwezig zijn bij de geheime Bilderberg conferenties en donders goed weten wat er gaande is en wat de verdere plannen zijn voor het voltooien van de agenda NWO. Nee voor mij hoeft op deze manier geen Bevrijding te worden gevierd.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een “artikel” E.J.Bron onwaardig.
  Natuurlijk, het is ingegeven uit onmacht en daar valt nog wel begrip voor op te brengen, maar alles en iedereen die wat anders denkt en voelt als de schrijver/ster wegzetten als ongedierte dat uitgeroeid dient te worden is op zijn zachtst gezegd wel wat ‘over the top’.
  De tijd dat Duitsers allemaal weggezet konden worden als nazi’s ligt inmiddels ook wel lang en breed achter ons.
  Ik ben het hartgrondig oneens met Merkel en alles wat zij teweeg heeft gebracht maar het mens is geboren in 1954, negen jaar na het beëindigen van de oorlog!
  De schuldigen aan haar beleid zijn de kiezers die haar deze functie hebben gegeven, niet eventjes maar al sinds 2005.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s