VIDEO – Topadvocaat Reiner Fuellmich: “We hebben bewijzen dat corona een misdaad is”

De internationale topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft in het verleden diverse rechtszaken gewonnen tegen grote bedrijven zoals Shell en de Deutsche Bank, die hij persoonlijk had aangeklaagd wegens grootschalige corruptie. Nu klaagt deze beroemde jurist de Wereldgezondheidsorganisatie en politieke overheden aan, wegens georganiseerde misdaden tegen de mensheid. Samen met ruim honderd wetenschappers en een grote groep advocaten heeft hij het sluitende bewijs verzameld dat de Covid-pandemie opgezet spel is. Het doel is om de  wereldeconomie te verwoesten en de mensheid afhankelijk te maken van een kleine groep superrijken.

Bekijk HIER de video!

Bron:
stopworldcontrol.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO – Topadvocaat Reiner Fuellmich: “We hebben bewijzen dat corona een misdaad is”

 1. Mary zegt:

  Geweldig deze man, volg hem al een tijdje en alle, alle respect voor zijn onvermoeibare inzet en dat van een grotere groep gelijkgestemde collega’s van hem wereldwijd, niet voor het geld maar het behoud van de mensheid.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Onder de guillotine met dit tuig !

  Geliked door 4 people

 3. duinsnip zegt:

  Ik wens deze man alle succes toe in het ten val brengen van de wereldwijde cabal.
  Deze misdadigers tegen de menselijkheid mogen er niet mee wegkomen.
  Hou vol wappies.
  Laten we de uitrol van het vierde Duitse Reich met Mein Reset von Klaus Scwab geen kans geven.

  Geliked door 3 people

  • Voight-Kampff zegt:

   Eens met het percentage van 20% wakkere mensen. Ook eens met zijn voorspelling dat deze populatie het onderscheid gaat maken, omdat de kritische massa doorgaans het voortouw neemt bij hervormingen. De rest van de kudde sluit zich hierbij aan zodra tractie is verkregen.

   Om gevoel te krijgen bij de getallen op basis van 20% kritische massa:
   # Globaal 1,4 miljard zielen;
   # Nederland 3,4 miljoen zielen.

   Even uit het hoofd, ik meen dat de VVD domineert met iets van om en nabij de 2 mio stemmen. Met organisatie en competente krachten is veel mogelijk.

   Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Interessante video. Herr Dr. Reiner Fuellmich beweert over bewijzen te beschikken dat de Covid pandemie een misdaad tegen de menselijkheid is. Jammer dat hij niet verder komt dan deze bewering en dat hij 0 (zegge: nul) bewijzen aan ons, de kijkers naar zijn video, bekend maakt.
  Het blijft bij het zeggen dat hij, en zijn ruim honderd wetenschappers en advocaten, de bewijzen hebben, dat al die verschillende organisaties crimineel zijn. Dat moeten wij dan vervolgens geloven.
  Ik doe éven niet mee.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Lis zegt:

   Er zou een goede reden kunnen zijn, waarom hij deze bewijzen niet op tafel gooit. De kans is aanwezig dat de boodschapper dan koud wordt gemaakt, voordat hij een rechtszaak kan beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat er al wel degelijk heel veel bewijsstukken zijn in de vorm van documenten, klokkenluiders en andere bewijsstukken. Een officier van justitie zal ook niet tegen de advocaat van de tegenpartij zeggen: “We weten dat uw cliënt schuldig is; zijn vrouw heeft een belastend filmpje op haar telefoon.” Grote kans dat de vrouw het niet overleeft. Neem maar eens een kijkje op zijn website of anderszins; tussen de complottheorieën door is genoeg belastend bewijs te vinden. Ik doe even wel mee (met het verzet, dus, niet met de walgelijke maatregelen).

   Geliked door 1 persoon

  • jetse47 zegt:

   @ J. C. Th. Köhler
   Beste meneer Köhler zou u als u een plan heeft de regering onderuit te halen dat aan de grote klok gaan hangen?

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Beste meneer Köhler zou u als u een plan heeft de regering onderuit te halen dat aan de grote klok gaan hangen?”

    Dr. Fuellmich heeft in elk geval wel aan de grote klok gehangen dat hij zo’n plan heeft. Hij maakt er een uitgebreide video over. Wel over het (bestaan van het) plan, niet over waar zijn plan op gebaseerd is. Die video is bestemd voor ons, kennelijk heeft Dr. Fuellmich behoefte om de publieke opinie te mobiliseren. Ik heb geschreven: “Ik doe éven niet mee.” Dat wil zeggen dat ik afwacht tot hij met iets concreets komt. Pas dan zal ik mijn mening eventueel bijstellen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • D.G.M.Holland zegt:

   Hr.Kohler,
   U gelooft niet meer in de mogelijkheid van bewijsvoering, dat de Covid pandemie een misdaad tegen de menselijkheid is. Dit is zeer begrijpelijk.
   Toch komen er hierover in binnen- en buitenland vele rechtszaken aan.
   Graag wijs ik U op het kort geding d.d. 3 mei 2021 van Viruswaarheid tegen de Staat der Nederlanden over afschaffing van de avondklok én nu ook alle andere maatregelen.

   Het is een lange video maar beslist de moeite waard om te volgen.
   Ik denk, dat Dhr.Jeroen Pols véél meer steekhoudende argumenten en feiten had, dan de stuntelige verdediging voor de Staat der Nederlanden.
   Het oordeel van de rechtbank komt over een week…

   Ook de BPOC is bezig met een rechtszaak, waarbij o.a.kabinetsleden worden aangeklaagd.
   En…er komt nog veel meer aan, o.a. vanuit Duitsland.

   Tijdens de hitler-overheersing werden rechters die tegen zijn bewind oordeelden, weggewerkt en zelfs vermoord.
   Door de huidige vele communicatie-mogelijkheden kan dit nu niet en er zal beslist wel ergens een rechter zijn, die zijn afgelegde eed wél serieus neemt.

   Als al die rechtszaken zouden falen, faalt ons hele rechtssysteem, onze grondwet, het Europees recht, De Rechten van de Mens en alle andere rechtsverdragen.
   Onze democratie wordt dan een dictatuur…
   Ik geloof niet, dat de massa dit wil en dan wél massaal in verzet zal komen…
   Genoeg is genoeg…

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Wat een slap verweer van de staat.
    Met name de investering in de zorg: wat een gotspe!
    Benieuwd naar de uitspraak al verwacht ik niet dat Viruswaarheid in het gelijk wordt gesteld.
    Dan zou het de kop kosten van deze rechter.
    Doet ie het …..of doet ie het niet?

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Hr.Kohler, U gelooft niet meer in de mogelijkheid van bewijsvoering, dat de Covid pandemie een misdaad tegen de menselijkheid is.”

    Dan heeft u het niet begrepen, D.G.M. Ik geloof wel degelijk in de mogelijkheid van bewijsvoering dat de Covid-pandemie een misdaad tegen de menselijkheid is. Ik heb echter zo’n bewijsvoering nog van niemand gezien. Niet van Dr. Fuellmich, niet van Willem Engel, van niemand.
    En voor alle duidelijkheid, gebaseerd op wat ik totnutoe heb gelezen en gezien, geloof ik ook absoluut dat het hele Covid-verhaal een verzinsel is om tot The Great Reset te komen. Maar ook ik kan het voorlopig niet bewijzen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 5. Andre zegt:

  We can not lose we must win en de oplossing zit m in de (internationale) samenwerking. Dat doorzien ze heel goed!

  Like

 6. H.J. Janssen zegt:

  Ik ben het 100% met Dr. Fuelmich eens. Maar waarom zou hij de bewijzen die hij en andere hebben verzameld nu al aan ons bekendmaken. De Cabal zou zich dan reeds kunnen gaan indekken en alles in het werk stellen om de bewijzen te gaan afzwakken. Deze hele pandemie
  is een grote zwendel waar een klein groepje mensen schatrijk van wordt. Lieden als Soros,
  Bill Gates, Zuckerberg, Rothschild en nog vele andere dienen te worden opgeborgen in een
  concentratiekamp levenslang.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Hoogste tijd voor een tribunaal om al die misdadigers tegen de menselijkheid keihard af te straffen. Hopen dat er rechters zijn die wel neutraal zijn en deze misdaad inzien en veroordelen. Alleen al het feit dat het Verdrag van Neurenberg is geschonden is een strafbaar feit.

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk Heer Kohler dat Dhr Reiner Fuellmich zich niet in zijn kaarten wil laten kijken en ook de namen van de deskundigen voorlopig niet wil noemen om zijn getuigen in bescherming te nemen.
  We weten ondertussen allemaal van de bedreigingen en intimidatie welke de mensen te verduren krijgen als ze niet het juiste verhaal vertellen en de leugens weigeren te ondersteunen.

  Aan de andere kant valt het op dat de laatste tijd massa’s geld de grens over wordt gepleurd richting allerlei dubieuze organisaties waar dan heel dikwijls ministers en dergelijke een dikke vinger in de pap hebben.
  Kijk waar Kaag massa’s geld naartoe doet en een en ander moet toch duidelijk worden.
  Het geld van noord Europa dat getranfereerd word naar het zuiden met name socialistische regeringen moet de mens toch ook wel aan het denken zetten maar wordt verder eigenlijk niet of nauwelijks door iemand benoemd.
  Als voorbeeld word er zo tussen neus en lippen door even 200 miljard naar Italie over gemaakt en ze weten daar nieteens wat ze met al dat geld moeten.
  Dus geloof me maar dat aan de ontvangende kant van deze geldstroom een aantal EU bobo’s klaar zitten om het geld in hun bodemloze zakken te laten verdwijnen.
  Zou het aan de andere kant een toeval zijn dat een Sigrid Kaag minister van buitenlandse handel werd??
  Ik dacht het niet want wat is een mooiere reden om geld te laten verdwijnen in een bodemloze put zonder enige controle dan de Palestijnen, want laten we wel wezen alle geld dat daar naartoe gaat is geld dat verdwijnt in de zakken van de leiding daar.
  Men heeft het wel eens over corrupte landen, maar als je werkelijk zou zoeken naar de top 10 van corrupte landen denk Ik toch zeker dat Nederland in de top 5 staat, want de manier waarop het Nederlandse belastinggeld verkwist wordt zou elke Nederlander toch aan het denken moeten zetten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tricky zegt:

  Ik ben blij, maar nog niet gerust. Blij dat dingen nu eindelijk in gang gezet zijn. En als de bal eenmaal rolt hoop ik ook dat hij niet meer te stoppen is en dus de hele C-bende opgerold gaat worden en de straf niet ontloopt.

  Pest is dat bijna de hele wereld slachtoffer is en bijna alle regeringen van de wereld (op slechts een handjevol na) in de beklaagdenbank staan. Dit wordt het grootste proces in de menselijke geschiedenis en dit alles kan dus allemaal nog erg lang gaan duren. Wellicht dus tijd genoeg om nog even snel de vax paspoorten en andere illegale dictatoriale “maatregelen” dus nog even snel in te voeren die naderhand ook als de rechtszaken gewonnen zijn niet zo makkelijk terug te draaien zijn (zo weten we dat er in Duitsland nog wetten bestaan die destijds nog door Adolf Hilter zijn ingevoerd en die niet zo makkelijk af te schaffen waren).

  Nu gaf Jeroen Pols wel aan dat veel van deze maatregen ofwel ongrondwettelijk zijn, of in strijd met internationale wetten, dus hoop ik dat veel nog ongeldig verklaard kan worden, maar ook daar kan veel tijd voor nogid zijn en ook nog veel juridische hobbels.

  Ik maak me dus nog wel heel veel zorgen. Deze ellende is nog niet voorbij en we moeten ook nog zeker rekening houden met driestere “maatregelen” (lees: tiranische opleggingen), maar tegelijkertijd heb ik hoop. Vooral in Duitsland gaat het rap de verkeerde kant op. Maar een grote regel in oorlogsvoering, of het nu me geweren op een slagveld is, of een oorlog uitgevochten op internet en andere media (zoals nu ’t geval is), is dat hoe meer het ernaar uitziet dat de vijand de oorlog dreigt te verliezen, hoe driester en gevaarlijker hij wordt. Dus laten we hopen dat dit alles een goed teken is.

  Always look on the bright side of life.

  Like

 10. M. zegt:

  Misschien ook nog even de oorlog die men het land in brengt tegen het eigen volk even onder de rechter gooien?
  Om ze klem te zetten in hun corruptie moet je die rechtbanken overspoelen zodat ze hun corrupte reet er niet meer uit kunnen draaien en hun corrupte reet zichtbaar word.

  Like

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Zeker te weten dat regeringen er alles aan gaan doen om de zaken te gaan frustreren Tricky, want ook daar zien ze de bui al hangen natuurlijk.
  Ik weet niet hoe makkelijk een tribunaal opgehouden kan worden, maar proberen zullen ze het.

  Like

 12. M. zegt:

  Je hoeft de bewijzen niet bepaald te zoeken met een vergrootglas, zelfs een blinde kan de bewijzen op tafel krijgen.
  Waanzinnigheid en onlogica is het beleid.

  Een jaar lang bullshit van deskundigen die er altijd naast zaten en virologen die veel niet wisten en nog steeds niet veel weten, maar alleen dát weten wat de agenda wil.
  Vleermuis bullshit, ( lekker duivels uitziend beestje dat opereert in het schemer of donker) om even te laten zien waar ze voor staan.

  Allemaal hebben ze op tv eerst per ongeluk de waarheid verteld dat schijnveiligheid op het smoeltje niets toevoegt, en dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat het ook maar tegen iets werkt.
  Om het vervolgens te verplichten omdat het ineens weer wel hielp zonder verder ook maar een spat bewijs te hebben en te kunnen overleggen dat het meer doet dan de gezondheid slopen.
  Genoeg studie materiaal wat laat zien dat schijnveiligheid op het smoeltje zelfs dodelijk kan zijn.
  Maar geen nood het gaat effe langzamer dan corona dus dan is het niet erg, toch ?

  Het is een misdaad om een volk te misleiden met een test die niet kan testen en dan ook nog mensen opsluiten aan de hand van die testen.
  ( Het foppen van de bevolking een jaar lang is daar het bewijs van)

  Het is een misdaad als je mensen opzettelijk ziek maakt met schijnveiligheid als die schijnveiligheid geen enkele toegevoegde waarde heef dan de gezondheid te slopen.
  Je struikelt nog net niet over het bewijs.

  Het is een misdaad als men (echte) informatie over de gezondheid verborgen houdt dan wel demoniseert als kwakzalverij en echte artsen en virologen het zwijgen oplegt of loopt te zieken als ze mensen genezen zonder een goor experiment op deze mensen los te laten.
  Er zijn er genoeg kapot gemaakt omdat ze mensen genazen.
  Je hoeft niet ver te zoeken.

  Het is een misdaad om met de complete media angst in de mensen te pompen die gezien de cijfers totaal ongefundeerd is nu we een jaar verder zijn.
  Het is misdadig dat men daar gewoon mee door blijft gaan met de wetenschap van nu.
  Op elk kanaal verkopen ze dezelfde waanzin om de mensen angst aan te jagen.
  Op elk kanaal spelen ze de bevolking tegen elkaar uit om zo de mensen die anti experimentele medische behandelingen zijn kapot te laten maken door de domkoppen die wel geloven in experimentele behandelingen waaraan velen al zijn bezweken of juist ziek werden en positief getest werden na de experimentele medische behandeling uit een spuitje.
  En domkoppen daar hebben we er zat van en daar brengt men graag het gezond verstand mee in gevaar.

  Het is een misdaad op zich als men die gore experimentele spuit blijft opdringen en het volk als proefkonijnen gebruikt terwijl er een erkend geneesmiddel is.
  Zeker nu bekend is dat velen ziek worden na de spuit en men juist positief test na de spuit.
  Iedere rechter die hier niets tegen doet zit waarschijnlijk ook gewoon in de spuitzak.
  Want alles is van A tot Z zo krom als een banaan.
  Het is zo ‘dodelijk’ het virus dat ze zichzelf buiten de camera allemaal geen reet aantrekken van de maatregelen waar ze het volk mee lopen te treiteren.

  Dat het geen zuivere koffie en totaal misdadig kan een kleuter zien en zo’n rechter mag ik aannemen ook wel.
  En zo niet dan weet je waar je mee te doen hebt.

  Waarschijnlijk word het weer het zoveelste theater in de freakshow.

  Geliked door 1 persoon

 13. A. Hornis-van der Horst zegt:

  De rijken proberen God, de maker van de mensheid, buiten spel te zetten. Bij de 2e komst van Jezus zal Hij overwinnaar zijn. Geld en rijkdom speelt dan absoluut geen rol.

  Like

  • Bert zegt:

   Hij neemt er wel de tijd voor.
   Al 2020 jaar kijken ze daar met spanning naar uit.
   En maar blijven hopen, nu komt ie. echt waar.
   En wat ga je doen als je er naast zat? Zielig in een hoekje zitten bidden?
   En nog wat gebedjes er tegen aan gooien en smeken om zijn komst om jou te redden?
   Get a life.
   Altijd wachten op iets wat moet ingrijpen omdat je er zelf te laf of te schijterig voor bent .

   Like

 14. Carla zegt:

  Worden er al werkelijk rechtszaken gevoerd? Sinds wanneer en waar?
  Voor veel mensen is dit soort info dubieus. Ik wil dan graag met concrete gegevens komen om zaken uit te kunnen leggen. Ik kreeg ook de vraag wat de Davos groep is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s