VIDEO Jensen: “Bevrijd van Bevrijdingsdag”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Jensen: “Bevrijd van Bevrijdingsdag”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Na lange tijd heb ik me weer eens laten verleiden om naar de Jensenshow te kijken.
  Misselijkmakend! André van Duin af te zeiken, omdat hij toevallig geen Van Duin heet, maar Kyvon. Ik heb slecht nieuws voor Jensen: André van Duin is óók niet geboren als Kyvon!
  Dat André zijn faam te danken zou hebben aan Joop van den Ende is ook volstrekt uit de lucht gegrepen. André trad op in een revue van Van den Ende, (die daar zelf ook in optrad, maar bij gebrek aan talent nooit een bekend artiest is geworden), maar die was toen bij lange na nog niet de theaterproducent die hij jaren later zou worden. Van Duin begon bij de AVRO, waar hij succes had met een bandparodie in het programma Nieuwe Oogst. In alle eerlijkheid kan gezegd worden dat Van Duin die had afgekeken van Bueno de Mesquita, die er enkele jaren eerder succes mee had.
  Alles bij elkaar moet ik zeggen dat ik niet meer naar Jensen zal kijken. Het is en blijft een blaaskaak, die hoofdzakelijk zichzelf erg geweldig vindt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Jensen was weer eens op zijn best. Bevrijd van bevrijdingsdag. Deze conclusie is zeer juist. Welke vrijheid valt er nog te vieren, die van de Corona leugen met al zijn misselijkmakende maatregelen welke het nieuwe normaal zouden zijn ? En wie waren aanwezig op de Dam ? Alweer datzelfde groepje ellendelingen die uitverkoren waren, maar zeker niet het gewone volk. Dit zal de norm worden voor al de komende jaren, de vaste bezoekers van Klaus Swab die op de Dam komen huichelen over de vrijheid. Verboden voor Joden bestaat gelukkig niet meer, dit is geworden; verboden voor Nederlanders. Deze zomer hebben we een soort van Ausweis nodig om naar de bioscoop, theater of naar het voetballen te gaan. En de onderdrukking is nog lang niet ten einde, we zitten nog maar in de beginfase ! De geallieerde soldaten en de verzetshelden draaien zich op bevrijdings-dag om in hun graf ! Bevrijdingsdag, hoe heeft de linkse politiek het gore lef om Bevrijdingsdag zo te gaan misbruiken, om te gaan spugen op onze vrijheid en de integriteit van de geallieerde soldaten en verzetshelden. Zij zijn in feite allemaal voor niets omgekomen. Voor schut gezet door dat kleine groepje notoire schoften !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s